- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TechN7ne #34505 üzenetére
Hát , én téged max felfele húzzhatlak , eredetiek mi ? És nem ér hátrány ? És a live-al mi van ?
Nem hátrány ? a francba.... akkor ez nem előny nekem , ezentúl nem fogok liven csapatni 1 gamet sem a haverokal , és majd letesztelem hátrány-e
vita lezárva , mert megint mehetek nyaralni , és pedig nincs jó ídő.....
@Zsola32: Ha nem kell FFB , akkor van x360-hozz ilyen kormány
FFB boxon úgysem az igazi
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TechN7ne #34500 üzenetére
A " témával foglalkozunk" ha szutykoltboxal ide jösz a topikba ahol mindenki megveszi a gamekat , és még verted is a mellet nem tudom kinek , hogy ő se tudhatja , hogy pl te fifázol akkor mit vársz ? Hogy nem fogunk kötekedni ? Há krvára fogunk
Nem baj , hogy warezolsz , de ne egy NO WAREZT hírdető lapcsalád , xboxos topikjába járj a warezolt konzolodal
Nem lesz netadó milyelőtt arra terelnéd a szót 1, 2: Ne politizáljunk ok ?
@Zsola32: Gyártó weblapja De am itt pl nem írják
-
HunFly
csendes tag
válasz
TechN7ne #34493 üzenetére
Igen én festettem le
Grafikailag sokkal szebb és részletesebb mint a 360. Szerintem megéri de attól függ mennyit használod, mikkel játszol, fontos e számodra a grafika és hogy az új játékok mennyire jönnek be neked. Én csak ajánlani tudom. Grafikára példa a Horizon 2 és az Adwanced Warfare nextgen és 360-as verziója. Eget verő a különbség.
-
robagp
tag
válasz
TechN7ne #34460 üzenetére
Hello!
Nem slim gépem van!
Xbox 360E -m van, de nem slim!
A legújabb xbox, 2013 dec-ben jött ki.
Nincs rajta horpadás mint az előző xbox-okon, hanem sima téglatest.Ezek szerint vigyem vissza.
Amit nem szeretnék, hogy a profilomat, vagy a párom profilját egy másodpercig is használják!
Mivel belépésnél nincs jelszó /nem tudom lehet-e/ , így mit csináljak, hogy ne használják?
/nem értek hozzá, azért kérdem/
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest