Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ez nekem nem teljesen tiszta… szóval ha családtag vagyok, és beállítom a gépet home xbox-nak, akkor a gp játékokat offline is elérem, de más profil még online sem? Nekem eddig azert sem voltak ezek a home-olások szimpatikusak, mert ketten keresztbe home-oltok, és hálózatkiesésnél, vagy live problémánál pont a saját játékaimmal nem tudok játszani… vagy ez már máshogy működik?
-
Joccc07
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem 450/hó

-
Steve1207
veterán
Még a végén bedobnak egy gameplay-t is
TDUSC 12-én a Nacon csatornáján. -
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, igen! A leírások alapján, csak a fő (kezelő) előfizető tud HOME-olni.
-
Moby
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jelenleg nekem is, de ez már nincs többé.
-
-
skroy
senior tag
Családot keresek, akik befogadnának.
-
Bogyi007
veterán
válasz
dani0113
üzenetére
Azért még így is a Goldot venni a legolcsóbb opció.
2 évet vásárolva itt HA-n 18 hónap GPU -ra váltva havi 1600-1700 forintra lehet kihozni 1 hónapra az előfizetést.
Igazából ha azt veszem figyelembe hogy véget ért már a 300-as buli és 1 havi GPU kellett minimum a konvertáláshoz akkor 2 év esetében igazából havi szinten olyan 200-300 forint csak a drágulás...
Járhattunk volna sokkal vacakabbul is...
-
Bogyi007
veterán
Most akkor mi van?!
Ha 1 év Goldot veszek és például a Gamivo oldalán mellé 7.59 euróért 1 havi Game Pass Ultimate kódot akkor nem is lesz konvertálás és csak 4+1 hónap GPU-t kapok vagy ilyenkor 9+1 hónapom lesz?!
-
Norb79
addikt
-
törölt tag
Rémhírterjesztő

-
Norb79
addikt
válasz
üzenetére
Ha megy a GPU és beírod a gold kódot, akkor azt rögtön konvertálja GPUba, de nem is 1:1ben, nem is 3:2ben, hanem asszem harmadol, vagy negyedel. Napokba átszámolja, kint van MS holnapon, hogy pontosan mi az átváltási arány.
Szóval mostantól az van, hogy 3 év gold, rá a 4790 forintos GPU és van 2 évnyi GPUd.
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mièrt nem?
Veszel 3 èv Goldot, váltod, aztán abból lesz 2 èv Ultimate. Utána meg a 18 hónap másik Goldból amit ráaktiválsz meglesz a maradèk 1 èv.
Vagy már nem lehet 3 èvre előfizetni, ez is kuka?
-
Bogyi007
veterán
Öröm az ürömben hogy nálam 300 forintértdobja most a Game Pass Ultimate előfizetést az Xbox oldalán a rendszer...Lehet hogy most kellene vennem mégis Goldot...
Mégse korai volt az öröm...
-
negyven2
nagyúr
válasz
formula01
üzenetére
Alternatíva lehet még a Game Pass Friends and Family is, ahol maximum 5-en (plusz egy) lehettek egy előfizetésben. Ennek a havi ára 8390 Ft, és minden bent lévő tag teljeskörű GPU előfizetést kap. Ez 5 fő esetén fejenként 1678 Ft-ra jön ki. Sajnos Home-ban való megosztás csak az előfizető profiljával működik (ez a plusz egy).
-
Bogyi007
veterán
Fain...
Májusban lejárt a GPU-m és mivel páromnak jövő nyárig van előfizetése így én most nem hosszabbítottam hanem inkább a Ps Plus Essentialt konvertáltam fel Extrára ami novemberig él így.
Tetszik az a tartalom ami ott van így lehet hogy ezzel a GPU módosítással kaptam még egy löketet hogy inkább odafizetek mint az MS szolgáltatása felé...
Egyedül az új Forza az ami érdekel mostanság az Xbox oldaláról...
-
gianni85
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Horizon 5-tel kapcsolatban lehet tudok segíteni, ha írsz nekem pü-t
-
Bogyi007
veterán
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Nagyon este van már és be is aludtam kicsit levezetnétek ezt gyakorlatban hogy mit jelent pl 1 év esetén?
Meg főleg mikortól?
-
csuvicsuva
addikt
Akkor ezért volt a probléma a Goldról konvertálósoknak.
DwG most már működik, nézzétek meg a GwG-t is, gondolom most már azok is zsákolhatók.
-
formula01
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, közben észrevettem, tökéletesen időzítettem

Mondjuk 12 hónap live gold+gpu update ha 8 hónap is lesz belőle, még mindig havi ~2100 Ft-vel jobb, mint simán 4800/hóért a gpu -
nincsnév007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
hát akkor majd a forza horizon 5-t megveszem majd akcióban, fortnite ingyenes. Gears meg bánom hogy nem játszottam végig

-
Bep
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hát én még mindig a fogyasztóbarát verzióra gondoltam. Mondjuk épp jannid-nál.
-
gianni85
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Folyamatban
-
csuvicsuva
addikt
Akkor lehet újra PC-t építeni.
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Ha jó árasan szeretnék GPU-t venni (PC-re ha számít) arra most jelenleg milyen lehetőségek vannak? Még sosem fizettem rá elő.
Az még játszik, hogy pl. Alzán veszek 20k Ft körül 1 év xbox live goldot, beaktiválom, és utána megveszem 300 Ft-ért a GPU-t?
Esetleg aprón kik számítanak megbízhatónak, akiktől érdemes vásárolni?
Köszi előre is
-
Bep
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Így akkor gondolom drágulni fog nem kicsit GPU egy évre.
-
Bep
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Pöpec....
-
eL Geri
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Nagyon zárodnak a kapuk!
Remélem a régi mindenféle ügyeskedéseket nem fogják visszafelé szankcionálni. -
Moby
veterán
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Milyen konvertálásnak?
-
törölt tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Nagyon helyes.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Diablo IV | Season of the Malignant | Announce Trailer
1. szezon indulása: július 20. -
bandi0000
nagyúr
Gta 5 nél nincs ott az XS pecsét az indítóképen? Letöltöttem vmit, de se nem tűnik szépnek se nem 60 nak
-
ρσгτσ
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Na, új dizájn.

-
batai15
félisten
Tudja valaki hogy a Naruto storm connection-nak miért nincs ár a Storeban ?
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mármint mi? Nagyon kevés játéknál van olyan opció, hogy saját felhőmentést használ. Ezt általában a különböző kliens programok, store-ok kiváltsága. Az előző migrációs fázisban (X360/PS3-->One/PS4 és PC) esetén is csak az Online-t lehetett átvinni, a Story-t nem.
Amúgy bár sokmindenért lehet szidni a Ubisoft-ot, de az utóbbi játékai esetében ott van a full Cross Save rendszer (igaz valamelyiknél manuálisan kell feltölteni). Pl. A One-os Far Cry 6/AC Valhalla/WD Legion mentésem működött simán PC-n is (Geforce Now).
-
icemad
nagyúr
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Rendes vpn kell hozzá. Ingyenesek nem jók csak fizetősek.
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Még jó, hogy Xbox esetén minden játéknál ott van az ingyenes, és korlátlan ideig elérhető felhőmentés...
-
Steve1207
veterán
válasz
NoMagix
üzenetére
Vannak global vagy eu kulcsok is, bőven megteszi beszerezni egy olyat, mindenhol aktiválható és az is kb feléből kijön, ha sok a normál havidíj. Szerintem ilyen csekély összegnél nem érdemes napokig nyűglődni (pláne első ismerkedési körben a rendszerrel) meg keresgélni órákig, hogy mi a legolcsóbb, mert csak megutálja a rendszert, hogy "bonyolult", közben csak kiskapus hülyeség. Meg kell venni, használni, játszani, majd ráér hetek múlva levonni a következtetést meg ilyesmibe belemenni.
-
NoMagix
addikt
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Ebben sajnos nem tudok segíteni, nekem is az eladó aktiválta
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hát mivel a One-os mentést a PS4-es kiadásban elég problémás feltölteni, így igen...
De írtam, hogy (Game Pass Ultimate esetén) nem kell letölteni a One-os kiadást, mert az is elérhető Cloud-ban.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
& Bad Pritt, 30z.Samu: nálam is annyi kett később
-
Dinomano
őstag
válasz
Akee92
üzenetére
Említetted a régi NFS-eket. PS2-es Hot pursuit 2 fizikáját kellene átemelni kb.: Árkádos volt, gyors, de volt súlya az autóknak, pl. az ugratásokra/bukkanókra oda kellett figyelni. The Run volt még hasonló a szép tájaival. Szerintem én maradnék a helyükben ezen a vonalon. Nekem ez a cell-shaded effektezés sem jött be, olyan mobiljátékossá teszi az egészet.
-
negyven2
nagyúr
válasz
eL Geri
üzenetére
A Story mentést manuálisan kell feltölteni, a One-os GTA V-ben:
Csak egy mentés file-t enged feltölteni (ha másikat akarunk akkor felülírja a fentlévőt), ami aztán 90 napig lesz elérhető:
Ezt aztán az jelen generációs kiadásokban. Vagyis a One-os Story mentést át tudjuk vinni akár PS5-re is és a PS4-es mentést is át tudjuk hozni Series X|S-re (ugyan azzon Rockstar Games Social Club account esetén) tudjuk majd letölteni. Ezt amúgy a játék automatikusan fel is ajánlja az első indítás alkalmával, de manuálisan is le tudjuk tölteni:
Az Online mentés esetén az első Online-ba lépéskor ajánlja fel a migrációt, de ott is elérhető a manuális áthozatal:
Ráadásul az legutolsó tartalmi frissítés után már nem törli a régi platformról az online profilunkat.
Viszont mind a Story, mind az Online esetén, a migrációs folyamtok egyirányúak (s Online profil esetén csak egyszer lehet megtenni, és csak egy platformra érvényes)!
Amúgy ha már nincs meg a One-os GTA V, az se baj, mert ugye a Cloud Gaming-ben mind a kettő kiadás benne van külön-külön!
-
eL Geri
őstag
válasz
useless
üzenetére
Engem érdekelnének a részletek.
Én is játszottam One X-en anno (meg is van véve).
Ha most játszani akarok a Series X-es verzióval, akkor folytathatom onnan, ahol anno abbahagytam?
Ha igen, akkor pedig vissza tudok majd állni a megvett One-os verziómra is, ha már nem lesz benne a GP-ben a Series verzió? Vagy ez a mentések átvitele csak egy irányba megy? -
useless
aktív tag
One X-en GTA V story mode-ot végignyomtam, series x verziónál előről kell kezdenem???
-
Steve1207
veterán
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Alapvetően szerintem hülyeség, mert ha elutazol külfödre és használod a szokásos fiókodat akarva, akaratlanul is számolni fogja, emiatt nem lesz senki tiltva, ha máshonnan jelentkezik be (vásárlásoknál se, kódnál még annyira se).
Amúgy júniusi event előtt is behülyült sokaknak egy bő héttel, most is lesz jövőhéten Xbox ID Showcase. Biztos megint elkezdtek valamit fejlesztgetni és félbehagyták szokás szerint. Nekem lassan egy hónapja hülyén működik a mobilos rész csp header hibával desktopon, amit "odaát" kellene generálni, de elhasal, eközben mobilon hiba nélkül megy. De már annyi is elég neki, hogy más nyelv van defaultnak beállítva bing-ben vagy nem rendes ms acc, hanem társított mail és problémázik az egész xy környezetben.
(#113610) Keller16: nyilván fog, de évek kellettek, amíg más régiókhoz is. Hogy most egy ideig aktív, mert csinálgatják, aztán addig átlőtték inaktívba nem jelenti, hogy nem is lesz.
-
Keller16
aktív tag
Egyébként arról nincs valakinek infoja, hogy fog-e valamikor is bővülni a pontszerzési lehetőségek száma? Elég tré, hogy lassan 1 éve fut itthon is a rewards és napi 162 pont a max..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Nálam csak simán kiírja hogy a pontokat csak abba a régióban lehet elkölteni, ahol kaptam őket.
-
eL Geri
őstag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Mit értesz Rewards account alatt? Oda nem ugyan az a Microsoft account kell mint mindenhova, Xbox-ra is?
Rewards-nál nem szoktam elutazni, eszembe se jutott, de vásárolni vásárol mindenhonnan az ember
Mi az hogy letiltották? Csak a pontjaidat buktad? Vagy azzal az MS account-nak kuka és pl. a könyvtárában lévő játékokat / előfizetésedet is elvesztetted? -
MrPeekaboo
senior tag
Mára felfüggesztették a Rewards account-omat, mert szerintem a tilosban jártam és elég sokáig igénybe vettem a kettős állampolgársággal járó előnyöket. Mindezt amolyan tiltakozásul tettem a hazai szegényes rewards program kínálata miatt. A megszezett pontokból semmit sem vettem, csak gyűjtögettem szórakozásképpen. Remélem ennél nem gyűrűzik tovább a dolog és nem nyúlnak lejjebb, mert az nem igazán lenne jó.
-
Moby
veterán
Nálam is, de lehetne ott $1 is, akkor sem tudjuk megvenni.
-
30z.Samu
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
"Falun baratnomeknel jo lesz a tanyanettel leszedni.
Most azt irja 8 ora. Nalunk ez lenne 15 perc.
"Az én párom nem faluhelyen lakik, de a tanyanet megvan, mire letöltök bármit is ott, leteszem a hajam.

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Steve1207
üzenetére
Bugos volt ja.
Kulon volt a One-os, Series Story meg az Online.Series story-ra leszedte a One-os storyt, de most reggelre pl mar egyre raktak a Series Story & Onlinet. Es az tenyleg csak 102GB.
fuck. Most jol beszivtam. Falun baratnomeknel jo lesz a tanyanettel leszedni.
Most azt irja 8 ora. Nalunk ez lenne 15 perc.

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ford topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

TDUSC 12-én a