- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
DroiDMester #3227 üzenetére
Neked nem megy a szövegértelmezés úgy látom.
-
trebrona
nagyúr
válasz
DroiDMester #3225 üzenetére
Engem nem kell kioktatnod, inkább néznél utána, mielőtt mantrázod a vélt igazad.
[link]
Redditen is számos példa akad.
Azt állítottad, hogy 10-15 éve nincs szolgáltatói rom, erre hoztam példát a közelmúltból. Én semmi olyat nem állítottam, hogy erre a telefonra lenne telekomos rom. -
trebrona
nagyúr
válasz
DroiDMester #3222 üzenetére
így hirtelen 11T Pro: [link]
-
trebrona
nagyúr
válasz
DroiDMester #3220 üzenetére
Vodafone romokkal is szívtak sokan 1-2 éve előző xiaomikon.
-
trebrona
nagyúr
válasz
DroiDMester #882 üzenetére
Apple-nek sikerül.
-
trebrona
nagyúr
natë képei alapján ennek a telefonnak pont nincs szüksége gcam-re, leica authentic csökkentett élesítéssel egészen jók. Így aztán tényleg teljesen felesleges itt a gcam-et hájpolni.
Csak, hogy kicsit a telefonról is legyen szó, szerintem összességében ez egy nagyon jó készülék, túl a kamerán is. Ugyan nekem olyan, mint a zsiráf, ugye otthonra nem kéne, de ez én vagyok. Ezért az árért felsőkategória ide, vagy oda, én már biztosan nem vennék Xiaomit. A Prora pedig ez hatványozottan igaz.
Ezt a telefont jövőre, amikor kijön a 14, akkor lesz érdemes megvenni használtan, még két év garanciával a mostani ár feléért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest