-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lei559
tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
DopeBob #85105 üzenetére
720p? Ne már. 1080p mellett is gondot okoz néha elolvasni bármi érdemlegeset vagy kivenni valamit a távolban: player és NPC nevek, loot, ore/herb node-ok - csak, hogy a leggyakoriabbakat említsem. Raid mechanikákra ki sem térek, végtelen a lista, hogy mit lehet benyelni nem megfelelő beállításokkal.
Ha olcsón akarja valaki "hosszú távra", az vegyen egy frissebb Core-3-at, 8GB RAM-ot és legalább egy GT1030-as VGA-t. Használtan ez is megáll 50.000 környékén. Ennél lejjebb nem érdemes BfA alatt játszani, ha kell egy stabilabb 60FPS úgy, hogy ne moslék legyen a grafika (4/10 felett).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
DopeBob #84996 üzenetére
4. generációs i5 + RX570 Nitro van az én gépemben. Nem fázok
8/10 és 10/10 között variáltam egy-két beállítással, mindenhol stabil 60FPS 1080p-n, mondjuk nekem a main hubom Dazar'alor és nem Boralus
Most jelenleg azon fáradozok, hogy minél több "kompetitív" karakterem legyen, mert jelenleg csak a warlockom, amit tudok progress raidre vinni (375 ilvl), paladinnal be sem néztem heroicra (360), hunterrel meg el is felejtem inkább a raidezést, mert alliance (363). Death Knightot hoznám szívesen és lehet jobb segítség lenne egy-két boss alatt, de 345 ilvl még normalra is kevés. DH és shaman meg éppen csak lvl120.
Ez az egy hónap tökéletesen elég lesz arra, hogy feltornázzam mindet.
Amúgy az új 8.1 videót láttátok? Már alig várom, hogy elpicsázzam a csaj mágust.
-
Arnold2
őstag
válasz
DopeBob #84998 üzenetére
Nézd, az aréna skill alapú hely. Mint minden mást, ezt is be lehet gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni. Ha eleget játszol a hunterrel (és most nem feltétlen csak arénára gondolok), akkor már készség szinten mennek a CDk követése és a gombok a billentyűzeten.
(Jómagam csak lock-kal és azon belül is 90%-ban destróval játszom már jó pár éve és érzésből mennek a CDk és hogy mikor töltődik fel az adott nagyobb spell. De ebben benne van már jó-pár évem. Az aréna annyival több, hogy ott a helyezkedésre ÉS a másik ellenfél játékosra is figyelni kell, így az, hogy a karakteredet kívülről vágod, szerintem a minimum. Szerintem.)
De a kérdésre válaszolva: ha belefektetsz sok időt és energiát magadba és a karakteredbe és sikerül magad mellé még 2 jó társat keríteni, akkor igen lehet jobb, sőt. Ha csak tingli tangli arénázásra van kedved és annyit is szánsz rá, akkor annak megfelelően alakulnak az eredmények is.
-
-
Plata
félisten
válasz
DopeBob #84895 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
Ha a karid eljut warfrontra ott felöltözik és kész,game over.
Timewalking miatt valamennyire van mit csinálni,a harmadik karit húzom fel épp.
Az első hordást.
De horda oldal nehezebb,ciki hogy mennyi bénázás van horda oldalon timewalkingon,már egy vacak nexus sem nagyon megy,nehezebb instákkal meg még több a baj.
Pit of saron-on is voltam ma hordás karival,de azt hittem már feladom és lelépek.Eszement hosszú insta volt.
Gundrak-ban meg eltévedtek és behúztak mindent.
Csak azt nem tudom mi lesz ha mind a 19 karim 120 lesz. -
DopeBob
addikt
válasz
DopeBob #84854 üzenetére
Sikerült találni egy egész jót: Smexy Mats
-
Plata
félisten
válasz
DopeBob #84850 üzenetére
Na ezt a tippet is köszönöm,ki is próbálom.
(#84849) Viktor77
Na az szép lett volna 1 nap ücsörgés abba a mocsok barlangba.
Holnap majd megnézem hátha dob olyan toy-t.
Gondoltam rá hogy várok még egy respawnt hátha,de akkor jó hogy nem maradtam ott.
Timewalkingra mentem inkább,utgarde pinnacle veszett jó,olyan 15-20 perc és 300 ezer xp felett jön. -
Plata
félisten
válasz
DopeBob #84844 üzenetére
Utánanéztem wowheaden és megkerestem azt a rare-t ami dobja,vagy félóra ücsörgés kellett hozzá és spawnolt,sikeresen kilőttem hordások orra elől és megvan.Csak blueprintet dobott,pedig wowhead szerint toy is eshet belőle,de nincs kedvem megint vagy egy órát ott dekkolni.
Köszi még egyszer,asszem sose jöttem volna rá.
Azt hittem elég a shipyard hozzá,egy hajót fel is szereltem ezzel a vacakkal.
Bár még így sincs küldi,de remélem valamikor most már feltűnik. -
whitezo88
nagyúr
válasz
DopeBob #84617 üzenetére
Én se nagyon, bár én egy Maghart húztam fel, de ork warriort amúgy is akartam már egy ideje, és akkor legyen ez de ennyi. A racialok úgyse sokat jelentenek, a buff majdnem ugyanaz mint a sima orkké, petem nincs, mount elvileg gyorsabb de ahogy olvastam itt is, van ami nem adódik össze, meg van cap.
Ha kijön a zandalari troll abból druidot vagy huntert csinálok fentiek miatt.
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
DopeBob #84514 üzenetére
Igen,az event ideje alatt 14% repu és xp bónuszt ad 1 óráig ha használod.
Az event végén eltűnik.
Néha teleportáláskor vagy ha insta be hív lejön a buff,érdemes megnézni ha be mész instába hogy megvan-e a buff.
És mindennap kaphatsz ingyen timewarped badge-t.
Ha a kérdésre jól válaszolsz NPC-nél.
Kevés aranyat és xp-t is ad.
Stormwindben a király melletti könyvtárban van,Orgrimarban meg valley of spiritsben.
Ha jól emlékszem. -
szaszab
aktív tag
válasz
DopeBob #84482 üzenetére
Bevallom, engem csak felhúzott, hogy mennyire, de mennyire
reta...figyelmetlenek az emberek. BC dungeon-jei elég kemények voltak. Azóta én válltig állítom, csak puhultak. (BC-től MoP-ig bezárólag ismerem csak a dungikat, meg ugye BfA. A két kimaradt expansion-ről nem tudok nyilatkozni.)
De a mechanika ismeretének hiánya, illetve az overpull miatt az 5 time walk dungeon nekem cirka 2700 aranyamba fájt. Én ilyen wipe feszteket rég nemba...láttam.
Amennyire vártam, annyira örülök, hogy végeztem az 5 dungeon-ös küldetéssel. Egy biztos: én inkább várok, hogy guild-ből/ismerősök közül összejöjjön legalább 3 ember, minthogy mégegyszer full random csapattal betegyem a lábam _bármely_ dungeon-be is, max szinten. -
Plata
félisten
válasz
DopeBob #84482 üzenetére
Nekem már csak fél szint és 120.
De ne aggódj amiatt hogy kicsi vagy,a többieket is le szintezi a játék és a statjukat is visszaveszi 70-re.
Max szintű tank 370 és 395-ös itemekben arcatrazban állandóan kinyiffant és le is lépett.
Szeretem timewalking instákat,ott újra lehet használni legendary cuccokat. -
Plata
félisten
válasz
DopeBob #83184 üzenetére
A timewalking insták keményebbek mint régen,kb 7.3.5 patch óta rendesen felerősítették őket.
Még egy hétig bent van a vendor.
De nyugodtan költhetsz,az első timewalkingért kapsz egy küldit ami 500 tokent ad.
Abból ötször felöltözhetsz.Talán.
Ha nehezebbnek tűnik mint BfA akkor nem azért van mert a karid gyenge cuccokban van.
A karid gírje asszem nem is nagyon számít,mivel timewalking ezért automatikusan leszintez téged az insta 80-asra és ahhoz illő statot kapsz.
Ha tévedek bocsi,de úgy láttam 325-ös kék fegyó ugyan azt a statot kapja mint 350-es lila. -
-
tPedro_
őstag
válasz
DopeBob #58321 üzenetére
Nem kell 600-as szint, alacsonyabb skillel is el lehet kezdeni gyartani a WoD-os tekercseket.
Egyebkent en is csak most hetvegen kezdtem el altoknak is megcsinalni a garrisont. Onnantol kezdve, hogy belepek Draenorra, kb 2 ora kell, a lvl2-es garrison megepitesehez. Akkor mar lerakhato a szakmanak megfelelo ket kis epulet.
-
Zedz
addikt
válasz
DopeBob #57753 üzenetére
Elnézést, de elég volt idézni az egyik felét, mert szerintem a továbbiaknak sem volt értelme.
"nem megy egyáltalán és kész"
Az, hogy te nem tudsz bejutni miért jelentené azt, hogy nem megy?
Képzeld el mekkora terhelést kapnak most a szerverek...
(#57757) Fl3x: Lehet ekkora érdeklődésre még a Blizzard sem számított.
Nyilván lehet őket okolni sok mindenért, mint írtam az első két napon én is hőbörögtem, de tegnap egy deka laggom sem volt, tehát dolgoznak a srácok ezerrel. Illetve gondolj bele milyen komoly és bonyolult rendszer szolgálhatja ki ezt az X millió játékost. Gondolom nem úgy működik, hogy hozzácsapunk Y szervert, és várják a csodát.
-
Zedz
addikt
válasz
DopeBob #57746 üzenetére
"Ez a sorban állás is egy nagy baromság"
Szerinted az lenne a megoldás, ha minden játszani akaró embert felengednének a szerverre?
Kicsit gondolj már bele.
Az aki meg ezért vett ki szabadságot és a mai napig sír érte, kezd szánalmas lenni szerintem. Oké, én elhiszem hogy nagyon érdekli az egész és ott akart lenni launchkor, de kérem emberek, itt mindenki úgy gondolta, hogy ez zökkenőmentesen fog működni az első perctől fogva? Hogy csak minket, a Gamepod fórumozókat érdekli az új kiegészítő? Az elején még én is nagyon mondtam a magamét, de láthatóan javul a rendszer, lefogadom a csapat kávén és energia italon él a megjelenés óta.
-
frostitualt
tag
válasz
DopeBob #56786 üzenetére
"mi most a leggyorsabb módja 85-90-nek? Szeretnék még WoD előtt egy most 85-ös palát 90-re húzni, és annyira felgearelni, hogy egy normal SoO Garrosh killre azért levigyenek, kétkezes heirloomom még nincs, de szeretnék egyet." Insta farm. Sajnos a tekősös bugot kijavították amivel 1-70 1 óra volt és 70-90 még 2 óra.
-
ldave
félisten
válasz
DopeBob #56786 üzenetére
Ennyi ráfordított idővel a 90-es szint meglehet bőven 1 hét alatt. Azt viszont nem tudom Garrosh kill miként megy, én csak LFR-ben jutottam el odáig, oda kell a 496-os átlag ilvl, hogy beengedjen. Ezt pedig leggyorsabb a Timeless cuccokkal és a friendly-n vehető Shado-Pan Assault-os tárgyakkal lehet elérni.
-
-
for3l
senior tag
válasz
DopeBob #55837 üzenetére
Amit leírtál, túl ideális
nekem pont ugyan ilyen helyzetem volt, de sajnos nem dobta ki egyik boss sem, csak Lei-Shen az uccsó runestone, így jelentettem még egyet gyorsan (mondjuk annyi szerencsém volt, hogy tankként gyorsan behívott), aztán kidobta a szívét.
Celesialoknál sorban jönnek a boss-ok, de most már a premade group-os új feature-rel gyorsan lehet partyt találni, esetleg olyat is, akik végig mennek mind a négyen.
Valor-ért és Justice-ért goldot kaptál, nézd meg a postaládádat
beelőztek
Más:
laceszgamer,
Nekem is ott van a warri-m (ilvl551), mondjuk most jöttem rá,hogy én a crit-tel offensive-re gemeltem, de sebaj, kipróbálom így (eddig inkább avoidance-ra mentem)
-
nonsen5e
veterán
válasz
DopeBob #55832 üzenetére
Öld meg Lei Shent, utána pár soloquest, hogy beszélgess a négy nagy állattal, meg csinálj meg solo minibosst, majd a 4 öld meg a celestialokat (nagy állllat), meg kis farmolás az új szigeten és kapod. Akár ma is meglehet. Vaaagy az már nem 100%, hogy egy héten kaphatsz-e Lei Shenből runestonet meg a szívét is.
-
BoneDragon
veterán
válasz
DopeBob #54978 üzenetére
A WoW azért lett ennyire sikeres, mert anno még nem volt telített a piac. Ha most indulna (mai szintnek megfelelő grafikával) szerintem a kutya nem játszana vele. Rengeteg alternatíva van... Ezeket az univerzumokat sok sok évvel ezelőtt alkotta meg a blizzard, azért is megy nekik ennyire jól, hísz húzónevek. Ha most alkotnának egy teljesen új univerzumot, tuti nem robbanna ekkorát, sőt... Ha még se a destiny az, akkor simán csak belátták, hogy már nem lehet akkorát robbanni mint anno és nem lehet ennyi ideig ülni egy játékon. Kész öngyilkosság... Ráadásul a wownak 10 évnyi előnye van más mmo-val szemben (tartalomban), ezt még ők se tudják még egyszer eljátszani. Viszont ha már így hagyták a fenébe az egészet, blizzconon bejelenthetnék a warcraft 4-et.
-
Fl3x
aktív tag
válasz
DopeBob #54700 üzenetére
Attol fugg kikkel mesz. Nekem klanon belul azt mondtak flexbe 525ilvl minimum kell, mi klan szinten jarunk, van 10-15 ember akik 570ilvl kornyeken vannak es van a maradek mi, akik gearelodnek. Igy nem nehez, mert ok tankoljak es kitoljak a dpsest, szoval multkor pl jott velunk egy 510es srac is, de utana flex3ba mar csak 2-3 ember jott a nagyok kozul ugy mar wipoltunk az elso bosson 3szor minimum. Vegul is valaszolva a kerdeseidre igen nehezebb es a taktikat is vagni kel vagy meghalsz, aztan igen ugyan ugy van felosztva mint az LFR 4 reszre. Flexben ug tudom a partyban levo emberek szamatol fugg hogy melyik boss milyen eros vagy vmi ilyesmi ezt pontosan nem vagom. Random csapat sztem 530 alatt be sem invel, de itt phn a nagyok lehet le tudnak vinni par korre xd
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
DopeBob #54703 üzenetére
Lockoutok úgy alakulnak jelenleg, hogy LFR, Flex, Normal-HC. Szóval igen, ha mentél LFR-ben attól még eshet Flexben, és ha flexben is volták, még akkor is eshet normalban. Viszont ha normalt letoltad, akkor HC-ban már nem eshet (ott se lesz a boss).
Flex nehezebb, mint az LFR, ott azért már tudni kell, hogy a bossok mit csinálnak. De önmagában nincs nagy dps/heal igénye a raidnek ott se. Amiben mindenképp másabb, hogy ott neked kell csapatot találni/szervezni, nincs rá random összesorsol megoldás.
-
parandroid
félisten
válasz
DopeBob #54700 üzenetére
Fogalmam sincs, én csak LFR-be járok néha.
Többiek majd válaszolnak.
Gemek, enchant sokat dob (nem véletlenül méregdrága némelyik), meg érdemes megnézni askmrrobot.com-on is, hogy mit érdemes átreforge-olni, meglepően nagy pluszt tud adni, ha nagyjából mindent capre tudsz tenni.
p
-
parandroid
félisten
válasz
DopeBob #54666 üzenetére
Egy barátom játszik pappal már évek óta, világéletében healelt, de Pandában nagyon utálja. Nekem is a felszintezéseknél a pap az egyik legnyűgösebb, egyszerűen nem áll kézre. Shadow még hagyján, az egy n+1-edik cloth dps, healelni meg talán még 85-ig vicces is volt Discipline talenten, onnét kezdve már ordenáré nagy szívás. Holyt is próbáltam, de látványosan kudarcot vallottam vele. Az persze tény, hogy a játék legnehezebb része most talán pont a 85-89 közötti normál insták. Mindenki a main karakteréből indul ki, mert azzal csinálta már ezerszer, nincs bennük semmi egészséges félelem, rohannak előre, és húzkodnak be mindent, a harcmechanikában is a nyers erő elvéhez vannak szokva, aztán a boss csak nem akar fogyni, addok nincsenek cc-zve, a tank meg úgy olvad le, mint egy grafitrúdját vesztett atomreaktor. És mindezért a healer a hibás.
Repufarmhoz érdemes a wowheaden lévő guidot átfutni, remek helyeket ajánl, én is ott csináltam meg, amit ott javasoltak. Ki kellene még itt is használni a Black Prince buffot, mert amíg az él, a repu is duplán jön. 500-as ilvl fölött egyébként elkezd exponenciálisan egyszerűsödni az élet, hirtelen minden sokkal gyorsabban és sokkal könnyebben fog menni...
p
-
DopeBob
addikt
válasz
DopeBob #54639 üzenetére
Nah, hát ez elég hamar ment. Adtam még egy esélyt Timeless Isle-nek, most már fent volt a ládás addon. Most már mértem, miért írta mindenki, hogy amint megvan 90, go oda
Fél óra alatt körbefutottam amit tudtam összeszedtem, meg is lett kb minden slotra a ilvl496-os cucc
Tegnap már voltam SoO első részében is, elég hangulatos, harcok itt is könnyen tanulhatóak. Már csak nekem van még mit tanulnom... kicsit nehezen megy még a gyógyírás pappal (holy), eléggé küzdelmes a mana menedzsment... sámánok, palák, monkok, druidok, mind full manával tolják még a healt, mikor én már 3x kifogytam, pedig percenként megy a shadowfiend, trinket...
Mikor fog ma véget érni a Black Prince buff, azt tudja esetleg valaki? Még 3 db quest item kell bossokból. Illetve repu farm helyre valami jó tipp? Shadow pappal mennyire lehet eliteket szólózni?
-
k.kristof
őstag
válasz
DopeBob #54639 üzenetére
Nem látok 535-ös Timeless itemet rajtad. Ha a Timeless tokent nem használod el, hanem fogsz egy Burden of Eternityt, és azt használod a tokenen, akkor egy 535-ös itemet kapsz. Ilyen itemből kettőt fixen szerezhetsz, egyet Ordon Sanctuary bal oldalánál egy nagy ládában (kétszemélyes mounton át tud valaki vinni oda), a másikat Emperor Shaohao repuból a honored elérésekor. Többet ezen kívül ritkán szerezhetsz a szigeten lévő ládákból (Wholly+Grail addonok jelölik a térképen), vagy mobokból.
Nadrágból is van 553-as, de ha még nem tudsz olyan gyártani, akkor sok pénzbe is kerülhet, vagy ölöd minden héten a Celestialokat, és azok is dobhatnak T16 kesztyűt/nadrágot, vagy 550-es PVP itemeket. 496-os fegyvert tudsz venni Timeless Coinból is.
-
hemaka
nagyúr
válasz
DopeBob #54633 üzenetére
En mindig azt csinaltam, hogy justice-bol vettem 489-et, ha nagyon ratyi volt valamelyik item(ha sok volt honorra valtottam. En mondjuk mindig ugy szinteztem, hogy mire 90 lettem capen legyen honorbol)
Valorbol isle of thunderen, illetve ott oltem a rare elitekek es azokbol esik ilyen idezos cucc, amikkel szinten mogukat lehet idezni es ok dobnak ladat amibe van csomo arany coin, amit teraszon, mogushan meg a saskaknal tudsz eldobalgatni, ott egyebkent is dol a loot, mint az allat.
ToT-ba az a masik fajta token kell, 3 honapja frozen vagyok, nem emlekszem hogyan lehet kiszedni. Oondasta, Celestial, Ordos(ha mar van 1 legback karaktered) leolese, token dobas az utolso kettore. Meg perse timeless isle, 496-os ladikak es a ilvl novelos ladak kinyitogatasa az eleted aran is. Kb ennyi altalaban eleg.
Illetve ugye honorbol kiveheto pvp itemekkel lehet meg turbozni szepen az ilvl-t. En ugy csaltam, hogy odamentem a vendorhoz. Teszem azt az egyik gyuru fos volt, a masik meg mar ki lett veve honorbol(mondjuk strength-es). Akkor kivettem egy intellecteset, meglett az ilvl req, join lfr, vendornak gyuru visszadob.
-
parandroid
félisten
válasz
DopeBob #54571 üzenetére
Semmi gond, kitartás, csinálod egy-két hétig, és megérted, nagy hibát nem tudsz elkövetni, mert egy hónap múlva az új nagypeccsel úgyis elölről kezd mindenki tanulni mindent.
Raid findernél komolyabb raidben ebben a kontentben én sem voltam, mégis 555-ös az ilvl-em. Mire végigcsinálod a legendary quest chain-t (érdemes elkezdeni még most is), addigra jó sokszor végigtoltad raid finderben a két utolsó raidet, meg pár cucc úgyis esik Timeless Isle-on a Celestialból - ezekre érdemes költeni a valort, mert ezek a legidőtállóbbak, meg ha sikerül megvenni az 550-es nadrágot / övet ah-ból, arra. Ahogy írták, hozzáad még 4x4 ilvl-t 4x250 valorért.
Bloodscalp meg sajnos teljesen halott, ally oldalon legalábbis biztosan, néha benézek az ott maradt karakterekre, vágni lehet a csendet, allis ah-ban az összevonás óta van vagy 200 oldalnyi cucc összesen - mondjuk ez is előrelépés, összevonás előtt 20-30 oldal volt.
Összehasonlításként mindenki rákereshet a kedvenc realmjén, hogy ott mennyi aukciót dob a search keresési feltétel megadása nélkül.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged