- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
-
Magany
tag
válasz
Djuree #13155 üzenetére
Az kiraly ar lenne,nalunk 500 euro egy jatek gep Procesor: AMD FX-6300 3.5GHz - 94 eur (6 magos)
Grafikus kartya: Gigabyte GV-R9 270X 2GB - 172 eur
RAM: Corsair Vengeance DDR3 8GB 1600MHz - 57 eur
Alaplap: Asus M5A78L-M/USB3 - 53 eur
Táp: CoolerMaster RS600-ACABD3-E1- 47 eur
HDD: Western Digital Caviar 1TB, SATA/600, 7200RPM, 64MB, WD10EZEX - 51 eur
DVD: Samsung DVD mechanika SH-224DB - 13 eur
Gephaz: Logic Concept A10- 13 eur -
emre
veterán
válasz
Djuree #13149 üzenetére
Mert nem érdekel a dolog hogy milyen maxon.
Meg így sose esik 50-60 alá az fps. Ezen is pár dolgot csak azért hagytam így, hogy a vga jobban terhelődjön.(#13150) Magany
Itt megnézheted, az meg hogy nekem mennyibe volt nem tartozik ide. -
-
dfsz34
őstag
válasz
Djuree #13081 üzenetére
Ja, ja, ez a gond nemzetek csatájával, hogy néha az egyik oldalt teleszórja egy tier-el kisebb tankokkal, mert éppen nem talál mást. Csomó olyan csatám volt, hogy vagy nálunk vagy az ellenfélnél 4-5 legalsó tier tankkal több volt. Ha nincs csapat, hagyni kéne a csába ezt a játékmódot, de az MM csak erőlteti.
-
dfsz34
őstag
válasz
Djuree #13057 üzenetére
Igen, rájöttem, hogy felhúzom magam a gold detektoron. Nem tudok ezen változtatni, de felidegesített, ha valaki arannyal lőtt. Úgyhogy inkább letöröltem. Ha meglőnek, akkor meglőnek, nem érdekel mivel volt. A He-t azt látom a sebzésből, ha nem he akkor meg, hogy arany vagy nem arany olyan édes mindegy. Ha sebez, akkor óvatosabb vagyok vele, forgatom, visszamegyek stb függetlenül attól, hogy mivel lőtt.
A másik, hogy konkrét gyakorlati haszna nagyon csekély. Egyetlen helyzetet sem tudok említeni, amikor bármit is másként csináltam azért, mert aranyat lőnek rám, sőt csak felidegesített, ami inkább hátráltat.
-
dfsz34
őstag
válasz
Djuree #12977 üzenetére
igen, bár nem tudom feltűnt-e neked a nulla hp veszteség mellett
Ami az igaz ereje a T29, a domborzat és fedezékek jó kihasználása mellett ilyen tier5-7 tankok egyszerűen nem ellenfelek. Az IS sem, mert annak meg dombot kell másznia és átjönni a csúcson, hogy meglőjön és kap közben szépen.
Igazából ez a tank messze kilóg a tierjéből felfele.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Djuree #12966 üzenetére
A hull down sem garancia a biztonságra. Már közepes távról is azonnal a kupolát kezdik célozni, és általában be is lövik. Sokszor még a piroskák is lemákolnak 1-1 lövéssel közepesen beszűkülve
De a lövegpajzs felett közvetlenül is átlőttek már párszor, bár ez azért elég ritkaMindent összevetve talán tényleg ez a legkezesebb T7 heavy, amit a gyengébb játékosok is aránylag jobban tudnak használni.
A Tigrissel is nagyon szeretek menni és mióta gyakorlottabb játékos lettek, már eredményesebb is vagyok vele. -
unravel
őstag
válasz
Djuree #12726 üzenetére
Egy 200 megabájtos PDF fájlban
A lista szerint ezek a tankok vannak benne:
Number 00. Landkreuzer P.1000 Ratte.
number 1. MC-1 (T-18).
number 2. VK 1602 Leopard.
number 3. T1 Cunningham.
number 4. SU-26 + diorama.
number 5. Leichttraktor.
number 6. Maus.
number 7. Renault NC-31 + diorama.
number 8. KV-2.
number 9. Vickers Medium Mk.I.
number 10. IS-3.
number 11. KV-5.
number 12. Renault FT-17, Renault 75 BS, Renault FT AC.
number 13/1. T-34 model 1940, T-34 model 1943 + diorama.
number 13/2 PzKpfw IV Ausf.F1, PzKpfw IV Ausf.H.
number 14.Bat.-Châtillon 25 t + diorama.
number 15. T-35.
number 16. BT-1, BT-5, RBT-5.
number 17. Type 3 Chi-Nu + version of the TV series "Girls und panzer".
number 999. Pz. VI Tiger (P) in the form "The White Tiger".
number 18 ELC BIS. -
Flayer
senior tag
-
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #10424 üzenetére
Már most is van, az M60. Az első CW-kampány idején kaptak a sikeresebb klánok belőle. Sokat nem ér mondjuk, kissé feljavított M48 Patton, de se emelt kreditszorzója, se csökkentett javítása nincs, ergo farmolni nem jó. Amerikai medium legénységet viszont bele lehet tenni büntetlenül. Abban igazad van, hogy a pórnép számára elérhető, megvehető T10-es prémium tank nincs (még), de szerintem csak idő kérdése, a bevétel érdekében előbb-utóbb lesz ilyen is.
-
virkir
veterán
válasz
Djuree #10224 üzenetére
Nem szólnék egy szót sem ha 1-2-3 ezer csatásokról lenne szó, de több tízezer csatát ment agyhalottakkal van tele a játék top tankokkal.
Ilyen az átlag játékosállomány tegnap és ma.Kétszer futottam vele össze két nap alatt, mindkétszer o704-el nem volt képes 2k-t sebezni.
Játszik de minek? Érdemes megnézni ingame a sebzéseit tankonként. -
echterion
nagyúr
-
Atlantis
veterán
válasz
Djuree #10186 üzenetére
Az lehet, de cserébe csak 110k XP volt kifejleszteni a Conqueror-t a Caernarvon-ból, ami kb. 50-60k XP-vel kevesebb, mint a többi nemzetnél. Aki sietett T8-ban és nem fejlesztette ki a motorokat és a puskát, az most szívhat T9-ben nem keveset. Nekem amúgy tegnap lett meg a nagy ágyú rá, eddig a tornyot se tettem fel, mert inkább visszalépés lesz ez a torony a Caern-hez képest(páncél, gun depression jelentősen rosszabb). Amúgy minden percét élveztem eddig ennek a tanknak, isteni a Caern-ágyú is rajta, olyan gyorsan összejött a torony és a nagy puska XP-igénye, hogy észre se vettem (lánctalp free-ből lesz). Már csak a legerősebb motor kell és fullos...még gondolkodom, kifejlesszem-e, 140 LE többlet azért nem kevés, de ugyanez a motorja van a Fv215-nek és hát 45k XP se kevés...
Ilyen szempontból szemét a WG, korrekt az lenne, ha csökkenne a Fv215 kifejlesztési költsége azzal, hogy a motort külön kiizzadod....így lényegében részben kétszer fizetsz ugyanazért.
patrikgtaivs: Hja, aludni ráérek majd később is...már ha lesz később.
Igen, orosz tankkal nem nagyon megy, talán mert az orosz vonalon semmi lényeges változás nincs. A most bejött medium-ág szerintem kevesek fantáziáját izgatja, legalábbis azok közül, aki a régin végigment. pl.:engem se érdekel az O140, a T62A kvázi ugyanaz, meg legénységem sincs hozzá és a fene fog alap legénységgel T-54-gyel menni.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Djuree #10182 üzenetére
A t54 most szopó ágon van. Úgy tudtam nyerni, csináltam vele 5,5k damaget, és az összes gold ammomat elhasználtam....
De sajnos a Pattonnal is ez a helyzet. Erősen filózok, főleg hogy most el fognak szaporodini az isuk meg ob704ek, hogy amint ki lesznek fejlesztve a modulok, amik még nincsenek rajtuk kifejlsztve, mennek parkoló pályára, és elkezdem a hevie ágakat, amiket eddig nem húztam ki. Jobb lesz nekem ebben a két hétben kis tierben is...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Djuree #10107 üzenetére
Á nem, a nagy motor nem dob rajta sokat, csak 130 lóerőt, és kisebb lesz 5%-kal a gyulladási esély.
Amúgy már régóta ilyen, én a historical gun depression buff-ot várom. Egyébként annyira lassú, hogy a 13 90-nél és még az MT-25-nél is jobb a fajlagos teljesítménye, 25 LE/t nagyon jó érték. Mondjuk nagynak tényleg nagy, papír és lassan is fordul, de szerintem megváltás lesz a 13 90 után.
(#10109) emre: Ezek a gif-ek komolyak.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Ma végre sikerült megszabadulniGeneralLee tábornoktól!
Researched:M4 Sherman researched.
Undistributed experience spent: 48
Free Experience spent: 0
Érdekes, hogy kis account-on sokkal jobban ment vele a játék. Hiába a jó DPM és sebzés, a pontosság és az átütés hulladék, közelre meg nem mehet, mert pillanatok alatt szétkapják. Tényleg az egyik legrosszabb tank a játékban.Az M4-et jó kis tanknak gondoltam, kicsit sokat vártam tőle. Eleinte nem igazán tetszett, aztán felkerült rá minden felszerelés és modul, láss csodát 7. körre:
- M4 tank ász 1. kép
- M4 tank ász 2. kép
- 1 nap után itt tartok vele, ha már élt volna az event, rég megkaptam volna az ajándékot
- Vannak beteg emberek. Neki 6 500 körből durván 3 000 E-25-tel van.Szerk.: Most nézem nálam is elbszódott valamit a tank fejlesztésnél, ha jól emlékszem ma Djuree is 14 xp-ért fejlesztett ki valamilyen tankot a szöveg szerint.
-
Rambovits
senior tag
válasz
Djuree #10107 üzenetére
Nekem ez a szeptemberi hónap eddig katasztrófális...
Közel fél százalékot rontottam a winratemen, majdnem minden statom romlott...
Egyszerűen foylamatosan a gyenge csapatba kerülök... Amíg a hónap elején 50-50 csaték voltak, most már az is ritka, ha 48%-osat kapok az átlag inkább a 40 alatti :S
Szopat a játék elég keményen... de ha már így van, akkor legalább fogazok -
emre
veterán
A VKA-t nagyon szerettem, de az MM néha nagyon szopatott vele, és már időtlen idők óta ki van fejlesztve a VKP is, hát most megvettem. Megkapta a tigris legénységét, úgy hogy most abban van 75%-os ebben meg 91%-os, 50% körüli javítással.
Most megnéztem a replay-t, és meglepett hogy nem lőttem goldot. A jobbik 105-ös simán vitte az sütit, T54-et, meg az E75 hasát is igaz viszonylag közelről.
-
Patrick76496
őstag
Erre a körre emlékszek, még akkor mented, amikor frisch volt a Foch-od.
(#9772) cscsali: Gratula!
(#9773) [HUN]Dani: Az aláírásod utsó két karaktere Avicii logó lenne?
- - - - - - -
Szerk: Na hát ilyen se volt már rég. Itthon vagyok és 2 nap alatt nem játszottam többet 4 körnél.És akkor azt az négy is kört mind tegnap mentem.
-
dfsz34
őstag
Nem látszik, a kép alapján inkább nem mondanám meg, hogy mire gondolok, nem szalonképes.
Az a baj vele, hogy drága, még akciósan is 10e pénz, de ahhoz előre vennem kell egy csomót, 20e kreditet meg nem tudok kitermelni pluszban még a JT8.8-al sem, annyit nem javít azért.
De van még valahonnan 13 db csokim (soha nem vettem), egypárat még felhasználok, aztán véglegesítem a véleményem.
-
Enzolord
addikt
Na igen, akkora lövedékeket lőnek ki, mint egy kisebb tank, és lánc, meg ilyenek..
Pont a múltkor vinnyogtam azon, hogy az IS6om egymás után lepattant az M6ról, azután mellé lőtt egy totál becélzott valaminek, majd a telibe az oldalát mutató Su152 toronyrészét célozván lelőtte a lánctalpat.. -
Bingisz
addikt
-
Gaz 78
aktív tag
Az egész Angol TD ág nagyon klassz,élvezetes csatáid lesznek velük! Igazi boxzsák az ősszes,persze cserébe lassan halad.Én a Tortoise-t koptatom de lassan kifejlődik a FV 183-as is aztán majd eldől mi lesz.
Az Orosz ISU-152-t most veszem meg harmadszorra mert nem volt ezidáig lelki erőm a 10-es lövegére gyűjtögetni,de most az 5x-es csatáknak köszönhetően összegyült pár szabad XP,így nem lesz nehéz hozzátenni és megvehetem a 10-es löveget rá,aztán becélzom az Objektet - majd azt jól megeszem
Tier IX-ben inkább Tortoise,de X-ben inkább Obj 268 lesz a nyerő. Bár az FV 183 nagyon nagyot sebez! -
emre
veterán
Nem az a sok, hanem amig meglesz a t9-es löveg rá. No akkor majd rájössz hogy az LB1-es löveg mennyire király T8-ban. Igazából a t-44 is jó cucc, de csapat is kell hozzá. A t-54 ha ügyes vagy egyedi csapásmérő eszköz. Tegnap volt egy egész jó köröm vele, ha van rá igény melo utàn felteszem
-
Flayer
senior tag
Üdv!
Első érzésem a játékkal kapcsolatban a következő!
Grafika szempontból egész jól néz ki és némi tényleges fizika is van benne!
Lesz majd tankos része is majd akkor jobban lehet majd bírálgatni!
Én várom már a teljes verziót így legalább lesz konkurense a WG-nek ebből remélem majd a fogyasztók profitálnak a legjobban!
Ja én is billentyűzet+egér próbáltam szépen lehet vele játszani de joy vagy joypad lenne az igazi! -
törölt tag
Nem tudom mindezt honnét vetted.Neked jobban tetszik, nekem nem.Nálad gyorsabb, nálam nem.Neked az áll kézre jobban, nekem ez. Kipróbáltam, hidd el! Szerintem a firefox ótvar.
És végezetül, miből gondolod, hogy én nem a fapados, egyszerűt szeretem jobban?!Tegnap is főleg a szar csapatba tett, úgy látom ma is folytatódik a tendencia...
-
törölt tag
Nagyon sok esetben lövök HE-vel.
Sőt, JPZE100, T95 első golyónak mindig HE-t töltök. Az nem csak a lánctalpat lövi le a felderítőről, mint sok esetben a 800-1000-t sebző AP...
Ha az ellenségnek csak a tornya teteje látszik ki, és azon nincs gyenge pont, vagy nagyon mozog, akkor is HE vel lövöm.
Inkább sebezzek párszázat, mint lepattanjon.
Ugyanez érvényes a low hp-s tankokra is. A HE olcsóbb, mint az AP, és biztosabb rajtuk... -
fsb1000
nagyúr
Tegnap 4-et lőttem 1 IS7-re az FV(183)-al. Normál AP lőszer 300+ pen.
Mind lepattant, kettőt a hasára céloztam (lehet nem oda ment), kettő meg az oldalába, mert befordult.Ekkor kifogyott az AP és 1db HE-vel kinyírtam, mert addigra mások lesebezték 5xx-re
Szóval néha tényleg jól pattog az IS7, de E100-al általában lenyomom öket, pedig annak kicsi a penje (többi t10-hez képest) -
myckey
veterán
szerintem könnyebb elbánni egy IS-8 tankkal,szemből
most hagyom az oldalát meg hátulját,mert azt mindegyik tanknál szarrá lehet lőni
de hát kinek a .......nekem a jánya!Runo
én nem írok ilyen "kemény" szavakat
egyébként is,szerintem az a lényeg,hogy legyen 1 gép,amivel az ember szívesen játszik....ez mellé társulhat az eredményesség is
aztán hogy kinek már mi a kedvence,vagy éppen az achilles pontja,hát nekem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest