- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
fradi81 #42474 üzenetére
Akkor rászánom majd az xp-t, ezen ne múljon... Nem is a pen kevés, hanem az alfa nevetséges ezeken az ágyúkon. Meg meglátják a kis csövet és kiröhögnek, lerohannak... Holnap ki is fullozom, de már nincs kedvem visszalépni.
A mai napom marha nehezen indult, 3/12 győzelem, aztán beindult a T49-henger, 8/8, és korrektül adta az rng is, WT-be 1100+, meg a szokásos...
A végére egy ász is befutott.
-
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #42378 üzenetére
Amiket olvastam ott 30-ból 29-nek nvidia kártyával fagyott ki és csak 1-nek ati-val. Nekem ati van, neked viszont ha jól rémlik nvidia szóval lehet rajtad nem segít a dolog.
Beállításoknál egyébként azt használom, mint amit Sheff javasolt ebben a videoban: Scheff - World of Tanks || Grafikai és játékbeállítások
Annyi különbséggel hogy filternél nem állítottam be semmit illetve anti aliasing-nál az FXAA helyett TSSAA-LQ-t használok, mert nálam a többivel zavaróan vibrálnak a füves, kerítéses, csíkos dolgok mozgás közben. Ezzel a TSSAA-LQ-val kevésbé vibrál viszont itt meg fát ha kidöntesz az elég elmosódva dől, de ehhez hozzá lehet szokni.
Arra viszont készülj fel hogy ettől sokkal világosabb lesz a legtöbb pálya, lehet Scheffnél ezért van beállítva a deep filter hogy ezt ellensúlyozza. Lusta voltam kideríteni hogy melyik beállítás világosítja ennyire ki, talán a fények minősége. Egyébként ehhez is könnyen hozzá lehet szokni.A wot világbajnokságot nem tudom hogy nézted-e, de ott Straik például valami brutálisan eltorzított grafikával játszott. Nem tudom, hogy ebből származott-e előnye, de sokan őt tartják a legjobb wot játékosnak szóval biztos tudja miért állította ilyenre: [link]
-
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #42375 üzenetére
Ja sok panasz található róla wot fórumokon. De szerintem grafikai probléma lehet. Van aki azt írta hogy fejlesztett grafikán mindig kifagyott, de miután átállította a nem fejlesztettre azóta nem. Sokáig én is a nem fejlesztettel nyomtam, de túl ronda volt, most egy vegyes beállításom van fejlesztett grafikával. A felesleges dolgokat teljesen kikapcsoltam ami fontos azokat meg maxra raktam. Lehet hogy például valami effekt okozza a dolgot, de nálam az effektek nagy része ki van kapcsolva.
Jó lenne ha gyakorlóban lehetne reprodukálni és egy adott ponton adott eseménynél mindig kifagyna, mert akkor lehetne tesztelni hogy mi okozza. -
jano_77
nagyúr
válasz
fradi81 #41913 üzenetére
Én is sírok egy kicsit, ha már ennyire belejöttetek. Sajnos nem fotóztam, de volt most legutóbb egy csatám, ahol volt vagy 8 T10 TD-énk, amiből 3 - JPzE100, E4, Foch155 - 0, azaz NULLA dmg-el zárta a csatát. E4 konkrétan a lőszert is sajnálta, mert nem is lőtt.
Illetve mi a hiba a következő képen?(#41917) +SoulRiever-: kicsit kockáztatva én is pihenőt, szintén Lakeville pályán a saját T49-ünket miután a szóbeli kérlelés nem hatotta meg, hogy menjen spottolni, gondoltam egy 500 körüli majd jobb belátásra deríti. Hála az égnek nem nyomtak ki, igaz Ő sem ment el spottolni, hogy nyomorodjon meg a köcsög németje. Esküszöm most már a németek sokkal hülyébbek mint a siemka lengyelek!
jaaaa, majd elfelejtettem, hogy kifejlesztésre került a következő T10 tankom a 121 személyében (15.) így elődjét, bár nem volt rossz, de el is adtam gyorsan. Mondjátok, hogy a 121-el is lehet csapatni 500-akat!?
-
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #41231 üzenetére
res_mods/0.9.14/scripts/client/gui/mods/mod_autoaim_indicator.json
Itt lehet letiltani ha le akarod:
"addon-dead_shot_blocker": true,
"addon-ally_shot_blocker": trueEz az ally_shot_blocker nem tudom micsoda, lehet már sima safe shot is került bele.
Egyébként nagyon jól van belőve az időzítés nekem rengetegszer akadályozta meg hogy feleslegesen lőjek a hullába viszont egyszer sem akadályozott meg akkor ha volt valami a hulla mögött és arra kellett lőnöm. -
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #41181 üzenetére
Használsz Autoaim indication + snapping modot? Úgy rémlik abba került bele ez a speciális safe shot funkció azaz ha kilőttek egy tankot előled akkor nem enged rálőni a hullára egy rövid ideig így spórolhatsz a skúlóval. Ez a funkció amúgy asszem kikapcsolható mod konfigurációs fájljában.
-
lacibacsi
addikt
válasz
fradi81 #39418 üzenetére
Bakker! Az utolsó lövésem lepattant egy RHM-ről!!
Mire újratöltöttem, valaki más kilőtte... Köszönjük RNG!
(#39417) Departed: Többször hallani, hogy annak ellenére is kicsit túlértékelt az LTWT, hogy milyen sokan játszanak vele. Neked bevált? Hozza azt az élményt amit a RU 251, vagy a T49?
-
Greentea
senior tag
válasz
fradi81 #38656 üzenetére
és (#38655) ollie
Igen igen úgy próbálom felfogni, de egyszerűen nagyon nem megy. most is 7 csatából 1 győzelem.
Lehet ez is benne van, hogy baromi szar pályákat kapok, de inkább én felejtettem el játszani...
Pedig a végén, utolsó 100 csatára a Tiger2-öt nagyon megszerettem, kék-lila szintet hoztam vele, tehát a játék is ment vele.(#38657) Enzolord
Ha úgy van akkor természetesen töltöm, de az hihetetlen, hogy megyek a normál heavy helyre és 40sec alatt meghalok. Lehet most szüneteltetnem kéne, mert a csapat fele heavyvel campel és nézi hogy kilőnek.
De természetesen én is valamit elrontok. Csak még nem tudom hogy mit. -
jr1994
addikt
válasz
fradi81 #38208 üzenetére
Szerintem is remek tank az Indien panzer, de én nem fogom megtartani mert legénység nélkül azért nem játszanék vele. Eddig két tankot tartottam meg úgy hogy új legénységet képeztem bele (bár még egyiken sincs meg a 6. érzék se) az 50 100 és a Tigris. Csak szegény Tigris új töltőjét is el kellett lopnom hogy ne már egy 75%-os tag csatlakozzon az E100-ban
Enzolord: én néztem kíváncsiságból hogy meglesz-e a 24 óra poszt nélkül hát nem sokon múlott. Elrontottátok, Scheff mindjárt leiratkozok rólad
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
fradi81 #38012 üzenetére
ÁÁÁááááá, neeeeee!!!
Csak nem neked is?!?
Ha tudnád mit kaptam én tőle, mikor besiklott 8-unk közé egymaga World of Warships-ben...
Megkaptuk, hogy milyen szemetek vagyunk, mert mind őt lőjük és hogy milyen igazságtalan 8-an egy ellen... Az, hogy a másik oldalon az ő csapata gázolt át rajtunk 12v4 felállásban már nem zavarta...
-
rlazol
veterán
válasz
fradi81 #37972 üzenetére
a végén már úgy voltam, h akartam sebezni. :
és a küldibe a lőtt sebzés is beleszámít.
De akkor tessék itt van T7-ben tisztán spot-ból.
bocsánat, ha vki épp ezzel szenved és nem jön össze neki, megfelelő pályán kis szerencsével sima ügy. Nekem harmadszor adja be 3 nap alatt....mellesleg első francia ászom.
és az első alkalom, h az ellenféltől vki gratulál a csata végén.
-
-
benvolio
őstag
-
pintyesz
senior tag
válasz
fradi81 #36781 üzenetére
Az a hsz. inkább jószándékú volt,mint érdembeni segítség.
Ugyanis nem az volt a kérdés,milyen konfigon megy el tutira a WOT.
Érdekes módon,mindenki átsiklott a "minimum" szón.
A milyen konfigot vegyek topikból,sztem kétlábbal rugdostak volna ide,vagy be másoltak volna egy World of Tanks system requirements adatot.
Én meg kis naívan azt hittem ebben a topikban tudják milyen minimum konfiggal lehet,FHD-ban maxon játszani.
Így utólag inkább azt kellett volna megkérdeznem ki játszik itt a leggagyibb konfiggal FHDban,maxon.PS-os hókuszpók meg nem én vagyok,a gépet csak összeraktam a saját videókártyámmal.
A kép mobillal készült,az fps-t meg kénytelenek vagytok elhinni. -
nyunyu
félisten
válasz
fradi81 #36605 üzenetére
Eltelt 2.5 perc a meccsbol, ilyenkor mar ki szoktam osztani a bot reportot a hatso sarokban az ellent varo top tankoknak.
De elotte elmegyek a terkep masik oldalara meghalni a kettovel kisebb tankkal, hogy spotolhassanak nyugodtan maguknak, amig en mar masik tankkal jatszom.
-
törölt tag
válasz
fradi81 #36504 üzenetére
Úh. Akkor most van egy kis zavar nálam.
Kell még kb. 15k xp, így lesz időm gondolkodni. A legénység annyira nem számít, mert a 8.8-as jt-ben 4 skilles csávók ülnek.
Greentea: nekem még sok xp kell az E50-hez, a fee xp-t meg gyűjtöm, mert ahogy hallottam, stock állapotban az E50 gyengusz.
Nekem az első 10-es tankom az E5, 4 csatát mentem vele, wr 0%Jó kis tank, de most már nem vagyok annyira oda a heavykért. A leo1 és az e50m vonalon mocorgok és a medek tetszenek.
-
Kakumix
senior tag
válasz
fradi81 #36044 üzenetére
WoT-hoz elég a 2GB és szerintem még vagy 2 évig elég is lesz, viszont a 960 topikjában már a 4GB-ost ajánlják és mintha olyat is írtak volna mostanában, hogy a 2GB-ost ki is fogják vonni a forgalomból.
Nekem 2GB-os van és a korábbi ATI 270 fényévekre van tőle, driver, megbízhatóság, stabilitás és sebesség tekintetében is. -
zodo
nagyúr
válasz
fradi81 #36007 üzenetére
Köszi szépen a próbát.
Azon gondolkoztam hátha egy korábbi csúcs kártya lenne a jó választás ami még dx9 alatt volt toppon mert ahogy nézem a teszteket úgy vélem az újabbak, kevésbé optimalizáltak e téren így kevésbé ütőképesek a korábban megjelent kártyával szemben.(#36009) Kean_Sorbo
Igen erős páros, köszi.
-
jr1994
addikt
-
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #35681 üzenetére
Nálam i3-2120 van és v-syncnél stabil 59 nélküle pedig 40 és 100 között ugrál, de alacsonyabb grafikai beállításokkal játszom, mert nem a proci a szűk keresztmetszet hanem a vga-m (Sapphire HD 7770 vapor-x).
Amíg nem hajtja 100%-on egyik cpu magodat sem addig inkább a vga határozza meg az fps-t nem a proci. -
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #35677 üzenetére
Egyik cpu magod sem megy 100%-on szóval nem hiszem, hogy azzal lenne a gond. HDD elvileg szintén nem lehet, a csata elején betölti a pályát a HDD-ről a memóriába onnantól nem számít a HDD.
Próbáld ki, hogy bekapcsolod a vertikális szinkronizálást, nekem mióta bekapcsoltan nem ugrál az fps hanem fix 59.
A 46 fps egyébként bőven a játszható kategória még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest