- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarakrael
csendes tag
válasz
MasterMark #35852 üzenetére
Utána olvastam, külföldi fórumon azt írják, hogy tényleg csak winyóról megy, sajna igazad van. Mellette persze olvastam azt is, hogy persze a béta futott pendriveról is, na mindegy.
Azt nem értem, hogy akkor egyáltalán miért engedte letölteni? A fekete képernyő helyett igazán írhatott volna egy hibaüzenetet, hogy hdd szükséges, vagy valami. -
Sarakrael
csendes tag
válasz
MasterMark #35852 üzenetére
Így csináltam elsőre is. Az Xbox supportot érdemes amúgy ilyen problémával felhívni? Vagy majd jönnek valami sablon válasszal, hogy vásároljak Microsoft HDD-t mert azzal garantált a siker?
-
Sarakrael
csendes tag
válasz
MasterMark #35840 üzenetére
Ki próbáltam más demo működik-e, a Dragons Dogma demo például hibátlanul fut pendriveról. A pendrive típusa Kingston datatraveler mini 3.0. Ha már 4 külöböző játékot tudtam játszani ugyanarról a pendriveról, és csak a destiny demo nem indult el, akkor biztos, hogy a pendrive a hibás?
-
Sarakrael
csendes tag
válasz
MasterMark #35836 üzenetére
Már a Bungie logót sem látom, azonnal fekete képernyő. Nekem is tetszik a játék a videók alapján, de így nem merem megvenni.
más: Dark Souls 2 csak 4000 most akciósan, de kicsit ódzkodom megadni a bankártyaszámom, mert kis gyerekek is játszanak a géppel, és ha úgy működik mint Steamen, hogy nem kell írni semmilyen pint vagy jelszót, akkor az úgy nekem nem lenne jó. Pontosan hogyan működik az?
-
Sarakrael
csendes tag
válasz
MasterMark #35818 üzenetére
Azt a pendriveot visszavették a boltban, vettem helyette egy másikat, az mint írtam jól működik, több játékkal is próbáltam. A cachet a linken leírtak szerint töröltem. Ugyanaz a probléma továbbra is fent áll.
-
Sarakrael
csendes tag
válasz
MasterMark #35810 üzenetére
Zene nincs, középső gombra bejön a menü. A demót pendrivera töltöttem, az tökéletesen működik, legalábbis az SSX, a Raven, meg a Happy Wars is hibátlanul fut róla.
Cachet hogy törlök? -
Sarakrael
csendes tag
Sziasztok! Letöltöttem a Destiny demót, de csak fekete képernyő jött be a játék helyett. Rágugliztam, egy helyen azt írták hogy töltsem le újra, a probléma továbbra is fennáll. Volt esetleg valakinek ugyanilyen problémája?
Őszintén szólva amikor megvettem a konzolt azt hittem, hogy itt minden simán fog menni, mert itt nincs directx, meg driver meg még kitudja mi, ennek ellenére itt is folyamatosan van valami probléma.
-
Sarakrael
csendes tag
Sziasztok!
Drágáltam a az Xboxos hdd árakat, ezért vettem egy 16Gb-os pendrive-ot, hogy rá tudjam telepíteni az aktuálisan játszott játékomat, meg pár arcade címet. A pendrive típusa: ADATA DashDrive C906. Megpróbáltam formázni az Xbox-on belül, ami pár perc gondolkodás után a következő hibaüzenetet írta ki:Cant Perform Action
There was a problem performing that action.Próbáltam úgy is , hogy a Configure Now-t választom, de a Customize menüpont alatt is ugyanez történt. A pendrive számítógépen kíválóan működött, felismerte, és adatokat is tudtam rá másolni. Olvastam, hogy FAT32-es fájlrendszert támogat az Xbox, ezért azt is próbáltam, hogy először leformázom ilyenre számítógépen, majd ezután csinálom végig a fentebb említetteket. Más ötletem már nem volt, a customizeben írta, hogy kell 512 Mb a rendszer fájloknak, ezért a csúszkán levettem 1 Gb-nyi helyet, hátha az a baj, hogy ezt nem vette le magától. Ekkor egy újfajta hibaüzenettel fogadott miszerint ellenőrizzem, nem írásvédett-e a pendrive. Mivel PC-n gond nélkül tudam rá írni, így biztos vagyok benne, hogy nem az.
Kifogytam az ötletekből, kérlek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest