- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
Most gondolkoztam pont, hogy kiírom dvdre az avi filmeket amiket meg akarok nézni, és xboxon tolom. Aztán gondolkoztam rajta, hogy ugyan mi a fenének, a gép mindig megy, úgyhogy inkább arról nyösztetem szegényt, már csak össze kell heggeszteni a kettőt.
Ez lesz az esti feladatom, javaslom neked is.
-
alien_
őstag
Egyáltalán nem zárom ki a meghibásodás lehetőségét, csak próbálom azt redukálni, amennyire lehet. Esély a hibára mindennél megvan, csak nem mindegy, hogy mennyi... Itt az arányokról van szó. Az MS garancia pedig egyáltalán nem vígasztal, ha épp játszani akarnék, de szervízben a gépem.. Egyébként még zephyr lapos gépek is vannak forgalomban, Te megvennéd? Úgyis van gari
-
alien_
őstag
Ne érts félre: semmi baj nincs a telefonnal, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy az elektronikai cikkeknél nagy általánosságban ez a helyzet: lehet, hogy Te évekig gond nélkül használod ugyanazt a típust, más meg már ötödször küldi garanciáztatni, még ha nincs is komolyabb szériahibája a terméknek. Az, hogy pár jasper elszállt memóriával közel sem jelenti, hogy nekem (vagy bárkinek a fórumon) gondom lesz ezzel.
-
tiv83us
veterán
Szerintem en vagyok az legregebbi Elite Jasper birtokos itt a PH-n, de lehet a hazai forumok legtobbjen is, /RE5 Edition-t a premier napjan vettem/ es jelzem, eddig semmi problema nem volt meg vele.
A Falconom /egy 2006-os/ kapott egy piros LED-et /nem 3 LED-et/, de siman megjavittatam gariban, majd eladtam, vettem egy ujabb Falcon boxot, immaron az is Elite kiadas. Azota egy Jasper es egy Falcon fut hibatlanul ket szomszedos szobaban. -
SweetBrother
csendes tag
-
7600 GS
addikt
Köszi!
ÉsMr. Grincs, neked is
!Most ezt néztem ki 61-ért[link] Adnak hozzá játékot, méghozzá nagyon jót.
De még egy-két dolgot mindig homályosan látok, please világosítsatok fel.
1.: Ha előfizetek live-ra, akkor mit kapok érte?
2.:Hogyan érdemesebb használni a játékot? DVD-ről vagy pedig ha HDD-re felmásolom.
3.:Minden kormány kompatibilis vele?Egyelőre ennyi.
Üdv.: Marci
-
Mr.Grincs
veterán
Az en adataim sincsenek fent, de sebaj majd felkerulnek.
Gamertag: MrGrincs
Név: Istvan
Kor: 21
Konzol: XBOX 360 PRO
Jelenlegi játékaim: Call of Duty 4 Game of the year edition, Medal of Honor AirborneLevi teged is felvettelek.
Felbosszant ez az Undercover teljesen. Egy csomo kuldetesem nincsen meg es azokert rengeteg G-t kapnek pedig. A jetkeot hgy lehet igy kiporgetni hogy nincs meg egy csomo verseny
Azt nem ertem hogy miert igy csinaltak meg? Elolrol kene kezdenem az egeszet, de akkor, hogyan csinal;jam hogy minden verseny meglegyen? Teruletenkent csinaljak meg mindent vagy hogy?
-
p_milan
aktív tag
Díjtáblázat, azaz ennyi a költség/darab. Nincs csoportos/családi kedvezmény.
GoW2 Limited Edition egy csomó ideg 17,95 fontért volt Zavvin, természetesen újonan. Úgyhogy nem ér meg szvsz15öt a használt.
(Onnan 99cent a postaköltség, nem 2,95...)
-
hdman
őstag
Igen. Nem értem miért kell megbolygatni az irányítást! Hülye casual-ok
A 4 nek picit összetettebb az irányítása, elsőre picit furcsa, hogy ennyi ütésfajta van egy analóg karon, de pár meccs után simán megszokható. Főleg nekem, aki megszámlálhatatlan órát tett bele a 3. részbe.
Az is elég komoly, hogy elég egy rossz mozdulat, belelépsz egy nagyobb ütésbe és fekszel.
Viszont ami nem tetszik, az a felkelés: a 3. ban sokkal jobb volt, itt nem a "tudás" számít, hanem a szerencse is nagyban. Volt úgy, hogy elsőre is csak alig tudtam felkelni, mert mindig túlment a cucc.
háhá, megvertem Mike Tysont G.O.A.T fokozaton (legerősebb fokozat). Harmadszorra, és csak pontozással. Nem bírtam KO-zni az öreget, csak 2x leütni
Ma leverem Alit is a custom karakteremmel
-
sch_a
addikt
Én is szeretnék a nyárra goldot, de lehet majd először próbaképp még kijátszom a maradék egy ingyen hónapomat.
Akkor majd ha gondolod játszhatunk
Am. csak én érzem úgy h hamarabb bele lehet jönni a játékba boxon? PC-n pl. soha nem jutott el legendás fokozatig, itt meg a múltkor pl. 8-2-re vertem rajta egy 5 csillagos csapatot
-
Xirtam
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem, elsőnek inkáb próbáld a Call of Duty 3at, nem csak azért mert olcsóbb , hanem azért is mert kihagyhatatlan és én nekem is az volt az első fpsem és csak ajánlani tudom.. Ha azt kipörgeted akkor tudsz játszni fps-t kontrollerrel
Nagyon jó tanulni és még élvezni is fogod majd meglátod. Persze ez csak tipp.
Nekem a 2. fpsem az a MOH Airborne volt, és nagyon jó most is azzal játszok bár egyszer már végigjátszottam közepesenMost esy-n nyomom utánna hardba fogom
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest