- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
-
grex4
aktív tag
Nincs kedvem visszakeresni honnan emlékeztem rá de ha rosszul emlékszem akkor bocsánat a szakaszos winrate-el kapcsolatban.
Igen, igazad van abban amit leírtál, ezért van neked mindig igazad, mert nem arra válaszolsz amit írok.
Nagy számok törvénye alapján lehetsz legalul, legfelül és középen ugye ha random ugyanannyiszor. Így mégis 45% körűlről indulsz akármit is rontasz el és akárhányszor. Tényeket nem lehet felhozni mert sose teszik közzé a statisztikákat (nem véletlen), ha mégis megtennék látszana minden. Sértődött meg sose szoktam lenni és nem is leszek mert kinőttem már rég. Egyszerűen rámutattam hogy akármit is mondok nem véleményként lesz felfogva, hanem 15 éves trollkodó "rinyagép"-ként.vhw részemről lezárva, tekintsd tágytalannak az eszmefuttatásaimat ezentúl, töltsd el hasznosabban az erre szánt időt.
Stauffenberg: Szóval nem állítottam hogy kereskedelmi diplomám van, fogalmam sincs mi van a háttérben ezért írtamhogy "egyszerűbb arra gondolni" de lehet bármi más.
-
grex4
aktív tag
Minden topicban vannak házmesterek, soksok hozzászólással, középkorúként akiknek mindig igazuk van és az utolsó szó is az övék. Minden témában kötelezőnek érzi a kontrát, megmutatni a másik oldalt még akkor is ha 10 emberből ő látja így egyedül. (ezt hívtam múltkor wg hívőnek..)
pont ezaz hogy a csaták döntő többségében tettél annyit a csatához hogy ne csak 10-zel nyerjél többet.
60-65%ot szakaszban egyáltalán nem nagy művészet elérni, ezt írtam is hogy nincs megállás.
egyedül is ellehet de rendkívül kivételes tudással, lehet találni ilyen formát. (elenyésző ember képes erre)majd ha be lesz vezetve a szakasz nélküli winrate amit wg ígért akkor fog látszódni ki igazán jó játékos.
Nem várok választ a kommentemre, főleg nem kiragadott és kifordított félmondataimra kötözködésekkel tele. Múltkor is kaptam egy hasonló választ amire válaszoltam privátban, ott sem tolongtak az érvek.Ha random a csapateloszlás, akkor egy ember köbö 1/15-öd részben képes elrontani a csatáit, 0 teljesítménnyel kábé 45%ról indul. Ennél kevesebb winrate-hez csapat ellenes teljesítmény kell.
-
nyunyu
félisten
Nem cseszi szét a fórumot, nem egy bélyeg nagyságú pixelhalmazt szúr be, hanem olyat amiről elsőre is el tudod dönteni óhajtod-e megnézni nagyban vagy sem. (aztán ha érdekel megnyitod valós felbontásban).
Azt nagyon szeretik a mobilnettel rendelkezoek, hogy direktbe beb*sznak egy 8-900K-s kepet.
Masreszt meg a hulye PH motor zsugoritja a kepet, es IE alatt csak ugy lehet teljes meretben megnezni, ha kimasolom az URLjet vagolapra, aztan uj fulon megnyitom.
-
PAtr0n
addikt
Persze, értem én a másik oldalt is, meg azt, hogy próbálnak egy mindenki által szerethető játékmenetet kovácsolni, hisz így lesz több játékosuk ergo több pénzük a premium cuccokból. Amiket leírtál, teljesen igazak, lehetne hőbörögni sok olyan dologra még, aminek köze sincs a valósághoz, de én nem is azt mondtam, hogy full szimulátor legyen belőle, mert akkor erősen csak rétegjáték lenne.
A legnagyobb baromság akkor is a keretezés, a többit egye-fene elismerem nem akkora baj, de az... Elég lenne annyi is, hogy ha spotoltak valakit jelenjen meg a tank oszt kész.
Ettől még szórakoztató maradna, de nem b*szná szét sok ember idegeit köztük az enyémet is. Írom ezt úgy, hogy elég eredményes vagyok a játékban, nem azért nyavajgok, mert kicsi a winrate-em, vagy a találati pontosságom. De mind1, hagyjuk a témát, élvezem ezt így is, majd csak belejövök mégjobban -
PAtr0n
addikt
A tapasztalatlanabb játékosok kitartóbb magja maradna játszani, és szépen lassan megtanulná.
A bokorban bújó rohadékot meg úgy lehetne kiszűrni, hogy neki se lenne átlátszó a bokor sznájper módban, azért mert ő épp beleállt. A parancsnoknak ki kellene látni, ergo vagy a tornyot, vagy a csövet ki kellene dugni. Így meg már mindjárt fifti-fifti az esély a vadásznak, meg a vadnak is.Fel:
Majd holnap megnézem, most nem vagyok otthon. kíváncsi vagyokAz a baj az emberekkel, hogy ha valami már picit bonyolultabb, rögtön jön a duma, hogy az úgy szar, játszhatatlan, baromság, stb... Sokkal több is lehetne ez a játék, de így egy olcsó árkád céllövölde. Mint mondottam, nagyon tetszik, de azt nehéz lenyelni, hogy kiszkótol egy rohadék, és 800 méterről látja a bokorba beásott önjáró lövegük a piros körvonalat, és 1 mp alatt halott vagyok. Ezen a részén kéne még csiszolni, és higgyétek ti is jobban élveznétek, a vérpistikék meg gyorsan kikopnának, ami tegyük hozzá, jót is tenne a játéknak. No offense, remélem páran azért egyetértenek.
-
g85j
tag
Az tuti!
De azért neki nem olyan rosszak a mutatói. Azt hittem, hogy felszánjta a pályát a BC-el, mert ahhoz kell sztem tapasztalat bőven, neki meg az van.
A lényeg, hogy többet vártam tőle.Más:
Végre megvan a JgdPzE100, igaz a fél garázsomat ki kellett üríteni sajna....
Brutális egy dög, elég pontos, és nagyon tud pattogni. És elég sokat szokott 1 lövéssel pusztítani, 8 de akár 9-es tankokat is.
Tettem rá töltésgyorsítót és és távcsövet, így 22.17 alatt tölt.
Harmadiknak mit lenne érdemes berakni?
Én a venti felé húzok.....hátha húzna még egy kicsit lejjebb a töltésből. -
CHaooSS
őstag
Semmi ilyesmi nem jöhet szóba.. :-/
nettel soha nincs gond, csak akkor ha a szolgáltató csinál valamit
RU 2 -3 -7 szerveren játszok ahol nem nagyon megy 70 fölé a ping szóval nem is a net miattdriverekkel nincs gond nem rég volt teljes frissítést és vírusirtónál sincs semmi.. :-/
valami érdekes módon csak a WoT csinál ilyet..
-
-
Tiszteletes
aktív tag
Hoznám ha nem is teljesen jó példának a különböző szolgáltató multik ügyfélszolgálatait. Mert innen van saját tapasztalatom arról, hogy milyen is egy internacionális nagyvállalat ügyfélkezelése. Illetve, hogy milyennek kell lennie. (Tudjuk, hogy ők is vastag rétegben terítik bélsárral az ügyfelek 95%-át, de legalább ott van a kakin a cukormáz.) Szerinted a 70 éves Magdi néninek hogy esne a következő: a telefonos ügyintéző ráébreszti arra, hogy azon a fekete dobozon, mindösszesen egy gomb van aminek a benyomása által működésbe hozható, és Magdi néni már nézheti is a televíziót. De egyébként hogy lehet ekkora retardált farok?! Mindösszesen 1 lapnyi használati utasítást kellett volna elolvasnia, ha magától nem jött volna rá?! Úgyhogy az értelmi képességeire, és annál is inkább a korára való tekintettel, jobban tenné, ha keresne egy közeli sírgödröt és magára húzna néhány lapát földet.
Ugye, hogy felháborító. Pedig a mindennapjaink is hemzsegnek a Magdi nénihez hasonló retardáltaktól. Mégse küldi el őket senki oda ahová valók. (Mert jó részük azért keményen építette a szocializmust, amit gyorsan elprivatizálhattak, és már nincs semmi ami miatt háborúzni kéne. Tehát ülhetünk otthon/melóhelyen a karosszékben és vitatkozhatunk ilyen kaliberű témákról.) Nem, mert neveletlen, bunkó, és illetlen viselkedés volna. (Nem mellesleg Magdi néni naivan menne a másik szolgáltatóhoz, amíg onnan is el nem küldik hasonló stílusban.)
Egy ilyen kaliberű cégtől minden területen a professzionalizmus az a minimum ami elvárható a kommunikációba is. A retardált barom kérdésekre legyen meg a sablon egy intelligens szóvivőnél, üf.szolgálatosnál, és cégvezetőnél is. Ha nincs, a kitétel "intelligens" nem érvényesül.->suttyó, bunkó
Én e-tekintetben pl. annyival érzem különbnek magam Serb-nél, hogy ezen hiátusom ismeretében, nem sok lehetőséget engednék magamnak, hogy retardált kérdésekre válaszolgassak. Erre fizetnék olyat, akinek ez folyamatosan megy az általad is írt, langyos klisékkel. Mert a bunkóság (ahogy Te írtad, karakteresség) mindig kevesebb embernek fog bejönni.
-
zserrbo
aktív tag
Majd, ha jól meghackelik őket, mint a Sonynál is tették leshetnek és kapkodhatnak. Bár lehet az indok nem ugyanaz volt, attól még itt lehet.
Gondolj bele egy 8as prém tank lehet 12500 arany is, ami több mint 15000Ft plusz a prém fiók. Ne mondja már valaki nekem, hogy ennyi pénzért le kell szarni a felhasználókat!!
-
grex4
aktív tag
Ezt kérlek 2 perc alatt találtam ki de úgy látom túl gyorsan olvastad el.
-3nál több haverod nem lesz a játékban ugy hogy nem tudsz trollkodni
-nem kell sereg ember mindenki 3szor meggondolja hogy miért küld el replayt, és ha jogosan küld el auto 1 napos ban, ehhez elég egy kenyérpirító is.
-aki olyant tett amire vki képes a saját banját kockáztatva replayt küldeni wg-nek, arra igen is lehetne erőforrása hogy átnézze. Gyanítom nem sok ilyen érkezne.
-mint írtam tier 4 vagy 400 csata azt elég nehéz elérni 10 meccs alatt..am. peace. Mindenki jól járna.
Steelheart2: 30 mp-ig te szoktál úgy várni hogy a cső megsem mozdul? nem a test, hanem a cső... azért célozni kell meg a kéz is remeghet..
A kezdőkörbe gyanítom látta legalább 8 ember, aki klikkel egy reportra és másnap játszhatja a következő farm körét.
Gyorsan találtam ki ezeket, de egyáltalán nem elrugaszkodott ötletek...
-
sith7
félisten
Hát azt veszem észre ... értem, addig már csak 380k xp kell
Diarmand
Lehet az a gond, hogy csak heavy tankjaim vannak, és mivel ez is az, azt hiszem úgy kell vele játszani
Egyébként volt már rá példa erre a futós megoldásra is, de mostanában én nem nagyon találkozom magányos tankokkal, ha meg már ketten vannak, akkor necces a melléfutásbalintka
Lórim nincs, de szerintem nem is lesz soha, ha egyáltalán egyszer eljutok itt tier 10 - ig, még egy francia tankot nem húzok -
joergie
őstag
ilyet találtam ingame chat kikapcsolásra
Nekem is elkel, mert ha megdöglök én osztok mindenkit, és hát hamarosan ennek meglesz a böjtje. bár úgyis akarok már nyomni egy uninstallt, csak legyen meg az m60 -
Djuree
félisten
én úgy emlékszem nehezen tudtak átlőni vele. persze aki tudja hol kell lőni annak nem ellenfél. de sokan nem tudják.
dorka16: sztem adj neki még egy esélyt. fejleszd ki fullra, aztán ha úgy sem tetszik akkor nincs mit tenni.
én az M6-al tartom a kill rekordom, 9 killelnekem az is nagyon bejött.
-
Diarmand
senior tag
Te is nagyon jól tudod, hogy ha T8-as meccs volt régebben, akkor csak elvétve fordult elő T7-es arty, az ötös-hatos volt a legjellemzőbb. Ha pedig arra utalsz, hogy ha T8-at magas tierbe rakott, akkor az arty őket szemelte ki ez általánosítás, ez sem volt jellemző. Mellesleg a sok arty miatt kevesebb T9-10 tank pörgött mint most, ezt nem tagadhatja senki.
Hát, nem jött össze. Talán legközelebb
-
joergie
őstag
-
emre
veterán
-
Angel1981
veterán
Nem, de ilyen tervek miért ne létezhetnének?
Akkor még nem tudták egyértelműen, mi lesz a "harckocsi" jövője, mi lesz az a méret / ágyú / személyzetszám, ami hatékonyabban szerepelhet a csatamezőn, mint az akkoriak.Ma már egyértelműen tudjuk, hogy az olyan koncepciók, mint a Landkreuzer P. 1500 Monster, a Landkreuzer P. 1000 Ratte, de még a Maus is életképtelen volt, túl drága, túl nehéz, túl bonyolult, logisztikai problémák tömkelegét vetik fel, stb.
Anno miért ne tervezhettek volna ilyesmiket is?
Az mondjuk valóban "gyanús", hogy egyetlen fénykép sem maradt fenn róla sehol, pedig állítások szerint 3 db is épült belőle.Azon meg én személy szerint a legkisebb mértékben sem akadok fenn, hogy egy ilyen tervre egy olyan elmebeteg mint Sztálin, esetleg ezt válaszolta volna, ami ott szerepel. SIMÁN!
(Aki ilyesmit is mondott pl., hogy "A magyar kérdés vagonkérdés!").
-
Tenken
őstag
Miért ne? Elborult diktátor volt mindkettő. Nem azért nyert Sztálin, mert több mérnöki/hadászati tehetséggel volt megáldva. Viszont mivel azzal legalább tisztában lehetett, hogy az oroszok ereje mindig is a számukban volt, beláthatta, hogy egy ilyen összetett probléma megoldása nem fér bele a háború megnyerése mellé...
Persze ez csak spekuláció, de ami baromságot lehetett elkövették mindketten. Brit titkosszolgálat konkrétan nem kívánta eltenni Hitlert láb alól, mert tartottak tőle, hogy a hülyeségei nélkül több problémát okozna a Wehrmacht.
-
sith7
félisten
ez igaz ... itt kell mérlegelni, hogy melyik a fontosabb, melyik gyűlik nehezebben
én nem vagyok jó játékos, nekem free xp - ből mindig kevés van, van SP - m, kredit gondom nem szokott lenni
szerk.:
egyszer nekem régen azt írta ő, akinek nem mondjuk már ki a nevét, hogy mindig minden tankot duplázzak le, mert azzal gyűlik a legjobban a free xp -
DVlad
őstag
-
-
K6000
aktív tag
Minden irányban + forgatom is (riszálás)
Sőt, bónuszként az alap tornyot rakom fel, hogy lásd azért azt sem egyszerű átlőni szemből ha nem pont rád nézek, hanem melléd. Látni fogod a tornyon csak keveset kell mozdítanom és csak arra a röpke időre amíg megkapod a 300 + pofont.P.S: Azzal remélem mindenki tisztában van, hogy az autoaim nem a gyenge pontokra céloz!
-
K6000
aktív tag
Hmmm szerintem tehetünk egy próbát. Az IS-6 tankodnak ha nem töltöd be a prémium lőszert akkor 175 mm az átütése. A tornyot így nem ütöd át mivel az 185 mm, a kupolát igen de mivel mozgok, nagy eséllyel fölé fog menni. A front páncél átütéséhez ami ugye 150 mm és döntve van + be is forgatom legalább 200 mm kell, ha ügyes vagyok (ideális mértékben forgatom) vagy van némi távolság is közöttünk akkor még a 200 mm átütés is kevés. (Tiger 8.8 ágyú csak prémiummal tud átlőni) egyetlen esélyed a géppuska nyílás de azt nagyon nehéz lesz eltalálnod mivel a tank mozogni fog!
A tapasztalat az, hogy az orosz tier 6-8 tankok szemből csak igen-igen ritkán sebeznek meg. A csatáim nagy részében hozza a Tiger P "szerzett lehetséges sebzés" értékét ami átlag 2000-3500 között szokott lenni. A játék stílusom is nagyon hasonló a 2 tankkal, ha Top Tier vagyok. -
AlexWolf
senior tag
attól függ mit nevezünk masszív profitnak.
nálam Lőwével ha nem lövök, de kilőnek és vesztünk, akkor kb 6-9000 Profitot termel.Ha lövök 1-2-t, és sebzek is, akkor ez felkúszik olyan 20k-ra.
Ha sokat lövök, de vesztünk , akkor olyan 60-80k a nyereség.
Ha sokat lövök és nyerünk, akkor meg a csillagos ég.
-
Angel1981
veterán
Csatlakozom, szerintem is legfeljebb 3. képességnek éri meg a BIA.
Szinte placebo hatás, és nagyon "kényes" skill, hiszen minden tagnak meg kell lennie ahhoz, hogy érvényes legyen - egy legénységgel végigküzdöd pl. a Pz. IV. - VK3601 - Tiger - Tiger II - E75 vonalat, aztán bukod az E-100-nál. (Jó, persze, újra lehet rendezni, de akkor is macera.)Egyébként elsőre nekem is jobbnak tűnt...
-
nyunyu
félisten
Egy 50%-os legénységhez képest egy 100%-osnál, 50%-al kellene javulnia minden mutatónak, töltési időnek, fordulási sebességnek, látótávnak stb. De nem ez történik.
Gondolom töltésiidővel számolva hozták ki ezt a ~2%-os értéket, akik ezt számolták, ahol tizedmásodpercre le lehet mérni a javulást.AC Mle48, 120mm, 100% legenyseg, BIA nincs:
EGLD+periszkop: 9.97 reload
EGLD+periszkop+venti: 9.75 reload (-2.2%)
Rammer+EGLD+periszkop: 8.97 reload (-10%)
Rammer+EGLD+venti: 8.78 reload (-11.94%) -
bartucc
addikt
Azért legyünk reálisak: ezek apró bónuszok, amik növelik a győzelem esélyét. De nem prémiumos, alkalmi játékosnak azért kevésbé számít, az hogy veszt, vagy nyer, ő csak egy jó csatára vágyik maximum. Annyira egyikkel se lehet ilyen szemszögből mellényúlni.
Aki profi, az meg tudja, mi a jó, és mi a nem, nem itt fog tanácsot kérni, mert saját taktikája van. Tanulni lehet másoktól, de utánozni másokat nem. Neked lehet nem hasznos a BIA, másoknak annál inkább, legalábbis érzik talán a hatását, ha máshol nem, a statisztikán.
Ennyi, tudni kell, melyik csoportról megy a vita, egyikről azért felesleges, mert nem igazán érdekli, és számít neki, a másik meg úgyis a saját tapasztalataira esküszik. Aki kérdez, annak mindenki mondja, ami szerinte a legjobb, ennyit lehet tenni, hitvitát kezdeni viszont kár.
-
Angel1981
veterán
10.000 FT-om lett volna rá, hogy belekötsz!
Legközelebb leírom!
Ja nem, mégsem, mert akkor meg azért nem fogsz tudatosan, csak hogy okosabb légy.
Bár akkor meg sehogy sem lennél okos - ez aztán a dilemma, mi?Egyébként igaz, (az egy, azaz EGY egész komplett prototípus) Maus végsebessége 13 km/h, elismerem.
-
Atlantis
veterán
Parttalan vita, kinek mi számít, mindenhez kapsz 5%-ot vagy csak a célzáshoz 10%-ot. Én az előbbit preferálom. Nálam vert.stab és EGLD együtt csak némelyik táras tankon van, ahol nincs rammer.
Enzolord: ok, majd figyelek rá, eddig nem tűnt fel, hogy a BiA hatását veszíteni, ha kiesik egy tag.
Remusz: a BiA a tűzoltás, javítás, álca skill hatását is növeli 5%-kal az alap képességeken felül.
-
szbalogh
addikt
Úgy gondolom, hogy nem csak a tanktól hanem a játékstílustól is függ kell-e EGLD. Pl AMX 12t-vel ha beállsz egy bokorba és messziről lődözöd ki a tárat, akkor elgondolkodtató a célzásgyorsító hiszen messzire akarsz kilőni minél több skulót. (ide azért beszúrnám, hogy az ilyen passzív felderítéskor ugye ritkán kerül sor lövésre) Ha viszont bekerítős oldalbatámadóst szeretsz játszani, akkor tök felesleges, mert általában közvetlen közelről zoom nélkül tárazol ki. Szerintem az utóbbi játék élvezetesebb és hasznosabb a csapatnak is.
A nehéztankok pedig általában igen közelről puffogtatják egymást ahol kb célozni se nagyon kell. Szerintem ezekre is többet ér egy venti+töltésgyorsító+javítóláda konfiguráció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gitáros topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest