- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
bozont #33453 üzenetére
Kössz,ezt megnézem és futtatok egy töredezettség-mentesítést.A hardver viszont eddig tökéletesen megfelelt,csak a patch óta esett vissza ilyen drasztikusan az fps érték.Elötte terepen olyan 40-100 fps volt a mostani 20-60 helyett.
A szerók meg nem nagyon éledeznek.Lehet komolyabb a probléma...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
bozont #30311 üzenetére
Ha első karaktered, akkor mindenképp javaslom, hogy menj el normal módban is az instákba, még akkor is ha craftolt cuccal szerzel jobbat, mint ami oda kéne. Normal módban ugyanis meg tudod ismerni őket, nem lesz minden full új, illetve ott ha aggrot is vesztesz, vagy valamit rosszul csinálsz, az nem vezet olyan könnyen wipehoz.
-
SzlobiG
félisten
válasz
bozont #27633 üzenetére
Jah, akkor én vmi ilyesmivel próbálkoznék instázni.
-
Wolverine
félisten
Ez majd egy éves Cartographer
Azt csodálom, hogy még ennyire működik. A legfrissebb verzió a files.wowace.com oldalon van fent.
Vistaboy, mi dob hibát, és milyet? (lehet, hogy egyszerűen csak összeakad ugyanazon library két eltérő verziója...)szerk: mélyen tisztelt lusta CapsLockosok, valaki updtaelje a #1 linkjeit 8387 és 8404 alapján
-
anxius
aktív tag
A csomagolás:Alul van a két kézikönyv,rajtuk a trial lap,és azon két gyönyörű papírtokban a két dvd
Wolwerine:Két Maraudon után már megvan a kölcsönkapott össszeg fele
.Ha ST és Brd is ilyen,akkor már hamarosan visszakapod,és még gyűjteni is nekifogok,csak nemtom ,hogy az epicre,vagy a flyingra,vagy az epic flyingra
Arragondoltam,h Stratholmeban dobnak epic mountotAddig járok le amig kiesik
Zeuszelf: Végül is ki szavazott rád rajtam kívűl?Amúgy ismét csak gz,használd egézséggel a posztod,vagy mit kell ilyenkor mondani
Más:Tegnap sok fele qeltem,voltam feralasban,azsharában,blasted landsen és searing gorgen.Hát az utóbbi helyen 15 percig birtam.Még egy ilyen nyomasztó hely nincs sehol:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Opel topik
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest