Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz ArmanD. #30795 üzenetére

    Jaja, én is kipróbáltam már párat, de reméltem, hogy csak én nyúltam lecsóba. :U

    A legutóbbi guildem konkrétan szétszakadt valami beszólogatós vita kapcsán, aztán pár ember repült, a tagság fele meg követte őket. Már amennyire értettem a dolgot, mert ugye én csak esténként voltam online, ők meg egész nap egymást osztották.

    Cathfaern: Sajnos nekem is ez a benyomásom. Az eddigi guildjeim vagy full kezdő guildek voltak, vagy igencsak véristvános, magaslovas szemlélettel közelítettek meg minden szituációt. Aztán mentek a wipefestek TOC25-ben. Ezt pl a mai napig nem sikerült megcsinálnom, volt, hogy az utolsó bossig el sem jutottunk. :(

    A druida már a második karakterem, előtte már egy warriort felszereltem hasonló szintre.

    Igazából valami olyan guildet lenne jó találni, ahol inkább idősebb, tapasztalt játékosok csinálják, akiknek nem a progress az elsődleges, mert azon már túl vannak, inkább csak amolyan casualként tolják még mindig, mert nincs szívük abbahagyni. Vagy ilyen társaságba nemigen lehet bekerülni? Egyáltalán létezik ilyen? Ahhoz nem érzek magamban már erőt, hogy rohamtempóban toljam a raideket egymás után, és csak erre koncentráljak minden este, de abbahagyni sem akarom a játékot most, hogy elértem erre a szintre.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák