- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
D.Orion #1950 üzenetére
Hát izé.. ha jól értem te TK-ztál nem pedig a másik kettő, azok csak team demagerek voltak.
Automatikus ban-t azért kaphattál, mert az egyik TK-d még a kezdőkörben volt, vagy a mai napon volt egy 3. TK-d is ezen a kettőn kívül.
Bármelyik variáció is, csak magad okolhatod, mert az ilyesmit lehet okosabban is csinálni.
Kezdőkörben ne TK-zál, ha meg tudod ma már "büntettél" akkor csak lesebzed, vagy kitolod az ellenfél elé az idiótátz.Az ilyen barmokat lehet én is kilővöm vagy lesebzem, de az autobanra ügyelek, mert egy idő után elég hosszú pihenők kaphatók..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
D.Orion #1945 üzenetére
Köszi!
Ez van nekem is letöltve. Tankokkal müxik, de artyval nem tudok kizoomolni.
Beraktam más mappákba ahogy írtad, de úgy sem müxik.***
Gaz 78 Igazad van, a peccsek is hoznak változást és mindig van mit újratanulni, de amit leírtam nem feltétlen erre vonatkozik.Igazából nem is panaszkodni szeretnék, mert tudom jön majd megint egy kitüntetett pillanat és onnantól HIRTELEN megint jól megy majd minden. Szóval nem arról van szó, hogy majd kedd reggel arra riadok fel, hogy megtanultam az új pecs sajátosságait, hanem hogy rajtam íivül álló dolgok változnak majd meg.
Azonnal fog emelkedni a Winrátám, majd belinkelem a Wotloggeres ábrát.Addig is óvatoskodok kicsit, védekezek, hátul maradok, de ettől meg romlik a statom.
-
Fel
addikt
válasz
D.Orion #1865 üzenetére
A tier 4-es M5A1 sztyúival ennyi kellett:
Victory! Map: Mines 2013. január 16. 21:13:52
Vehicle: M5A1 Stuart
Exp: 785 + Credits: 17 994
Achievements: : Confederate, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"Pedig az első gondolatom az volt, hogy free xp-ből átugrom ezt a tankot, mert az amcsi verziókat sem kedveltem.. Aztán most meg 3/3 csata/győzelem, 9 kilőtt tank, 669-es átlagsebzés, 81%-os találati arány van vele.
Vicces amúgy.. amcsi tank, japán löveggel..A Chi-Ha-t vártam nagyon a low tier vackok között, de csalódás eddig..
-
Dobi 562
addikt
válasz
D.Orion #1868 üzenetére
Szép! Nekem 73x sikerült, aztán inkább rá is hagytam és továbbléptem a 2-es tankra. Gondolom sok játékos megpróbálja megnyerni a type-okat, legalábbis erre utal, hogy sok több ezer csatás játékos játszik most tier 1-3-ban. A durva az, hogy azok akik több ezer csata után is bénák, tier 1-3-ban is elsők között halnak meg 0 sebzéssel...
-
Dobi 562
addikt
válasz
D.Orion #1664 üzenetére
Oké, most már sikerült értelmeznem, mi az a nettó xp.
Nekem kellemes csalódás volt a BDR, már a 2. löveggel is tetszett, de amióta meg van a top löveg, azóta meg egyenesen imádom. KV-1 szemből 3 lövés (biztos ami biztos, goldra váltok ha szemből jön a KV).
Tegnap próbaképp szakasszal bementünk nagyobb csatába:
Többet sebeztem mint a haszontalan 8-as prém tankok. Kilőttem az AMX 50-100-at, oldalról sebeztem 2 Tigrist, aztán a végén szemtől-szemben sebeztem 500-at egy IS-3-ba (utóbbit gold ammo-val), aztán ő kilőtt 1 lövéssel.
------------------------------------------------------
(#1674) Steelheart2: Hetzerre, Stug III-ra talán még jobb választás az álcafestés 1 skill-nek mint a javítás. Parancsnoknak 6. érzéket, a többieknek álcát adnám 1. skillnek. -
emre
veterán
válasz
D.Orion #1088 üzenetére
Nem tudom, de tényleg.
Az első 3 percben a csapat fele halott volt.Ja lehalt a szerver.
Egy fél óra múlva majd kiírják, hogy tervezett karbantartás van.Itt tartottam:
Wins / Battles 19 / 40 47.5%
Avg. / Total Exp. 701 / 35 064
Credits total 1 169 504Nem túl acélos, de ez van....
-
Gaz 78
aktív tag
Egy lövéssel sikerült mindkét tankot. Egymás mellett álltak és már le voltak sebezve rendesen.Gondoltam közéjük lövök,hátha bejön ..bejött
( sima golyóval ) Múltkor arty-val sikerült az is nagy mák volt. A SuperPörsing tűpontosan lő,gyorsan fordul de a max sebessége csak 40 Km/h.Lassan éri el a végsebességét. Dombon felfelé 9-10-el vánszorog. Gondoltam veszek egy prém tankot és ez tetszett meg. Nem utolsós sorba fele annyiba kerül mit más tankok.
-
myckey
veterán
na látod....már megint nagyképű vagy
és bizony vannak a fórumon...huhu
és a való életben mennyi nagyképű ember van,te jó ég...Magyar betegség
csak nem értem mire arcoznak az emberek...ja és kicsit le....hogy mennyire értesz,és mihez
mondom,eltévesztetted a házszámot,mikor nekem címezted...
keress valami kis tizenévest,akit istápolhatsz... -
myckey
veterán
jaja...büntetik a személyeskedést...
de ha valaki ilyen hsz-t ír...és nekem címezi...akkor arra kurvára pipa leszekén ilyen balfasz vagyok,nem tudom miért
nézd csak meg,hogy sírtam-e én
konkrétan semmi olyat nem írtam,ami miatt nekem kellett volna címezned ezzel a mondandóval
amit neked írtam,az az,hogy te is sírsz a semmitmondó hozzászólások végett,akár a többi a játékosok miatt
ebben igazam van.teljesen.ja meg hogy van nem kis arcozás az írásaidban.ezt a vak is látja
-
Flatron710
tag
Úgy van, ahogy Dobi 562 írta.
Random és/vagy szopóág. Az IS-4 nagyon kellemes nehéz tank. Én szeretek vele játszani. Beforgatva nagyon kemény célpont még közelről is. ( kivéve majd annak a fórumtársnak aki ideír, hogy csukott szemmel, hátrafelé haladva is bármikor kilövi és mindig sebzi és mi nem értünk hozzá.. de hát tudjuk, hogy vannak ilyenek...)
Ma én is élvezem a random és/vagy szopóág gyümölcsét. Egy fejlődő ágon sincs eddig napi dupla, nem hogy tp gyűjtés. Az AMX 50-120-al 12 lövésből két darab olyan találatom volt ami sebzést is okozott. Öt mellé, öt pattant.
TigerP-vel 4.-ik lövésre tudtam kilövi egy 104 hp-s T44-et úgy, hogy ott állt előttem, oldalra fordulva kb. 50 méterre. Nem a földet lőttem... Céloztam és mégis.
OBJ-704-el szintén a heavy-k oldalát lőve nulla-nulla-nulla sebzés.
stb....Mindenkinek címezve:
Olyannal ti szoktatok találkozni, hogy pl. tegnap a játék magas grafikán - mivel így játszom vele mindig - 40 FPS-t simán produkál. Ma ugyanazon a PC-n, ugyanazzal a beállítással a pályák 85%-a 15-18 FPS-el szaggat.
( nincs Lag vagy ilyesmi, más nem fut a gépen, stb...)
Hogy egy kis konteó is legyen benne, ezt akkor csinálja - az FPS esést - amikor "nekem" szarul megy a játék a WG szerint. ( random és/vagy szopóág ) Ezt már beszéltük két haverral és ők is ezt tapasztalták.
Ez heti 1-2 alkalommal jön elő, és akkor ontom magamból a napi 15-30%-os győzelmi arányt. -
Dobi 562
addikt
Ez csak a random faktor, meg a nem létező szopóág. Szerintem ne add el az IS-4-et mert jó kis gép az! Én az IS-7-el az első 100 csatámban voltam így, hogy mellémentek a lövéseim, ha meg találtak akkor 0 sebzéses kritikus... Akkor majdnem eladtam, de lebeszéltek róla és a második 100 csatámban már remekül muzsikált. Bár pont az előbb volt egy csata, ahol sikerült 0 sebzéses kritikusokat lőnöm arty-ba, 5% HP-s IS-7-be, Mausba, így aztán kreditügyileg kissé bukó lett a csata. Következőben viszont 12 lövésből 12 átment, ebből 10 sebzett is, 45K bevétel.
-
Dobi 562
addikt
Csak mára?
2 hetet hagytam ki, mikor zsinórban volt vagy 10 olyan csatám ahol én kaptam a legtöbb xp-t, többet sebeztem mint a magasabb szintű tankok... Sőt az verte ki a biztosítékot, mikor többet sebeztem egyedül, mint a maradék 14 véglény együtt...
Tegnap 3-as szakasz 5 bukó zsinórban (1 döntetlen is volt)... Volt olyan csata, ahol 3-unkon kívül MINDENKI kempelt... A többiben lemmingezés ment...
Ma eddig 8-ból 6 bukó, ebből 1 csata szakaszban, ahol 10-esek között mi kaptuk a legtöbb xp-t Panther II-kel...
Inkább nem is részletezem mi megy a csatákban, gondolom mindenki tapasztalja...
Az xvm-met már nem merem használni...
-
Dr_Syrex
senior tag
Minden figyelmeztetés nélkül csak úgy bannolták? Ez még akkor is erős, ha tényleg nem megengedett a név vagy a jelkép
Tudnál adni egy linket erről a fórumról? Csak kíváncsi lettem, hogy mi is számít ott nácinak meg hogyan is zajlanak ezek a dolgok (egyébként nem tervezem semmilyen klán alapítását
)
-
nagysandor88
tag
A következő tank kifejlesztéséhez szükséges xp mennyisége nem csak annyi, amennyit konkrétan rá kell "költened", hanem az addig szükséges modulok kifejlesztése is beleszámít. A "leszármazotton" tovább használható modulok is befolyásolják a szintlépéshez szükséges tapasztalat mennyiségét. Egy adott szintről adott típusú tankkal való szintlépéshez nagyjából azonos xp szükséges. Érdemes megnézni, ha valaki vk3002db felől menne Tigerre több(27000), vagy TigerP felől kevesebb(25000) xp kell a Tiger kifejlesztéséhez. T7-T8 med lépéshez nemzetenként kb azonos xp kell szintén. Most nem tudom csekkolni, de ha gép előt leszek leírom, összeszámolom, ha valakit érdekel. Keresztágaknál hasonló elvek működnek szerintem.
-
Atlantis
veterán
Ebben gondolom nem volt sebző találat.
Amúgy igazad van, tegnap én is eljutottam erre a szintre, de sajnálom a már belefektetett időt, így legalább a főbb vonalakat végigviszem. Rengeteget buktam tegnap a T34-gyel is, pedig remek tank, de sokszor lőni se volt lehetőségem.
-
Patrick76496
őstag
Én ma kaptam meg a második Sinai oroszlánom.
Asszem 7.4-ben rakták be, minden IS alvázú ruszki tank elpusztításáért.
Én is lőttem ma a Tiger P-vel egy csapattárs IS-3-mat, kirohant a lövésem elé.
Nekem eddig full szopás ez a BDR. Az oké, hogy azért lassú, mert nehéz tank, de akkor legalább ne lenne ilyen papír.
6 csatából van kb egy kilőtt tankom, mire odaérek eldől a csata...
Főleg úgy nehéz vele játszani, hogy egy 437 eff értékű TankOfPitu18 nevű értelmes játékos folyamatosan direkt blokkolja a bodrogimat.
-
D.Orion
veterán
Victory
Redshire 2012. augusztus 22. 9:57:26
PzKpfw VI Tiger (P) Experience received: 1 346 (fine for causing damage to allies: 44; x2 for the first victory each day) Credits received7 479 (fine for causing damage to allies: 8 610)Mellé ment és bevertem 240et egy Tiger-nek.... marhajó...
-
D.Orion
veterán
Mint mondtam csak 200xp kellett a nagy toronyhoz... Rá következő csata:
Defeat
Battle: Malinovka 2012. augusztus 2. 18:28:19
Vehicle: Panther II
Experience received: 202
Credits received: 8 109Researched:
Turret 'Panther-II-Schmalturm' researched. Undistributed experience spent: 15 100. Free Experience spent: 0.200xp végül is meglett, de az vicc, hogy 5 tankot sebeztem T8 és felette 32 lövéssel(2 nem talált jó pár nem sebzett) és csak ennyi....
Purchased:
Turret 'Panther-II-Schmalturm' (1 item(s)) purchased successfully. You have spent credits: 28 550.De jó, hogy a láncra nem is gondoltam, hogy kell.. Még 14100XP ezzel az L/100-al sniper stílusban. Élvezem én, csak jó lenen ha nem 120hp-kat lövöldöznék a 1700+hp-s tankokra.
NO, IRÁNY A VIDI MECCS!
-
KaLeun
senior tag
Tegnap egy trollgunos KV-2 leszedett 75%-ot és kinyírt mindenkit a Lórimban. Amúgy 25%-kal és halott legénységgel túléltem a csatát.
Meg a Wide Parkon egyedül leszedtem T34-gyel az ellen balszárnyát? Mielőtt tovább mentem volna segítséget kértem a Map szélén kempelő Type/VK31/AMX 12t hármastól. Bazz jöttek és segítettek... és még jól is harcoltak... Csak kérni kellett..... :facepalm:
Nem tudom, hogy miért van az, hogy minden grind végén az utolsó 10k xp-t úgy szenvedem ki... aztán az utolsó csata meg brutálisan jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest