- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomazin
veterán
válasz
tomazin #30749 üzenetére
Jah,hogy legyen is értelme,h miért kérdezgetem:
1.Arra vok kiváncsi,h csak 1x kell-e wapolni,és azzal a mobilszolgáltató felé menő zsé kész is.
2.Ami telefonra felraknám,abban egy t-mob sim van,amin nincs pénz,meg nem is tervezem,h feltöltöm,max fél év múlva.Ezért beleraknék egy pannonosat,és onnan wapolnék,majd ha leszedve,felrakva akkor menne vissza bele a t-mob sim. -
DrGonzo22
őstag
válasz
tomazin #30736 üzenetére
Semmit nem vesz el, amit lootolni tudsz, azt viheted, equipelni sem kell tudnod (pl. ha lesz egy BoE world droppod, az is a tiéd).
Egy kérdésem viszont nekem is lenne: hol tudok letölteni wotlk telepítőt (lehetőleg olyat, amibe már a wotlk-os patchek nagy része is integrálva van)?, a dobozos dvd-m sajnos megsérült. (A wow-europe-on lévő kliens online kezd telepíteni, nekem pedig egy tárolható kellene, mert több gépre is fel akarom rakni, ill. a win7 120 naponkénti újratelepítése miatt se lenne hátrány egy rendes "offline" telepítő, amit már aránylag gyorsan fel lehet patchelni.)
-
-
Wolverine
félisten
válasz
tomazin #30343 üzenetére
A Charge 15 s CD-n van, amiből 7%-ot csökkent a glyph (és egy másik 5 yarddal növeli a 25 yardos range-et). Viszont a Warbringer egyúttal odaadja a külön CD-n levő Interceptet és Intervene-t is az összes stance-be
(egyébként lvl50-en megszerezhető talent, addig nincs ilyen, és akkor is csak a prot warriornak)
Ha két dolog nincs azonos GCD-n, akkor mehet egy makróban (persze lehet, hogy kétszer kell megnyomni a makrót).
-
Wolverine
félisten
válasz
tomazin #30339 üzenetére
Az a prot warriorok Warbringer talentje...
Ghostcrawler épp tegnap beszélt róla a hivatalos fórumon. (BM-ként én Skill Withinnel próbálkoznék, hátha azalatt sikerül a petnek szétkapnia... meg akkor te sem kapsz stunt)
szerk: #30337: a megoldás az Authenticator. Mobilra fél euró, és utána senki nem tudja elcsórni az acc-od...
-
Viktor77
titán
válasz
tomazin #30247 üzenetére
Ez majdnem minden patch után megtörténik. De igazából csak bevillan, így azon se lepődnék meg, ha máskor is csinálná, csak egyszerűen nem látjuk.
Amúgy passz, de nem is érdekel különösebben.MOD: Talán pl. egy addonlistát, amiket használsz. És lehet, látták, hogy Cartographer, Questhelper nagyon sokaknál van, így megcsinálták a beépítettet. Csak egy tipp.
-
Guargumi
tag
-
gabranek
senior tag
válasz
tomazin #30224 üzenetére
én úgy tudom, hogy nincs ilyen módszer. egy bizonyos szint után viszont már nem emelkedik a skillnövekedések közötti fogási szám (kb. 10 fogás növeli 1-el a skillt).
Nekem az tetszett amikor 450 körüli skillel, +25-ös bottal és +100-as csalival szemetet fogtam kiSzerintetek mitől lehet, hogy Stratholme HC-ban engem nem hajlandó levinni az insta bejáratához a sárkány? Hiába beszélek vele, nem visz le. Úgy kell lelovagolnom és ez tök idegesítő, mert mindenkinek rám kell várnia
-
-
Viktor77
titán
válasz
tomazin #29615 üzenetére
De bizony, hogy elindulnak, ha jó sorrendben rakod fel őket. A fullos 3.2 pedig valóban 1.7 giga, épp tegnap tettem újra a WoW-ot az innen leszedett klienssel és patchcsekkel.
Elöször a 7 gigás kliens kell (ez a full WotLK), aztán a patcheknél a 3.2 full (ez 1.7 giga), majd a legfelső 3 (két 8 megás és egy 64 megás). A kliens jó, még serialt sem kér, bár mindegy is, mert kód nélkül úgysem tudsz belépni.
-
tomazin
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
tomazin #27970 üzenetére
Szerintem a trial kliens zavarhat be, bár elvileg nem szabadna neki. Be vagy kikapcsolni amúgy nem kell semmit, illetve lehet ki-be kapcsolgatni addonokat (karakterválasztónál bal alsó sarokban addon gomb), de ettől függetlenül nem szabadna fagynia. Addonok nélkül biztos, hogy gond nélkül fut? Csak mert addonok valamennyivel nagyobb terhelést rónak a gépre (főleg olyasmik, mint a questhelper), tehát lehet, hogy csak azért fagy ki, mert úgy már sok neki, és valami hibás alkatrész vagy driver megadja magát.
Ha esetleg ismerősök között van valakinek alap WoW telepítője, akkor érdemes lenne elkérni és felrakni azt, megnézni azzal, ugyanis trial acc tökéletesen működik azzal is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest