Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
-
negyven2
nagyúr
Sources: Assassin's Creed Publisher Remaking Black Flag, The Pirate One
Vajon ez jön ki hamarabb vagy a Skull and Bones (vagy a Sands of Time remake
) -
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
Kaci84
őstag
Boxhoz kapott Horizon játékot szeretném másnak adni. Úgy láttam neten is hogy lehet.
“igénylés másik fiókhoz” menüpont. Ha rányomok azt íra:
” A telepítés befejezése után adj hozzá egy másik fiókot és igényeld”
Azt hittem giftként meg lehet adni a másik fiók címét. Most tényleg csak úgy lehet ha bejelentkezik ezen a gépen. Így mi értelme ennek a menüpontnak??
-
mzoltan321
csendes tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Köszi!
-
Döglött Róka
veterán
válasz
mzoltan321
üzenetére
Xbox family kell neked. Ultimate az egy accountra szól.
-
mzoltan321
csendes tag
válasz
NoMagix
üzenetére
Sziasztok, lehet amatőr kérdés:
van egy fő profil és a gyerekeknek saját mail címükre egy egy gyerek profil:
1. A gyerek profilokban a felhő alapú játék nem opció csak a fő profilban.
2. Az EA account is csak a fő profilban működik, a gyerekeknek készített külön EA account a belépésre hibát ír ki, nem enged be. / neten az EA oldalán beenged/
ez normális?
köszi
ja game pass ultimate van persze … -
ρσгτσ
addikt
-
Ádám16
addikt
válasz
lastmohican2
üzenetére
Szuper, köszönöm!
Jelenleg egy TCL 50DP600-at használok erre a célra, de ettől biztos vagyok benne, hogy van jobb játszani.

-
törölt tag
Frissítették a kontroller garanciámat.
Közben olvastam olyat, hogy valakinek deaktiválták és reaktiválták a GPU előfizetését másodszorra is és most megoldódott a Goldos problémája, ellenben most meg a GP játékokra nem tudja igénybe venni a kedvezményt. Kész kabaré.🤦
-
beyruth82
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Az én tök alap 55"-os samu 4k okos tv-m volt 200 ezer és a fórumtárs által belinkelt tcl 55"-os változata a múltkor 202 ezer volt de mindenben sokkal-sokkal jobb mint az én gagyi samum. Össze se lehet hasonlítani a kettőt tudásban mégis egy árban vannak. Olyan mintha egy ferrari annyiba kerülne mint egy suzuki.
-
beyruth82
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ár/érték arányban szerintem nagyon. Ha megnézed a specifikációit (qled,144hz, stb) egy ugyan ilyen tudású lg vagy samsung minimum a duplájába kerül. A különböző műszaki topicokban, fórumokon pedig én nem nagyon olvasom, hallom, hogy a tcl rossz minőségű, pocsék vagy gagyi lenne.
-
Ádám16
addikt
BestBuy topikból ideérkezve, ez baromi jó árnak tűnik.
Xbox SX mellé használnám kizárólag. Ajánlott erre ez a TV?
TCL 65C745 Smart LED Televízió, 165 cm, 4K,QLED, HDR, Google TV - eMAG.hu -
negyven2
nagyúr
-
törölt tag
Stray 08.10.
-
Corpuscle
őstag
Xcom 2-t indítom, két lehetőség van. Xcom vagy WOTC. Melyikkel érdemes kezdeni?
-
-
D1L1ZS
őstag
-
icemad
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azt írta egyedül az Alzához lehet vinni a gépet. Ez nettó baromság. -
Bad Pritt
félisten
-
Phobion
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
rendben, köszi, szerencsére nem onnan rendeltem
-
icemad
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Sose volt ilyen. MS garancia érvényes egész Európában. Sok éve már.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Phobion
üzenetére
Egyedül az Alzához tudod visszavinni itthon, legalábbis '21 decemberében amikor vettem a gépet, még ezt mondták a főhadiszállásukon a Róbert Károly Krt.-on. Valószínűleg hosszabb is lehet így, mert gondolom először kiküldik a csehekhez és utána Németországba. Minden más esetben, ahogy oriic írta. MS-nél bejelent, szállítási információkat kinyomtatni/ nem saját dobozára felragasztani, dobozt kibélelni és mehet érte a futár.
-
Phobion
addikt
Sziasztok
XSX garanciális szervizeléssel Magyarországon melyik cég foglalkozik? Vagy ahonnan vettem, oda kell visszavinni hiba esetén? (Nincs hiba, egyelőre, csak infót gyűjtök.)
-
Redneck
nagyúr
Kipróbáltuk haverral ezt az Unboundot. Bekarmolva és kicsit sarkítva, hozott egy kis régi UG2/MW feelinget. Adok neki egy esélyt, ha már a 10 órás trialt kihagytam anno. Ha pár órára leköt, már elégedett leszek, mert abszolút semmit nem vártam tőle.
Ez a Jade kontroller tényleg egész pofás.
-
smokin
aktív tag
Azért ez a Jade konti, odab@ssz.

-
korren
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi, csak nagyon rég nem jártam itt, azt szeretném kérdezni, hogy Live Gold-ot át lehet még váltani GPU-ra?
Most 30-án lejárok.
Köszi szépen!
-
frankdelgado
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Lehet.
-
smokin
aktív tag
-
JamesHun
addikt
165 eur ért jön Amazonról az 1 TB bővítőkártya adóval és szállítással együtt.
-
esezmiez
tag
Szeptember 1-én jön az 1 TB-os Series S [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

l.skywalker