- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
válasz
#49553920 #48335 üzenetére
Én is a goldért vásárolt játékidőt ajánlottam volna, de ahhoz kell minimum egy fullos karakter.
Egyébként miért nem próbálsz ki egy ingyenes mmo-t? Én már hetek óta a Neverwintert nyúzom és nagyon bejön. Már maga a világ is szimpatikusabb, hiszen d&d-n nőttem fel, sokkal közelebb áll hozzám mint Azeroth. Egyenlőre még nem láttam értelmét befizetni, igaz nem tudom milyen az end game...lehet ott már elő kell vennem a pénztárcámat.
Az is hozzátartozik, hogy a wowot teljesen és tökéletesen meguntam. Hányingerem volt ha csak be kellett lépnem, és be kell lépni , hiszen be van fizetve -
Lirion
addikt
válasz
#49553920 #48335 üzenetére
A legnagyobb baj az, hogy hiába van lehetőség blizzard által tiltott módon venni játék időt, ahhoz, hogy azt megtehesd, előtte be kell fizetni. Ha meg 0-ról indulsz, akkor többször is be kell fizetni, mielőtt szerezhetnél más módon játék időt.
Dilipok, wolverine
A goldos feltöltés még mindig nem illegális vagy tilos, csupán szerződésszegés, amihez bárkinek bármikor joga van... -
dilipok
veterán
válasz
#49553920 #48338 üzenetére
rendben, ahogy gondolod. Ha csak annyit kerdeztel volna, hogy van/nincs ilyen lehetoseg, akkor is az elso felet kaptad volna a valasznak. Az, hogy te beleirtal mas infot is, majd azt kerted, hogy azt azert hagyjuk figyelmen kivul, mar csak a te naivsagod...
Ha nem akartad volna, hogy tudjuk, nem irtad volna bele. Igy csak egy szanalmas kifogasnak tunik.
Kulonosebben az sem zavar, ha megsertodsz. Nyugodtan.
-
Ribi
nagyúr
válasz
#49553920 #31102 üzenetére
CDgalaxis kicsit olcsobb most.
Az én altommal is pont ez a gáz, hogy toc10-ből már szinte semmi sem esik upgrade, craftolni nagyon drága és így nem nagyon tudok 5k GS fölé menni. T9 set megvan.
Persze szerencsére vannak guildes alt runok és oda beférek, csak jó ha a normál raidekre van időm, nemhogy még ezen felül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest