- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
fsb1000 #5694 üzenetére
ne haragudj, de mindent csak arra tudtok visszavezetni, hoyg egyhitel bárkit, aki nem lapul mint szar a fűben. Azért kempeltek ezerrel, mert ha betalál, akkor húha. Hogy lehúzza sok száz hpdat stb. Csak azt felejtik el sokan, hogy a sokat sebző lövések között sok 100 200 damages lövés is van, ami csak splash damage, mert ezek a mocskok pontatlan gecik. Az ob 261 100 méteren aszem kb olyan pontos, mint egy normál tank. de sok esetben artyval nem 100 méterekről lövünk, hanem 600-1000 méterről. és itt már nem is olyan pontosak.ű
Megváltoztatja a játékmenetet. sokszor lesem azt pl ob212vel, hogy hány tank is fér bele a célkörömbe.. 3-4-5? -
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #5648 üzenetére
Azt csak te írod, hogy én ezt idéztem. Ez valótlan állítás, hogy ide bárki ilyesmit írt volna.
Na EZT nevezik trollkodásnak. De hogy legyen idézet is:
„Akinek van humora, mindent tud. Akinek nincs, mindenre képes.”Talán Királyhegyi mondta (nem merem állítani, mert nem tudnám bíróság előtt bizonyítani), de ő persze sosem játszott artyk ellen a WoT-ban (ezt azt hiszem tudom bizonyítani).
Szerk.: Te jó ég, trollnak neveztem másokat?! Ráadásul nem is egyszer?! Nem volt szép tőlem. Biztos maradandó lelki sérülést is okozhatott, és még mindig elevenen él az szegény áldozatban. Most elszomorodtam. Ez rosszabb, mint oldalanként 15 arty.
-
psycroptic
őstag
válasz
fsb1000 #5641 üzenetére
Hogy volnék tévedésben? Sír a szátok, hogy nem tudtok érvényesülni az arty-k miatt, azaz nem megy a játék. Mert ha rossz a játékélmény, akkor a játék sem megy nem igaz? Ha menne, akkor le sem sajnálnátok az arty-kat.
A történelmi hűség köszönő viszonyban sincs a játékkal, tehát arra hivatkozni, hogy mi volt akkoriban teljesen felesleges, úgy sem lesz olyan a játékban sosem.
Szerk.:
(#5642) bullseye: -
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #5632 üzenetére
Én is beszoktam nekik írni.
------------------------------------------------------------------
Elértem a 2000-es átlag sebzést 50 100-al, úgy hogy 1 db gold ammo-t nem lőttem el a top ágyúval és ezzel egy újabb célom teljesült.Egyedül a 110-el jobb az átlagsebzésem 8-as nehéztankok közül (azzal 2400 körüli) de nem nagy kunszt az IS-2 300mm átlag átütésű 122-es gold ammo-jával.
Következő cél az IS-3 feltornászása 2000-ig (jelenleg 1850 körüli), de az már nehezebb lesz, sok a csatáim száma vele, lassan lehet javítani rajta. Sajnos IS-3-nál szükségét érzem a pár darab gold ammo-nak főleg ha 9-10-es tankokkal kerülök szembe.
Próbálom minimalizálni a gold ammo használatát, folyton keveslem a kreditemet, SP-vel meg SU-122-44-el unalmas sokat játszani egymás után.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #5603 üzenetére
Azért mert artyzik,nem biztos,hogy fakezű ..nem egyszerű SPG-vel játszani,bár könnyebb nagy tankokat SPG-vel sebezni,ezért szoktam én is sokat artyzni - élek ill. mások is élnek a játék adta lehetőségekkel.
Megjegyzem zavar ha rajtam kívül még 3 vagy 4 arty van a mezőnyben - azt szeretem ha egyedül vagyok .)
Úgyhogy engem te csak ne kívánj sehova ..inkább lazíts a fűzőn azt igyál egyet -
Magany
tag
válasz
fsb1000 #5500 üzenetére
Szoval ez a nagyoknak jár, akkor nem is bánom hogy nincsen. Viszont igy senki nem tudja hogy en a magyarokat támogatom. Tegnap probaltam századba bekerulni, a magyarok be sem vettek de szlovakok vagy csehek sem. Egy olasz század végul be vett a sorba a KV1 el, no de azok........Kitalálták hogy mindenki el megyen balra es persze korulvetek oket es egyenkent leszedtek mindet. Amugy KV1S bol állt a század
-
-
Djuree
félisten
válasz
fsb1000 #5486 üzenetére
én csipem, csak mivel gyors adja magát a rohanjak előre stilus, amit én alkalmazok is és rendszerint ahogy kell el is hullok. ha kivárok és mikor dúl a fájt, akkor előresunnyogok oldalt, és hátbakapom az ellent akkor nagyon jó körök sülnek ki belőle. a titka a türelem.
-
Magany
tag
válasz
fsb1000 #5481 üzenetére
A barak alandoan tele van, nem jo ez igy hogy nincsen hej. Most meg azthiszem fel aron volt de nem volt mar annyi aranyam. Vannak tankok amikel szivesen jatszotam, pl. a Pz 38nA t is megszeretem most hogy farmolnom kellet es fejlesztetem a legenyseget. De el kell adnom mert kell a hej.....
-
virkir
veterán
válasz
fsb1000 #5470 üzenetére
Itt a vége meg a visszajátszás.
Mondom, hogy egy T32-őt lőtt a JPZ találat után maradt hp-t meg én faragtam le róla. -
törölt tag
válasz
fsb1000 #5470 üzenetére
francba, fél órája töröltem a tegnap visszajátszásokat, ahol pont ez történt!
full HP mindketten, ő lepattant, én 2 goldot bele küldtem... jah, és mivel én lőttem elöbb, 2. lövésre esélye sem volt...
mondjuk én tudtam, hogy ő fog jönni, ezért tettem be goldot... mondta is hogy mázlista vagyok... mondtam neki hogy nem mázli, hanem gold, erre ő nem mondott semmit -
virkir
veterán
válasz
fsb1000 #5466 üzenetére
A hegyről senki nem lőtte a csapatból nem volt ott senki a JPZ lőtt bele egy 1200-ast. Olyan 1400 hp-ról finiseltem ki mert volt olyan balga, hogy elkóricált egyedül meg a félhalott T32-őt lőtte a frag miatt.
kirjak
Az FV215b (183)-nak van elvben egy százassal nagyobb sebzése. -
nemeth989
senior tag
válasz
fsb1000 #5406 üzenetére
Érdekes, azt láttam, hogy alapból amikor megveszed akkor 77/77 a terhelhetősége, szóval semmi nem megy fel rá, de ahogy láttam az ágyúk súlyát a legjobb 120mm-es gunn könnyebb, mint ami alapból rajta van ( nem tudom milyen ágy ) szóval elvileg felkellene mennie rá a 120-asnak
rögtön.
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #5388 üzenetére
Én is gyűjtögetem a képeket az érdekes leosztásokról gyenge játékosokról, de a végén aztán szinte alig kerül be valami a fórumba, mert nap közben játszok, este meg már semmi kedve nincs az embernek írni. Bár ennek az is lehet oka, hogy a szakasztársamon vezetem le ezeket, haveromnak néha már elege van belőlem.
Gondolom számodra is ismerősek a "miért pattanok le a batchat-ről", vagy "hogyhogy ennyi arty van?", esetleg "már megint ez a @& %=+ pálya?", stb beszólások.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #5364 üzenetére
Délután elkezdtünk szakaszozni 3-an. Jöttek a bukták zsinórban, mindig alul voltunk és a top tankok nagy része nálunk 40%-ot sem ért el győzelmi arányban. Olyan 7-8 csatát buktunk el, aminek nagy részében mi sebeztünk legtöbbet.
Jött a szokásos módszer: kilép, belép. Más csinálta a szakaszt és hoppá, 20 csata 80% győzelmi aránnyal.
-
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
fsb1000 #5369 üzenetére
Délelőtt szakaszoztunk kicsit és 8-ból 7-et sikerült nyerni. Persze nem voltak túl jó körök, de valahogy ment a játék.
Sajnos szólított a kötelesség és ott kellett hagynom a játékot, pedig rám fért volna még egy kis WR javítás meg kredit farmolás.
Legközelebb már csak este tudok megint belépni. Kíváncsi leszek, milyen lesz a felhozatal -
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #5361 üzenetére
Elkezdtünk szakaszozni, egyfolytában jöttek a 0 sebzések, meg "funny" csapattársak és vereségek.
Kiléptem-visszaléptem, haver csinálta a szakaszt, nem én, és ez lett az eredmény:
Wins / Battles 12 / 14 85.7%
Avg. / Total Exp. 1 002 / 40 596
Credits total 636 624És ezt a módszert tőled lestem el.
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #5361 üzenetére
Köszi!
Sajnos nem sok jó köröm volt.
A kapcsolók nálam nem voltak átállítva, 48%-osan zártam ezt a napot de este majd ha lesz még erőm megpróbálok javítani ezen is.
Megvan a T-29 is, alapágyújával okosan kivégeztem egy IS-3-at úgy hogy még két IS-3 "támogatta".
Nagyon jól pattint. Alap motorral sem lassú (T-150 KV-4 után).
Kíváncsi vagyok milyen lesz top löveggel Tiger-P-hez képest. -
Imilenni
addikt
válasz
fsb1000 #5356 üzenetére
Még régebben megkaptam a Dead Island c. fps-t..egész olcsón belehet szerezni. Miután ezen játszottál.."ideget levezettél" kb élvezni fogod a WoT-ot..tapasztalat
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #5356 üzenetére
Tegnap szomszédom is panaszkodott,hogy erősen mellélő minden járművön a lövege,nyilvánvaló és előnyös helyzetben sem sebeznek a lőszerei és én nálam is ugyanez volt.A tankjaim nem lőttek el a célig - félúton leestek a lőszerek a földre ill. az arty-m durván elhordott - 15 csata után kiléptem,remélem ma jobb lesz :/
-
Steelheart2
őstag
válasz
fsb1000 #5353 üzenetére
Ne is mond.Vannak ilyen anomáliák.A multkor kv-2 fullban az oldalát mutatta.Jagdpantherral 3 lövésbö 1 sem sebzett. 203 pennel hogy a francba eshet meg ilyesmi?Ö észre sem vett,mert megfordult és szépen hátulrol kiszedtem.Pedig 200 m re volt tölem.Szerintem kikapcsolt minimappal játszanaknaz ilyenek.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
fsb1000 #5333 üzenetére
És azt milyen formában?
Mert én edig csak a klánban voltam századozni, randomban még nem. De azt azért megfigyeltem, hogy az esti közepes századok során ritkán lehet negyon rossz cspatokkal találkozni. Nyílván ott is vannak "vagyes" csapatok, de általában tisztességgel harcolnak.Azt meglehet valahogy csinálni, hogy az itt fórumozók pl heti egy alkolommal együtt menjenek századba?
Persze a századhoz nem árt valamilyen közös kommunikációs platform, mint mondjuk a TS@Dobi 562
Randomban csak a szaksz nyújt némi támaszt, de persze ez sem életbiztosítás
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #5333 üzenetére
Nem akarok századozni, normális random csatákat szeretnék, ahol mindenki tudja hogy mire való a tankja, meg tisztában van olyan kis apróságokkal, mint a saját tankjának MM besorolása...
Nem azzal van bajom, hogy néha-néha ilyenekkel találkozom, mert kisebb mennyiségben elviselem, de 2-3 napja folyamatosan ez megy. Komolyan vannak akik azért lépnek fel, hogy kicsesszenek másokkal.
Felváltva: idióta szakasz, TK-zók, blokkolók... Simán beállnak a hátam mögém és nem engednek visszatolatni, csak forgatják a tornyukat... Nem értem...
-
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000 #5241 üzenetére
Nekem pont tegnap volt egy hasonlóan szerencsétlen lövésem, hogy becéloztam az ellent, vártam, hogy szűküljön a célkereszt majd mikor minden adott volt a lövéshez, KLIKK....erre pont akkor robogott be a VK2801-ünk és szerencsétlent találtam telibe....meg is halt.....én is elnézést kértem, mondtam, hogy berohant a lövésembe, de gondolom anyám ettől még bőszen csuklott.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #5241 üzenetére
Ma volt nekem is hasonló élményem. SP-vel, aminek elég pontos a lövege, IS-3-at lőttem kb 75-100m-re lehetett. Célozhattam én rajta a gyenge pontokat, mindig a tornyát vagy olyan részét találta a lövedék (vagy elment mellette, pedig nagyon kis része maradt ki a célkörből) hogy nem ütöttem át, se normál lőszerrel, se golddal.
A mellettem álló Löwénk meg is unta és belém lőtt egy finom 400-asat oldalról, mert én nem foglalkozom az IS-3-mal...
Ezzel reggel volt, 4.-re sikerült nyernem SP-vel, aztán elmentem dolgozni, hazajöttem korábban. Leültem játszani, a pontosság visszajött.
Most egy új jelenséget fedeztem fel, amivel eddig nem találkoztam. Halál utáni nézetben iszonyatosan laggol nálam a játék, miközben nézem a még élő csapattársakat. Van hogy csak 15-20 mp múlva tűnik el a kilőtt ellen (feketedik be) miután valójában kilőtték... Nagyon kínos volt az első ilyen, kicsit felkaptam a vizet, hogy az IS-ünk miért kempel és miért nem lövi ki a 300 HP-s T69-et, a T34 meg nem igaz hogy nem látja a célt... Aztán írták, hogy már rég halott és pár mp múlva nálam is az lett... Az IS meg a T34 pedig átugrott másik pozícióba, csak ez nálam nem jelent meg. Azért elnézést kértem tőlük utána.
(#5242) besti majd közzé teszem az eredményt, bár ilyen kevés csataszámmal amit vizsgálok ez elég felületes lesz. Egyenlőre úgy néz ki, a 122-essel lehet többet sebezni egy kicsivel (6,1-es töltési idő elég jó), de nekem az adja a játékélményt mikor lerobban az a 6-800 HP.
-
Atlantis
veterán
válasz
fsb1000 #5209 üzenetére
Teljesen igazad van. Ugyan 3 arty-ágat is húzok, de nagyon örülnék, ha számuk csökkenne és/vagy a tervezett butítások bejönnének.
Runo: Maus ellen a legjobb fegyver a T62A, beáll mellé az ember és esélye sincs, ha nem segítenek neki. Amúgy rémlik a koma neve, szerintem már nekem is volt olyan csatám, amiben hasonló stílusban nyilvánult meg.
-
besti
csendes tag
válasz
fsb1000 #5209 üzenetére
És nem csak a lassú heavyk/TD-k vannak az oldalanként 4-5 artytól veszélyben. Ma megvettem az E50-et. majdnem minden alap, csak feltettem az 1. IX-es gunt, nem akartam 200 pennel szenvedni (már Tiger óta ugye). Viszont így még a 2. motorral kegyetlen lassú, tetézve azzal, hogy ha megmozdul azonnal spotolódik. Azt hittem ezt csak a német heavyk és TD-k tudják. Bár szerintem a KT-m jobban rejtőzik. Bokrok takarásában mozogva is azonnal gyullad a lámpa. Malinovkán kis túlzással az egész erdő sem elég hogy eltakarjon és a pálya másik végéből kilőnek. Artyknak igazi csemege, 700-800-akat alapból vernek bele. Kissé lehangolt ez a tank. Lesz ebből még valami, ha fullos lesz. Azt hittem lesz valami med feelingje és nem tornyos TD lesz, mint a Pantherek.
-
jano_77
nagyúr
válasz
fsb1000 #5193 üzenetére
Én szombaton 40 csatát mentem a 85-ből csak T29-el!
De meglett az eredménye, mert ki lett fejlesztve a T32!
Amúgy tapasztalt vki rajtam kívül olyat, hogy túl sok csatánál már megbolondul a Statisztikai info kijelzése?
Történetesen pont ezen a szombaton volt 85 csatám, de mikor játszottam a számláló kiakadt - vagy beragadt - 38/67 állásnál. Mondtam asszonynak, hogy játszom még 3 csatát, hogy kereken 70 csatám legyen, de a 4. csata után is még 67-et mutatott szummában.Mitől lehet ez, tapasztalt már ilyet vki?
Jobb alul az infók legalján jelentkezik ez az információ, ha fent van a stat pack. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
fsb1000 #5189 üzenetére
Nem tudom mennyit szoktál játszani naponta, de ha 50 csatát letolnál mindennap akkor nagyjából 1 hétig tartana.
Én is nagyon szívesen kipróbálnám a 183-ast, de semmi kedvem áthámozni magamat az előtte levő td-ken. Tier 3 és 4 nem lehet olyan rossz, ráadásul azon a szinten nem is kell annyira sok xp a "szintlépéshez". T5-től t8-ig, sőt még talán a t9-et is ide lehet venni, teljesen ugyanazok a td-k szinte. Nem bírnám sokáig ezt a monotonitást. Végig mintha ugyanabba a tankban ülnék.. Persze az is lehet, hogy csak én látom ilyen rosszul, vagy ha elkezdeném akkor annyira megtetszenének, hogy nem is érdekelne az, hogy minden szinten ugyanazzal a tankkal játszom. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000 #5181 üzenetére
Hm, érdekes. Csak azért írtam mert munkatársam decemberben vett egy G580-at. Most vagy 630-as vagy 635-ös kártyával van szerelve és high beállításokkal ment neki 35 fps körül mikor kipróbáltam rajta. Talán csak az árnyékokat vettük vissza kisebbre és az élsimítást mert az fogta rendesen.
De majd holnap megkérdezem tőle, most már érdekel engem is. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #5174 üzenetére
Szomszédom vett egy HP Elitebook-ot.Klassz gép,minden földi jóval el van látva amit el lehet képzelni.
FullHD,BluRay, i7-es proci. Az usa-ban vette,így a garit itthon nem tudja érvényesíteni,így aztán raktam bele neki még + 8 giga ramot és kicseréltük a 760-as vinyót egy 1 terrásra
Egyszer nekem is lesz egy olyanom,bár lehet ahhoz még az autómat is el kell adnom -
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #5146 üzenetére
Amúgy bírom az ország nagy fejei mondják, hogy maradjunk itt, dolgozzunk Magyarországon. Persze hogy, amikor nincs munkahely?
Grat az AT-s körhöz! Tank ászt adott rá?
(#5163) Dobi 562: A héten én is trollplatoon-oztam a VK20.01 (D)-vel, de nem nagyon jött össze. Kicsit a látóhatára, maga a tank meg óriási, tehát lehetetlen spotolni vele.
A 30.01 (D):
-mennyire fürge?
-jó a gun depression-je?
-megfordul helyben?Köszöntem!
-
virkir
veterán
válasz
fsb1000 #5149 üzenetére
Mondjuk valamelyik jóképességű idézhette volna mi alapján történt az egész ugyanis az alapelveket hiába olvasgatom, megpróbálva értőn, én nem találok olyan kitételt, hogy promóciós ajándék nem árusítható.
Ha ezt húzták rá, tipikusan az ún. MMORPG játékban használatos virtuális tárgyak (karakter, pénz, egyéb) akkor csak gratulálni tudok nekik.
Kíváncsi lennék melyiknek nem akartak árengedménnyel adni. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
fsb1000 #5131 üzenetére
Köszi!
..nehezebb dolga van az embernek Tier1-ben mint azt gondoltam volna.Tele van a mezőny 20-25e csatás játékosokkal és mindenki gold lőszert nyomat..ebben a csatában épp szerencsém volt,nem voltak tapasztalt játékosok és nem daráltak le rögtön az elején úgy mint a tököt :/
Egyébként a kínai szakértésből már csak a Renault NC 31 volt vissza,nem bonyolítottam túl a dolgot én is ezt a tipust vettem meg. ..azóta már el is adtam,mert másra nem kellett!
Most egy Orosz T70-est veszek,mert az Orosz szakértéshez egy T60 és T70 hiányzik.. Gumizok párat Tier 3-ban is..remélem ott is halomra lőnek!
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #5122 üzenetére
A TLR-el nem adunk túl sokat egymásnak, veled több időt játszottam mint ott bárkivel, ráadásul párom öccse is szívesen csatlakozna.
Sajnos már töröltem mindent és majd leszedem holnapra, bár keresztfiamat viszem az állatkertbe és csak este tudom a modokkal együtt elindítani.
Lehet hogy ez segít neked a logóban: logo
-
kirjak
aktív tag
válasz
fsb1000 #5120 üzenetére
Átvihetem a fő accomat is ha már lesz értelme.
A nagy grafikai állítások közepette egyszer csak valami úgy betojt hogy semmilyen fájlal nem sikerült azóta sem elindítani, launcherrel pedig nem javít semmit, most töltöm újra...
Gép újraindítás sem segített. Ilyet még nem tapasztaltam soha.
Dokan-t is uninstalláltam ma már így nem játszom.Jó éjt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest