- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
Beaumont #102940 üzenetére
Gratula hozzá!
Én nemrég egy MSI x World of WarCraft 20 (MSI GeForce RTX™ 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft® Edition) videokártyát szereztem be (itt is köszönet érte az Alza-nak).
Eddig nagyon meggyőző teljesítményben és hűtésben is (ASUS TUF RTX 3070 kártyát váltott). Emellett nagyon halk a kártya, a WoW-os hátlapok pedig gyönyörűek!
Star Wars Outlaws Nvidia kupon is járt mellé, attól sikerült jó áron megszabadulni, szóval még kevesebbe került a "váltás". Nagyon örülök neki, hogy sikerült elcsípni belőle egy példányt idehaza is. -
Roland861010
veterán
válasz
Beaumont #102110 üzenetére
Tőled függ.
Nekem 90% -ban caster karaktereim voltak.
A mostani kiegnek viszont úgy megyek neki, hogy legyen minden is .
Lesz egy paladin healerem lesz egy DK tankom és egy evokerem vagy magem.
A heal nehezebb lesz mert a tankokat nerfeltek így a tank is neccesebb.
Viszont így kevesebb lesz a tank és heal is így az elején gyorsabban lehet szintezni mert ezek mindig kellenek az instakba.
A paladinnal lehet dps-elni is így lehet haladni a questekkel és ez igaza a DK-ra is. -
sztivo
őstag
válasz
Beaumont #102110 üzenetére
Ami neked tetszik, de tényleg. Én 6 classt vittem fel 70-re és játszottam endgame-t (nyilván nem minddel olyan magas szinten), de leredukálódott 2-re, amivel szívesen játszom.
Ha időd engedi próbálgasd, vagy pedig ott a 60as trial és nézd meg. Most jöhetnék mindenféle tier listtel meg mi a meta, de felesleges kényszeríteni magad a metara (tudom, nem volt róla szó).
Class ami tetszik > meta class, erre törekedj. Sokszor futottam bele olyan playerbe, aki csak azért játszott az adott speccel, mert meta volt, de a gyerek semmit nem ért, látszott rajta. Ami neked tetszik, abba fektess több időt, legyél vele jó és élvezni fogod a játékot, tapasztalatból mondom
De ha egy tippet elfogadsz, és esetleg belecsöppennél a HC/Mythic raidbe és/vagy Mythic+ dungeonökbe, lehetőleg olyan classokat nézegess, aminek van sruvivability/self heal/egyéb hasznos képessége (pl combat ress), mert ha egyből egy nehezebb speccel akarsz nekimenni, az igencsak elveheti a kedved.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tesla topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest