Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Ahogy néztem az eddigiekben megállja a helyét bőven, főleg a sok lehetőséget rejtő környezet miatt. Nem egy Dead by daylight jelleg, többet kell vacakolni, megfontoltabban dönteni, mert ott kb 2-3 dolgot csinálsz ugyanúgy folyamatosan (max a karakter képességek befolyásolnak).
Nekem az a bajom, hogy ehhez kellene pár ismi, aki nem fél órára néz bele ilyenbe, mert nincs single vagy bot-os rész, idegenekkel meg nem tudom mennyire lesz az igazi, de biztos ránézek. -
-
Mr.Wiking
tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Köszi!
-
Mr.Wiking
tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Köszi mindenkinek!
Van, igen! Gondolom akkor az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha a laptopon elindítom, és hozzá kötöm HDMI kábellel a tévéhez. Jól gondolom?
-
AMD Power
titán
Nagyon rég nem játszottam a WOT. Olyan jó partik voltak ma is reggel...
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Androidos TV-re telepíthető az Xbox Cloud Gaming?
PS5 konzollal rendelkezem, de kipróbálnék pár Xbox exkluzív játékot. Élvezhető lenne csak tévén a minőség? Gondolom nagyon internettől függ.
-
Moby
veterán
Ilyen 6-700Mb/s-es szoktak jönni nekem mostanában a játékok lefele.
Ezt mostanában fotóztam valamikor, amikor szintén feljött ez a assú dolog. -
jeni
félisten
Az 512Gb mire elég?
Inkább 2TB
MIÉRT NEM ENGEDÉLYEZNEK MÁS GYÁRTÓKNAK IS LICENCET? Így olcsóbbak lennének és többet adnának el belőle. Szélesebb körben jutna el mindenkihez.
Moby
Amúgy szeptemberben megjelenik majd feketében a Series S 1TB verziója.
Megnézném mennyire viszi majd le a Series S 512Gb verziókat az új 1TB változat? -
smokin
aktív tag
Most, hogy lesz a GP family?
08.09.-én újulna meg az előfizum, azt most még a familyban fog megújulni vagy már szimpla ultimateként? -
Kristof_94
nagyúr
Series s kontrollerhez tud valaki egy megbízható kábelt? A mostanival sokszor lecsatlakozik. A kontroller portja alapból kicsit fura szögben van, így a kábel könnyen mozog.
-
Moby
veterán
De van, de rohadtdrága. Ezért nem érte meg szerintem soha a Series S az árát. Az SSD bővítéssel ott vagy, mintha vettél volna egy SX-et.
/WD-től lehet venni valamivel olcsóbban.
-
.LnB
titán
Hugomék egy olyan kérdéssel találtak be, hogy van nekik egy Series S. Kötöttek rá plusz háttértárat, és azt mondják, hogy az a játék ami háttértárra van telepítve, és online játék, az nem megy nekik.
Mi lehet a baj? Tudtok erről valamit? Nem voltam ott , nem néztem meg, hogy mi lehet a baj. -
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azért én erre a texasi figurára kíváncsi leszek. Szeretem az ilyen "klasszikus" horror játékokat. Akkor is, ha kicsit B kategóriás.
Bár más kategória, de egy új The Thing játékot nagyon tudnék díjazni. Mondjuk filmben is, de ez már más téma...
-
törölt tag
Our friends
@IronGalaxyare back! And together, we’re bringing you Killer Instinct's free 10th Anniversary Update later this year – including a balance update, improved matchmaking, and 4K support for Series X|S.More info coming soon!
-
zozika84
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Gyohohoho
-
F.B.I.
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Tetszik ez a kis montázs.
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
nincsrájáték!!!
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
F.B.I.
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Azért küldtem: ez mindenhez is jó, mert BT is van benne. Csak ugye olcsó.
-
F.B.I.
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
-
Bep
őstag
Elvileg Laddából, a 2450mAh az "új féle". Az 1900mAh a "régi féle" maradt. De ami különbség van közöttük az a kivehető maximális áramerősség (A). Az 1900-as tesztek alapján jobban terhelhető, mint az új 2450-es (a régi fehér is annyi volt, mint most az 1900-as). Egy xbox kontinál tök mindegy. De aki használja gyerekjátékban, fényképezőben, vagy ilyen féle teljesítményű eszközben ott a kisebb kapacitás ellenére is jobb lehet az 1900-as teszt alapján. Ráadásul a saját Stenkol töltője is delta szerint dolgozik, tehát az is jó vétel. Pakkban online le lehet rendelni.
Amúgy a Tronic is jó kontihoz, főleg a zöld/kék színű. Nekem azzal pozitív tapasztalataim vannak. Ezekre a NiMH akksiknál otthon arra kell figyelni, hogy, ha olyan eszközben van használva ami addig megy, míg van delej, akkor könnyen kivégezhető, ha beesik egy feszültség alá. Kontinál ez sem gond, mert előbb kikapcsol, de pl. bármi más, ledsor, óra, stb. gondok lehetnek. -
csuvicsuva
addikt
Sziasztok!
Milyen vezeték nélküli fejhallgatót vegyek, amely mindenhez is jó?
-
Mária. B
csendes tag
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a sok segítséget. Nagyon sokat segítettek az üzeneteikkel.
További szép napot mindenkinek. -
ρσгτσ
addikt
-
vottokar
senior tag
Vagy eneloop-ot. Nem volt valahol arról szó, hogy az ikea is lecserélte a beszállítóját időközben? (Bár én még azelőtt beraktároztam belőle vagy 12-db-ot és a kölkök azt használják a kontrollerekben meg az éjjeli fényekben.
Amúgy a Lidl-ist már rég óta nem veszek, nagyon leromlottak. -
Jocohun
tag
Sziasztok. Megvettem az xbox series s. Nem csalódtam benne és köszönöm a segítségeteket. Annyi kérdésem lenne még hozzátok, hogy a kontroler működik akkumlátor elemmel is? Mivel van töltőm amivel 2 AA akkumulátor elemet lehet tőlteni vennék hozzá 2 db akkumulátor és azzal használnám.
-
Mária. B
csendes tag
válasz
soundsonic
üzenetére
Üdvözlöm. Értem. Köszönöm szépen az információt. Majd meg nézünk akkor ott is ezt az x típusút.
-
Mária. B
csendes tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Üdvözlöm. Köszönöm a válaszodat. Nincs monitorunk. Egy 49 colos LG tv van. Mivel erre van kötve a számítógép neki így erre lesz az xbox is. Akkor ön szerint ezen nem jó? Az biztos hogy nem közelről fogja nézni. Ősszig nem tudok sajnos várni arra amit írt a nagyobbra mert most lesz a születésnapja és erre gondoltunk neki.
-
Mr X
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
65-ös 4k tv-n játszom Series S-sel. Miért limitálná fullHD-re?
-
jeni
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
infó a neten
Series S 1TB -
batai15
félisten
Még most nézem törlik a friendy and familyt. Ha nekem 2025.04ig van akkor hány havi GPU kapok ?
-
Mária. B
csendes tag
Jó estét kívánok mindenkinek. Ismerőseim ajánlották, hogy regisztráljak erre az oldalra, hogy itt minden témában tudnak segíteni. A problémám az lenne, hogy konzol gépet szeretnék a fiamnak születésnapjára vásárolni mivel eddigi számítógépen játszik már kellene elég sokat költeni rá. Gondoltam egy xbox ot de sajnos én nem értek hozzá így szeretném a véleményeteket kérni. Xbox series s gépet gondoltam mert az elfogatható árban van 110000 ft tól újonan. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy akinek van ilyen mennyire elégedett vele illetve hosszú távon jó játékokra, akadoznak ezen a játékok vagy nem? és ne kevés ez a 512? Olvastam az árukeresőn a véleményekben, hogy keveslik ezt. Annyit tudok mondani, hogy biztos 2 illetve 3 játéknál többet nem tartana rajta mivel számítógépen is 2 játékkal szokott játszani. Azt sajons nem tudom pontosan mik a nevei a játékoknak de annyit tudok hogy Forza autó, mezőgazdasági amivel játszik és lövöldözős játék.
Nagyon szépen köszönöm előre is. -
soundsonic
aktív tag
Köszönöm, én is vettem kettőt külön, -külön.
-
Bep
őstag
Mennyi ideig érvényesek az ajándék kártyák?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
oriic
üzenetére
Időközben hazaértem, home partnerrel egyeztetve be is vásároltunk közösen. 39 960Ft-nyi feltöltőt vettünk (12 990Ft-osból kettőt külön-külön, illetve egy vásárlással 2x6990Ft-ot) mindezekért összesen fizettünk 30 960 Ft-ot, szóval több mint jól jártunk.
Tessék vásárolgatni, amíg még él az akció.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Robotporszívók
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"
Amúgy S-en kisebbek a játékok.

l.skywalker