- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Egy ilyen kör:
Victory!
Battle: Sand River
Vehicles: AMX ELC bis
Experience received: 3 464 (x2 for the first victory each day) (1732, normál)
Credits earned: 45 106
Battle achievements: High Caliber, Tank Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
15/18/21, 3481 dmg (saját hp-m 8.7-szerese), 8 dmgd, 2 kill, 2 spotted, 1611 assist; 15858 wn8
- és az arty mégis engem szidott és retardáltazott, mert nem voltam a kérésére hajlandó be-suicide-spotolni egy völgyben közeledő 1-lövéses TigerP-t, mikor még volt 5-6-7 másik ellenfél is hátra...Elküldjem QB-nek?
Na jó, annyira nem volt érdekes. Assist sokkal több is lehetett volna, ha a hülyék lőnek is a felspotolt ellenekre, és nem azzal vannak elfoglalva, hogy halomra haljanak...
-
.mf
veterán
válasz
Steelheart2 #3062 üzenetére
"Gondolom azért jo legénységgel javul a pontossàg is.A Kv-1s röl àtraknàm az embereket,mert nem jön be az a tank.Nem tudok vele jo köröket menni."
A helyedben nem tenném.
1.) A KV1S nagyon jó tank (nálam, ugyan most pontos számokat nem tudok mondani, de eddig 30 meccs után ~1400 átlag-dmg, ~1.7 átlag-kill - s ebben benne van, hogy az első 10-12 meccsen még nem volt meg a torony és nagy ágyú, és a legénysége még most sem 100%), ha avval nem tudsz jó köröket menni, a TD-kkel még kevésbé fogsz tudni. A KV1S-t még inkább úgy kell játszani, mint ahogy a T29-est: nem kirohanni, hanem sarkok és fedezékek mögül csak a tornyot kidugni, a testet rejteni. Ld. itt az előző oldalon a KV1S-es Ace tanker csatám, 4066 dmg, 10 találatot kaptam, de többsége a toronyra volt, ahonnan lepattant.
2.) A szovjet TD-k tier 8-asok top ágyújáig mind 0.43-0.41 között vannak, ezen legénységgel sem tudsz csodát művelni. Tier6-tól hiába 390 a damage, a 122-es 175mm penje a pontatlansággal és vékony páncéllal kombinálva elég frusztráló lesz. A lőszer-költség ott is 1025 a 122-eshez. S még forgó tornyod sincs.
3.) Más jármű-típusra átképezni a legénységet nagyobb xp-büntetéssel jár. Kreditesnél az azonos típusra -10%, más típusra viszont -20%...
4.) Pont vagy vessző után szóköz... -
.mf
veterán
válasz
fsb1000 #3004 üzenetére
Háháhá, pont erre számítottam. Nem okoztál csalódást. Bagoly a verébnek... De mindegy, inkább hagyom, mert tudom, hogy a Fekete Lovag mindig győz...
---
Más
Pár napja vettem a SportKávét, még csak a minap kapta meg a teljes felszerelését, még ismerkedős, legénység is még tanul, de mint írtam, látom benne a potenciált. Csak sajnos sorban olyan csatákba dob, hogy hiába nekem volt a legtöbb damagem a legtöbb meccsen, 6-8-asokban is, mégis néha úgy elbénázták a csapattársak, hogy nem akartam elhinni. Komolyan, egyikben a baromarcú, báziskempelő fullhp-s TD mögött egy pár hp-re lesérült tank egyedül befoglalta a bázist, az az idióta pedig csak az előtte, de hegy mögött lévő piros jelzéseket lőtte és nem fordult hátra... Úgyhogy ilyeneknek "hála", hiába ~1300 átlag-dmg (csaták felében még csak derp 122 volt), mégis 40% alatt van az aránya.
22. meccs, végre 5-6 tier, s én is teljes felszereléssel. Aztán elkezdtek sorra hullani a csapattársak. 2<6-nál elkezdtem temetni a meccset. De nem szoktam könnyen adni a dolgokat.Victory!
Battle: Siegfried Line 2013. február 21. 22:51:47
Vehicle: KV-1S
Experience received: 1 459
Credits received: 38 604
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"13/13/14 lövés, 4066 dmg, én 10 lövést kaptam, 68 def, 6 kill - a 7. (a foglaló) pár tizeddel előbb lőtt mint én, és sajnos nem pattant le. Pedig az lett volna az igazán szép, ha nem csak TG, Sniper, hanem Defender, Steel Wall
és Bölteris.Tényleg jó ez a tank (mondhatni ópécsíter), kár volt eddig kihagynom (már untam a nehéz-túlsúlyos (hehe) garázst és a pontatlan szovjet ágyúkat).
-
.mf
veterán
válasz
fsb1000 #2994 üzenetére
"Hagyd már ezt a személyeskedő stílust."
"Szerintem az artys csatászám [...] Ezen rugózol egy ideje. "
"de engem zavar mikor így csürik csavarják a dolgot." és ehhez "A legnagyobb arty nálam és nálad is a GW panther, azzal is többet mentem mint te.... úgyhogy az sem lehet érv, hogy én csak kis artykkal játszom"Nem is tudom, ki vagdalkozott itt "rápirítom a saját statját aztán el lehet gondolkodni" dologgal (nem tudom, hogyha ez neked nem agresszív, fenyegetőző, személyeskedő stílus, akkor mi)?
Ki hozta fel először és rugózik azóta minden postban a konkrét, stat-lapról szedett csataszámos dolgon, kutakodva a másik statjaiban?
Ki csűrt most is egyet a dolgon avval, hogy az "átlag-tierben kisebbek"-et átírta "csak kis artykkal"-ra, miközben arty átlag-tier továbbra is nálam magasabb (nálad a legtöbb az 296 meccs, bő kétharmad a tier3-as SU26 - nálam 305, fele a tier5-ös Hummel. GwP-vel kb. 24-gyel több kört mentél, ez sem egy akkora egetrengető különbség, mint aminek beállítod...)."Egyébként a dolog könnyen lezárható lett volna, csak annyit kellet volna írjál: bocsi FSB, tévedtem, te is megélted a másik oldalról.
Ennyi. Piti ügy"Okés, elismerem, a stat-lapod megnézése nélkül, az itteni írásaid alapján tippeltem egyet, ami nem talált, tévedtem.
Te viszont a stat-lapom átnézése után adsz a számba olyat, amit nem írtam, és nem is igaz. A kis különbségeket is felnagyítod, csak hogy téged igazoljanak. Úgyhogy a bocsánatkérés részedről is jöhet... -
.mf
veterán
A megoldás: nem kell sokat artyzni, és úgy kevésbé fogod unni
(amúgy amíg a Hummelt kigrindoltam, nem untam, sőt, miután a GwP-t re meglett az xp, még azután is toltam. Jóféle. Viszont a GwP mégjobbféle, így azóta alig játszok vele).
Artyt mostanában csak leduplázni veszem elő, vagy ha valamelyik meccsben felidegelt a saját artynk bénázása vagy az ellenfél szívatása, akkor megyek még pár kört. Különben én is M18, M4, meg még amit húzok (most pl. ARL44 -> AMX100, mint távlati cél; ill. KV4 -> ST1). Érdekes módon ezekkel sokkal kevesebbszer kapok artytól. Vagy eleve csak legyintenek, hogy úgyis túl gyors vagyok, hogy eltaláljanak, vagy rámlőnek, de addigra arrébb is megyek. Vagy M18-at rejtőzködve észre sem veszik (jó legénység, már második skillnél tartanak)---
Tegnap eladtam a Jacksont. Jó TD volt, szerettem, statom is 61-62% volt (végére esett, sokáig 64-66% között ingadozott), de mióta megvettem az M18-at, alig mentem vele:
- ugyanaz az ágyú
- lassabb
- páncélja több, de azokban a tierekben ugyanúgy kevés
- nagyobb, magasabb
- M18 sokkal inkább fun
Helyette megvettem a SportKV-t. Hűh. Egy KV, ami megy is, el se hiszem!Még nem maxos (napi duplázásokkal csökkentem a free-xp-állományomat érő kárt... más tankok fejlesztéséből már sok dolog megvan, csak pont a torony és azelőtti ágyú 10k xp, hogy felrakhassam a d25t-t... úgyhogy jelenleg csak alap torony és 122-es derp), s pont 6-8-as meccsekbe dobál folyton, így annyira még nem poén. De látom benne a potenciált. Rég meg kellett volna már vennem, csak az állandó garázshely-hiány...
-
.mf
veterán
válasz
fsb1000 #2984 üzenetére
"Az tény, hogy én többet artyztam mint te, úgyhogy a tiednél nem egyoldalúbb alapokon nyugszik a megítélésem arty ügyben és nekem úgy tűnik, hogy mindkét oldalról jobban megtapasztaltam az artyzás hátrányait és mikéntjét.
Nem szeretem ha valaki ilyesmikkel jön, az esetek 90%-ban rápirítom a saját statját aztán el lehet gondolkodni ki nem élte meg eléggé azt a témát amiről épp beszélünk."
Kevesebb, mint 200-zal több meccsed van artyval, és átlag-tierben kisebbekkel.
Nekem pedig az nem tetszik, hogy rajtam éled ki a frusztrációdat, miközben a véleményünk többnyire egyezik; a különbség annyi, hogy szerintem artyként sem olyan egyszerű, ott is van, hogy legjobb akaratod ellenére sem tudsz egy meccsen jól teljesíteni. De ha keménykedsz, belemehetünk statokba, állok elébe. Csak nem látom értelmét itt szítani a feszültséget, miért nem lehet nyugodt, baráti légkörben higgadtan megbeszélni dolgokat.
---
Az előbb egy meccs elején beszól egy SU-100, hogy "NOOB TEAM AGAIN!" - ja, ő a kemény a maga 46%-os wr-jével, túlélte a meccset - hátul bujkált, volt 2 lövésből egyetlen sebző találata 174 hp-val, közben én közel tízszer annyit hoztam össze M4-gyel
-
.mf
veterán
válasz
fsb1000 #2981 üzenetére
"Ezt talán nem kellett volna."
Ezt talán neked sem kellett volna. Vagy nem nekem, mert nem igazán talált.
1.) ha már képes vagy kikeresni a statjaim, akkor talán össze is adhatnád. Jelenleg 8667 csatánál tartok. Ebből a 630 db artys a 7.3%-ot sem éri el. Tehát csak annyira vagyok artysta, mint te...
2.) nem azért írtam, hogy védjem őket. Kicsit ellensúlyoztam a szélsőségesen egyoldalúságod. Meg már kicsit unalmas, hogy x post óta nem is írsz másról, csak hogy jajj arty így-úgy.
3.) tankban ülve én is utálom az artyt. Főleg magas tierű nehéz tankban; (bár mivel már azokat sem szeretem annyira, így azokkal sem játszok már annyira). Bármi másban ülve annak örülök leginkább, ha nincsenek: "Ilyen jót is már rég játszottam. Több ilyet kéne: alacsony tier-spread, nulla arty és TD, akkor ám tényleg world of tanks lenne". "16 tankomból nekem is 4 TD (M18, M36, S35, Ac46), 1 arty (Hummel), nagyon szeretek velük menni, de ha tankban ülök, utálok ellenük lenniFőleg errefelé magasabb tieren utálatos, ahogy egyszercsak benyelsz egy nagyobb sebzést úgy, hogy nem is tudod, honnan jött."
De mivel annyit szívtam miattuk, éppen ezért kezdtem el: "Annyira idegesít az arty, hogy gondoltam kipróbálom.". -
.mf
veterán
Amennyit sírsz az arty miatt, nem tudom, mennyit mentél artyval. Nekem úgy tűnik, hogy alig, úgy pedig könnyű szídni, hogy nem élted meg másik oldalról is a helyzetet.
Pl1. Hétvégén egy tank vadul helpezik, facehuggol egy másikat. Pingelem f5, odafordulok, célzok, pingelem f2, hogy támadom, tank visszahúzódik, én lövök. Erre a barom pont a lövésem pillanatában megint elindul előre, hogy rammelje, az én lövedékem meg már úton van, s csak nézhetem, hogy mindketten kapnak (még jó, hogy a miénk túlélte, már csak az lett volna rosszabb, ha csak ő hal meg).
Vagy: nézem egyik oldalt, semmi, másik oldalon jelennek meg tankok. Odafordulok, eltűnnek, viszont most az előző oldalon vannak. Odafordulok, eltűnnek. Megint a másik, fordulok megint oda, de látom, hogy az elsőnél feltűnt egy T95, ami a top ellenfél, és az az oldal nem tud vele mit kezdeni, úgyhogy úgy ítélem, hogy ott van rám nagyobb szükség (az sem volt elég, a barmok leálltak egyhelyben kint a puszta közepén, fedezék nélkül, hullottak is, mint a legyek). A másik oldalon így nem tudtam többet segíteni, de mivel ott gyorsan futkorászó medek voltak, úgyse találtam volna el sokat. Meg ne tudd, mekkora anyázást kaptam a végéig, hogy miért nem segítettem ennek-annak, miattam vesztettünk, satöbbi. Csata után nézem a statokat: messze több dmg-em volt, mint bárkinek a csapatban, majdnem annyi, mint a fél, de talán háromnegyed csapatnak együttvéve, s a néhány legnagyobb szájú 0 vagy 1 sebző lövéssel halt.
Hányszor van az, hogy mire becélzok, eltűnik - akkor még várok egy kicsit, hátha feltűnik, mert egy újabb becélzás fordulás + 6-7 mp (pedig csak GwP, s van snapshot, EGLD), s olyan is hányszor volt, hogy miután a másik célra ráfordultam és becéloztam, az is eltűnt. A pont lövéskor elmozdult, vagy a megmagyarázhatatlan módon nem találtakat pedig még nem is említettem, hogy az alapvető pontatlanságról, lassú lövedékről (főleg mozdó célpont ellen) ne is beszéljünk.
Szóval ne hidd, hogy artystaként könnyű. -
.mf
veterán
válasz
Enzolord #2932 üzenetére
Simán lehet, hogy ezzel is az lesz, mint a Pz4-gyel. Lesz helyette egy hasonló, de nerfelt másik, az eredetit kis átalakítással kinevezik T6-osnak.
Emlékezetes lövések: nekem is volt pár ilyen, pl. egyszer 57-es löveges KV1-gyel ammo-rack one-shot egy VK3601-et; vagy IS vagy IS3-mal Halluf A1-2-es hegy tetejéről felém rontó Panthert ammorack oneshot (hárman támadtak rám egyedül, s mégis én maradtam, még egy percig röhögtem magamban); Hummellel Murovankán egy full sebességgel keresztbe (nem felém, rám merőlegesen) haladó T1 oneshot; szintén Humi ugyanígy keresztbe teljes sebességgel haladó meccs toptiere AMX120 -1067hp; Humi Widámpark jobbfelső sarkában kempelő toptier Ac48-as oneshot; Humi Erlenberg, egy szikla mögé bújt, magát biztonságban érző IS3, ~1100 hp-ról kilőve, csak nézett és anyázott... ezeket elnézve, újra elő kéne vennem a Humit
A hétvégén is volt egy "érdekes" meccs: Halluf, mi délről - egyik tankunk beállt jobb alsó sarokba a sziklájuk alá. Hárman ugrottak le a sziklájukról, hogy próbálták kilőni, írtam is, hogy "true lemmings, jumping off cliffs"pedig asszem 6-8-as vagy 5-7-es meccs volt, addigra azért már illene, még jó, hogy nem az én csapatomban voltak
-
-
.mf
veterán
válasz
Dobi 562 #2909 üzenetére
Néhány régi F-soros hotkey még mindig működik, köztük a Requesting fire / Attacking (artynak) még mindig F2, egy kicsit gyorsabb
Tegnap egyszer azért haltam meg, mert a menüben kotorásztam, mikor megjelent előttem az ellenfél, s nem tudtam addig visszajutni, míg kilőtt...
-
.mf
veterán
válasz
fsb1000 #2853 üzenetére
"Ez sajnos így van, ha valakinek van már 3-4K csatája akkor nehezen tud a statján javítani."
Ezt vagy cáfolnám, vagy árnyalnám annyival, hogy nehéz, de nem lehetetlen. Amíg a szovjetek IS3-ig és SU85-ig, németek Hetzer és Pz4-ig, amerikaiak T29-ig, franciák 13-90-ig eljutottam (tehát rengeteg alacsony tier, prém nélkül), volt 5-6k meccs és ugyan volt 53% fölötti időszak is, de egy-egy újabb tankkal mindig erősen ment le, s ha annak a stílusa még nem is állt nekem, benézett 52% alá is. Kr 0.89 vagy 0.88 volt.
Most eljutottam odáig, hogy találtam olyan tankokat, amik tetszenek és jól is tudok velük menni (pl. M18 <3
). Szombat estétől mostanáig kb. 80 csata, eddigi össz. 8638 csata ellenére 2 tizedet (!) javítottam a wr-en (53.96 --> 54.16), wotlogger szerint utóbbi 100 csatám 70%, s az M18 utóbbi 100 csatája egyszer 90%-ba is belekóstolt, de egy kisebb pechszéria után most szép fokozatosan, lassacskán menetel megint felfelé, jelenleg 81%-nál tart. Kr pedig globálisan 1.07, M18-asé 1.57
Nem tudom, hogy ez most csak random sikerszéria, és most sikeresen elkiabálom, de ha így megyek tovább, nem is értem, hogy eddig miért ilyen volt a statom.
Pl. ld. noobmeter eredményAmúgy érdekes, veled ellentétben én pont az 5-6, max 8-as csatákat jobban élvezem, mint a tízeseket. Ott olyan sokszor van az, hogy mindenki csak ül és vár, hogy a másik hibázzon; az egész lassabb. S ha hibázol, akkor könnyen a garázsban is találhatod magad. Meg prém, arany lőszer nélkül jóval nehezebb fenntartani ill. eredményesnek lenni. Tier 5-6, kicsit pörgősebb, nagyobb esélyed van túlélni egy hibát, kevesebben rohangálnak arany lőszerrel, kevésbé durva az arty.
-
.mf
veterán
válasz
fsb1000 #2070 üzenetére
Este (ha nem érkezek túl későn) majd megnézem, hogy mit használok. Amíg élek, addig jól működik, de ha kilövéskor sniper vagy arty módban voltam, akkor a post-mortem 2-3 kilométerre kizúmol, úgy kell egy percig görgetni, hogy végre a normális távolságba visszatérjen
De őszintén, az se számít sokat. Pár alkalmat tudnék csak mondani, amikor tényleg annak köszönhetően szedtem ki artyt, s az még nem ment arrébb, amíg a skuló odaért. Az szvsz többet ér, hogy amíg nincs a bázisuk közelében csapattársunk, aki elvonja az artyjuk figyelmét a counter-artyzástól, addig minden lövés után arrébbmegyek, és lehetőleg a legtipikusabb arty-helyeket kerülöm (ellenben figyelem az ellen bázisnál őket, ha onnan jönne lövés).
Manapság azonban már a többség alaposan megtanulta, hogy lövés után helyet változtasson, főleg ilyen (5+ arty) tierekben. -
.mf
veterán
válasz
Rambovits #2068 üzenetére
Az még hajlamos volt mellélövésre, de a Hummel már sokkal pontosabb (a GwP pedig még annál is). Amikor régebben próbálkoztam a kisebb artykkal, én is csak szívtam velük, 39 Lamot alig tudtam 50%-ra felküzdeni eladásig, hogy azért mégse 4-essel kezdődjön a winrate-je. Viszont decemberben elkezdtem a Wespe-Grille-Hummel vonalat, s azok valahogy sokkal jobban feküdtek. Összesített átlagom 53.9x%, de Hummellal 60.66% vagyok, Wespe is 66.67% volt, Grille 56.91%
De persze, kinek mi fekszik. -
.mf
veterán
Amúgy ez is egy vicces csata volt. Prokhorovka, tier9, én GwP. Mindenki engem anyáz, hogy miért nem itt segítek, odafordulok, akkor miért nem a másik oldalon segítek, meg arty brainless noob, stb. Érdekes módon mégis én kaptam messze a legtöbb xp-t csata után, a csapat 10 killjéből 4 az enyém, stb, s közben a társaság fele 0 vagy 3-400 dmg, de hát inkább engem kell szídni. De hát ilyen az artysta élet...
-
.mf
veterán
válasz
fsb1000 #2061 üzenetére
Kösz, amúgy nekem is ez az eddigi legnagyobb össz-sebzésű csatám volt, GwP-vel az átlag 1500, de még csak 51 meccsnél tart, és annak is a fele az alapágyúval volt.
A GwP jó, a nagy ágyúval nagyon pontos, és a "toronynak" elég jó a löveg kitéríthetősége, ennek köszönhetően ritkábban van az, hogy becélzol, arrébmegy a célpont fél métert, követed és szétesik a célzókör.
Viszont: nagy hátránya a Hummellal szemben, hogy jóval nagyobb csatákba tesz. Rendszeres a tier 10-9 és tisztán 10. Hummellal is előfordult, de inkább 8-as top és többségében 7-esekből álló volt az átlag. GwP-nek hasonló tierű artykhoz képest kisebb a sebzése. Valamint mintha a lövés íve is laposabb lenne, a szovjetek mintha jobban tudnának fedezék mögül kiszedni ezt-azt.
Én mindkettőt szeretem, Humival jelenleg 61%-on állok, GwP még fejlődik. Hummellal nekem is 400 a lövésenkénti átlagsebzés, ha nem üti át; ha viszont átüti a páncélt, már volt olyan is, hogy egy lövéssel szedtem ki 1150 hp-s tankot; SU152 és ISU is egy-egy szerencsés lövéssel vagy one-shot vagy nagy pofont kap. Érdekes módon, bár inkább GwP-től, de IS3 akár szemből is és Black Prince oldala is elég nagyokat szokott kapni, 1000+ ill. 800 ha Hummel jól találja el. Meg úgy általában a vékonyabb páncélú revolvertárasak (franciák, amerikaiak). -
.mf
veterán
Mennyi sebzés kell ahhoz, hogy megnyerjek egy csatát?
6926 nem elég.
Defeat
Battle: Mountain Pass 2013. január 21. 22:45:26
Vehicle: GW Panther
Experience received: 810
Credits received: 47 041
Battle Achievements: Confederate18 lövés, 12+2 találat, 6926 dmg, 10 damaged 2 killed
-
.mf
veterán
Szakaszról jut eszembe, a klánunk mintha el lenne átkozva...
Vasárnap is mentünk hárman szakaszban: ketten 54% (hármunk közül én voltam a leggyengébb láncszem, 53.9% wr és 13xx eff) és egy 56% játékos; tier 8-10-es meccsek. Folyton olyan meccseket kaptunk, ahol ha gyors medek kellettek volna, akkor azok az ellenfélnél voltak, vagy náluk több td, vagy nálunk vicces szakaszok (3-4-5 tierrel alacsonyabb szakasztársat hoz be), s gyakran a végére egyik oldalon küzdöttünk mi hárman, másik oldal már sebzés nélkül vagy minimál-sebzéssel elhalt és vagy foglaltak vagy jöttek a hátunkba. A killek nagyrészét mi hárman csináltuk a csapatból, többet sebeztünk, mint a többiek együttvéve meg hasonlók.
A csaták több, mint felét buktuk.Miután abbahagytuk, mentem pár kört Hellcattel. Sorba nyerők, pár meccsig az utolsó 40 csata eredménye vele 90%-re kúszott. Szóval nem értem...
Amúgy egyre inkább úgy érzem, hogy Hellcattel kéne csak mennem. Azt a gépet nagyon szeretem, nagyon jól lehet vele menni. A magas tieres gépekkel (IS7, -8) sokkal kevésbé érzem magam otthon, a gép nagyon tetszik, de nem tudom annyira jól használni (sőt... IS7 átlagsebzésem még a saját hp-mennyiségem sem éri el, a sok lepattanó vagy pen - 0 dmg miatt), egy nagy pénztemető - s mivel prém nélkül játszok, tudat alatt mindig ott van bennem a bukónál javítási + lőszer költség miatti félsz, ezért is megyek vele sokkal óvatosabban. Ezzel szemben az olcsó javítású, szinte mindig plusszos köröket futó Hellcattel gyorsan odagurulok egy jó helyre, majd amint észrevesznek (6th sense) már kereket is oldok.
Szerk: Kaleun, ha lesz este 6-os század, jövök, Hellcattel
-
.mf
veterán
Utólag beírták, hogy karbantartás lesz. Vicces fiúk
-
.mf
veterán
"Sorry, server WOT is busy"
Akkor miért hagyta elkezdeni a csatát??
-
.mf
veterán
Létezik-e olyan oldal, ahol adott járműre meg lehet nézni a legjobb eredményeket?
(Igen, a kínai verseny miatt kérdem
)
-
.mf
veterán
3. csata NC-31-gyel,
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2013. január 19. 3:53:54
Vehicle: Renault NC-31
Experience received: 743
Credits received: 9 025
Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"21/14/14, 500 dmg, 6 kill, 5 detected és 93 dmg upon detect.
Remélem benne lesz abban a top százban -
.mf
veterán
válasz
fsb1000 #1927 üzenetére
Én egy ideje magas tierben már max. csak szakaszban / században, ill. duplázóra megyek.
1.) Lassú, kempelős. Mivel kis hibáért is nagy pofont kaphatsz
2.) Nagyon drága a javítás és a lőszer sem olcsóHelyette inkább tier 5-től 7-ig megyek. Pörgősebb csaták, mindenki kevésbé sajnálja a gépet, mert olcsó a javítás, bár néha a lőszer van olyan drága, mint magasabb tierben. Az egész sokkal inkább fun.
-
.mf
veterán
Február közepén megyek Mockba. Igen, ilyen hidegben, brrr.
Gondoltam, ha már ott vagyok, valami jó is legyen benne, Kubinka tank-múzeum!Megnézem az oldalt, és a lelkesedésem el is szállt. 5-6 héttel előre jelentkezni, útlevél-másolatot és mindenféle adatot elküldeni, csak katonai kísérettel lehet menni, egyedül szabadon nem, 120 EUR (
oroszoknak bezzeg csak 100 rubel, ami egy ezres sincs) és még fényképezni sem szabad.
Hátbasszus. Inkább elmegyek Bovingtonba, olcsóbb és ilyen hülye korlátozások sincsenek. Az IWM Londonban pedig még ingyenes is, de sajnos nem sok tank van benne (I. VH-s Mark x, M4, Churchill, Monty Lee-je, egy T34-85 és egy kilőtt, felnyitott Jagdpanther).
-
.mf
veterán
válasz
Napfénysüti #1816 üzenetére
Érdekes módon randomban IS3-mal ritkán kapok ammoracket.
Amint elmentünk viszont a hétvégén századozni, sorra kaptam, és ha ki is javítottam, újra kilőtték... Ott úgy látszik jobban tudják, hova kell lőni -
.mf
veterán
válasz
Dobi 562 #1801 üzenetére
Natessék, elkezdek artyval játszani, erre nerfelik
Csak annak örülhetek, hogy végül a GwP-t vettem meg, és nem a Su26-ot -- mert akkor nem csak a nagyobb nerf miatt fájna a fejem, hanem egy jó adag free xp-m is bánná.
Próbálom nézni a jó oldalát: így ha eddig counter-artyzással az artynak maradt 10-20-30 hp-ja (nagyon gyakori volt, hogy eltaláltam, de túlélte), így már jobb esélyem van ki is lőni -
.mf
veterán
válasz
Dobi 562 #1792 üzenetére
Szívem szerint én sem hagytam volna abba, ha már épp ilyen jól megy, csakhát munka
Amúgy vagy én lettem jobb az utóbbi időkben (nem hinném) vagy nagyon mázlim volt (talán), vagy a mostanában használt járművek elég ópécsíterek (biztos) vagy csak tényleg elég rájukéreztem, de mostanában messze jobb az arányom. 8k meccs fölött vagyok, s két-három naponta egy tizednyit javul a winrate-em. Karácsonykor ákcijósan vettem pár tankot, azok fejlesztgetésével leestem 53.4x%-ra, újév óta viszont folyamatosan jövök fel, most 53.8x%. Többnyire Hellcat és Hummellel (önmagában 61%, pedig új legénységgel kezdett) mentem, mostanában nyergelek át GwP-re, emellett még néha BDR, ARL44, KV1 befigyel. Aztán lehet, hogyha megint próbálnám vinni a KV4-et az ST1 felé, már nem lenne ilyen rózsás a helyzet
Egyre inkább úgy érzem, hogy az elég heavy-túlsúlyos garázsom mégsem az igazi. Mostanában az M18 és más hasonló járművek jönnek be nekem: gyors és jól manőverezhető, pontos és jó pen-ű ágyú, még ha a páncélja nem is sok. Ezért kezdtem el a francia ágon az ARL44-et, hogy távlati tervként AMX50-100, illetve a németeknél a Pz3/4-et, hogy onnan Panther2 vagy E50/50M.
Egy gondom van csak velük: randomban nem mindig a legjobbak. Ha top tier vagyok, gyakran a többiek ott sunnyognak a hátam mögött, s ha nem megyek előre és viszem az offenzívát, ezek képesek bázist kempelni. Oda sajnos jól jön egy sokat kibíró heavy.Szerk: 8.3-mal változik vmi a kínai tree-n kívül?
Remélem kapunk új garázsslotot -
.mf
veterán
Nem tudom, mi volt ma, lehet, hogy most a WG nekem hatost sorsolt, de egyedül randomban 21-ből 18-at nyertem (Hummel - 4:1, GwP - 8:2, Hellcat - 6:0). Pedig nem is sikerült annyira jó köröket menni, átlagos mennyiségű sebzést osztottam ki.
Majd gondolom este fordul a kocka... -
.mf
veterán
Legközelebbit mikorra tervezitek? Virkir tegnapi beharangozójában ugyanis volt még említve egy ma délután 2-3-as időpont is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest