-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
weres78 #97041 üzenetére
Shopban található az biztos jó, és ott meg is találod táblázatba szeddve mik a különbségek a kiadások között.
Szerintem csak fizess elő és juss el SL kiegik, ha megragadt a játék, akkor vedd meg az SL kieget.
-
Viktor77
titán
válasz
weres78 #97039 üzenetére
Párhuzamosan fut a Classic WoW. Itt nem kell megvenned semmit, ha van előfizetésed, játszhatsz. Most jön majd a LK kieg.
Hogyne lenne hátrányod, a legújabb kieg cuccai mennek leginkább. Persze van amit a korábbi kiegekből is el lehet adni, de ehhez érdemes vonatkozó goldmaking guide-okat olvasnod. -
Redcaster
őstag
válasz
weres78 #62851 üzenetére
"How to Cancel a Recurring Subscription
Follow the steps below to cancel your subscription:
Log in to Battle.net Account Management.
Select the World of Warcraft license you want to manage.
Click Cancel Game Subscription.
Follow the steps on this page to cancel your subscription.
Your World of Warcraft license will be available for play for the remainder of the paid billing cycle." -
warcat
veterán
válasz
weres78 #62705 üzenetére
az unstable cuccok a korábbi 670-685 stb upgradek maradványai.Ezek a receptek inaktívak lettek,mivel most már sima alap essenceből kell 3 darabot gyártani,hogy elérd a stage 4-et.
Viszont nem akarták megkárosítani azokat,akiknél volt egy ilyen elkészült drágább item(30 savage blood stb),ezért azok átalakultak ilyen unstable cuccokká.Ha használod akkor kapsz egy sima upgrade essencet,meg a különbözetet (15 savage blood) -
tPedro_
őstag
válasz
weres78 #62558 üzenetére
Ahogy néztem bnet forumon, ez a bug már 2012-ben előjött és elvileg javítva is volt.
Aznap, amikor frissül az előfizetésed, az accountod pending státuszba kerül. Ekkor dobja a fenti hibaüzenetet a mobil armory. -
k.kristof
őstag
válasz
weres78 #62517 üzenetére
Ha még nem epic szintűek, akkor igen, ugyanis epic szinten 2 abilityje és 3 traitje van minden followernek. A másik, amiért érdemes lehet lvl 95+ küldetésekre küldeni őket, a Big Crate of Salvage: ha van lvl 3-as Salvage Yardod, akkor a lvl 95 és afölötti küldetések adhatnak ilyen ládát (az alacsonyabb küldetések csak zsákot), és azt kinyitva ugyan többnyire szemetet találsz, de ha azt mind eladod vendornak, jó pénzt kereshetsz vele. De ha a jobban kinéző itemeket megpróbálod elpasszolni AH-n transmogra, akkor még egy kis mellékesre tehetsz szert.
-
k.kristof
őstag
válasz
weres78 #62512 üzenetére
A Dwarven Bunker az alliban ugyanaz, mint hordában a War Mill. Level 2-től kapsz Iron Horde Scrapset emlékeim szerint, ehhez egy küldetést kell megcsinálnod, amit a War Millben vehetsz fel. Plusz 2-es szinttől vannak work orderek, amik szintén adhatnak Iron Horde Scrapset, level 3-on pedig heti egy Seal of Tempered Fate-et kapsz, és naponta egy follower upgrade tokent választhatsz, 25 Iron Horde Scrapsért. Ha másra nem, némi extra goldra jó a token eladása.
-
Healbacsi
őstag
-
k.kristof
őstag
válasz
weres78 #62359 üzenetére
Általában igaz, hogy növeli a work orderből kapott anyag mennyiségét, illetve a kertnál kiválaszthatod, mi nőjön, a bányánál elvileg a follower adná a kocsikat, de bugos a kezdetek óta. A szint számít valamennyit, de a work orderek után is kap XP-t a follower, így szintezni is berakhatod.
-
Ustin
újonc
válasz
weres78 #62322 üzenetére
Vagy csak nézz rá Nessaj youtube csatornájára, sok hasznos dolgot lehet találni ha kutakodsz. | http://youtube.com/fyrexxx
-
Arnold2
őstag
válasz
weres78 #62322 üzenetére
Melóhelyről sajna nem sokat tudok segíteni (céges proxy sok oldalt megfog), de első körben nézz körbe a worldofwarcraft.hu-n. Elég lelkes szerkesztő brigádja van és sok mindent lefordítottak. Támpontnak megteszi.
Ezen felül, hogy hol lehet még magyar fordítás?Talán a FS!-on elvétve.
Cathfaern és Viktor77:
Szerény véleményem szerint nem kell külön OFF topic. -
Arnold2
őstag
válasz
weres78 #62274 üzenetére
Hmm és a sexymap nem tudja azt, amit szeretnél? Nem tudom, nem emlékszem a beállítási felületére, de mint ha rémlene.
Illetve alternatívaként tudom ajánlani a Gatherer addont (ha még működik). Ez magára a map-ra (+minimapra) teszi rá az összes általad felfedezett növény/ore lelőhelyet, attól függetlenül, hogy épp van ott vagy nincs. Ahogy közeledsz hozzá, a térképen vagy átvált sárga pöttyé (tehát lesz ott valami) vagy szürke karikává (per pill üres).(#62275) Gertrius: Azért nem egy akkora nagy út az. SW Mage Towerből portál Helfire P-be, onnan meg légvonalban átrepülsz (ugyan úgy mint BT-hez, csak másik irány
).
Nekem a kis alt DK-mat macera SW-ből átszenvednem ICC-be legendary farmra, mert akkor már inkább BT vagy TK. -
Arnold2
őstag
válasz
weres78 #62271 üzenetére
Én egy addont használok map módosítására és ez a Sexymap. Nézd meg hát ha tetszik neked is.
Valamint nem tudom, hogy az addon csinálja e vagy a wow is tudja magától, de vidd az egeret a minimap fölé és görgess föl/le. Ezzel tudod az aktuális térképet növelni/kicsinyíteni. Azt hiszem a numerikus oldalon a +/- is ezt eredményezni. -
DrGonzo22
őstag
válasz
weres78 #61922 üzenetére
Azt nem tudom, hogyan tudnád visszaállítani ezeket a unit frame-eket, de a bal felső (alap) pozíció nagyon rossz. Én nem használok addont, simán betettem őket felső-középre saját/target/focus sorrendben, így fightok alatt folyamatosan látom minden lényeges dolog hp/mana/miegymás állapotát miközben nem kell a tekintetem levenni a középső zónáról (így időben ki lehet jönni minden aoe dologból, stb.). Ugyanezen megfontolásból rendeztem a fontosabb spellcd-k/proccok/buffok... meglétét jelző TellmEwHEN... ikonokat is a középpont köré, így az action barra sosem kell ránéznem, de mindig minden lényeges dologról van információm. Ha megkerültek a unit frame-jeid szerintem próbáld ki ezt az elrendezést (van aki alsó középre rakja) pár óra/nap alatt meg lehet szokni (egyénfüggő) és utána már nem fogod érteni, hogyan lehetett bal felső beállítással játszani
-
Arnold2
őstag
válasz
weres78 #61899 üzenetére
Meglátod majd. Mikor rákantintasz a tatyóban lévő 'loom-ra, akkor automatikusan hozzá adja az új UI felülethez. KB mint a mountokat. Ha hozzáadtad, akkor már törölhető is.
Utána az adott acounton belül bármelyik karakterrel nyitod meg a felületet akkor ott lesz az összes, általad birtokolt, 'loom. Rákattintasz és már tesz is be egy másolatot a táskádba (ami szintén szabadon törölhető mert nem leveszi a felületről hanem egy másolatot tesz a tatyóba).(#61900) weres78: Kiegészítőt CD Galaxisban (de én Collectors Edition fetisiszta vagyok). Game timeot pedig én az OffGamers-ről oldottam meg. Nekem bevált (de olvass majd egy kicsit vissza nem is olyan rég beszéltünk itt erről, hogy ki honnan vesz game time-ot).
Mostantól meg veszem az újonnan bevezetett Game Time Tokent, játékon belül, goldért.(#61898) Cathfaern: Ó banyek, tényleg. A Törp uraságról meg is feledkeztem...
(#61904) tPedro_: Simán mehetett volna egy hasonló felületre mint a 'loom. Olcsó kifogás szaga van annak, hogy azért nehéz mert van egy két tabard ami use-os. Hisz ugyan így ha rákattintasz beteszi a táskádba egy másolatot, amit felvéve mehetne az "on use" effect. Na majd talán a 10.2-es Patch tartalmazni fogja.. :S
-
Arnold2
őstag
válasz
weres78 #61896 üzenetére
Amit anno megvettél természetesen működnek. Ha több karakternél van 'loom akkor lépegess be és add hozzá az új heirloom tab-hoz így account bounddá téve őket. Az új 'loom tabot ott találod ahol a mountok és petek is vannak.
Fejeshez és nacihoz tényleg nem kell más mint gold.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest