Aktív témák
-
bélanéni
őstag
szerintem szombaton leszek fent, addig legfeljebb csak néhányszor. tudod, csak 5 percre beugrok néha
Ha beszélsz egy őrrel, megkérdezi mit akarsz. Kiválasztod a listából akit keresel, pl. Skinning trainer. Erre elmondja röviden mi az ábra. Ha megnyomod a ''M''-t (map), ott a legutoljára kérdezett illetőt egy zászlóval jelöli. (Persze, csak ha van a régióban olyan típusú NPC). megvetted már orginal csomiszacsis gamet vagy még mindig a 10 napos verziót nyúzod?
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
igen, az egy fontos dolog, hogy az Őrök megmondják (illetve térképen meg is mutatják), merre van a keresett illető. De az ilyen segítő oldalakat már nem tartom túl jónak, elveszik a felfedezés öröme
hacsak valakinek nem az a legfontosabb szempont, hogy bármilyen áron minél hamarabb eljusson LVL60-ra.
Az ilyen nagy városok első alkalommal mindig fullasztó érzést okoztak nekem is, de úgy kell nekiállni, hogy nem kell bemagolni mi hol van, magától megtanulja az ember egy idő után.
más: másnak is feltűnt, hogy van egy vándorcirkusz Goldshire mellett tele Hordás arcokkal?az pontosan mi, nem volt időm leállni dumálni
[Szerkesztve] -
ugye 2 fő szamát lehet felvenni, de a másodlagos szakmákból mind3at.
hogy lehet eligazodni sw-ben? hát először nekem is kínai negyed voltde aztán megszoktam.
ha vkit keresel akkor beszélj egy őrrel ő megmondja hogy kit merre lehet találni (mesterség tanár, kaszt tanár iylesmik)
ha vmi küldetés npc-t keresel akkor meg thottbot.com-on keress rá a nevére és akkor ott van térkép is hogy merre csavarog -
nem ki hanem mi az a buff
a buff azok a jo tulajdonság varázslatok amiket rád tesznek arcok.
pl druida mark of the wild-ja, pap fortitude-ja, ami ad +staminát, pala aurái, stb stb. ilyen kis ikonok formájában látod a minimappod mellett.
allakhazam, első hsz. wow.allakhazam.com
potival lehet olyat hogy x sebzést elnyel (fire, nature, shadow, frost stb)
de van ami ad x% resistenciát y oráig. -
bélanéni
őstag
na kicsit bent voltam, elrendeztem az olyan dolgokat, amikre nem akarom hogy menjen az idő hétvégén a csapatjátékban
(megtanultam a Skinning és First Aid skilleket, gyakoroltam is őket kicsit, ezen kívül elolvastam alaposan a felvett küldetéseket).
remélem nem fogsz nagyon előrenyomulni nélkülem -
anulu
félisten
feléledésre 2 lehetőséged van.
1: visszamész szellem alakban a holttestedhez, és feléleszted magad, ekkor mindened eredeti állapotában marad
2: az angyalkával éleszteted maga újra, ez jelentősen rontja a páncéljaid sbt, ráadásul 5 (vagy 10?) percig resurrect sicknessed lesz, ami azt jelenti, hogy jóval gyengébb vagy... -
bélanéni
őstag
Elmész ide:[link] Itt a Manage Account-ra kattintasz, megadod a usert és a passt. Asszem valahol alul fogja kérni a dobozos verzió kulcsát (ez a Kézikönyvre lesz ragasztva). Ezzel meghosszabbítottad az Accountodat 30 nappal, és szerintem automatikusan megkapja maross a 30 napot. (Vigyázz, nehogy új Accountot csinálj, mert akkor ugrik a karakter és Marossnak a 30 nap ajándék is!)
Az erszény méretét (szerintem) nem lehet növelni, hanem a zsákod mellett balra van még 4-5 üres hely újabb erszények számára. Ezeket lehet venni, csinálni (ha szabó vagy), vagy találni. Én már találtam egyet.
A többit játék közben.Mikor leszel? (én kb 11:00 -)
-
anulu
félisten
jó kérdés, h Stormwindben hol lehet... én Undercityben vagyok
amúgy én úgy szoktam, hogy ha látom, hogy csontváz, ember, vándoló lélek járkál, akkor kill'em all, pénz elvesz. vagy a másik lehetőség, amit szoktam csinálni, hogy mivel Leatherworker vagyok, megnyúzom a levágott állatokat, ruhát csinálok belőle, és azt adom el. van olyan cucc, amit 1e92r-ért adok el/db. a múltkor 10db-ot adtam el egyetleg kattintással
Undercityben is vannak, hidd el. láttam egy olyan kétkezes kardot... 40-es szintű karakter használhatja, és 5arany+ -ba kerül...
amúgy ne aggódj, lesz ez még így se! ahogy észrevettem, minél magasabb szintű küldit nyomsz, annál több pénzt kapsz érte... de a képesség fejlesztés is pénz, az óvszar is, meg a minden is. annak ellenére, hogy alkotó munkát is végzek, 90ezüstnél többem még nem volt.
[Szerkesztve] -
ciao
senior tag
kell 1 Blacksmith Hammer amit pár rézért vehetsz, és ami a hátizsákodban kell hogy legyen nem kell kézbevenni, és Anvil közelében kell, hogy legyél, később felvehetsz kovács küldetéseket amiért cserébe recepteket kapsz, aztán lvl40 és 225-ös kovács szint tuán lehet specializálódni fegyver vagy páncél kovácsnak ha fegyverkovács leszel lehet lvl 50 és 275 után tovább balta, kard vagy kalapács kovácsnak, én most vettem fel a baltakovács küldetést lvl51en de lvl 52-60 elite helyre kéne menni próbálok szervezni lvl60-as csapatot de sjnos csak 1 lvl60as ismerősöm van
-
faber24
őstag
Ha felvetted a kovács szakmát, akkor a Spell-bookban (az interface alján egy kis ikon a főmenűben) menj a General fülre, ott van egy ikon, (már nem emlékszem, mi a kovácsok ikonja, talán egy kis üllő de nem mernék rá megesküdni), amire ha rányomsz. bejön a tradeskill-ablak, ahol ott vanank a meglévő receptjeid (magyarul a tárgyak, amiket tudsz készíteni), ha egyre rákatintasz, alul kirészletezi az alapanyagokat. Ha egy tárgyhoz van kellő nyersanyag nállad, akkor a neve után van egy []-ben egy szám, ez jelzi, hogy hány darabot bírsz belőle csinálni. A narancssárga tárgyaktól biztosan nő a killed 1 pontot, a citromsárgától nőhet, a zöldtől néha nő, a szürkétől már nem fejlődik. A kovácsok az üllő közelében (nem rákattintásal, csak ha közel állnak egyhez) tudnak dolgokat készíteni.
Ha esetleg Miningot is felvettél (kovács mellé alap), akkor ahhoz két ikont kapsz, egyik arra jó, hogy aktiváld az érc-figyelést a minimapon, a másik a tradeskill-ablaka, ahol a begyüjtött ércet tudod olvasztani, természetesen csak akkor, ha kohó (forge) közelében vagy.
Remélem érthetően fogalmaztam.
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
asszem én hanyagolom a továbbiakban a hétközbeni játszást. nekem is az otthoni teendőkre kell koncentrálnom, nem jó ez így. van úgy, hogy a melóhelyen is egész nap azt tervezem, mire fogok aznap este rágyúrni.
nekem a szombat lesz a WoW nap, akkor aztán lehentelem az egész környéket
szerintem évek kérdése, és megszerzem az első hátasomat, addig csak kibírom a lassú gyaloglást -
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
Tudod folytatni az egészet, karakter is megmarad, de nem elég ha GameCardot veszel, egy orig. zacsis példány kell a játékból, annak a kódjával lehet meghosszabbítani az Accountot. De ahhoz akkor kapsz egy hónapnyi játékot is. Gyakorlatilag emiatt a CD-k önmagukban nem érnek semmit. (és maross kap 30 napot). És ha neked is sikerül olyan embernek adni a 10 napos GuestPasst, aki ugyancsak megveszi a gamet, te is megkapod a 30 napot
Szervert a ''Change Realm''-el tudsz váltani, és a lista tetején lesz a Chromaggus.
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
másik topikban a részletek, nem akarom ide is átollózni.
Brathan-t felveszem friend-listára.(de remélem jó szerveren indítottad útjára; ha nem, kezdj egyet a Chromagguson, mert én kizárt hogy újat kezdjek
A randit játék közben megdumcsizzuk, most még nem tudom, hol leszek éppen, de egy kocsma pont jó lenne -
bélanéni
őstag
Én semmit nem szeretnék kiírni
vagy akkor most mi?
Amit töltesz, az maga a játék, azt majd telepítened kell a gépedre. Utána indítás után megadni a felh.nevet és jelszót, aztán game!
ha gondolod, majd csatlakozhatnál a csapatomhoz! Ha jössz, akkor már ketten lennénk.
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
figyelj, most valamit vagy mi nem értünk vagy neked nem világos
azt írtad, hogy ''maross elintézte az Accountot''. Ez most mit jelent? Ha azt, hogy megcsinálta neked (létrehozta) az Accountot, akkor neked nincs már szükséged a Guest Pass kulcsára, mert az csak az Account létrehozásához kell. Ebben az esetben elég ha megadja neked a bejelentkezési adatokat (username, pwd), amiket a játék kezdő képenyőjén kell beírni.
Ha még nincs létrehozva az Account, akkor mit jelent hogy elintézte az Accountot? (ha még nem küldött kulcsot meg semmit, akkor gyakorlatilag még semmit nem csinált)
[Szerkesztve] -
patch asszem van a fileplanet-en, egybe le lehet tölteni az egészet.
és ahogy bélanéni mondta, egy bankkártya szám kell, sztem junior kártya is megteszi, mivel csak akkor kezdene ellenőrizni amikor le von pénzt, ami a Te esetedben nem fog megtörténni amíg nem veszed meg a game-et.
játék cd key nem kell mert az maross-é, Te a guest pass key-t fogod begépelni amikor kéri (asszem)
-
Viktor77
titán
A hivatalos változat 1.8 (.3 asszem)-nál jár. Az 1.9-es az még csak bétateszt alatt van, azt külön kell letölteni, nincs köze az alapjátékhoz.
Állítólag van 1.8-as full patch, de nem találom. 1.6-os viszont biztos van, ezután viszont külön kell leszedned a patch-eket.
Vagy leszedi a játék magától is (első indításnál), csak az rohadt lassú. -
midnen ott van első hszben
és kell eredeti játék.
havidij kb 3200-3300huf, a játékban van egy honap ingyen játék és mellette egy 10 napos guest-pass amit odaadhatsz havernak hogy probálja ki.
egyébként meg ajánlatos végig olvasni a topicokat mert szinte minden kérdésedre találhatsz választ.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged