- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AlexWolf
senior tag
Én most az AT8-cal szenvedek. Ugye az AT-2 überkirály volt, mert kb 6-os tierig semmi nem lőtte át, ő meg szépen bedarálta az ellent, igaz kicsiket sebzett, de azt baromi sokszor.
At8 ellenben ugyan olyan lassú, ugyan az a páncélja, de már tier 8-asok is lövöldöznek rá, amik simán átütik, sőt a tier 7-esek nagy része is. És a putykája is ugyanaz mint a AT2-nek, a nagyobbakat kifejleszteni meg baromi drága. Szenvedek vele rendesen.
-
AlexWolf
senior tag
Értem, és a wot kódok között sincs különbség ?
Amiket mondjuk ebay - en lehet venni ?hát ezt sajna nem tudom.
Az alábbiak közül melyik tier 10 -es tankot ajánlanátok:
Csak heavy tankjaim vannak, ezek elérhetők, illetve ezek lesznek elérhetők:
- IS7
- IS4
- E100
- Maus
- AMX 50BAz 5-ből 3 megvan azokról tudok nyilatkozni.
Maus: Régen minden szebb volt, 3400 HP, no gold ammo, stb.
Manapság csak az nem lövi át, aki vak, és az ágyúja sem a legjobb. És mivel nagy jól látható mindenki számára.IS-7: Régen ezt is szerettem, de manapság inkább med mint heavy.
IS-4: Sokat nem mentem vele, elvileg válasz a Mausra. Hát nem tudom mire válasz, de nekem nem tetszett.Ami viszont tetszik az a T110E4, igaz hogy TD, de fürge, kicsi-kompakt, !forog a tornya!!!négy!44!!, brutálnagyokat csap oda és majd mindent átüt mindenhol. Ha el akarsz kezdeni egy új ágat akkor az amcsi forgótornyos TD ágat ajánlom. Főleg most, hogy leszedték az xp szopózást a TD-kről gyorsabban meglesz mint egy heavy (mivel a sebzésért kapsz XP-t főleg, és a TD-kkel lehet sebezni a legjobban)
-
AlexWolf
senior tag
Tegnap volt pár jó köröm AT2-vel
Egyszer kaptam 6 kitüntetést, a TopGuntól kezdve a sharpshooteren át volt minden ami szem s szájnak ingere...
És az egyik csatában 3600 Potenciális sebzést kaptam...és még így is valami 200 HP-val fejeztem be. Régebben nem szerettem ezt a TD-t de mióta a hétvégén visszavettem, egész babaCsak naaaagyooooon laaaassssúúúúú
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest