- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
válasz
Mendez75 #739 üzenetére
A dev-ben nem találtam, hogy hol lehet a bekapcsoló gombra wifi-t tenni. Ezen alapban a google segéd volt 1mp nyomvatartásra. További beállítások / Kézmozdulat parancsikonok. Nálam a dupla power a zseblámpa, sima power-re meg a kibővített power menüt adja, amit a fejlesztői beállításokban engedélyeztem.
-
szpali
addikt
válasz
Mendez75 #720 üzenetére
Napos körülmények közöt, jó fényekben kb kaputelefonnal is lehet jó(nak tűnő) képeket készíteni
Napkelte előtt, naplemente környékén, ellenfényben és árnyékos körülmények között fuss vele pár kört, akkor mutatkozik meg igazán, hogy mit tud
Ezeket pl csak telefonnak fotóztam és raktam össze videónak (igaz nem xiaomi, hanem i13pro):
https://www.tiktok.com/@szabopal/video/7229385635247820059
https://www.tiktok.com/@szabopal/video/7229746904500849946Ezek viszont vegyesen i13pro és x13Ultra képek
https://www.tiktok.com/@szabopal/video/7229950278663965979 -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Mendez75 #680 üzenetére
Letölt, telepít. IMX szenzoros telefonon 99.9%, hogy hibamentesen működik. A többinél nagyon nehezen, vagy sehogy, vagy csak épp használhatóan.
Ahogy látom natë -nek van egy jó konfigos gcam-ja, amennyiben jó napja van, biztos összerittyent egy read & play leírást.
Én nem készítem el, mert nekem Mi9 van. Annál letölt, telepít a metódus.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Mendez75 #650 üzenetére
Néztem összehasonlító videókat a youtube-on
Az a baj hogy így nem teljes méretben látod a képeket, persze egy alapot mutat pl színeket és hdr-t, de a részleteket nem nagyon látni belőlük.
Samsung optimalizálás nélkül, tűrhető színekben már szvsz, bár kicsit még úgy is színesít.
Viszont hamarabb kapcsol a hdr.
Xiaomi meg rányomja a képekre, ezt a második világháborús hangulatot.
Ha az nem zavar, akkor jobb a xiaomi, mert nem élesíti túl a képet mint a samu.
Igaz van a vibrant mód, azzal hasonló mint pl a samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest