- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
spammer
veterán
Hát, nem is bizniszelni akarok vele
Azon az oldalon szívja be a levegőt amúgy is, a haszna annyi, hogy ez jobban elősegíti. Nekem nem került semmibe, mert a hozzávalók megvoltak, gondoltam kipróbálom
De 2 venti már ha rendesen rá van fogatva, szerintem hatékony(abb) lenne.
-
bwoay
nagyúr
ötlet? hagyd a francba a Clubot,
hacsak nem rajongsz a "rohanok azt' lövök" stílusért.orkester:
PC-re is kötheted, semmi akadálya
(a próbának sem, tehát már meg is győződhettél volna róla saját magad)
hogyhogy miért Ni-MH? mert az jóval olcsóbb és rövidebb idő alatt tönkremegy.
Ehhez képest kerül 6 rugó közeli összegbe, ennyiért (de kevesebbért is)
kapsz egy hálózati töltőt 4 akkuval. Márpedig az is egyfajta play&charge,
hogy miközben játszol, töltöd a másik szetet.
Szerintem a P&Ch igazából a gép visszahűtésére jó,
más hasznát nemigen látom a sima töltő+akku megoldás mellett,
pláne, hogy utóbbi bármi máshoz is használható. -
spammer
veterán
Egyelőre csak 2 csavarral fogattam oda, de nincs ráhúzva, csak úgy lóg.
Majd lehet h csinálok neki valami keretet vagy rögzítést, egyelőre csak a próba miatt raktam oda 2 csavarral.
Igen, USB-n akkor is van áram, ha a gép nem megy, ez a PC-nél is így van ha jól tudom
Nem egy turbina, de arra talán elég hogy kicsit erőteljesebben kavarja befele a levegőt kivülről.
szerk: az alján "spéci" kemény szivacsszerű talpak, szintén home made
Csak h alatta is jobban szellőzzön.. Előtte hungarocellkocka volt, de ezzel magasabb.
-
spammer
veterán
-
eddie17
addikt
-
eddie17
addikt
-
woodbear
addikt
akkor magyarázd meg légyszíves, hogy pl a Guitar hero 3 menüjében 20fokkal melegebb a gpu, mint magában a játékban, és a menü 2dimenziós, a játék meg full 3D! szerintem ugyan ez az eset van dashboardban is, mert írták máshol is, hogy játékban nem fújt olyan meleget, mint 10perc dashboard után!
-
Skynet258
veterán
Innen rendeltem, vannak olcsó cuccok
Paypallal fizettem. Azon most épp nincs pénz, de hozzá van rendelve egy American Express kártya, ami meg ugyebár végtelen hitelkerettel rendelkezik
De ha PayPal-ra közvetlenül küldesz pénzt, akkor az is jó, meg ha kártyával vásárolsz közvetlenül, az is jó. Sőt, mintha láttam volna közvetlen banki átutalást is (de ezt meg kell nézni jobban). Szóval erről a helyről elég sok lehetőség van a vásárlásra.
Illetve van még a game.co.uk oldal, ott használt játékok is vannak, potom pénzekért
Sajnos át kell szokni ezekre, mert a magyarok teljesen behülyülnek az áraikkal (akár bolt, akár magánszemély...)A fenti helyeket nézegesd, innen már többen rendeltek, és azt mondják, megbízható.
-
Skynet258
veterán
Nincs olyan, hogy magyar játék, vagy angol. Több nyelv van a lemezen, és azt használja a box, amilyen az aktuális régióbeállításod. Én eleinte angolul toltam, amíg át nem állítottam a régiót magyarra, és legközelebb magyarul fogadott a program
A lényegi kérdésedet viszont még mindíg passzolom, mert nem szoktam neten tolni (bár lehet rávetemedek valamikor a közeljövőben...).
-
feka007
veterán
Ja, elég gagyi így ez a teszt, miért hagynak ki olyan játékot, mint a CoD4, nem volt meg nekik?
A másik meg, hogy az Asassin's Creed eléggé vetekszik még a Crysis grafikájával is (igaz, nem olyan számításigényes, nincs annyi polygon, de látványban felér hozzá sok helyen, és érezhetően stabilan fut, igaz, a vsync miatt csak 30 fps-sel, de gondolom nem akarták, hogy túlmelegedjen a gép, gears of wartól sok gép megdöglött anno).
A CoD4-be nincsen semmi interaktivitás, szerintem nem olyan szép.
Amúgy az NFS nem szaggat konzolon, csak szintén a vsync visszafogja, viszont nincsenek fps dropok mint pc-n, full stabilan fut, és ezerszer szebb -
feka007
veterán
-
medvegy
aktív tag
Hát ez felém is ismerős problem, egy csomószor volt úgy, hogy egy-vagy két haver nem tudott csatlakozni a partyhoz, mert ezt a szarságot írta ki... Aztán rájöttünk, hogy mindig akkor csinálja mikor benn volt egy bizonyos ember, ha ő nem volt bent mindenki zavartalanul tudott csatlakozni... Emberünkel kihúzattuk a routerből a boxot és átdugattuk direktbe, ekkor láss csodát működött..
Valszeg az illető routerjének tűzfalbeállításai miatt volt az egész
Gyuri, temeg gyúrjál a PGR4-re hétvégéig, nehogy nagyon elabáljalak
Aktív témák
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- Nintendo Switch OLED 64GB.,Red & Blue konzol eladó,vagy csere,olvass kérlek.
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest