Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
válasz
Mister_X #34595 üzenetére
Megnéztem, MFR Date: 2009-09-01
Aham, tehát akkor ha eladom a boxot akkor a letöltött játékokat nyugodtan töröljem le róla? Mert gondolom eladás előtt amúgyis törölni kell róla mindent. De a profilomat nem szeretném törölni, csak egyszerűen ki kell jelentkezni a profilomból? És ha lesz ONE-om, akkor csak bejelentkezni a meglévő accountommal? -
Mister_X
nagyúr
válasz
Croft-21 #34594 üzenetére
A gép hátulján van egy MFR-Date, abból meg lehet állapítani az alaplap típusát. Egy rossz hír, digitális címek értéke: 0Ft. Én látatlanban 50-55k környékére saccolnám a csomagot, de nem mélyedtem bele a HardverApróba (mert ott a gépek 90%-a meggyalázott, így nem mérvadóak).
-
Croft-21
őstag
válasz
Mister_X #34592 üzenetére
Azt honnan tudom meg, hogy milyen az alaplapja? Azt tudom, hogy 120 GB-os vinyója van. Előélete: 2009-ben vettem újonnan, nem volt flaheslve, semmi ilyesmi, hibátlanul működik, doboza, papírjai megvannak.
Játékok:
AC2, AC Brotherhood, AC Revelations, AC3, AC 4 Black Flag,
AC Liberation (vinyón)
Tomb Raider Underworld, Lara Croft: GoL (vinyón), Tomb Raider (2013)
Dead Space 1 (vinyón) Dead Space 2
Bayonetta
Splinter Cell Conviction -
Marrone5
csendes tag
Üdv.
Ha már ár, akkor 60 ezret megér még egy új 500gb-os xbox360 (+fifa15+1hónap gold előfizetés) konzol? -
Croft-21
őstag
Sziasztok
5 éve van meg az xboxom, viszont most azon gondolkozok, hogy eladom. Mennyiért tudnám eladni? Van hozzá pluszba 10 játékom is. Szeretnék ONE-ra váltani (mivel az AC Unityt nem adták sima boxra)
Mennyiért hirdethetném meg? -
zsola32
őstag
ha jól látom, sehol sincs nagyon raktáron belőle.
(én is gondolkodom kormány vásárláson, kb. 0 a választék, mondjuk nem is csodálkozzm rajta, szerintem szándékos a dolog, így senki sem venné az újabb generációs konzolokat)lehet hogy én is az általad linkelt kormány mellett döntök
-
v-man
őstag
Force Feedback még a százezres Ferrarinál sincs, ha jól látom
akkor ez az egy versenyző marad:
Mad Catz Wireless Racing Wheel Force Feedback Xbox 360de erről meg nem írtak itt túl jókat ahogy visszaolvastam
-
v-man
őstag
válasz
Micsurin #34583 üzenetére
OK
Akkor azt mondod, szánjak rá 10ezerrel többet, és legyen inkább ez (Tescoban van most 28-ért ha jól láttam) és szinte biztosan elégedett leszek?
Az előző, lengyel kormányszettnek főleg a pedálja nem tűnik valami tartós darabnak, amúgy lehet bevállalnám, mert MS kormányt nem találtam használtan sem, plusz karácsonyi ajándék lenne, arra nem az igazi a használt... -
L_YKing
addikt
válasz
Micsurin #34577 üzenetére
oda nem is fogják: http://www.edigital.hu/kiegeszito/esperanza-eg103-high-octane-kormany-es-pedal-szett-%28pc/ps2-3%29-p452232.html
sőt írják is: Vibrációs kormány és pedál szett | 13 akció gomb, gáz- és fékpedál | PC, PSX, Playstation 2 és 3 kompatibilitás
(csak lassan hozta be az oldalt) -
Micsurin
nagyúr
válasz
MasterMark #34578 üzenetére
Vagy az Italia kormányt egy picivel többért, azon pl van home gomb és az tudom , hogy mükszik
-
Micsurin
nagyúr
kétlem , hogy jó lenne , de csak tipp
-
v-man
őstag
hali,
valaki próbált már ilyen kormányt? (kereső nem adott ki rá semmit, de hátha)http://ipon.hu/webshop/product/esperanza_eg104/837165
-
zsírsámán
senior tag
Milyen repülős játékot tudnátok ajánlani? Találtam párat, de egyikről sem hallottam eddig semmit, trialokkal meg nem akarok sokat vesződni
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Vazallus #34567 üzenetére
Ez preferencia kérdése. Szerintem egy casual gamernek jelenleg nem érdemes XONE-ra váltania, hacsak nincs a kínálatban olyan cím, amivel "rögtönésazonnal" játszani szeretne.
Új játékok esetén már nem az X360 a fejlesztés fő iránya, van amiket még kiadnak rá, de előfordul hogy nem nagyon törődnek már a jó minőséggel (pl. Forza Horizon 2); viszont nagyon sok jó régebbi játék van, amivel hosszú-hosszú ideig el lehet lenni, ráadásul a használt játékok piaca is nagy, így jó áron lehet beszerezni őket. -
MeSKA
aktív tag
A Telltale games-es Vissza a jövőbe játék megjelent valaha Xboxra? Neten kétes infókat találtam...
-
Vazallus
tag
Sziasztok,
A hugomnak vennék karácsonyra 360-at. Nem egy nagy vérbeli játékos,de néha elvan PC-n ilyen lightosabb mászkálós verziókkal. Érdemes még 360-at venni avagy inkább One-t? Meddig jönnek még rá játékok meg kinectre?Köszi
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Érdemes még beruházni a Titanfall-ra?
Neki van csak multija ugye?
Mennyien multizhatnak még vele? -
MasterMark
titán
válasz
#81556480 #34562 üzenetére
Azokat a játékokat átírták telefonra. Nem a PC-s verziót játssza le. (És nem is PC emulátor fut a telefonon.)
Xbox One-ra is vannak átírt / felújított játékok.
Az meg már csak hagyján, hogy az Xbox One konfigja nem fog változni. (Kivéve ha beleteszik a 360-at, de ezt kétlem.)
-
törölt tag
válasz
MasterMark #34561 üzenetére
OKé, nem akartam hülyeséget mondani!
De ha azt nézzük hogy ma telefonon játsszuk a 10 éve csúcspécéket fingató játékokat akkor ebből a megközelítésből nem elképzelhetetlen hogy 3-5 év múlva röhögve fogja futtatni az X1 a 360as játékokat !
-
TechN7ne
nagyúr
Nekem van ilyenem,igazából mikor bedugod és megnyomod a "home" gombot és tele látod az elem logót,kész is van.
2-3 óra kb. általában.
Fontos,hogy ne legyen állandó töltés alatt,mert ügyebár az nem tesz jót egy akkumulátornak sem!
Mikor tele látod a töltöttséget,akkor vedd is le róla. -
Micsurin
nagyúr
Ezt az oldalt (nem pont ezt ! ) annyiszor linkelték nekem , már bevéstem rendesen
@humi01: Ugyan az a kettő , lekapcs / kikapcs
Gép témáhozz: Nem lettek lekapcsólva az USB-k ? tehát : Én pl beszoktam állitani , hogy csak a 3.0-sok töltsenek ilyenkor pl kontrollert , amikor a gép nincs benyomva
-
Micsurin
nagyúr
MInden itt van róla
ˇ
"
6.pont:
A: .Az Xbox 360 konzol bekapcsolt állapotában nyomja meg és tartsa lenyomva az Útmutató gombot.
B: .A képernyő jobb oldalán egy menü jelenik meg. Engedje fel az Útmutató gombot.
C: .Válassza a Shut Down Console lehetőséget, és nyomja meg az A gombot. Ezzel a paranccsal a konzol továbbra is tölteni fogja az újratölthető akkumulátort, és készenléti módban marad.
" -
humi1
tag
Egy kis segítség kellene!
Akinek van ilyen, az meg tudná mondani, hogy mennyi idő alatt tölti fel?https://www.konzolvilag.hu/xbox360/xbox-360-play-and-charge-kit-fekete/278
-
polgi803
őstag
válasz
tomee007007 #34534 üzenetére
Én úgy Hallottam lesz rá patch amivel olvasni tudja majd...de lehet kacsa...
Más :köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
-
Trak
addikt
válasz
tomee007007 #34534 üzenetére
Ha lejátszaná a One a 360-as játékokat, akkor én is megvenném valamikor, de így néhány évig még biztosan nem. Ha lenne annyi időm játszani, mint mondjuk néhány éve, akkor talán megvenném a One-t, néhány új játékot azzal játszanék, mellette pedig még játszogatnám végig a régebbi játékokat 360-on.
Így inkább pár évig még végigjátszok 10-20-X játékot, aztán majd ha lejjebb megy a One ára és olcsón lehet használtan kapni az akkor már régebbinek mondott játékokat, akkor veszek egyet. -
haris
őstag
Sziasztok lenne néhány kérdésem.
1- Azt jól látom, hogy kicsit fura lett az utóbbi időben a live előfizetés ára. Mintha a boxon keresztül vett csökkent volna (most 15ezer nem tudom biztosra de 20 körülire emlékszem régebbről)
A bolti feltöltőkáryás meg elkúszott az egekbe (nemrég 9ezer körül láttam, tegnap 12ezer-től felfelé, van ahol drágább mint boxról online véve)
Lehet érdemes most venni feltöltő kártyát amíg még ennyi, ha valakinek nemsokára lejár és nem megvárni a végét?
2- A The Walking Dead 1 évad magyar feliratos ha live-ról veszem? És a 2.évad?Köszi a választ előre is
-
Trak
addikt
Nem estem hanyatt tőlük... Majdnem mind volt már többször akciózva.
Terjedhetne kicsit gyorsabban, jobban is a One, azzal remélhetőleg egyre jobban akciózni fogják a 360-as dolgokatNekem személy szerint csak heti néhány óra játékra van időm (vagy néha heti nullára), így évekig elleszek még 360-al, ennyi időre nem veszek One-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mister_X
nagyúr
Üdv nép!
Lehet visszatérek a gyökerekhez, itt is lenne játszanivaló még. Halo 4 és Gears of War: Judgement multi hogy áll, tolják rendesen?
-
tomee007007
őstag
A The Walking Dead: Season Two (Ep. 1) most ingyenes a Live-on.
-
polgi803
őstag
Áh...megint hangos lett...szétkapom majd...
-
polgi803
őstag
válasz
MasterMark #34519 üzenetére
Képzeld...széthúztam a kábelt meg összedugtam és most hangtalan lett..valami fura gigszer lehetett...egyenlőre hagyom...
de köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
válasz
Micsurin #34497 üzenetére
Fizetési dolog:
Nem vettem észre és lejárt a bankkártyám. Ezért nem tudtam vásárolni. Ami érdekes mert ettől a bankszámlám teljesen működőképes dolog, utalni tudok és volt rajta pénz is. Csak az xboxon keresztül nem tudtam vásárolni
Közben megérkezett az új kártya. Ilyenkor a régi adatait kell módosítani vagy egy újat bevinni ?
-
polgi803
őstag
válasz
MasterMark #34517 üzenetére
Elég kompaktnak néz ki. Hogyan lehet szétszedni?
-
polgi803
őstag
Microsoft
120W, 12V-9.6 AA táp búg...annyira nem vagyok vén, hogy ne tudjam megkülönböztetni...
Elég zavaró...
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy az normális hogy a box tápja búg mint egy trafóház? Még új nekem ez a zaj csak azért kérdeztem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TechN7ne #34505 üzenetére
Hát , én téged max felfele húzzhatlak , eredetiek mi ? És nem ér hátrány ? És a live-al mi van ?
Nem hátrány ? a francba.... akkor ez nem előny nekem , ezentúl nem fogok liven csapatni 1 gamet sem a haverokal , és majd letesztelem hátrány-e
vita lezárva , mert megint mehetek nyaralni , és pedig nincs jó ídő.....
@Zsola32: Ha nem kell FFB , akkor van x360-hozz ilyen kormány
FFB boxon úgysem az igazi
-
zsola32
őstag
köszi a válaszokat
ha jól nézem, a Thrustmaster Ferrari 458 Italia Edition verzióban benne van a force feedback funkció
(106ezer)
Xbox One kompatibilis, az Xbox 360-ra eddig nem találtam utalást... -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Micsurin #34504 üzenetére
Felvilágosítalak,hogy az általad nevezett szutykoltbox-on is mennek az eredeti lemezek. Így hátrány semmiképp nem ér,csak előnyben részesülök.
Ráadásul a kedvenc játékaim mind eredeti,szóval semmilyen warezzal nem szemetelem az adott topikot.
Részemről befejeztem veled a vitát,mert kezdek lesüllyedni a szintedre,amit nagyon nem szeretnék.További szép estét kívánok.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TechN7ne #34500 üzenetére
A " témával foglalkozunk" ha szutykoltboxal ide jösz a topikba ahol mindenki megveszi a gamekat , és még verted is a mellet nem tudom kinek , hogy ő se tudhatja , hogy pl te fifázol akkor mit vársz ? Hogy nem fogunk kötekedni ? Há krvára fogunk
Nem baj , hogy warezolsz , de ne egy NO WAREZT hírdető lapcsalád , xboxos topikjába járj a warezolt konzolodal
Nem lesz netadó milyelőtt arra terelnéd a szót 1, 2: Ne politizáljunk ok ?
@Zsola32: Gyártó weblapja De am itt pl nem írják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- World of Tanks - OFF topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest