-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
Nem, úgy rémlik max fél éve van ez a lehetőség...
Visszanéztem, szerintem biztos hogy először a Tigrist találta el, ha kicsit jobban balra megy a lövés már a falba ment volna.Szerk: ezt a láncolósa arty küldetést mivel érdemes szerintetek megcsinálni? FV 304 mellé nagy alfás TD kéne, vagy inkább gyors könnyű tank? Vissza kéne venni Bert-et
Eddig szakasz nélkül próbálkoztunk de 8-as artykkal sem jött össze.
-
dfsz34
őstag
Én ezt nézem, mert nem számolgatom ki minden tankra a képlettel, megteszi helyettem ez a weboldal.
Amúgy ez a light kérdés érdekes. Ott a T71, azzal is röhögve lehetne szállítani a szintet, nem is új tank, nem lehet arra fogni és mégis szenvednek vele a zemberek. Szóval nem tudom, úgy látszik azért a light tank tényleg megosztó, vagy jól megy valaki vele vagy borzalmasan és az átlag meg emiatt annyi, amennyi. Másra nem tudok gondolni.
-
dfsz34
őstag
Piszkálták nemrég és hát nem tudom, de most sok a furcsa lépés. 750 dmg elvárás a T37-re?
Ez az egyik legnagyobb tévedése wn8-nak jelenleg, nekem 956 az átlagom vele úgy, hogy full stock állapotról húztam ki és sokat játszottam a tárassal, mire rájöttem, hogy mennyivel jobb a sima top ágyú. Ha beletolok szabad xp-t és nem szórakozok a tárassal, akkor simán 1000 fölött lenne, jóval 1000 fölött.
A bulldog szintén röhögve teljesíti a szintet, azt hiszem, hogy annak is csökkentették 25 ponttal. wtf? pont annak?
A másik véglet, a mission impossible kategória, az obj416. Arra meg felemelték 2000-re, nagyon jó, következetes lépés (vicc persze). Igaz, még stock nekem az a tank, de ekkora minőségi ugrást nem várok. Sebezni semmit nem lehet vele, a tornya nem forog körbe, iszonyat rossz RoF stb. Ennyit nem javulhat az a tank elit állapotban sem és már a korábbi érték is túl magas volt, de ez? Csak, hogy értsük, hova van pozicionálva ez a tank, az is3 elvárt sebzése 2100, khm, nem egy kategória a kettő, nagyon nem.
Nekem viszont megugrott a wn8 most, főleg a T37 és bulldog meg a type62-t is normalizálták kicsit és még szerintem csökkenteni fogják tovább, mert a sok eszes, ahogy mexerezte ingyé, telerakta arannyal, de szerintem megunják majd, mert az aranytól sem tudnak vele sokkal jobban játszani és kevesebb lesz az aranyos játékos vele. A korábbi érték vicc, milyen magas volt, a mostani már hozható azért és szerintem még csökkenteni fogják, hiszen most már több embernek megvan a tank, több játékból tudják meríteni az adatokat. Ahogy kevesebb lesz az aranyköpő, úgy csökken le és áll be a normál szintre ez a tank is.
A tigger-t, meg ahogy várható volt szépen durván nyomják felfele, lassan beállítják a szintjét oda, ami már reális. Aki sokat ment vele, most lehet, hogy meglepődött a wn8 csökkenés miatt, mert elég nagyot emeltek rajta (jogosan amúgy).
-
Patrick76496
őstag
Szerintem mennie kéne, már Minin is rengeteg olyannal játszottam, ami Google Play szerint nem kompatibilis. Amúgy én is jobban örülnék, ha inkább ezzel foglalkoznának az Xbox-os helyett, (szerintem) több embernek van okostelefonja/táblagépe, mint Xbox-a.
(#8864) Taragas: Akkor valami óriási körről indulhat a célkereszt, vagy nem tudom.
Egyébként én már alapból észrevettem, hogy a célzási idő mindig több, mint papíron, legalábbis régebben arty-nál számolgattam, és volt 2-3 sec eltérés. 8.8-as teszt szerveren azért is kipróbálom az a T-43-mat.
Én végre nemsoká megszabadulhatok a 13 90-től, 38k a Lóri és most prémem is van.
(#8865) Taragas: A BatChat is hátsó tornyos, akkor minek húzod ki?
(#8891) Runo: A T95 még AP-tól is könnyen kigyullad, ha a seggét lövöd.
(#8920) fsb1000: Megvan az új fun tank, grat!
- - - - - - - - - - - - - -
Ennyi erővel CW-re is mehetnék 13 90-nel -
Bingisz
addikt
Az hogy a fórumon sírdogálók mit mondanak, nem jelent semmit.
A WG nagyban lesz@rja, hogy elmennek, miközben folyamatosan nő az aktív játékosok száma.
Azt csak hiszik az emberek (főleg az SG fórumon), hgy majd a WT megváltja a világot. Aztán majd amikor a fél év alatt kigrindelt tigrisükre a csata második percében rápottyan egy adag bomba, és fejjel lefelé lesz a tankjuk, jönnek vissza egyből WOT-ozni.Csak ugye valamire rá kell fogni a dolgot, ha a kis csíter T-34 kilövi a féltve őrzött tigrist.
-
Bingisz
addikt
Nem jó a WR, mert nagyon sok módon lehet manipulálni.
Tény, hogy nem tökéletes a MM balansz rendszere, de ilyen játékosállománnyal szerintem sokkal többet nem lehetne kihozni belőle.
Arról nem is beszélve, hogy valaki mindig nyavalyogna, (én például az átkozottul sz@r platoonkezelés miatt. Egy percen keresztül állni a várakozóban, hogy utána berakjon minket úgy legalsó tankoknak, hogy a másik oldalon nincs is olyan alacsony tierű tank, nem vicces.) szóval marad a jól bevált SerB megoldás:“How terrible…”
-
Gaz 78
aktív tag
Valóban visszaesett az artyk,jelenléte,ha artyval megyek legtöbbször egyedül vagyok a csapatban ..nem is bánom.
Ami fura az az,hogy a játékosok ugyanúgy bujkálnak és fedezékben toporognak mintha tele lenne a mezőny tüzérekkel :/ ..na ekkor az a csapat nyer,iszonyatosan nagy fölénnyel amelyik le meri támadni az ellenséges csapatot.
Észre vettétek,hogy most meg a TD a mumus? ..csak vigyorgok mikor irkálják a cseten
..omg TD platoon ..omg 4 td - gameover :/ ..RÖHELY -
jahrn
senior tag
En ugyan csak az Mle48-ig jutottam, de amint az ellenfel lepattan rolam 2x azonnal valt gold ammora es akkor semmit nem er a 150mm+dontes front. Az oldala meg ugye 50mm. Azt nem is emlitem h idiota dolog h 2 tuzer van benne. Raadasul az eggyik az AA toronyban (wtf? nem szokas sehol sem dedikalt AA loveszt benyomni, ezt a radios v a parancsnok szokta kezelni), aki szeret hamar elhalalozni es onnantol a loveg pontossaga elegge megkerdojelezheto ha nincs tobb kotszer.
-
fsb1000
nagyúr
2 arty/oldal.
Én ezzel is kiegyeznék. Vagy csak 1 és akkor a szerepe átértékelődne, tényleg csak a bebunkerezett tankok kilővése lenne a cél. És tényleg védnék a csapattársak, mert Ő az egyetlen.
Ha csak 1 lehetne buffolhatnák is. De az kissé nevetséges mikor a csapat 1/3-a arty. -
jahrn
senior tag
Igen, de egy TD-nek kozvetlenul latnia kell teged ahhoz h radlohessen (es sokszor ugye tornyuk sincs h csak ugy megtegyek).
Nekem ugy tunik h csokkenteni akarjak az arty telitalalatok eselyet, es inkabb a splash radiusszal valo sebzest eroltetik (gondolom ezert is kap buffot pl a Bison HE dmg-re).Amugy nemtudom melyik TD-rol beszelsz. ISU papir es szarul mozog, O704 sem egy acelos szerkezet. Foch 120mm agyuja elegge szanalmas t9-en. JT nagymeretu es gyullad mint a szuz az elso baljan.
FV215 183 papir, RoF-ja elegge szanalmas+HESH nelkul nem az igazi, es emelle ugye a gold ammo-k is valszeg nerfet kapnak. -
fsb1000
nagyúr
Jelenleg az artyk a legnagyobb "harcértékkel" bíró játékelemek a WoT-ban.
Században, CW-n, és sok esetben randomban is övék a meghatározó szerep.Ha csökken ez a szerep, nyilván más tankok kerülnek kedvezőbb poziciókba.
Én azt sejtem nem a TD-k lesznek ezek, hanem a játékmenetet most is meghatározni képes medek.Amúgy amit írsz helyesnek tűnik, de a TD-k alapvető tulajdonságai megegyeznek a többi tankéval. Csak az artyk istennézetes játékmodellje lógott ki erősen.
-
virkir
veterán
A két prémium, oldalról volt a KT-ba kellett 3 prémium lőszer azt nem akarta vinni a 150-es pen.
A balga nem figyelt rám mert csipegette nagyobb tank is pedig elég lett volna ha mellém lő, olyan kevés hp-t hagyott rajtam de úgy gondolta, ha addig nem lőttem át, később se fogom.
Tévedett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest