- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
jayjay
tag
Az az igazság, még ott vagyok, hogy PC vagy Konzol.Utána jön csak, hogyha konzol, akkor PS3 vagy Xbox360.
Mi lenne az előnye?
Lehet e billentyűzettel egérrel is játszani?
A flashelés gondolom az, hogy nem eredeti a játék.És mi van akkor, ha nem játszom online?
Hangos e, ha játszom?
Látom a géped nem lassú, én is hasonlót nézek, csak kicsit erősebbet.Miért játszol Xbox-on? -
misirulez
senior tag
Ha nem tudnám miről beszélsz, a "néhanapján"-ból azt szűrném le, hogy havonta párszor.
Bocs, hogy belédkötök, de ha valaki információt kért és mi válaszolunk legyünk egy kicsit konkrétabbak.Az xbox360 megjelenése óta eddig kettőször volt banhullám, és egyik banhullám alkalmával sem szórták ki az összes flesselt, live-ra felment gépet.
-
bwoay
nagyúr
PC-n tied a választás lehetősége.
Konzolnál meg lincselés lenne.
Gondolj bele, mekkora felhasználóbázisa van már az x360-nak,
őket mind kizárnák ezzel a megoldással.ja, és ez még mindig nem cáfolja azt, amit írtam,
mert akkor mindenki tovább warezolna a DVD változattal. -
WISHENSEN
csendes tag
Istenem, srac te akkora egy demagog barom vagy.Inkabb eroltesd meg azt a vekni agyad es ne csak azt írd le amit latni akarsz.
"Szintén fagyásokat és más problémákat jelentenek Xbox 360 felhasználók. Egyikük beszámolója alapján néhány perc játék után kifagyott a szoftver, majd ezt követően minden gombnyomás fagyáshoz vezetett, amin nem segített a teljes újratelepítés vagy a lemez kicseréltetése sem."
Erdekes, nekem tokeletesen fut a GTA.(PS3)
-
Gebriel
veterán
-
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
nekem azért tetszenek Martin megjegyzései
(amik - lássuk be - végülis csak apró lábjegyzetek),
mert nem feltétlenül ért egyet a tesztelővel,
ezáltal ha csak pár mondat erejéig,
de ő is megnyilvánul a játékokkal kapcsolatban,
sokszor egy egészen más nézőpontot képviselve.
a stílusa nálam sem mindig nyerő, de nem is azt nézem.
A lényeg, hogy még nem volt olyan tesztjük, amikor általam ismert játékot
számomra elfogadhatatlanul fel, vagy lepontoztak volna,
viszont számtalanszor kaptam rajta őket,
hogy ugyanazokat az előnyöket/hátrányokat teszik szóvá.
na jóvan, ennyi, asszem kimerítettem a témát -
bwoay
nagyúr
mééér vicc? szerintem teljesen jók az írások, reális a tesztek pontozása,
legalábbis az én ízlésemnek megfelel. Mondjuk én is utólag vettem meg két évadot
összesen 2 rugóért, de most már nem értem,
de azóta beszereztem minden újabb számot.jó dolog amerikai oldalak tesztjét olvasgatni a neten,
de egész más az, amikor ott van a kezedben egy magazin, magyarul. -
zsocy
őstag
Felesleges belemenni ebbe a "flashelt akkor lassú" vitába szerintem, legalábbis a GTA4 kapcsán. Az olvasó ugyanaz maradt, csak egy plusz vinyót tettem be, és látható a különbség. Szerintem valamilyen átmeneti cache-t csinálhat rá, de nem tartja rajta állandóan, néztem a méretet előtte-utána és nem változott csak pár megát.
Ez a játék egyszerűen igényli a HDD-t sajnos. De megéri alátenni mert egyszerűen abbahagyhatatlan
-
spammer
veterán
Hát, szerintem közel sem tökéletes, de autósból a legjobb jelenleg. Erős 9/10.
2 rohadt idegesítő hiba:
- a kocsi orra ráragad a falakra és visszafordul (fizikailag lehetetlen módon)
- egyes pályarészek (fű, beton, akármi) képesek az autót 200-as temporól 30-ra lefogni 1mp-en belül. (Szintén fizikai lehetetlenség)És már csak azért sem lehet tökéletes, mert akkor mi lehetne a Forza 3-ban?
Pár kívánság:
Szebb grafika (GT5 szintű legalább)
Még jobb fizika
Box utcai szerelők, team
Boxban karosszéria elemek cseréje
Több optikai (karosszéria) tuning
Egyénileg beállítható (custom) futamok (pl. megbízhatósági)
Több pálya, kizárólag versenypályák (GP, GT tracks)
Esős időjárás
Esti versenyek
Autóválasztó menü jobb felépítésesoroljam még?
-
Skynet258
veterán
Köszönöm az elismerést, azért készült, mert néha az itthoni árak eléggé el vannak szállva, ezt a helyet viszont használom én is, és még sokan mások, nagy megelégedéssel
Csak sokan kérdezték, hogy hogyan is kell rendelni, gondoltam akkor egy oldalba belesűrítem.
De ha már egy embernek hasznos, akkor megérte a ráfordított időt -
Vekiboy
tag
Az érdekes mert nekem is arcade változat van (nincs és nem is lesz hozzányúlva), és van benne textúra probléma. Szerencsére azzal (még) nem találkoztam, hogy totálra törrném az autót azért mert nem rajzolt ki egy oszlopot vagy akármit, de olyat látok, hogy pl egy ház textúrái mosottak, kb mint egy 10 évvel ezelőtti játék, és kb 2-3 mp után rajzolja ki szépen a ház külsejét. Amíg nagyon durvával nem találkozok addig, nem veszek winyót.
A Forza 2 tényleg nagyon baba játék, végre van bmw!
Bár azért az sem semmi, hogy beleraktak 350 autót.....A pályák tényleg kicsit elnagyoltak (576 konzolban írták, és szerintem is), és lehetnének változatosabbak is.
-
zsocy
őstag
Hello,
A "256MB memória kártya mindenre elég"-et úgy módosítanám hogy kivéve ha van Forza2-őd is. Az a játék állat nagy mentéseket tud csinálni, én nem rég kezdtem és 50 megánál járok.
Amúgy hogy legyen értelmes rész is, nekem is Arcade van, és tegnap vettem bele vincsit direkt a GTA4 miatt. A Budaörsi Electroworldben 11990 Ft volt a 20 gigás eredeti vinyó. Volt még 3 darab amikor elhoztam, ennyiért szerintem nagyon megéri.
Egyébként az én gépem 12x-es sebességgel olvas, jó hangos is, viszont a GTA4 elég rendesen le volt maradva. Ha gyorsabban mentem autóval volt hogy összetörtem kétszer mire megjelent a villanyoszlop... -
WISHENSEN
csendes tag
PS3mon tokeletesen fut. Arcade verzional igenis vannak "problemak", hisz nincs winyo es neha megall betolteni (nagyobb teruleteknel). Csak ugye aki 50e konzol tud venni az megtudja venni 64ezres Premiumot.
es persze nincsenek "hutok" a HDMI chippen.
Amugy a textura hibak idaig az osszes GTAban voltak, ketlem hogy itt is 100% ki tudtak volna kuszobolni.
"El tudod képzelni akkor milyen répát kapna a Microsoft a sokezer eladott Arcade gépek miatt?"
Vegulis anno nem is tudom, hogy ki dobott ki szeriahibas konzolakat 80% meghibasodasi arannyal ?
-
Kobe
veterán
öh,hát akkor lehet jobban emgéri az arcade nekem....flasheltetném, szóval Live kilőve, HDMI port kéne mert LCD tvre kötném, játékok közül emg inkább a mászkálós - assasins creed, bioshock, uj prince of eprsia majd érdekelne, gondolm ezeknek nem kell vinyó különösebben.
GTA IV mondjuk nem is nagyon érdekel
-
tobias40
veterán
Na ezzel nem mindenki ért egyet,többek között Én sem!
Amelyik elakart romolni az elromlott 2nap vagy 2 hét alatt,amelyik meg nem az megy több mint 1 éve gond nélkül mint az ENYÉM!(régi hdmi nélküli premium)
Nem akarok vitázni de az újabbak sem sokkal megbízhatóbbak ilyen téren mint a régiek...
De kinek a pap kinek a kutyája..És a hdmi helyett ott van a vga kábel ami sztem legalább olyan minőséget produkál mint a hdmi...
Üdv!
-
30z.Samu
félisten
Jah, és régebbi Premium volt nékije.
Csak kérdés hogy ez beválik-e másnál is.
late: Persze, kapnék rá garanciát! Azért érdeklődtem, mert a HDMI kimenetét különösebben nem használnám, mert nem lenne mire kötni.
Ha ne adj Isten meghal a gép, akkor egyből tesznek bele új lapot? Vagy növelik a venti fordulatszámát?
-
30z.Samu
félisten
Ismerősöm is mondott egy ilyesmit. Pontosabban azt, hogy Ő úgy csinálta annó, hogy bekapcsolta a gépet és kb 10p dashboard után kezdett el játszani, ha megunta nem kapcsolta ki, inkább dashboard-ban hagyta hogy ne legyen olyan nagy ingadozás. Alvás előtt pedig kikapcsolta a gépet.
-
spammer
veterán
"Most néztem egy laza 30 perc Forza 2 után, hogy nem olyan forró levegőt nyom ki hátul a gép."
Hát az lehet, csak fogd meg az alját
Rendesen meleg, akkor milyen lehet belül? Ha a régi széria hátul is forrót nyomott ki, az brutál. Egyébként az Arcade is tudja ontani magából a meleget (hátul is), csak Gears of War-t kell tolni rajta
-
bwoay
nagyúr
nekem az a Premiumom, ami meghalt, jóval hangosabb volt, mint a mostani
(hűtési, és lemezzajra egyaránt értem).
szóval ránézésre meg hangra szerintem nemigen mondja meg senki,
hogy melyik új meg melyik régi,
pedig a Premium még 2006-os, HDMI nélküli.én is marhára örültem ez Elite-nek, hogy mennyivel jobb,
halkabb, hűvösebb, de ez a második Preemo masina meglepett,
mert tényleg sokkal jobb, mint az első,
pedig a gyártásuk közt egy nap különbség van,
az is a sérült javáraDVD-ROM is ugyanaz bennük.
amúgy nekem mindegy, milyen levegőt fúj ki,
csak ne dobja fel a talpát. -
bwoay
nagyúr
megint elmondom, mert el szoktam mondani
:
nálam a 3 next-gen gép közül (régi Premium, új Elite, régi PS3)
a Sony konzol fújja ki a legmelegebb levegőt.
Mit jelent ez? Max annyit, hogy rendesen melegszik,
de ki is fújja a meleg levegőt, tehát kellően hatékony a hűtése.Nem az a jó gép, ami nem melegszik, hanem az, ami nem melegszik túl,
mert 90 nm-es procikkal is lehet megbízható masinát csinálni,
de a jó munkához idő kell, az meg ugye nem volt a MS-nak.Szóval azon, hogy mennyire meleg a levegő, amit kifúj,
nemigen lehet lemérni semmi számunkra hasznosat.ja!
Amikor megjelent a box, még messze volt ám a 65 nm-es gyártástechnológia,
szóval ha olyan levegőt fújt volna ki, mint a mostani Falconok,
akkor kb 20 percig lehetett volna vele játszani, aztán szerviz -
bwoay
nagyúr
Nem tudom, mit kell érteni az alatt, hogy tinik közt királykodik,
de az tény, hogy amikor én 15 voltam (tehát 16 éve),
Martin már akkor az 576-nál volt, cikkeket írt, később műsort vezetett,
szóval oszlopos tagja volt a szcénának.Az 576 Konzolban szerintem elvétve találkozni általa tesztelt játékkal,
legalábbis azok a számok, amikhez volt szerencsém,
nem bővelkedtek az írásaiban. A tesztek végén vannak tömör megjegyzései,
azokat kimondottan jónak tartom, de nyilván nem felelhet meg állandóan
mások ízlésének.Lehet szeretne, vagy utálni, de nemigen vonhatjuk kétségbe
a kellő rálátását a konzolok világára. -
hocika
tag
Ha lenne lóvém már szaladnák venni egyet de sajna ugye fizetésből élek.Többen mondták hogy egy jominőségű fülessel élvezetes de szerintem egy erősitő csak jobban szol nekem már azelőtt volt egy elég jo házimozim mielőtt megvettem volna a boxot de egy percig se bántam meg hogy vettem, egy házimozi évekig kiszolgál azt nemkell fojamatosan cserélgetni az enyém már 6-éves.
-
Ticsike
tag
Igen, csak ezt hogyan kötöm rá a boxra, vagy tv-mre? Azt mondták, hogy ehhez már külön erőlködő kellene, de az nincs
Szóval ezért gondoltam, hogy veszek 2.1est és ha kell rádugom a sztereo fülest, mivel ugye a 2.1re gondolom nem lehet az 5.1es fülest rádugni! Szóval valami jó ötlet?
-
Ticsike
tag
Szerinted mi mikorra fogjok megkapni a game-t? Meg gondolom az előrendelési sorrend is számít, szóval én biztosan, hogy később kapnám meg mint te
Mert hát gondolom egy jó pár helyre kell majd postázniuk, csak nehogy kifogyjanak az erőforrásokból
Én is nagyon vacilálok, hogy előrendelem és minden gond nélkül enged fizetni a junior max kártyámmal, mert amit ajánlottak fórumot, ott olvastam, hogy sikerült másnak rendelni,miért pont ne sikerülne nekem is?!?!
Most éppen a Darkness-t nyomom, utánna ottvan a BioShock,de szerintem a Darkness-t hamarosan kivégzem, és akkor már csak a Bio maradna, és ha megrendelem akkor a GTAIV. Lehet, hogy kell az utánpótlás?
Bár mondjuk én nem szeretek egyszerre több játékkal játszani, nem tudom miért de nem
ezt jól megmagyaráztam
Nekem pc-n a vice city volt az első gta sorozat, amit rendesen végigvittem(ezt csak megjegyeztem -
30z.Samu
félisten
Csak mi a ráknak...
Én is el akartam adni a PC-m és venni egy boxot + egy kisebb gépet, de már tudom hogy megbántam volna, mert ez egy atomstabil gép, ráadásul szép házat is vettem hozzá annó amit szintén nagyon sajnálnék.
Így hát maradt a gép és most készülök venni egy másik monitort + Boxot. -
sakeee82
aktív tag
A Crysis sztem lóf*sz, de ez az én véleményem. A játszható csili vili grafikai orgazmushoz NASA erőmű kell
Maga a játék lehet ,hogy jó, de 20-25 frammel játszani 640*480ban medium grfaon nem egy nagy élmény gondolom ebben egyetértünk. Én ekkor döntöttem az x megvásárlása mellett! Igaz csak egy 8600GT -m van/volt( 3 ghz-s c2dvel) de azért nah. Pl nekem grafikára jobban bejön az Unreal Engine által életre keltett GOW vagy akár a Tournament. És azok nem is szaggatnak mint az állat -
Mákos7észta
aktív tag
Egy az, hogy sosem voltam a hitelek híve, a másik, ha van egy erőművész játékgépem, nem kell még egy nagyfogyasztású dögre szükségem. Ennyi. Így jobbnak láttam eladni, és venni egy közepes kis területű gépet, ami alig fogyaszt, plusz a box. És még egy monitor is belefér. Nekem így tökéletesen megfelel.
De persze ízlések és pofonok.
-
feka007
veterán
Biztos így van, de elhiheted hogy ezért nem fogok eredeti játékokat venni...
Mindegy, még a Bad companyt megvárom ha már ez volt az egyik ok amiért megvettem a gépet, aztán sztem eladom, nem sokat játszok rajta így hogy a PC is LCD TV-n van... Majd év vége körül veszek inkább PS3-at a GT5 miatt, meg addigra már talán azt is feltörik. -
spammer
veterán
A kép nem teljesen adja vissza a színt (képen erőteljesebb a zöld szín), a valóságban azért picit világosabb, de látható h akkor sem xbox lime. (Maga a push gomb sem olyan középen)
Ez egy zöld amaray tok.Ennek ellenére szerintem jobb mint a fekete tok. Gyári lime tok sehol nem kapható, se üzletekben se neten nem láttam, még csak ilyen zöldet sem, csak a már fentebb linkelt oldalon. És mivel én se hamisítani, se üzletelni nem akarok vele, így nekem tökéletesen megfelel itthoni használatra
-
Ticsike
tag
Az enyém nem dombornyomott, de olvastam, hogy valaki fizetett már otp junior max kártyával!
Másik kérdésem az lenne, hogy a [link] oldalról lehet rendelni hozzánk, mert amikor kérte,hogy adjam meg az irányítószámomat, hogy kiszámolja a postaköltséget, akkor nem csinált semmit. Tényleg ott sokkal olcsóbbak a gémek, mint az game.co.uk oldalon, bár lehet, hogy itt meg drágább a postaköltség. Szóval várom a tapasztalatokat ezzel a céggel kapcsolatosanKöszönöm mindenkinek
-
Ticsike
tag
Az OTP oldalán találtam, hogy ilyen kártyával: "VISA Electron Junior Max bankkártyák" mint ami nekem is van ezzel is lehet neten keresztül fizetni. Itt a teljes cikk: [link]
Szóval akkor ezek szerint megtudom rendelni saját magamnak is a GTAIV-t és nem kell a szülőktől elkérni a kártyájukat... ez tök jóóóóIgaz majd a rendelésnél kiderül, hogy tényleg el is fogadják-e!
-
Ticsike
tag
Jólvan, akkor majd várom a visszajelzésed
Ugye csak dombornyomott kártyával lehet fizetni? Annyi játék lenne amit szívesen megrendelnék, dehát pénzzel és idővel se lehet bírni ezt az egésszet
pl ezen a héten kb ha 3-4 órát tudtam játszani a GOWal. Teljesen kiborító... minden nap várom, hogy játszhassak, aztán mégse tudok mert elmegy mással az idő
Egyébként ha érdekel mondok egy email címet, akitől eredeti bontatlan játékokat tudsz rendelni jó áron, van olyan jó, vagy még jobb mintha külföldről rendelnéd. Igaz még tapasztalatom nincsen vele kapcsolatosan, de azt mondták megbízható srác, győri és utánvétel kell fizetned. Szóval ha érdekel küldöm az email címét, vagy a játék listáját! De a mail címét egy pár hozzászólással arrébb megtalálod! A GTA-ra én is nagyon kiváncsi leszek. Eddig az összes GTA tetszett. Emlékszem szerelmes voltam a GTA 1 be annyira tetszett amikor még valamelyik pc guru cd-n rajtavolt.
-
LordVader80
őstag
-
woodbear
addikt
amazon.co.uk meg a amazon.co.de is!
** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***
A postásaink rendszeresen lenyúlták a megrendelt csomagokat, amiket amazonnak újra el kellett küldenie. A gond csak az lett, hogy ők meg szépen rájöttek minderre.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest