Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Terek #83685 üzenetére

    Nem feltétlen, ha odaérsz a küldetéshez, akkor rákérdezel a csata elején, ha látod, hogy vannak olyan típusú tankok, hogy kit érdekel a szakasz a pm küldetéshez és szinte mindig van jelentkező. A stug féle szakaszos küldetéseket akár 1 ember is megcsinálja (kivéve a light-arty kombót), úgyhogy mindegy, hogy nincsenek összeszokva a szakasztársak. A nagyobb tankok szakaszos küldetései már valóban kemények, azt nem hiszem hogy ilyen adhoc szakasszal meg lehet csinálni, vagy gyakorlottabb játékosok kellenek, de a stug az még nem. A TD első szakasz küldetést úgy csináltam meg, hogy elment a netje a srácnak és csak a csata végére jött csak vissza, mondtam neki, nyugi, már megvagyunk a küldetéssel, a mellék küldetés is meglesz, ha életben marad egyvalaki :)

    Egyedül a light-arty vegyes küldetés az ahol én pl elakadtam, aki jött srác nem bírt 1000-t sebezni egy tier9 artyban sokadik nekifutásra sem, úgyhogy nekem se lett meg, de neki sem, ráadásul neki 2000-t kéne sebeznie :)

    Dobd fel a kérdést a chat-ben mindkét csapatnak, mindig lesz, akit érdekel. Sok olyan is van, hogy klánban van, de nem érnek rá vagy nincs olyan tankja stb. Sok a kicsi klán.

    Más. Szenzációs ez az autoaim segéd, nagyon tetszik. Egyedül maradtam a T25/2-vel prokhorovka hegyoldalban és ilyenkor már csak a max sebzésre lehet törekedni, mielőtt kiszednek. Azt nem tudtam, hogy a síneknél fog jönni először az ellen vagy a hegytetőről, ezért beállítottam az ágyút a kettő közé. Jött is a scout a síneknél, kidugta a fejét, én fordítottam az ágyút és szinte azonnal aktiválni tudtam az autoaimet. Ahogy célra állt az ágyú egy nagyon minimálisat vártam, figyeltem a scoutot, hogy ne tűnjön el a tornya és bumm, kiszedtem. Nekem nincs ilyen villám reakció időm, hogy sniper módban ki tudtam volna szedni. Az egész jelenet nem volt szerintem 2-3 másodpercnél több. Szerintem anyázott is a scout miatta, azért az durva, hogy éppen csak kidugja a fejét és már kapja a lövést :)

    Amire nagyon figyelni kell, hogy su, isu, szemből nem szabad befogni, mert nem fogja belőni a löveg mellett, ahova rááll, azokat manuálisan kell. A másik, hogy kell néha az arany. A bulldoggal nem tudtam leállni célozni, mert ellenfél vett körül. Egy t34-3-t befogtam, de nem tudtam körbefutni, mert malinovkán a vízben, domb mellett állt. Normál lőszer nagyon nehezen vitte be, a következő tárat aranyra váltottam és az már kiszedte. Vannak ilyen helyzetek.

    Artyban feltűnően hasznos, TD módban simán ki lehet kapkodni a látótávon belül levő ellenfeleket vele, nem kell a műhold képpel szórakozni. Még TD-ben is használom, mert ahogy rámegyek egy ellenfélre, bekapcsolom és azonnal tudok lőni, ahogy ráfordultam (akár úgy is, hogy takarásban van az ellenfél), így nyerek egy minimális időt, ami azért sokszor számít, nagyon is.

Új hozzászólás Aktív témák