- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
nanorambo #94637 üzenetére
Ha instában akarod felhúzni a karaktered akkor cataclysm.
Ugyanis olyankor classic instába is mehetsz,classic és cataclysm random insta lesz elérhető.
Classicban jó buli karit húzni.Egészen 48 vagy 50-es szintig húzhatod ott,attól függően mikor akarsz menni az új területre. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
nanorambo #94496 üzenetére
Csak a sajat armor/weapon osztalyodba valokat kapod meg.
Tehat pl. ha mage, priest, warlock vagy akkor csak cloth armor trasnmogot,
ha saman, hunter, akkor csak mail armor transmogokat es igy tovabb.
Fegyverbol is csak azokat amiket tudsz hasznalni.Ja es persze a class armorok is ki vannak zarva, ha nem az a class vagy. Pl. mage-nek valo setitem skinjet nem kapja meg egy priest.
Szoval nagyjabol az amit hordani tudsz, kiveve hogy nem mehetsz lefele az armor classban, mert nem lenne fair hogy egy plates karakter 4x annyi transmog skinnel rendelkezzen mint egy clothos.
-
Ghoosty
őstag
válasz
nanorambo #92403 üzenetére
Jelen esetben a Blizzard a fő hunyó. A reklámképen 8-a szerepel (THROUGH NOV 8,2020), meg az is hogy weekend, de ha elolvasod a teljes szöveget, ott írják, hogy 9. CET éjfél.
Részben ide kapcsolódik: Az event ugyebár 10-én indul. Van arra is pontosabb időpont? Nov 10. CET 00:00?
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
nanorambo #92361 üzenetére
Köszi a linket! Bár nem szoktam ilyesmit nézni és sok új info nem volt benne azok számára akik régóta figyelemmel kísérik a híreket, de mégis nagyon hasznos és összeszedett alkotás.
Jól látszik benne a folyamat amit pár száz hsz-el korábban tárgyaltunk és páran nem értették mi a gond, nekik különösen ajánlanám végignézni, még ha a konklúziókkal nem is értenek egyet. -
Plata
félisten
válasz
nanorambo #92254 üzenetére
Ha elérted a 110-es szintet és minden frakcióval haverok vagytok akkor dalaranban kaptál egy küldetést amivel a world questeket unlockoltad,csak az első karinál,alt karik alapból megkapták.
Most nem tudom hogy van,de gondolom 45-ös szinten lehet unlockolni legion wq-t 50-es szinten BfA wq-t.Egyébként az évfordulós event csak annyi hogy kapsz egy csomagot meg egy küldit hogy dumálj Chromie-val?
Vagy ne kis karival nézzem?Kis hordás karival néztem még csak. -
Plata
félisten
válasz
nanorambo #92220 üzenetére
Én kezdtem egyet,egy Mag har orkot,hát a mag har ork unlock küldihez képest a hunter class hall sztori lófing,még ilyen szemét időhúzós ide oda küldözgetős idióta fos küldit nem pipáltam,már a felénél legszívesebben lefejeltem volna az asztalt,a végén már azt hittem hagyom a francba ezt a bxzi küldit és majd legközelebb ha lesz hozzá türelmem megcsinálom.
Látszott hogy semmi ötletük nem volt már hogy mit kéne csináltatni,ezért aztán tele rakták időhúzós félórákat mászkálós bugyuta barom küldikkel.Csak zeppelinre vártam vagy 20 percet.Mert összevissza kell benne utazgatni.A draenori scenario meg eszement unalmas és igénytelen trágyahalom. -
MegalodonS
őstag
-
Bencus88
nagyúr
-
Plata
félisten
válasz
nanorambo #92097 üzenetére
Azt hiszem már nem kell,mert 30-as szinten feloldja.
Mondjuk BfA-t nem tudom,de draenor és legionon már tutira nem kell semmi.
BfA sztori nem hosszú.Legalább is az allis,horda nem tudom,attól mindig kiütést kaptam és abbahagytam gyorsan,kivéve a vulpera zóna,aminek nem jut eszembe a neve.
Légiós sztori sokkal hosszabb,BfA-ban három zóna sztorija csak pár óra. -
J o e
tag
válasz
nanorambo #59461 üzenetére
Trial verziót próbáld ki szerintem, mert bár néhány funkciót nem tudsz majd használni, de kapsz egy képet a játékról. (nekem is Trialban tetszett meg, mikor 3 éve kipróbáltam)
Ebben 20. szintig fejlődhetsz ingyen, és akár többet is felhúzhatsz.Ha pedig megtetszik, akkor ráérsz megvenni a Battlechestetui:
És azt se felejtsd el, hogy a Battlechest mellé 1 hónap ingyen játékidőt kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest