- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
D.Orion nem szokásom a direkt teamkill értelem szerüen 1 nap alatt nem lehet megszokni az irányítást főleg egérrel. viszont a nagyobb tier-ű ellenfélbe előszeretettel megyek bele szemből ha az tűnik az optimális megoldásnak a csapat érdekében vagy amúgy is minimum életem van.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Lavidaloka #497 üzenetére
te benne vagy a fejlesztő v alfa tesztelő brigádban h ennyi repcsid van?
én tegnap kezdtem, warthunderrel soha nem játszottam de nem is érdekel (prémium acc miatt is), ez megadja amit egy arcade repülős játétéktől vár az ember, és a társaság egyelőre 100%-al normálisabb mint a WoT-ban. nekimegyek valakinek nem anyáz nooboz, elnézést kérek, semmi gond jön a válasz - nem egyszeri eset. szóval egyelőre az érdekelne, hogy amiket most elér az ember open beta után törlődni fog? vagy ez a stat/hangár már maradni fog? mert akkor nem grindolok ilyen aktívan (egy nap alatt 60 csata). köszi előre is. (nekem csak 5 kill a rekordom)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest