Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon C.
aktív tag
Nem, srácaim érettségi és felvételi előtt állnak ebben a tanévben, így csak porosodna a TV alatt a konzol. Kell nekik idő a lányokra is, barátokra is... Majd jövő nyáron, ha minden rendben lesz, eldöntjük hogyan tovább.
-
ρσгτσ
addikt
-
-
Falcon C.
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Series S-em (512 GB), amit el szeretnék adni. Még van rá 11 hónap gyártói garancia (meg vettem is hozzá +1 év kiterjesztett garit, de azt hiszem, ez mindegy). A kérdésem annyi, hogy ha lepucolom a konzolról a játékokat, meg eltávolítom az MS fiókomból a konzolt, más dolgom nincs vele, mehet a piacra a cucc? Az új tulajdonosnál meg onnan folytatódik a gyártói garancia, amikor becsatolja a saját fiókjába a gépet? Illetve van valamilyen menüpont, vagy beállítás, ahol meg lehet nézni, mennyi üzemóra van a konzolban? Köszönöm a választ!
-
pzstm
titán
Hi-Fi Rush by Xbox' Tango Gameworks has surpassed 3 Million players.
-
j01573n
friss újonc
Sziasztok!
Jól matekozom, hogy ha nincs aktív előfizetésem, akkor Alzáról gvh-s kedvezménnyel 6 hónapos Live Goldokkal elég jó áron meg tudnám oldani a GPU-t pár évre?
6 hónap Live Gold 11e, ami 4 hónap GPU-t adna 8e-ért. -
negyven2
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
"Crossplay
Play with friends no matter which platform they prefer. Crossplay is available on Game Pass, PC (with controller), Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 and Nintendo Switch versions of the game, so you can play Quake II with everyone. Join your friends quickly using our room code system for finding lobbies."
-
Redneck
nagyúr
3-kor felébredtem, nem tudtam aludni, gondoltam folytatom a Q2 kiegészítőt. Nem jött még meg a kód, ezért nem volt Live és GP sem. 1 óra MK után vettem észre, hogy Xbox üzenetben küldték.
Havernak annyira megtetszett a Q2 hogy megvette PS-re. Kár hogy nincs cross-play. Simán megoldható lett volna...
-
törölt tag
Az xbox accessories alkalmazában vettem észre először, amikor beállítottam az alsó gombok kiosztását, és véletlenül továbbmentem egy menüponttal. Ott vettem észre, hogy a jobb analóg húz lefele. Szóval nem csak fortnite-ban látszik, hanem ott egyértelműbben látszik a mértéke a deadzone jelölése miatt.
Köszönöm a választ a többiektől is

Amúgy alapvetően arra a pár hétre vettem, amíg javítják az elite 2 LB és A gombját, arra a célra tökéletesen megfelel. Viszont olyan vagyok, mint a 80-as szeg, és ha meghirdetek valamit, akkor mindenre is felhívom a figyelmet. Szóval saját oldalról nézve nagyon sz@r eladó vagyok. Illetve idáig javítottakból nem láttam még esztétikus darabot, mert amúgy is szériahibás a markolat ragasztása. Bár nem néztem javítós videókat, de idáig kivétel nélkül hányadékul néztek ki a javítottak markolatai.
-
AxBattler
félisten
-
Moby
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem először is nézd meg Gamepad-testerrel, mert az, hogy most épp Fortnite-ban mit mutat az sokat nem mondd el. Majd jön egy játék, amiben nem lehet deadzone-t állítani, és ott fog driftelni. A másik az (és ez már gyakorlati tapasztalat inkább), hogy ami elindult már a lejtőn, annak ilyenkor exponenciálisan szokott romlani állapota. Egyébként ah szép meg ezt leszámítva jó állapotú, akkor lealkudnám az árából a poticserét, és megtartanám. Viszonylag normálisnak tekinthető sajnos, hogy a potik tönkremennek, ettől még felesleges máglyára vetni a kontrollereket. Kopóalkatrészként kell tekinteni rá. Ha tönkremegy, cserélni kell.
-
törölt tag
Kérnék egy kis segítséget:
belefutottam egy elite 1 hirdetésbe, tökéletes állapotúként hirdették, esztétikailag tényleg rendben van. Viszont driftel a jobb analóg, de ezt még deadzone-on belül teszi. Fortnite szerint legrosszabb esetben 14-15% körüli driftet mutat (amúgy kb 10+%-ra lőném be átlag), és alapértelmezetten 20%-ra van állítva a játékban, azaz játék közben nem észrevehető.
Alapvetően azért vásároltam, hogy az elite 2 gariztatás idejére se maradjak elite nélkül, nekem sajnos egyéb okból szükségem van az alsó gombokra.
Az eladó nem zárkózik el a visszavásárlástól, de valamilyen szinten "tüske" van bennem ezzel kapcsolatban, mert "tökéletes" példányt vásároltam. Persze tisztában vagyok azzal, hogy adott pénzért ilyen esztétikai állapotú példányt nehéz kifogni. Tudtommal ritkaságnak számít a nem lemállott markolatú ezekből.
Szóval ez most hibásnak számít vagy sem? (deadzone-on belül driftel) -
negyven2
nagyúr
válasz
Hapcimalac
üzenetére
Benne van a hivatalos közleményben, hogy csak azoknak jár akiknek augusztus 15-én még élt az előfizetésük, illetve benne voltak mint ekkor is mint tagok!
Tehát nem azt nézik, hogy benne voltak az emberek valamikor, hanem azt, hogy élt-e még az előfizetés.
-
Hapcimalac
tag
Skacok!
csak az kap ajandek (min) 3 honap gpu-t, akinek aug 15-ig volt family&friends?
nekunk ket honapot volt, de julius kozepen lemondtam. Viszont igy mi is benne voltunk a tesztidoszakba, szoval nem tudom, hogy jarna-e… mivel eddig en semmilyen kodot nem kaptam. -
persil
nagyúr
válasz
pzstm
üzenetére
Nekem is, nagyon hianyzott mar valami hasonlo. Egyedul a celzas olyan kis "esetlen", de az elsoben is pont ilyen volt, gondolom atemeltek a rendszert, ahogy van, aztan csako.
Bar leginkabb egy freelancer remaster-nek orulnek. A starfield-et is varom, mint a messiast. Aztan meglatjuk mi lesz. 🤷
-
gduck
addikt
Megjött a 3 éves GPU kód a family miatt
14 hónap lett volna hátra. Köszi MS! -
-
30z.Samu
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Én is végigjátszottam a 2-t Deck-en a szinkron miatt, jövőhéten a God of War-hoz jön.
4-et is Steam-re vettem meg, ott találtam jó áron megjelenéskor. Számomra teljesen jó élmény volt végigtolni a kézikonzolon, néha rákötöttem a 22"-os monitorra, de javarészt a saját kijelzőjén játszottam vele. Grafikailag sokkal rosszabbra számítottam, még monitoron is egész jól nézett ki. -
persil
nagyúr
válasz
pzstm
üzenetére
Neha borzaszto, raadasul - ugy tunik, hogy - minden kulonosebb ok nelkul is elojon. Vajsima 60 fps a legnagyobb lovoldozesben, aztan hirtelen beall az egesz egy 0.5-1 sec-re.
Egyebkent ezt a "lebego" delayt igazan orvosolhattak volna celzasnal, az egyben ugyanilyen volt. -.-
-
Sziasztok!
Az Assassin's Creed® Syndicate játék az xbox.com-on is magyar feliratos?
A támogatott nyelvek sorában nincs feltüntetve a magyar nyelv, de az összefoglalóban magyar feliratosnak van jelezve?
-
30z.Samu
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Resident Evil.
Tényleg, Nektek a Remake-ek közül melyik jött be a legjobban? Én erősen agyaltam a 2 meg a 4 között, de szerintem eddig az utóbbi sikerült a legjobban. De szoros a verseny. 
-
ρσгτσ
addikt
-
Ádám16
addikt
A barátnőm szeretne megtanulni konzolon játszani, hogy tudjunk néha együtt kockulni.

GPU-m van. Tudnátok olyan játékot ajánlani, ahol megismerkedhet a kontroller világával? -
minilego
senior tag
Fifa 23 átvezető videók be-beszagattnak series x-en... Másnál is észrevehető?
-
pzstm
titán
Everspwce 2-ben a stuttering laget megnezik minokozza…objective complete-nal meg item felvetelnel leginkabb.
-
persil
nagyúr
-
ƵøŁĭ
veterán
3 hónapos kódot nem küldik a családi móka megszünése után?
-
negyven2
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
The First Descendant - Official Bunny Trailer
"A crossplay open beta will be available from September 19 to September 25, 2023."
-
l.skywalker
Topikgazda
-
pzstm
titán
Everspace 2 elvileg megy, de nekem gamepass nem mutatja, online meg ha tölteném PC-re akar csak irányítani
-
brumayyy
újonc
Tiszteletem
xboxra keresek olyan programot amibe összelehet törni a autókat. -
Phobion
addikt
sziasztok
XSX-en előrendeltem a Starfield Premium Edition-t, de az MS még nem vonta le az összeget. Ez ilyenkor normális?
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Augusztus 22. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:
This Week's Deals with Gold and Spotlight Sale -
-
IntelKiller7
Topikgazda
Kaptam az Enebatol egy 5%-os kupont Xbox jatekokra.
Nem tudom, hogy csak egyszer hasznalatos e vagy sem.
ha kell valakinek: 2m1cby7zxf -
pzstm
titán
váakozásig itt egy cikk:
Everspace 2: “Everyone Gets a Better Game Because of Xbox Game Pass”
Megjelenés:
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen ezt tudom. Arra írtam, hogy az a probléma, hogy PC-n nem tud xboxos játékosokkal beszélni. Mert a kolléga a konzolt hozta fel. Mindegy, bonyolult...
-
F.B.I.
veterán
válasz
leslien
üzenetére
Fiam egy ilyen [LG32”-os] monitoron nyomja (PS5, PC és a box van egyszerre rákötve), teljesen jó.
Nálam meg egy 32” Philips 2K monitor van.
Szerintem 2K megfizethető és még 1 méterről is teljesen jó, ekkora mérten, PC-el is ha jó a szemed (mint a fiamnak) és ha öreg vagy és szemüveges, mint én.
-
pzstm
titán
Tudjuk esetleg, hogy az Everspace2 mikor kerul gamepassba a mai napon? Fizetosen mar megveheto persze
-
stewe780
őstag
válasz
leslien
üzenetére
A series s szerényebb hardverrel van építve. Marketing szerint tudja a 120Hz-et. Gyakorlatban meg sokszor a 60-at sem. Én is monitoron játszom series s-en. Egy sima 24-es fullhd 60Hz-es LG-n. Teljesen jó. 27-en a fullhd felbontás kevés ha monitorként az asztalon fél méterről nézik. A 120Hz meg series s-en ritka mint a fehér holló. Szóval nyugodtan vegyél bármit, amit kinéztél is bőven sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De szerintem vagyunk még így ezzel páran...

IntelKiller7