Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiszteletes

    aktív tag

    válasz vhw #15072 üzenetére

    Hoznám ha nem is teljesen jó példának a különböző szolgáltató multik ügyfélszolgálatait. Mert innen van saját tapasztalatom arról, hogy milyen is egy internacionális nagyvállalat ügyfélkezelése. Illetve, hogy milyennek kell lennie. (Tudjuk, hogy ők is vastag rétegben terítik bélsárral az ügyfelek 95%-át, de legalább ott van a kakin a cukormáz.) Szerinted a 70 éves Magdi néninek hogy esne a következő: a telefonos ügyintéző ráébreszti arra, hogy azon a fekete dobozon, mindösszesen egy gomb van aminek a benyomása által működésbe hozható, és Magdi néni már nézheti is a televíziót. De egyébként hogy lehet ekkora retardált farok?! Mindösszesen 1 lapnyi használati utasítást kellett volna elolvasnia, ha magától nem jött volna rá?! Úgyhogy az értelmi képességeire, és annál is inkább a korára való tekintettel, jobban tenné, ha keresne egy közeli sírgödröt és magára húzna néhány lapát földet.

    Ugye, hogy felháborító. Pedig a mindennapjaink is hemzsegnek a Magdi nénihez hasonló retardáltaktól. Mégse küldi el őket senki oda ahová valók. (Mert jó részük azért keményen építette a szocializmust, amit gyorsan elprivatizálhattak, és már nincs semmi ami miatt háborúzni kéne. Tehát ülhetünk otthon/melóhelyen a karosszékben és vitatkozhatunk ilyen kaliberű témákról.) Nem, mert neveletlen, bunkó, és illetlen viselkedés volna. (Nem mellesleg Magdi néni naivan menne a másik szolgáltatóhoz, amíg onnan is el nem küldik hasonló stílusban.)

    Egy ilyen kaliberű cégtől minden területen a professzionalizmus az a minimum ami elvárható a kommunikációba is. A retardált barom kérdésekre legyen meg a sablon egy intelligens szóvivőnél, üf.szolgálatosnál, és cégvezetőnél is. Ha nincs, a kitétel "intelligens" nem érvényesül.->suttyó, bunkó

    Én e-tekintetben pl. annyival érzem különbnek magam Serb-nél, hogy ezen hiátusom ismeretében, nem sok lehetőséget engednék magamnak, hogy retardált kérdésekre válaszolgassak. Erre fizetnék olyat, akinek ez folyamatosan megy az általad is írt, langyos klisékkel. Mert a bunkóság (ahogy Te írtad, karakteresség) mindig kevesebb embernek fog bejönni.

    [ Szerkesztve ]

    Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Új hozzászólás Aktív témák