Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
Magát a Series X-et is így csomagolták kb. 2,5 hónapja.
-
icemad
nagyúr
válasz
barnidani
üzenetére
Egyébként, érdemes (és ajánlott) neki is saját profilt csinálni, ha még nincs. Erről itt találsz nagyon részletes leírást: [link]
Fifában is az a legjobb, mint a Minecraftban. Hogy tudtok együtt játszani egy gépen is.
Minecrafthoz vannak nagyon jó youtube videók kezdőknek. Szerintem a legjobb Amur videósorozata. Nem káromkodik, szépen bemutatja a játékot, ötleteket ad, és itt a fórumon is eléggé aktív. Az első rész: [link]
-
NoMagix
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
amikor két film találkozik [link]
-
icemad
nagyúr
válasz
barnidani
üzenetére
Magyarországi store sokáig best buy volt, mert 1000 forint volt a fullos Minecraft kezdő kollekció. Azóta már javították az árát. Ahogy mostanában néztem, nem sokkal olcsóbb kulcsos oldalakon sem. Azt nem tudom hány éves, de, ha 8-16 között, akkor valószínűleg csúnyán rászokik majd.

Másik megoldás az olcsó gamepass ultimate előfizetés. Abban benne van a Minecraft is. Kb 17-18 ezer forint egy évre. De kap mellé még pár száz játékot. Úgy működik, mint egy Netflix előfizetés. Maximum 3 évre lehet előre megvenni.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Mostanában nem csinálta, a fenti módszeremmel egyszer sem, eddig a gyári HDMI kábelre gyanakodtam, de mivel maga a jelenség egy ismert hiba, nem aggódom rajta különösebben. Majd megnézem az LG szoftver update leírását, hogy mik lettek "javítva". Utóbbi egyébként is egy kínszenvedés, eddig csak valami koreai oldalon sikerült kideríteni, hogy mik kerültek be a frissítésbe....
@persil #113178: Látod, van, akinél megnyílt a Mennyország kapuja is
Férfiként meg meglehet magyarázni, mint az ingeknél, hogy nem pink, hanem eper
Mindenesetre elég furcsán állna az én kezemben, lehet, hogy a barátaim megkérdeznék, hogy nincsen-e véletlenül valami probléma
-
-
ranlomadi
tag
Nem is ertem, h mit van ennyi sok ember oda ezert a hot pink kontrollerert.. oke bb, de ki nem raknam a nappaliba meg, ha fele ennyibe kerult volna sem..

A sima feher/fekete is szokott olykor akcios lenni, kozel hasonlo +1-2k aron.. -
NB2
aktív tag
-
pzstm
titán
FIST Gamepassból tölthető
-
Bad Pritt
félisten
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Szóval itt egy olyan blockbuster szezon, mikor rákapcsolódhatnának a Flash-re (és ezzel Batmanre), Indiana Jones-ra, a Transformers-re, M:I franchise-ra... és ők inkább a Barbit választják.

-
csuvicsuva
addikt
Come on Barbie, let's go rally!
Oh, oh, oh yeah! -
barnidani
csendes tag
Sziasztok!
Gyermekem nyaggat a Minecraft beszerzésével. Tudnátok ajánlani valami BB helyet, elég lenne valami base , lehet, hogy nem tetszene neki... a gép egy SX.
Előre is köszönöm a segítséget -
gianni85
veterán
Akkor most a topik fele majd pink controllerrel nyomja?
mondjuk féláron nekem jöhetne pink konzol is
-
Steve1207
veterán
Xbox Series S – 1TB (Schwarz) - németen már előrendelhető, szeptember 1-től lesz elérhető
Forza Motorsport Nissan Z - egy fokkal jobb letöltve fullhd-ben
Forza Motorsport Initial track list (bár ez lehet már volt)
-
Bep
őstag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Nálunk csak ilyen mehet belőle maximum
[Rock Star Baby Shark] -
Voy15
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem soha nem volt semmi ilyen.
Talán egyszer dobta el a kapcsolatot teljesen, de akkor szerintem valami handshake probléma lehetett, mert akkoriban ez issue is volt ha jól emlékszem.
Hang nálam vagy TV speaker, vagy Bose NC700, HDMI kábelnek meg a gyárit használom btw. -
törölt tag
-
ρσгτσ
addikt
-
válasz
ρσгτσ
üzenetére
szerintem egyesével lehet venni csak
kettőt két rendelésben vettem, de egyik rendelésbe se tudtam beletenni mégegyet.... és most harmadik rendelést megint leadhatnék.furfangos az alza, de sajnos még így is jó az ár

fiam épp tegnap vágta haza az SS bumperjét (majd remélem meg tudom javítani), szóval sors-szerű.... alig várom az arcát, ahogy kibontja ....és.... PINK !

-
ρσгτσ
addikt
válasz
szimszonos
üzenetére
Mai napon jár le az akció, így néha érdemes ránézni. Bár tényleg kis esély van rá, hogy még ma este visszakerül valamelyik a készletre.
-
gianni85
veterán
Egyébként maga a rózsaszín rész nem gáz, engem jobban zavar az alsó fehér, ha már a bumperes rész fekete, akkor lehetett volna csak fekete/pink kombináció…
-
Moby
veterán
válasz
Neurotoxin
üzenetére
C9-en sose láttam ilyet. Remélem még sokáig szolgál

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Moby
veterán
válasz
szimszonos
üzenetére
Na nem így vót az!
[link]
Ennyiért még alkatrésznek is... (nyilván nem szedem szét) -
ρσгτσ
addikt
válasz
szimszonos
üzenetére
Csak akkor látod, hogy 20% kupont be lehet hozzá váltani, ha van készleten. Így sajnos nem látszik.
A nettó egyébként 11.650, de valóban hasonló összeg.
-
Musaka
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Nálam biztos pont fordítva van bedugva a HDMI kábel két vége
-
raziel01
veterán
válasz
szimszonos
üzenetére
Ár kedvezménykóddal 20ALZANAPOK 11 830 Ft
-
gianni85
veterán
válasz
szimszonos
üzenetére
Alzanapos akcióban -20%, alzabox szállításal 12500 lett a vége. Ma megyek átvenni
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Musaka
üzenetére
Érdekes, nekem fordítva csinálja a C1. A legfrissebb szoftver van rajta.Próbáltam úgy, hogy TV bekapcs, homecreen-en vagy egyéb bemeneten hagyom, majd miután bekapcsoltam az Xboxot és megjelent a képernyőn alul, hogy "Xbox available", akkor váltok át az Xbox HDMI portjára. Így 10 próbálkozásból 2x vagy hang nincs, vagy alacsony felbontásban indul
-
RudY
addikt
Amazon Prime Day 2023
nem rossz ár:
Seagate Storage Expansion Card for Xbox Series X|S 1TB Solid State Drive - NVMe Expansion SSD (STJR1000400)
137 EUR + 12 EUR szállítás -
Dinomano
őstag
-
Musaka
senior tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Hasonló ez a jelenség LG C1-en. De nekem előbb kell a TV-ét bekapcsolni aztán az SX-et, mert külömben nem jó a felbontás.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
dReFiX
üzenetére
Inkább lemondják vagy nem veszik át. Hónap végi akcióknál ilyen szerintem sűrűbben előfordul. Vagy legalábbis én többször látom. Főleg, ha nem az üzletet választják átvételre, mert ott tovább lehet húzni. Beérkezés után 6 napig tárolják, plusz fizetés nélkül egyszer hosszabbítható 3 nappal.
Ma még tart az "Alza-napok", így érdemes figyelgetni.
-
Elit3Zotya
addikt
Pont most kezdtem el én is.
Én FPS párti vagyok, de itt inkább a minőségre mentem rá.
Bőven látszik a különbség, igaz én nem full hd-n tolom.
Nem érzem annyira zavarónak a 30 FPS t, lassú játékmenet miatt gondolom, na meg az beton stabil. -
beyruth82
veterán
válasz
eL Geri
üzenetére
Nem. Fhd-n meg főleg nem. A plague talenál amúgy is nagyon ajánlott a performance szerintem. Én most AC Valhallánál váltogattam a quality es performance módok között és semmilyen minőségbeli különbséget nem lehet látni, viszont sokkal jobb a szemnek a magasabb fps szám. Számtalan másik játéknál is kipróbáltam és laikus szemmel nézve én nem látok különbséget quality és performance között grafikai minőségben.
-
Steve1207
veterán
válasz
eL Geri
üzenetére
Észrevehető a minőségbeli különbség, de egy gombnyomás és meglátod melyik szimpi. Nekem amúgy fura a kérdés, mert, ha eddig nem zavart sehol a quality 30, akkor minek performance-ben játszani, ha meg zavar általánosan mindenhol, akkor egyértelműen el se gondolkodik az ember a quality-n

(#113105) Thusor: bedobozolod, nem a saját dobozában, hanem egy sima kartondobozba, szépen kibélelve, elemek ki (én akkufedelet se szoktam küldeni), nyomtatsz valahol címkét, ráragasztod, UPS-t felhívod, hogy MS gariztatás, bediktálod a kapott csomagszámot, választasz időpontot mikor menjenek érte, amikor kimennek odaadod.
-
Thusor
őstag
Elromlott az Xbox kontrollerem. A Microsoft honlapján elindítottam a szervizeltetést és meg is van az UPS fuvarlevelem amit rá kell ragasztanom a dobozra. Viszont, azt írja a Microsoft hogy keressek hozzám közeli UPS feladó helyet. Azt most hogyan? Nem futár fogja vinni és hozni a garnciáztatott terméket?
-
eL Geri
őstag
Series X-en, de FHD TV-vel melyik grafikai beállítást ajánlanátok A Plague Tale: Requiem-nél?
Nagyon sokat ront a performance mód a grafikán?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hyundai, Kia topik
- Bittorrent topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Férfiként meg meglehet magyarázni, mint az ingeknél, hogy nem pink, hanem eper

ez szerintem túlzás

l.skywalker