- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Plata
félisten
válasz
Peddy789 #87650 üzenetére
Diablo 2 már a múlté,Diablo 3 van már.
Igaz már azt sem játszottam vagy másfél éve mert minek.
De amit írsz hülyeség.
Én meg tudok olyanokat akik most Classic miatt megveszik a BfA-t.
Sosem Wow-oztak de jön a classic arra kíváncsiak,de akkor már sima Wow-ra is előfizetnek,van aki a Bfa-t is megvette mert kíváncsi lett rá. -
Lacee1986
senior tag
válasz
Peddy789 #87645 üzenetére
En bfa-t nem kezdenem el, inkabb classicot, ahogy irtak feletted is bfa halott, mindenki classical fog jatszani. Blizard valoszinuleg lefogja kapcsolni a bfa szerverek egy reszet, hogy helyet csinaljona classic szervereknek. A kovetkezo kiegeszito is kerdese, mert lehet classichoz fognak inkabb tobb contentet csnalni.
Azért ez elég meredek.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Peddy789 #81910 üzenetére
Shaman dps régen nem létezett. Se a retri. Feral jelenleg pvp-ben op, pve-ben kicsit gyengébb, de ez olyan dolog hogy mythic-re senki nem vitte amíg az egyik versenyen az egyik srác véletlenül belockolta magát feralra aztán megnyerték a versenyt annyira op volt... szóval jelenleg általában előítélet többet számít egy spec dps-énél mint a tényleges értékek. Igen, utility és mobility kicsit más tészta, de igazából itt se olyan rossz a helyzet. Retri-nek gyenge a mobilityje, de tele van utilityvel. DK hasonlóan. Szóval elég jó a balance átlagban nézve, megkockáztatom sokkal jobbra nem is lehet anélkül összerakni, hogy ne legyen az összes class ugyanaz csak más skinnel.
-
muszurkefal
aktív tag
válasz
Peddy789 #81893 üzenetére
Érdemes megérdeklődni a VGA-kkal foglalkozó thread-ekben, hogy mit gondolnak az árakról.
Én mindenképpen előbb megpróbálnám eladni a mostanit, és ha van fix vevő, akkor lépnék tovább, hogy mit is vegyek.
A 460 euró az jó ár. A most 190-220k Ft között lévő kártyák kerülnek majd talán annyiba az új széria lecsengése után.
Persze mindez függ a kritpovaluták piacától is.Ha van rá lóvé, nem érdemes várni pár ezer Ft spórolás miatt. Tudom, hogy az előbb az ellenkezőjét mondtam, de nem ismertem a bevásárlási lehetőségeidet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged