-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Flatron710 #46639 üzenetére
Flatron710: MENNYI?!!!
tudom, h engem minősít, de szerintem Bélával se pattintottam még ennyit! grat!
a nyenyec nekem új! köszi!
-
Enzolord
addikt
válasz
Flatron710 #46642 üzenetére
Legközelebb huncutul satírozz ki mindent, amit nem akarsz megmutatni, és már meg is oldódott a probléma..
Ezek a hiénák mindenért fikáznak..
-
csapee
őstag
válasz
Flatron710 #46639 üzenetére
Ugy erzem te sem lehettel nagyobb tudasu az ellennel.
Azert tobb mint szegyen top heavykent 4 atuto talalat.Ui: kar volt posztolni, mi mindig talalunk fogast. Az elo faba belekotunk.
-
jr1994
addikt
válasz
Flatron710 #42315 üzenetére
Szép eredmény!
Szerintem én is meg fogom venni, csak félek visszamenni low tierbe, alig játszok 8-asnál kisebb tankkal. -
jr1994
addikt
válasz
Flatron710 #31128 üzenetére
Nagyon igaz, és a szar net/fps problémát most én is tapasztalom. Nem otthonról játszok, ráadásul a gyengécske laptopomról, az imént is az első 3 percben afkoltam mert elment a net. Szerencsére nem egy füstölgő roncsot találtam, de lőnivaló így sem maradt már
-
mrszitya
senior tag
válasz
+1
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
HATALMAS!
Ez nagyon tetszett!
-
Bingisz
addikt
válasz
Flatron710 #25805 üzenetére
Vicces, hogy egyesek még mindig azt gondolják, hogy az alpári stílus miatt van rossz hírük az átlag magyar klánoknak.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Flatron710 #19071 üzenetére
Hát ez szép! Grat!
-
h1mpi
félisten
válasz
Azta k.
A kredit ehhez mérten nem is sok viszont...
-
sith7
félisten
válasz
gg
-
Magany
tag
válasz
Nagyon komoly!!! Gratula!
-
Angel1981
veterán
válasz
Ez nagyon durva!
-
Flatron710
tag
válasz
Flatron710 #17676 üzenetére
Nyelvtan tanárok légyszi NE! Siettem.. Már én is látom a helyesírási hibákat!
* Vagy legyél a saját országodon belül és a szomszéd országban figyeld a tüzérek "működését"...
"Olyan gyerekek írnak, sírnak az arty miatt, akik nem is tapasztalták meg Háborús helyzetet.. és nem is tapasztalhatják.... A tüzérség az Ász! A gyalogság védő szentje!!!"
-
emre
veterán
válasz
Flatron710 #17431 üzenetére
-
rlazol
veterán
válasz
Flatron710 #17425 üzenetére
van tipp arra, h miért pont téged szemeltek ki?
-
Flayer
senior tag
válasz
Hát te igazi halvérű vagy!
Én már a felénél kilőttem volna mind a kettőt! -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Idióták, de aranyosak
-
bullseye
addikt
válasz
Flatron710 #16859 üzenetére
Asztaqqqqq! Nem semmi menet volt. Pulzus mennyi volt a végére?
-
KaLeun
senior tag
válasz
Flatron710 #16863 üzenetére
Mondjuk ha annak Tigernek aki mögötted volt, legalább van annyi IQ-ja, mint a Degunknak akkor simán véged.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Hát ez GG.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Flatron710 #16863 üzenetére
Pedig én pont az E3 miatt húzom a T95-öt.
Szemből az keményebb , mint a T95, és gyorsabb is. (papíron) -
jozefgucci1
addikt
válasz
Megnéztem így hogy beraktad . Nagy szép kört mentél persze mint mindig kelett hozzá az ellen balféksége is ,de ez nem kicsinyíti le az elért teljesítményt .Nagyon megszerettem amúgy én is a T95-t . Ha van az ember melett valaki akkor még jobb.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Nagyon komoly volt...hatalmas gratula hozzá!
-
Enzolord
addikt
válasz
Ezt láttam, grat hozzá...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Flatron710 #12864 üzenetére
-
belaazallat
addikt
válasz
Flatron710 #12864 üzenetére
Tegnap nekem működött rendesen. Ma még nem játszottam.
-
Rambovits
senior tag
válasz
Flatron710 #11174 üzenetére
Pingnél pirosra váltott az indikátor, ilyenkor előfordul az ilyesmi
-
Taragas
aktív tag
válasz
Flatron710 #9605 üzenetére
Én mentem utána amx m4el, azzal ha nem is mindet, de 9ből 7et nyertem, utána mentem egy kört t54e1el, ami gyalázatos lett(nem én, a csapat, tier 10ben én sebeztem a legtöbbet 3k val, úr isten fogtam a fejem utána). Aztán egy újra próba m103 vesztés(gyalázatos szintén), azóta megy a szekér. Ha nem is mindet de nagyjából nyerem, és a ha vesztünk akkor nem azért mert tiszta nyomorékokkal vagyok, hanem akkor ép ők voltak a szerencsésebbek. Szal normalizálódott a dolog végül. Csak sajnálom mert a délelőtt mehetett volna a fejlődés, és akár ma lehetett volna t110e5, de már letettem róla.... Serbről nekem mindig ez jut eszembe:
[link] (4 perc 55)De még ez is nagyon jó! (1 perc 7)
(Utólagos elnézést, valamiért nem működött hiába másoltam ki a youtubból az adott időpont urljét, még sem úgy indítja el, ha rákattintok a linkre, lehet nektek igen)
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Flatron710 #2819 üzenetére
Délután volt jellemző a "lemming express" ,de estére például most így este 10 óra magasságában már nem találkozni eme jelenséggel .)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Flatron710 #2452 üzenetére
Ez elképzelhető, de régóta ugyanazt a felbontást használom.
-
válasz
Flatron710 #2452 üzenetére
Nem fordítva lenne logikus
-
kirjak
aktív tag
válasz
Flatron710 #2379 üzenetére
Az M26 neked hogy szuperál?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Flatron710 #2308 üzenetére
Szerintem minden számítási módnak van hibája.
A WN6 fórumát már korábban végigolvastam és tényleg voltak benne szép statisztikai "elemzések" meg függvényillesztések, de az egész koncepció arra épült ha jól értelmeztem, hogy a már lefutott győztes csatákban milyenek voltak az egyes faktorok értékei. Ez az alap pedig lehet hibás is attól függően, hogy a játékos eloszlás milyen volt a mintában (noob - pro skálán). Szerintem a noob van túlsúlyban, ezért a mérce az ő játékuk alapján készült.Azt nem tudom, hogy capelést miért hagyták ki, hiszen tapasztalatból bárki megmondhatja hogy vannak csaták, amikor csak ezzel lehet nyerni, akár a gyengébb csapat is képes rá jó taktikával, helyzet felismeréssel.
Szóval én valami olyan megoldásra gondolnék, mint a védés(resetelés) korlátozása 2,2 szinten. De ha annyira haragszanak erre a cap-re, (és statisztikailag tényleg nem jellemző a győzelemmel végződött csatákban) akkor lehetne fele akkora szorzója és fele akkora limitje, mint a védésnek..
De kihagyni... mintha 0 lenne a hatása... nem tartom jó ötletnek.
Megjegyzem a statisztikák nem tartalmazták, hogy a cap pontok befejezett capelésből származtak vagy sem, ezért ez csak becsülhető volt.A Winráta beszámítása viszont jó ötlet, de szerintem minimum 2x ekkora súllyal kéne figyelembe venni.
A tier szerinti kompenzáció, illetve büntetés meg egy vicc... hiszen a tier szerinti korrekció már benne van a a kill és dmg paraméterekben is.. az alacsony tiert tovább büntetni önmagában hülyeség, nyilvánvaló az a célja hogy ne alacsony tierben szedjük össze a pontokat, na de akinek az átlaga még nem éri el a t3-at az mit csináljon? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Flatron710 #1809 üzenetére
A T-44-emet úgy egylövésezte 1300 hp-ról egy IS-3 hogy öröm volt nézni.
Amúgy ma a Pershinggel szenvedtem. Kb 10-ikre ment a dupla. WG nem akarta hogy szorzózzam.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Flatron710 #1628 üzenetére
T95-el nem semmi levadászni 3 arty-t!! Grat!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Flatron710 #1534 üzenetére
A fizikától szerint jobb lett a játék. Sőt talán valósághűbb is.
A grafika minősége is javult (már akinek ez számít)
Több fejleszthető tank lett. (már akinek ez számít)Szerintem a perkek és a felszerelések hatásai jól értelmezhetőek, bár szerintem perkek hatása nem túl jelentős, kivéve BIA és előérzet és a szerelés.
Ami erősen számít a legénység képzettsége és a hasznos felszerelések: Töltés és célzásgyorsítók. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Flatron710 #1485 üzenetére
XVM-be lehet beállítani. Azt töltsd le (gugli) vagy [http://wotinfo.hu/index.php/add-ons]
Ez meg az én beállításom XVM-hez: [link]
----
scyllarus :
de... sajnos a WoT legharcképesebb egységei az artyk. Ha van a csapatban neki spottolunk, őt védjük.
Szerintem ez így marad az arty nerf után is meg a módosított MM után is. -
scyllarus
veterán
válasz
Flatron710 #1248 üzenetére
Himmelsdorfban és Enskben még mindig felugrik a célkereszt
kicsitrash: de milyen jó érzés, amikor neked drukkolnak még páran? Én se sokszor éltem át ilyet, de volt párszor, és ezekből erőt lehet meríteni a további játékhoz olyan csatákban, amikor 3 perc után 1:7-re álltok a remek csapattársak miatt
-
Dobi 562
addikt
válasz
Flatron710 #1066 üzenetére
Most nagyon sok a halmozottan hátrányos helyzetű barom.
Az egy dolog, hogy a kis 6-os tankjaikkal nem segítenek csak jönnek mögöttem (lemming fíling), de amikor mondom hogy álljon be a körbe foglalni, visszaindul a saját bázisunkhoz, holott esélye sincsen rá hogy odaérjen. A másik retardált barom T-43 meg ott nézi végig hogy elfoglalják a bázisunkat és lapul a szikla mögött mint a szar a fűben... Ezeknek mi a játékélmény? Az hogy végigkempelik a csatát valami lehetetlen helyen, aztán ha 10 csatánként egyszer egy lesebzett ellenfél arra téved akkor remegő kézzel kilövik???
-
robogo81
senior tag
válasz
Flatron710 #784 üzenetére
Sziasztok.
Az elképzelésedre az jutott eszembe,hogy lenne 1 alaptank,amit akár többször is megvásárolhatnál,és fejleszthető lehetne mint egy rpg szerűen.
A csaták alapján kapna a tank xp-t,meg pénzt,amit ellehet költeni,a modulokra,lőszerre.
Adott xp után szintet lépne a tank,meg felszabadulna a modul,de egy szint felett csak adott modulokat lehetne kombinálni(nem lehetne nehéz tankkal 200mm ágyúval,300 mm páncéllal 30 lövés/percel 80-al szaladni max csak 10-el,meg 1 lövés/perc).
El kellene dönteni hogy a tankot hová fejleszted(kicsit stalker fegyver fejlesztés szerűen).
Persze itt is problémát okozhat a MM,hogy hogyan ossza össze a játékosokat,persze ezek csak amolyan elképzelés,egy kicsit elengedtem a képzeletem. -
Dobi 562
addikt
válasz
Flatron710 #776 üzenetére
És nem mondasz hülyeséget! Számtalanszor láttam már olyat, hogy a csapattárs forgatja a tornyát (végig sznájper nézetben tolja, gondolom) és nem látja honnan lövik, holott a térképen látszik a piros pötty...
-
nagysandor88
tag
válasz
Flatron710 #692 üzenetére
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Flatron710 #692 üzenetére
Ejj, csak nem a T32 volt a scout?
-
nagysandor88
tag
válasz
Flatron710 #675 üzenetére
Játszom a WoT-al kb 8-9K csatám van. Ennyire nem drasztikus dolgok ezek... Van hogy jönnek a 0 dmg találatok, de akkor lövök máshova... Gondolom az említett esetben lórin volt csigakukucskáló, parancsnoki képzettség, azért láthatott meg.
-
nagysandor88
tag
válasz
Flatron710 #673 üzenetére
Csak egy kérdésem van a sok fanyalgóhoz.
Akkor mi a f@szomnak játszotok ezzel a játékkal, ha idegesít, sz@r, ??meg csal a WG?? -
Dobi 562
addikt
válasz
Flatron710 #576 üzenetére
Én pár nap kihagyás után ma elővettem újra a játékot.
Az első két csatámban IS-3-mal 9-esek között én kaptam a legtöbb xp-t, mindkettő bukta.
Harmadik csatámban KV-1S 8-as tankok között, már nem is emlékszem melyik pálya volt, de tudom hogy itt már elkezdtem felkúrni az agyam, hogy a medek meg 2 scout kempelnek a bázisunkon.
Negyedik csatámban IS-3-mal, két 6-os arty behozott egy Matilda Black Prince-t szakaszban majd kilőtték a csata elején.
Ötödik csatámban IS-7-el: T34-T-50-2 szakasz tevékenysége, a T-50-2- a szakasztársa körül cikázik és lövöldözi a seggét.
Hatodik csata: VK2801 Serene Coast. T110E5 player már a csata elején oktat, hogy én hova menjek. Mondom neki, hogy tudom én irányítani a tankom, erre ő : "idiot noob". Természetesen. Megyek statikus spottolásra, villantom az ellent. A T110E5 a dombokon megindul előre egyedül, gyorsan meghal majd a csata hátralevő részében engem szid. Szerinte nekem frontálisan kellett volna megindulnom arty-ra vadászni (igaz a csata elején ő is a dombot pingelte nekem.Ezek után még elővettem a Panther II-t, amivel mentem 2 nagyon jó kört, majd egy harmadikat sebzés nélkül.
És úgy döntöttem, szarom le a 8 nap hátralevő prémiumomat, mert nekem erre nincs szükségem, sajnos már nem okoz örömet a játék, csaj idegeskedek miatta. Innentől kezdve nem szórakoztató. Talán majd előveszem még 1-2 hét múlva, de jelenleg még az is kérdéses. Csak azért nem töröltem magam, mert sajnálnám kidobni az balakon azt a rengeteg beleölt időt a játékba... Meg reménykedem hogy javul majd a játékosállomány... Hátha...
-
törölt tag
válasz
Flatron710 #498 üzenetére
Szerintem náluk alapfeltétel, hogy néha direkt buktassanak meccset....
-
Dobi 562
addikt
válasz
Flatron710 #478 üzenetére
11 kill Tigrissel nagyon szép! Gratulálok! Ahogy nézem a felállást eszményi csata lehetett. 1-1 tier 7 csapatonként és a te párod egy közepes tank volt.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Flatron710 #387 üzenetére
Ahogy nézem az elmúlt 2-3 nap a legtöbb topiklakónál katasztrofálisan sok vesztes kört hozott. Én tegnap mérgemben már nyomtam egy Uninstallt a játéknak, hogy ne tudjak visszamenni aznap játszani (ha megjött volna a kedvem a "már csak azért is szétlövök 15 barmot" stílushoz akkor győz a lustaság és nem rakom vissza).
Én azt szűrtem le, hogy sokaknál tankhoz volt köthető a szopóág. Nálam is. KV-3-on kívül semmivel sem hagyott a játék érvényesülni. Ja és itt is többen jelezték, hogy a KV-1S-el fantasztikus köröket lehet menni... nekem sajnos olyanom nincs, de sokszor 4-5 darab KV-1S-t rakott be ellenfélnek és brutálisan szétcsaptak mindenkit.
Megjegyzés: Nyáriszünet van, ne játssz napközben! Én ezt megfogadtam párszor és mindig megszívom ha mégis nap közben jelentkezek be a játlba és felidegesítenek az óvodások. Késő este kell játszani felnőtt emberekkel.
-
törölt tag
válasz
Flatron710 #215 üzenetére
Fullos már. De abban a tierben 90-es front egy heavy-nek... hát mit mondjak... ha kicsit gyorsabb lenne, akár még lehetne vele medként játszani, de nagyon meg kell gondolni mikor és hol dugom ki vele az orrom....
-
Mewryck
tag
válasz
Flatron710 #164 üzenetére
ugyan olyan munka(szopóág),mint anno a T34re a 105össel összehozni a lánc,torony löveg kombót...180mm pen t9-t10 között nemsokat ér,anélkül a patton is csak egy nagyranőtt pershing...(tegnap végre kifejlesztettem,100% crew,majdnem 100% plusz képességlánc,2. motor,pershing top lövege,venti,függöleges stabilizátor,töltésgyorsító,mind hiába,10 csatábol 1 gyözelem,erre nemtudok mit modnani...)
#185: egyetértek,de ez a jelenség nálam kb egy hete tart,mindegy milyen tankkal megyek...ráadásul hozzás is nyultak a kedvenc tankjaimhoz(T30,M103,T110) mind kezd a használhatatlan kategóriába esni...így is a leggenygébb T9-T10 tankok voltak,most még egy pofont adtak nekik
-
marked one94
őstag
válasz
Flatron710 #185 üzenetére
Egyszerűen szopóágon vagy, ez ilyen
mi is valamelyik nap játszottunk vhw kollégával, nagy tankokkal nem ment, mentünk kicsikkel, ott élveztük legalább a játékot, egy ideig utána hagytuk azt is. Jött a egymás utáni vereségek. Az IS-4 meg t9ben is meg most t10ben is jó tank, csak kellenek mellé platoon társak
Nekem 11k csata alatt kb összesen 2 hónap prém-em volt anélkül is simán megvagyok, és prémet is csak azért vennék hogy tudjunk 3an szakaszba menni. Mondjuk ezzel a patch-el szerintem is rosszabb lett kevesebb fps-em is van, meg laggolok is. Ezért is kezdtem el mással játszani
-
marked one94
őstag
válasz
Flatron710 #164 üzenetére
Legjobb med tank
csúnya dolgokat lehet vele csinálni ha meglesz rá a hosszú 105mm ágyú
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest