- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Azért én beszerzem a PES-t is.
Sztem a FIFA jobban irányítható, a PES viszont szebb...ha ökörködésre kell akkor tényleg inkább a FIFA, ha viszont fejest akarsz ugrani komolyan a focis játékokba akkor inkább a PES. De maradjunk inkább abba hogy mind a kettő bármilyen sorrendben!
-
szaszlaci
addikt
"Overcool az, amire te gondolsz. Szvsz egy baromság, mivel ugye a hirtelen hőingadozások miatt szakad fel a gpu lába az alaplapon, ugye, ha te még játék után is hűtöd, akkor még hamarabb fog egyik végletből a másikba menni a hőmérséklet."
Pontosan. Jó, hogy nem csak én gondolom így.
Más: tudtátok, hogy a tápban is van ventilátor? Nekem ez újdonság, szét is szereltem gyorsan, semmi extra. Kiindúlva egy 100 Wattos full passzív laptop tápbol. Igaz, az egyedül 12 Volt.
-
-
-
Csabee.
nagyúr
igen, az meg a másik, még meggondolom, valahol ki kéne próbálnom a ps3at.. csak az a baj hogy a mdeiamarktban is volt multkor xbox, de előttem egy érdekes alak (mármárcsövenek is mondanám) játszott vele és tiszta kosz volt a kar, én meg nem fogdostam meg..:S
Def26: én mennék/megyek is, de nincs is itt olyan topic
-
Mr.Grincs
veterán
Most pörgettem ki megint. Nagyon jó játék bár van benne pár kifejezetten idegesítő rész.
Csak ajánlani tudom. van még benne pár db acsi de remélem kibírom szedni, mert mindent megcsináltam ami elérhető volt a térképen. és többet már nem mutat a térkép sajna. Pedig acsi még van single playerben, meg multiba is. -
Mr.Grincs
veterán
Érthető. Én a COD 5 tel vagyok így.
De azért szokott idő jutni az NFS re is. Már majdnem végén vagyok.
Megvettem a Bugatti Veyront, nagyon szép nagyon frankó megy mint az állat. Visz mindent mint a piros 7es, csak épp irányítani nem lehet. De dolgozom az ügyön.
eredetileg R8at vagy lamborghini murcielago-t akartam venni, mivel a lambot tudom milyen, mert előzőnek azzal nyomtam végig és az nagyon fain volt és még irányítani is lehetett -
Mr.Grincs
veterán
Nem az elemtartóval van a gond, hanem ahol az elemek végződnek rugókat kell széthúzni óvatosan és akkor nem szakad meg az áramkör, ha ez sem segít akkor hátlap csere. Akkor viszont egy konzolboltban nézz szét, hátha találsz. De írja gamer 365re hátha van olyan akinek van fölösleges darabja.
-
Mr.Grincs
veterán
Nah aktiváltam. Közben rájöttem magamtól. Azért köszi.
Kipróbáltam első nekifutásra a Medal of Honro Airborne multi részét. Istenem annyira lassú az egész, hogy tényleg kínszenvedés az egész.mobicheck: Mivel a lemezt kérdezted, mert gondolom arra akarod kiírni a játékokat így warez. Szerintem több ehhez hasonló kérdést ne is tegyél fel mert a kedves MODERÁTOROk kiraknak egy időre és a öbbi kedves forumozótársam sem fogja jó szemmel nézni. De az első hsz ba is benne van hogy no warez
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem csinálj valami rendet mert nehogy úgy járj mint én amikor elsőnek játszottam végig a játékot. Mert nem csináltam meg egy csomó versenyt csak a fő dolgokat, mondván utoljára befejezem és akkor bezsebelem az acsikat hát ez nem jött be
Úgyhogy kezdhettem elölről. És a munkákat hagyom utoljára. -
Mr.Grincs
veterán
Hanyas szintű sofőr vagy az NFS be? Én úgy csinálom, hogy elsőnek a szigeten ahol vagyok ott megcsinálom az összes küldtetést, rendőrkiütést is
Most megyek a 3. szigetrészre vagy mi a bánatra.
És akkor néha visszanézek hogy van e új ha van akkor azt is megcsinálom. Én most mivel elölről kezdtem 13. szinten vagyok. Most van egy Nissan SkylineomAzzal el lehet porszkálni de már érzem hogy lassan kevés a vas. Főleg a Lamborghinikkel meg a Bugatti Veyronnal szemben
-
sch_a
addikt
Szerintem azt jelenti, h ha két kontrollered is van, akkor a másikkal be tudnak szállni hozzád, egy másik profillal, ami még a boxon van. Legalábbis ilyen "aktiválni kell egy másik profilt" olyankor szokott előjönni nálam, ha 2 kontrollerrel akarunk játszani egyszerre.
Ez azért is jó, mert ilyenkor pl. mind2-en megkapjátok az achit, ha szereztek
-
XuChi
addikt
Nekem igazából ami az xboxból marhára hiányzik az a x264 lejátszás. De ez gondolom csak codec hiánya miatt van nem? A másik hogy kelleni fog egy kis gép itthonra mert a filmeked konvertálgatni marhára nem jó ezzel a c400-al ami egy mobil p3 866 256mb ram. Szal halál gagyi. Ezért gondoltam a ps3-ra linuxal hogy majd azzal kodolgatok meg netezgetek, meg filmezgetek.
-
Mr.Grincs
veterán
Elsőre nagyon furcsa lesz mert nincs benne célzásrásegítés mint a COD 3, COD 4 COD 5 ben. És így jobban meg fopgsz tanulni játszani az FPS játékokkal. Én mind a 3 szinten kipörgetten. Hardon tényleg nehéz volt a német szuper katonákkal a legvégén, sokkal több jön asszem 6 db. Nem lehetetlen mert én megcsináltam
A KAR98 as a legjobb fegyver szerintem. Nekem legalábbis az a kedvencem.
A fegyvereknél is szintek vannak a rakétavetőknél is: nagyobb tárkapacitás, dobtár, gyorsabb újratöltér, polírozott zárdugattyú, távcső, precizitás egyéb fegyverkiegészítők stb stb A gránátokat is tudod illetve kell fejleszteni nagyobb tár pontosabb dobás stb.
van egy olyan acsi hogy az összes fegyvert és gránátot fullra fel kell upgradeelni. Azt is megcsináltam, nem nehéz csak sok idő. -
Mr.Grincs
veterán
Mindenképpen ajánlom a MOH Airborne-t, abból valószínű hogy van még mire holnap odaérsz. Az NFS ről viszont nemtudok nyilatkozni, lehet minden áruházban több van csak a Törökbálintiban volt kevés illetve egy darab amikor én odaértem. Örültem hogy jutott. Nézelődtem ott a polcon ezerrel nem láttam több darabot, viszont asszem majdnem 9 K ért volt GOW 1
Amúgy a többi játk felhozatala is elég gyér volt árban meg nagyon nincsenek képben.
-
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest