- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
this is life #3437 üzenetére
ahogy írtam, eddig kijelezte VoLTE és VoWIFI-t is az állapot sávon! TW rom csak a VoWIFI-t jelzi, Telekommal és ONE kártyával is
ilyen volt a Xiaomi.EU-val
-
válasz
this is life #3435 üzenetére
igazad volt csak nem jelzi az állapot sávon!
VoWifi megy és azt ki is jelzi felül!
-
válasz
this is life #3432 üzenetére
köszi az infót
VoLTE nálad megy? nálam az se megy (telekomos kártyával) EEA és Xiaomi.EU.n is ment eddig.
-
válasz
LouiS22 #3429 üzenetére
Xiaomi.EU-n vagyok minden telómmal mióta létezik, magát a TW romot tegnap feltettem én is, de nem mertem vissza zárni a BL-t a fentiek végett, és igen global-hoz képest vannak dolgok benne, de még így is sok minden hiányzik ami a Xiaomi.EU-ba benne van, pl nem megy a dupla kopp zárás a főoldalon, lezárt képernyőnél meg megy az ébresztés és altatás is, tehát maga a dupla kopp megy de feloldott főképernyőn nem!
Nincs ütemezett feladatok ez nálam nagyon fontos lenne, mert éjszaka repülő módba van és reggel meg magától vissza áll normál módra az meg csak ezzel megoldható, eddig semmilyen más módot nem találtam erre!
meg még jó pár dolog nincs amit megszoktam a xiaomi.EU-ba, de azok nélkül talán kibírnám!
-
-
én úgy tudom, hogy amelyik készülékre már megkaptad az engedélyt a nyitásra, és nem választod le erről az adott MI fiókról a telót akkor már lehet nyitni zárni bármikor nem kell 168 meg kitudja hány órát várni a nyitásra, meg engedélyt se kell kérni mert ugye már megkaptad korábban!
mondjuk nálam bonyolódik azzal is hogy az utóbbi 4 xiaomi telóm már a bypass módall nyitottam, szóval hivatalosan nem is kaptam engedélyt a BL nyitásra, ha vissza zárom lehet ott is marad örökre!
Ezt még sose próbáltam ki 10.éve nyitott BL-el és ROOT-al használom a telóim, eddig nem volt gond, de most a kedves google bekavart és még gyári ROM-al sem hajlandó működni az NFC-s fizetés, mert sikítozik hogy nyitva van a BL és zárjam vissza!
Xiaomi.EU ROM nál is sajna vége ennek, ingbrzy azt írta hogy nincs megoldásuk az új módszerre, így nemtudják megkerülni a google tanúsítványt, szóval használj mást NFC-s fizetésre, de egy ideje már a telekom app se indul el sz.tem az is ezért nyavajog csak nem közli csak simán nem enged belépni. Szerencsére a banki app még működik de ki tudja az is meddig megy még?, ha az is letilt akkor használhatatlanná válik a teló teljesen, ezért tenném fel a TW ROM-ot csak a fenti dolog tart vissza mivan ha nem tudom vissza nyitni a BL-t és a TW ROM-on ragadok!
Vagy kell egy szutyok másod teló, amivel ezeket az ügyeket intézi az ember amik szarakodnak a nyitott BL végett! De hát az meg nem olyan komfortos hogy 2 telóval rohangáljak szinte mindenhová!
-
az oké hogy cserélgeted az EEA és TW ROM.okat de minden alkalommal vissza is zárod?
mert most ezen gondolkozom hogy ha lezárom a TW ROM-al, akkor már nem tudsz EEA-t feltenni a zárt BL-re tehát nyitni kell újra a BL-t hogy vissza tudd tenni az EEA ROM-ot
Szóval a kérdés erre irányult, hogy ha vissza zárod a TW ROM-al a BL-t akkor utána megint könyörögni kell hogy tudd a BL-t nyitni és vagy megadják az engedélyt vagy nem!
Vagy amég nincs a teló leválasztva az Mi fiókodról addig tudod nyitni újra a BL-t akkor is hogy TW rommal lezártad! -
válasz
this is life #3419 üzenetére
és azt próbáltad már, hogyha vissza zárod a BL-t a TW ROM-al utána ki lehet nyitni újból a BL-t, vagy örökre a TW-ROM-on ragad a készülék mert az nem biztos hogy okés lenne!
-
válasz
trebrona #3226 üzenetére
az olvasás vagy az értelmezés nem megy nálad?
De akkor még 1x : az itthon HIVATALOSAN KAPHATÓ TELEFONOKRÓL VOLT SZÓ tehát amit a boltokban (NEM A SUFNI GSM-EKBE) és a 3 magyar szolgáltatónál kapsz!
a reptéri kutyát sem érdekli hogy a sufni gsm-be vásárolt szürke importos telefonokon milyen kókányolt szar ROM van!
Ahogyan korábban már leírtam idehaza NEM LÉTEZIK szolgáltatós ROM! erről volt szó, tehát ne gyere a gyerekes hülyeségeiddel!
mivel nem létezik MAGYAR Telekomos Xiaomi 13, ahogyan Vodofonos meg Yetteles sem!
-
-
válasz
trebrona #3221 üzenetére
amióta hálózat független készülékeket kell árulniuk a szolgáltatóknak azóta nem létezik olyan hogy szolgáltatós ROM szóval nem is értem mire akarsz kitérni?
9 típus készül összesen
China, Global, Europe (EEA), India (IN), Indonesia (ID), Russia (RU), Turkey (TR), Taiwan (TW), Japan (JP)
De ezekből sok telónál csak 4-5. verzió van, mert nem mind készül EU piacra!
Amiket idehaza a boltokban és a szolgáltatók is árulnak azok 98%-a mind Europe (EEA) ROM-al kerül forgalomba.
Nincs olyan hogy Vodás meg Telekomos meg Yetteles ROM, ezek addíg voltak amég minden szolgáltató hálózati zárral árulta a készülékeit, de mióta el terjedtek a dual sim-es készülékek, nem árulhatják hálózatra zárva, így értelmét vesztette a saját egyedi ROM-ok készítése és használata!
-
válasz
lautnermark #3218 üzenetére
ez úgy 10-15.éve még igaz is volt!
De már jó ideje NINCS olyan hogy szolgáltatós rom, amit veszel náluk éppúgy Global EEA verziós ROM van rajtuk, mindha bárhol máshol vennéd pl: alza, médiamarkt stb...
-
válasz
watchfun #3209 üzenetére
Ahogyan itt leírták
Ezzel a módszerrel megtudod csinálni azoknál az appoknál ahol bizalmasan jelenik meg. -
-
ha ugyan abba a mappába(ahová való) másolod akkor az ugyan úgy fog megjelenni!
a programok és beállításai meg sz.ted miért nem akar össze jönni?
Pont azért amit leírtam mert NEM MEGOLDHATÓ a normális működése az ilyen 1:1.es át pakolásnak főleg nem Android 14 és e felett!
Sajnos rá kell szánni az időt, ne legyetek már ennyire kényelmesek.
-
-
-
-
-
-
Sokan itt rinyáltok!
De persze NEM AZ AJÁNLOTT MÓDON FRISSÍTETTÉTEK!
friss OS és vagy Android verziót MINDÉG TISZTA TELEPÍTÉSSEL TESZÜNK FEL!
Most ugye mind2ő frissült, így duplán igaz az ajánlás!
Igen most lehet jönni hogy de a többi gyártónál is csak rátelepíted, és megy minden, NEM, NEM MEGY OTT SEM!
amiket felsoroltok nagyrészét megoldja egy TISZTA TELEPÍTÉS, de nem úgy hogy utána visszatötitek rá az elő rendszer mentéseit, mert akkor ott vagy mindha semmit se csináltál volna.
-
frissíteni kell a TWRP-t
letöltöd => twrp-3.7.1_12-v9.0_A15-fuxi-skkk.img
telóval át lépsz Fastboot módba(powert nyomod és a hangerő le-t amég újra nem indul)
majd gépre dugod és
fastboot flash recovery_ab recovery.img
recovery.img helyére a letöltött TWRP nevét írd!
valahogy így: fastboot flash recovery_ab twrp-3.7.1_12-v9.0_A15-fuxi-skkk.img
ha végzett
fastboot reboot recovery
-
-
-
-
Xiaomi13.at még lehet nyitni hivatalosan is!
ellenben a F6 Pro-t már nem és amit látod mégis lehet!
énis telóval fizetek napi szinten, SOHA nem volt probléma vele! Xiaomi13.nál se, F5 nél se és most F6Pro-val sem!
Milyen érdekes nem?....................amúgy meg nem is értem mi a bajod az EU rom-al én gyári rommal majd meg bolondultam amég vártam a BL nyitásra hogy mehessen fel az EU rom a gyári rom használhatatlan szarkupac az EU-hoz viszonyítva!
-
BL kinyit, EU rom felrak, és 1-2.havonta frissül ezzel mi a gond?
F6 Pro val én már HOS 2.0 vagyok!
a többiek meg majd valamikor 4-5.hónap múlva talán megkapják OTA-n.
-
-
-
válasz
retesz147 #3012 üzenetére
ahogy a kolléga is írja első körben a driverek megléte és működése a lényeg!
Ha az megvan akkor az ADB mappából indítasz egy parancs sort és a telót fastboot módba rádugva kiadod azt a parancsot hogy
fastboot devices
majd nyomsz egy entert!ekkor a telónak látszódnia kell így ahogy nálam is!
ha ez rendben akkor jöhet a flash progi ott ugyan így fastboot módba a refresh gomba nyomva meg kell jelenni alul a telónak
amég ezek nem működnek nem fog menni a flashelés!
és jótanács ként, első körben SEMMIKÉPP ne a CLEAN ALL AND LOCK ot válaszd, mert ha valami félre megy flash közben és lezárja a telót akkor lesz egy papírnehezéked! a BL-t utólag is tudod zárni bármikor amikor már fenn a gyári rom és minden működik rajta!
szóval csak a clean all-t válaszd flash kor!
-
-
-
kicsit OFF
F6 Pro-ra ma érkezett a HyperOS 2.0
remélhetőleg 13.ra is jön hamarosan.....
-
válasz
gabikiraly2 #2984 üzenetére
1.képet tennél fel róla hogy most mégis meddig ér ki! Van pár ajánlatom de látnom kéne a jelenlegi helyzeted!
-
-
válasz
Barthezz2 #2943 üzenetére
Hát ez most pont NEM IGAZ!
Mennyibe kerül egy S24+ 12\512.es 460.e
Mennyibe kerül egy Poco F6 pro 12\512.es 230.baHát akár hogy nézem fele annyi a Xiaomi, ugyan azzal a tudással!
Ráadásul én a 16\1Tera.s f6pro.t vettem 2hónapja 235.ért. nem sufni GSM.be!
Első 2hétben(amég nem bírtam nyitni a BL.t) jött rá 3 frissítés, na akkor ez hogy lehetséges?
-
válasz
Barthezz2 #2941 üzenetére
Képzeld nem, nem volt zsarlóvírusom pc.n! Pedig nem használok külön vírusírtót sem, csak a beépített defendert.
De ezzel az erővel ne lépj ki a házból se, mert elüt egy motoros, biciklis, vagy egy kamion, de lehet a fejedre esik egy tetőcserép és agyonüt!
De inkább az ágyból se kelj ki mert elesel és eltörik a lábad....Mint mondtam mutassatok olyan esetet ahol valakinek el lopták a bankszámláról a pénzét mert elavult volt a telefonján a biztonsági frissítés.
Abbig csak bullshit az egész... mizéria!
-
no akkor mutass már pár olyan banki esetet, ahol azért nyúlták le valakinek a számlájáról a pénzét mert túl régi volt a telóján a biztonsági frissítés.
Komolyan érdekelne
mert ilyet még soha sehol nem hallottam, olvastam!
Kicsit túl gondoljátok ezt a dolgot
Én simán bankolok minden gond nélkül az 5.éves Mi 9T Pro-telómmal.
Köszöni szépen semmi gond nincs vele!Párom is szokta még használni bankolásra a 6.éves Mi Mix 2s telóját, és köszöni ő is hibátlanul teszi a dolgát!
Akkor most ez hogy is van???........
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
kszthly #2873 üzenetére
És esetleg azt nem tudod hogy ha van egy másik fiókod, amúgy van 3, mert 3 telszámom van, és van mindhez 1 fiók regelve, de nem voltam azokkal sem bejelentkezve a Xiaomi Community appba, most 8.napja beléptem azokkal is és látom hogy 0.naposak voltak mert a másik 2 fiókkal még nem létem be soha a Xiaomi Community-be.
Amivel ezt a hibát kapom ott már korábban beléptem mikor regeltem a fiókot ~8.éve így ott 2850.napon járok már, de látod mégse enged nyitni vele de ha nem azzal a fiókkal lépsz be mondjuk az F6Pro.n ami most 8.napnál jár, hanem csak akkor lépsz be az F6Pro-val is ebbe a fiókba mikor már letelik a 30.nap akkor mi a helyzet?
Mert valami olyasmit nyekeregnek hogy az adott telóval kell 30.napig használni azt a fiókot amivel kéred a BL nyitást, tehát lehet hogy itt a régi ~8.éves fiókkal is csak az a gond hogy még csak 10.napja léptem vele be a telón és nincs meg a 30.napos használat!
Nem tudom miért kellett ezt így agyonra bonyolítani, jó volt a régi módszer hogy évente 3.teló és fiók össze kapcsolás után 168.óra múlva nyithatod! -
BL nyitással most énis szívok F6Pro-nál
10.napja azt írta, várjak 10.napot, és akkor próbáljam kérni a nyitási engedélyt!
10nap ma este 6.kor le is telt, rányomtam hogy kérem a nyitási engedélyt,
erre ezt írja várjak megint 10.napot
Xiaomi 13.nál kicsit jobb a helyzet mert őt nem HOS-el adták ki eredetileg így nála lehet trükközni hogy a régi módszer szerint legyen a BL nyitás ezzel a módszerrel már 2db F5-ös nyitottam szóval működik!
Sajnos az F6Pro már gyárilag HOS-el jelent meg így itt nem működik a trükk, marad a várakozás(talán 1X sikerül) -
1,5éve van meg a 13asom, mióta megvan Xiaomi.EU ROM van rajta Soha nem volt vele semmi probléma, igaz én a heti ROM-ot használom nem a stabil verziót, jelenleg is az utolsó heti van rajta majd nemsoká ígérték hogy kiadnak STABIL verzióból olyan verziókat az összes készülékre amit lehet heti ROM ra adatvesztés nélkül telepíteni!
azt meg sz.tem gyorsan felejtsd is el hogy EEA vagy GLOBAL ROM-on kívül más verziónál lezárod a BL-t, egy olyan telónál amin eredetileg EEA/GLOBAL rom volt gyárilag. Mondjuk próbálkozhatsz csak utána lesz egy drága papír nehezéked!
-
10 HyperOS & MIUI Updater problems and solutions
de amit linkeltem oldalt ott lejjebb tekersz a lap alja felé, találsz megoldást mit kell csinálni!
-
válasz
Barthezz2 #2861 üzenetére
Amúgy annyira bonyolult letöltetni kézzel(ha már magától nem találja)
Van egy F6 Pro-m is, arra ma jelent meg a HyperOS 1.0.6.0.UNKEUXM
és már tölti is lefelé
a Xiaomi 13.asomon Xiaomi.EU ROM van kezdetek óta, így arról nem tudok nyilatkozni mikor hogyan frissülne.
De mint mondtam ha magától nem találja akkor kézzel letöltöd, és frissíted ha ennyire fontos!
-
-
válasz
Victoryus94 #2843 üzenetére
EU romon vagyok, nemtudom a gyári romban benne e van már ez!
30.éve van mobilom! 30éve úgy töltöm őket hogy este felrakom reggel leveszem, nem volt ebből soha probléma, van itthon olyan teló ami már elműlt 7.éves és még annak is jó az aksija!
Annyi a lényeg hogy én SOHA NEM HASZNÁLOM a gyári töltőket!
Mióta kijöttek ezek a 4500-5000.res aksikkal a telók, egy 18W os töltőt használok, szép kényelmesen 2-3.óra alatt feltölti még akkor is ha 5% ig merítem.
-
válasz
Victoryus94 #2834 üzenetére
csak ennyit kell csinálni és rendesen tölt ezután!
-
ez nem a ROM hibája hogy letiltott valamit ami szükséges a megfelelő működéshez! Valami rendszer értesítést tilthatott le ami végett nem működik megfelelően a telefon, hiába teszel fel másik ROM-ot ha ott is eljátszod ugyan ezt az sem fog működni!
Vissza kell állítani a telót gyári állapotra, ha nem tudja hogy pontosan mit és hol tiltott le!
-
-
-
-
válasz
silenthill2 #2773 üzenetére
1, ez itt nem a 13T részleg hanem a sima 13. (gondolom van a T verziónak is fórum részlege)
2, sz.tem azt nem fogod tudni beállítani a gyári ROM-al, úgy emlékezem ez csak a Xiaomi.EU ROM-al állítható!
amúgy meg a Hang és Értesítés menüpont alatt van, ott legalul további beállítások alatt van(ha van)
-
-
-
válasz
kicsipapucs #2740 üzenetére
Első körben egy FW frissítés(ha nincs frissebb akkor ugyan azt ami épp rajta van) és egy gyári állapotba állítást, próbálj meg!
Ha szervizbe viszed, ott is ezzel kezdik szóval nem úszod meg az újra belakást! -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Zsozsoka 74 #2624 üzenetére
Sajnos ez megint olyan ami csak Xiaomi.eu ROM.ban van, global\eea romban nincs!
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Barthezz2 #2483 üzenetére
Dehogy idegel fel
Félre értesz! Nekem aztán tök mind1, ki? mit?, és hogyan tesz fel!Csak itt ennél a módszernél észnél kell lenni, mert ha véletlen nem megfelelő verziót töltesz le(pl:egy kínai romot) és ráfrissíted akkor lesz egy elég drága papír nehezéked!
Nálam minden új Xiaomi.n addig van a gyári ROM amég letelik az a 1-2.hét még megkapom a BL nyitáshoz az engedélyt, aztán megy fel az Xiaomi.EU ROM, nekem a global romok nagyon buták!
-
-
Én sem értem ezt az egészet!
Megint jönnek bőgni hogy nekik még nincs HyperOS, nem maradnak le semmiről!
Többieknek meg :
A többi gyártó sem jobb SEMMIVEL!
Vegyél akkor 500.e ért Fakó kijelzős S24.et majd valamikor talán ők is kapnak rá egy frissítést és nem lesz annyira fakó, vagy csak etetnek hogy megoldják, közben meg mégse és marad ugyan olyan sz@r.
Nem létezik olyan dolog (semmiből nem csak telefon) ami mindenben tökéletes lenne!
Ez legyen a legnagyobb probléma hogy 2-3.hónap csúszással jön csak meg valakinek a HOS!
Hardveresen meg sz.tem teljesen hibátlan a 13.as, szóval továbbra sem értem ez a hatalmas hisztit! -
-
olvass pár tesztet SD 8 G1.el szerelt telóval.
De mint mondtam ott van a Xiaomi 12 Pro minden teló érintett ebben, amiben Snapi 8 Gen1 SOC van!
a 13.as szériában lévő Snapdragon 8 Gen 2 sokat javul az előd gen1 hez képest, de azért még ez is tud melegedni és cupákolni az aksit!
Ellenben a Snapdragon 7+ Gen 2 egy baromi jól sikerült, erős(majdnem hozza a Snapi 8 Gen1 szintjét) SOC lett!
Nem melegszik és fogyasztásban is igen kellemes!Sajnos az F5 hivatalosan nem kapható nálunk, csak szürke importos boltokban, de még így is megéri bevállalni, mint írtam 1.év Xiaomi 13.as használat után sem érzek semmi hátrányt mikor kézbe veszem az F5.öt leírtam mik a gyengeségei és azt is hogy ezek 1része orvosolható, egyedül a vezeték mentes töltés az ami fájó pont azoknak akik már hozzá szoktak, meg amit még nem írtam a vízállóság, bár ez nekem annyira nem fáj, közel 30.éve használok mobilt, és még 1et sem fürdettem meg szerencsére, és remélem ez így marad továbbra is!
Aki meg a mérete miatt aggódik, szélességben az a 3mm észre sem vehető, magasságban meg az a 8mm elenyésző a 13.ashoz viszonyítva!
-
Sajnos abban Snapdragon® 8+ Gen 1, egy forró fejű áram zabáló SOC-van melegszik és baromi sokat eszik!
Pont ez véget hagytam ki a 12.es szériát is, az a SOC nagyon nem jól sikerült!
Egyébként is az F5Pro már árazásban sem annyira jó közel 200.e az F5 pedig 135
-
válasz
falabu88 #2399 üzenetére
Szélességbe szinte semmivel nem szélesebb magasság meg kb 6-8mm ami pont szintén kb semmi! Meglepődtem énis mikor egymásra tettem a 2telót!
Kijelző ugyan olyan sík a F5 nek is, annyi ugye hogy ott műanyag a keret és a hátlap is(ennek is van előnye olykor pl közel 2dekával könnyebb)
Egy jó tokban(Nillkin Super Frosted Pro.t használok a 13 és F5ön is) meg pont észre sem venni ezt hogy műanyag a keret és hátlap.
1dolog hiányzik(nagyon) egyedül a vezeték nélküli töltés, de ha az előző telóidnál nem szoktál erre a kényelemre rá, akkor ez neked nemfog hiányozni.
-
válasz
falabu88 #2396 üzenetére
Ha kevés a keret rá, akkor gondolkodj el egy POCO F5 12\256.os verzión, nekem másod telónak az van a 13 mellett! És semmilyen hátrányt nem érzek mikor a 13as után kézbe veszem!
Baromi jól sikerült a benne lévő Snapdragon 7 + gen2 SOC. kamera is rendben van és a rendszer is nagyon pörög a 12giga RAM.al. HyperOS már első bekapcsolásnál megjött OTA.n rá, és nekem az oldalsó ujlenyomat olvasó is jobban bejön, mint az optikai képernyőbe integrált.
Az 5000 aksi meg baromi jól bírja a takarékos SOC.val 9-10.órás használat simán kijön vele, míg a 13assal ugyan olyan használat mellett 6-7 jött ki.
Gondolkodóba is estem hogy még most eladom a 13ast amég ér valamit!
-
-
-
-
-
-
válasz
OSERANSKY #2221 üzenetére
Lemeztöredezettség-mentesítés
Flash tárhelyeket NEM SZABAD ÉS NEM IS KELL ilyen szarságokkal kínozni!
PC.nél sem szabad az SSD.ket, ugyan úgy a telefonoknál sem, meg úgy álltalában semmilyen flash tárhelyet nem ajánlott!
Szóval ez csak jó hogy nincs benne!
Digitális jóllét pedig Play áruházból bármikor telepíthető, ha vágysz egy újabb akku zabáló felesleges vacakra.
-
Tyűű ha! Ezt a sok baromságot honnét sikerült összeszedned?
SOC mind 2 telóba Snapdragon 8 gen2.
A sima 13asból is van 12Giga RAM verzió a pro csak 12vel van
Tárhely mind 2 telóba UFS 4.0(kivéve a 128giga tárhelyes verziókat de ott szintén azonos mind2 nél UFS 3.1)
Videó felvétel mind2nél 8K 24FPS
Egyedül a Qi töltést sikerült eltalálnod, a többi mind hamis adat!
-
-
válasz
OSERANSKY #1768 üzenetére
nem tudom mit rinyáltok itt ezekkel a biztonsági patch-ekkel, több milló telefon megy 2-3.éves biztonsági patch-el mégsincs semelyikkel probléma!
Ez csak egy berögződött b@romyság hogy jaj..., már 2.hónapos a biztonsági frissítés most mi lesz???
Megsúgom SEMMI nem lesz! nem a NASA-nál vagy hogy állam titkot lopnak el tőled!
a TWRP-től meg szintén nem tudom mit féltek mindha olyan dolog lenne hogy rákot okoz nehogy véletlen használni kelljen!
-
válasz
gabikiraly2 #1762 üzenetére
BL nyitáshoz kell PC meg az első eu rom telepítéshez, utána simán megy pc nélkül az update(twrp alól)
-
-
válasz
Victoryus94 #1589 üzenetére
Meg hozzá nyitott bootloader!
Amúgy miért nem használod a XIAOMI saját felhő alapú mentését 100X jobb mint a googles.s vacak! Nekem ott még a 6-8.évvel ezelötti mentések is megvannak.
-
válasz
kicsipapucs #1564 üzenetére
fastboot ROM-hoz nyitott BL kell!
zárt BL- mellett csak gyári recovery ROM-ot tudsz feltenni!
-
válasz
kicsipapucs #1558 üzenetére
sz.tem elég lenne egy Format DATA is
-
-
válasz
Victoryus94 #1466 üzenetére
Ezesetben, nem írunk negatív tapasztalatot!
Majd esetleg akkor ha totál 0.ról indulsz EU. ROM.al, mert ez így egy tákolt szarkupac ha áthozod az előző rendszer beállításait stb....
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest