Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Ferfiu #136834 üzenetére
Anno nagyon vártam, de végül nem vettem meg. Mikor bekerült GP-be megörültem neki. Aztán 1-2 óra játék után annak, hogy nem vettem meg, mert totál visszalépés volt a korábbi játékokhoz képest. A harcrendszer, az animációk, a játékmenet, az irányítás, mind visszafelé fejlődött.
Rádásul fix 30 fps sem volt meg, és még csúnya is.nincsnév007:
A zombizás nem egy külön játékmód, amit többen is lehet játszani? Vagy már a kampányban is vannak zombik? -
Moby
veterán
válasz
Ferfiu #97750 üzenetére
Nem, csak nem gift cardról van szó, és te sem ezt írtad. Hogy neked más jár a fejedben, mint a kezedben, ezt itt senki nem fogja érteni. Gift card kódok nem hetek óta nincsenek, hanem nagyon régen nincsenek már.
Viszont én arról beszéltem, hogy árulnak sok olyan "kódot", amik már biztosan nem lesznek ezek szerint. Mégis tele van velük a gamivo (ARG preoder "kódok", amikből nem lesz semmi). Nem tudják a vendorok, hogy vége a bulinak?
-
hm_guesswho
tag
válasz
Ferfiu #84271 üzenetére
Nálam a ragnarökhöz kapott armor settel kezdte el csinálni. Szerencsére a sűrű autosave-nek, nem kell nagyon messzi állást visszatöltenem. Az mindig megoldja, ha egy előző napi utolsó mentést nézek, amikor épp abbahagytam a játékot. De nagyon frusztráló. A kedvencem az volt mikor egy főküldetés dialógusa közben hopp már meztelen is.
-
SaGa59
őstag
válasz
Ferfiu #77496 üzenetére
Szerintem a Wrexről szóló rész sem lett az, mert a lehetségesek közül csak a két véglet van megemlítve, van olyan is, ami nagyon meglepő annak is, aki már sokadszor fut bele abba a részbe. De nem folytatom a játék elemzését, elég annyi, hogy nálam ez a csúcsa a harcos RPG-knek. Több is van, ami történetben vagy összetettségben veri, de a következmények, elágazási lehetőségek tekintetében semmi sincs még csak a közelében sem. és aki nem mélyed el benne alaposan, ezt sosem fogja megtapasztalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Witcher topik
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest