-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ahogy sejthető volt 87% körül megállt a történet és már játszani is alig mertem mert véletlenül 'nagyon jól tudtam játszani 'az elmúlt napokban.
Ma már meg lett az eredménye, egy sebző lövés és stb. de azért egy Skoda T 27 Ász kör befigyelt.
Összes heavy és td ment az erdőbe, jobb oldalt és kb. a közepe is nyitva maradt a pályának.
Megálltam C1 környékén aztán vártam az érkezőket.
Csorda megállt az erdő közepén, én sem voltam túl jó helyen de max innen tudtam segíteni.
T95 meg is talált de a sarokban lévő WZ-111G FT-el kb le is hoztuk ezt az oldalt. -
kchryss
veterán
A küldetéseket se felejtsük el. Az is eltér az EU és RU szerveren. EU-n 5x szorzó van minden leszorzózott tankra az ágon naponta 1x. Így napi szorzókkal nagyon jól lehet haladni. RU szerveren csak legénységi szorzó van az ágra.
Összességében azt lehetett mondani hogy az EU szerveren kevesebb tank volt leárazva és kevesebb ideig is viszont nagyobb kedvezménnyel és jobb küldetésekkel. RU szerveren meg kisebb kedvezmények, de több tank van leárazva. Ez várható nálunk is szerintem. -
Raidon
őstag
Szép grat
Azt az egyet nem értem Streamereknél, hogy úgy takargatják milyen felszerelés van a járművön, hogy ihaj
pl Sheff egy olyan Streamet nem láttam ahol látni lehet milyen felszereléssel használja az adott tankot a meccs meg az eredmény ott van... A felszerelés nincs pedig mondjuk pár kezdő embernek esetlegesen hasznos lenne mondjuk...
-
kchryss
veterán
Skill is 0-ról húzta anno.
Abban meg Janónak nagyon igaza van hogy egyáltalán nem mindegy hogy mikor játszik vele valaki. Most várhatóan 1 nap alatt annyit fognak ugrani az elvárt értékek hogy nemhogy Tankelit, de a nála jobb játékosok sem tudnák már 3 markolni. Várhatóan hetekig lehetetlen szinten fog lenni a 3 jelhez az elvárás.
#220818 h1mpi
Csak az a probléma hogy ha használja a 10 fokos lövegsüllyedését akkor abból a kupolából nem látsz semmit így el sem találhatod.
#220854 peterson79
Természetesen nem engedi. Amíg nem csinálod meg az előtte lévő összes küldetést addig nem aktiválhatod javításra a 15-öst. -
peterson79
őstag
Még mindig nem megy nekem ez a markolás. Nem tudok konstans jó eredményt hozni, nagyon sokszor elmegy mellettem a meccs és nem tudok sebezni, de még szpotolni vagy láncolni sem. Mármint nem eleget...
Super Hellcat-et nyomtam, azon elvileg kevés az elvárt érték, 1650 most a 95%, ha jól emlékszem. Nem egy nagy szám tényleg, 4-5 lövés és megvan, valamiért mégsem sikerül minden egyes pályán hozni
-
jano_77
nagyúr
Marha nehéz dolga van úgy, hogy nagyon keveseknek van meg a tank! Sosem értettem, hogy miért gondolják a nagyobb streamerek (CC-k), hogy az nagy teljesítmény, hogy mikor mindenki előtt megkapnak egy tankot, azonnal legunmarkolják!?! Tegyék ezt meg akkor, amikor már mindenki tud vele játszani.
EZT láttátok, hallottátok már? Micsoda hely.
-
peterson79
őstag
szerintem elsőnek AE Phase I
Brutálisan jó tank. Magas alpha, jó DPM , kiváló torony a dombharchoz, ingyen javító van rajta...szerintem kiváló választás a többihez képest.
Az előbb buktam el a 30-ezres küldit megint, mert 2100 HP-t tudtam csak összelőni, miközben 0-15 lett az állás...egyébként egy lövés hiányzott, mondjuk pont high roll, de talán beadta volnaEgyébként marhára számít a csapat. Ha nem tudjuk elhúzni a játékot legalább 5 percig, akkor megette a fene az egészet. Egyszerűen nincs idő kiosztani a sebzést...
-
jano_77
nagyúr
Klán chaten azt rebesgették, hogy a Renegade, Somua és az IS-3A triumvirátus lesz holnap egy csomagban! Igaz lehet-e nem tudom. Mindenesetre, ha igen, akkor ismét beszoptam a Somua-t, mert a másik kettő már megvan, így nem igen érné meg a vétel, max ha nyernék vele goldot.
-
jano_77
nagyúr
Elgondolkodtam azon, hogy vajon ezek a nagy számú licitek tényleg valósak, vagy csak egyesek fel akarják verni az árat és taktikáznak?
De én úgy vagyok vele, hogy ha szerencsém lesz és 15-ért lesz egy ritkaságom, akkor remek, de ha nem, akkor is boldog leszek, de többet nem adnék érte az biztos. -
Kolter
junior tag
Sok ember csak azért megy fel a szervere hogy FPS játékot játszon. Messzire sza..ik arra hogy mi a taktika ill. tematika.nekimegy a másiknak nonstop , blockot fog vissza tolatásnál, arty val lövi a saját tankját.Ez a játék minőségét rontja, Azt várom el a WG supportol hogy ezeket szűrje ki a játékból. Ne azt bannolják ki akki a WG beavatkozás hiányában maga tesz igazságot. De mivel nincs aktív support igazából , az automatikus algoritmus figyelő ezt nem tudja.
-
Thrawn
félisten
A "physics abuse"-t komolyan veszi a support, eddig akit emiatt nyomtam fel, azt mind elküldték pihenőre. Tudod, ha már ő is nyomkod meccs alatt, akkor én is, csak én megvárom a meccs végét amíg lesz róla replayem meg pár screenshotom.
Kolter: tök feleslegesen húzod fel magad az ilyeneken, mindig lesz olyan a többi 29 ember közül akivel csatában vagy aki új/fogalmatlan/idegből játszik/direkt rádáll mert csak stb. Ezekre nem vagy ráhatással akkor sem ha telesírod a chatet vagy a fórumot. Szóval stop cry kid!
-
Kolter
junior tag
Múltkor én is kaptam három nap bant. Mert az idióta egyetemista(ARTY!). Innentől egyetemista. A sztori . Live Oaks én medel mentem az északi oldalon a vasút mellett. Szembe bejöt egy ebr spoter a hid mellé a völgybe. Egyedül volt elszigetelve , hát rá mentem. És persze a saját egyetemista mit tesz be lő. Én ott álltam 30 sec bódulat . Az enemy ebr sértetlenül elhúz. Közbe belőt az enemy egyetemista. Még 30 sec . És belő az ebr ami kiröhögött.Én is belepantitotam egyet mire mindezt ki hevertem. A társak segítségével az ebr garázs . Én szépen visszamentem a gyökér team killer artyhoz , akinek a fél életem elvesztését köszönhetem. Hisz ha nem lö be simán leramaolom az EBRt, és belelövök. Elkerülöm az enemy egyetemista lövését.A meccs végig lökdöstem a geci tem killer arty egyetemistát.Ö se játszon ha már arra nem képes hogy nem lő rá a saját tankjaira. Én már nem tudok játszani , hisz a fél életem lement a meccs 1 min-ben . Plusz elment a javító és az elsősegély .Eredmény 3 nap ban , a debil meg mehet és lőheti tovább a saját tankjait. A másik este ugyan ez , az egyetemista magyar. Én egyedül játszok szemben öt enemy med . A map GHOSTH TWON . Támadnak ugyan tényleg nem volt esélyem de próbáltam minél többet lőni. Megint a saját egyetemista belém lő. Persze úgy hogy csak én kábultam , a körülöttem lévő enemyn meg se látszik. 5 sec deth . Írok neki hogy kösz a team killer shot. Erre játék után rám ír. Hogy ez egy ilyen játék , ö nem fog bocsánatot kérni.El kell fogadnom hogy még sebezhetem volna hármat négyet, és mivel a debil félkézel a segében úgy gondolta hogy engem lő ,semmit. Ezeket miért nem bannolja a WG. Leszarják a másik játékost , csak magukkal foglalkoznak . Úgy hogy nem is játszanak.És még hány ilyet mesélhetnék. Az arty egy parasita gerinctelen osztály . (Saját tank STB-1)
-
Bad Pritt
félisten
A két megoldás egymástól független, ha ő a foglalásban látta a biztosabb győzelmet, akkor nem gátolhatod. Az ilyesmit egyetlen normális játék supportja sem tolerálja.
Meg amúgy is, lehet neki épp foglalós küldije volt. Meg én is volt, hogy beálltam foglalni 14:5-nél, mert nem akartam kergetőzni, aztán végül ezzel nyertünk, mert 4 perc alatt sem találták meg a többiek az utolsó tankot. -
Bad Pritt
félisten
Most nem azért, de jogos a ban.
Objective based játékkal játszol, ahol minden meccs elején világosan leírja, mi a cél: lődd ki az összes ellenséges tankot vagy foglald el az ellenséges bázist ahhoz, hogy nyerj. A cél szempontjából érdektelen a kiosztott sebzés, individuális xp mennyisége, csak a győzelem számít a fenti két lehetőség közül egyet elérve.
Semleges oldalról nézve azzal, hogy kitoltad a foglalókörből, hátráltattad a csapatod és veszélybe sodortad a győzelmet. -
vJokka
aktív tag
A szinttel nő az élvezeti faktoruk. Szerintem T8-al kezdj, mert nagyon más az irányításuk, mint a lánctalpasoknak. Én még 1k csata után is tudok olyan balfax manővereket végrehajtani, hogy csak fogom a fejem
.
Felszerelések: cvs + optika + venti + pótkaja + tűzoltós direktíva, ez utóbbi helyett mehet valami látótáv növelő, ha maxos a tűzoltó skill a legénységen.Szerk.: Lőszernek jó sok HE!
-
-
tasiadam
veterán
nekem a WN8 stabilan emelkedik, winrate szepen lassan emelkedik. Ma voltak akkora osparasztok velem.... beallok spotra az RHM-el, jon egy VK72, siman atmegy (menne) rajtam. Belelottem 3mat h tegye mar magat helyre. Es hat chatbannom van ujra, mert ha a szep szobol nem ertenek, 2 kulonbozo nyelven kozlom veluk a velemenyem. Aztan allandoan en kapom a reporttot, mert retardaltak. Bealsz td-vel, sima eled mennek. Regen azert volt ez jo mert belelottem ha elem alltak, aztan nagy arrebb mentek, vagy visszalottek. Ha visszalottek akkor masodik lovesnel meghaltak. Persze, en legyek a farok, mert elem all, mert egy ostoba fsz :D angolul nem tud, magyarul nem tud, nem erti, pingelem, nem erti, megy a golyo.
-
zozyk
addikt
OldSkools ProMod tartalmazza.
-
hulp01
senior tag
A vicces az, hogy hiába van 17 antidublikátorom, hogy kifullozzam az egyik albumot, ha egyszer nincs annyi töredékem. Mert ez a vacak folyton egyes meg kettes díszeket ad. És ráadásul a drága angyal is duplikál, legalább az adna olyan díszt, ami még nincs.
Na mindegy, a lényeg úgyis a creditfarmolás és a tankhúzás volt. Vettem vagy 6 t10-es tankot eddig. És nem is prémium tankkal játszottam. Durva.És én balga megvettem az Emil II-t is. Szörnyű. Stock-ként nagyjából a német szuperheavy-k dinamikájával rendelkezik. Csak ennek nincs páncélja. A tornya papíron nagyon frankó, csak amikor az obj263 300m-ről ellövi a periszkópot, akkor nem sokat ért.
Az ágyúja iszonyat pontatlan. Van, hogy 3m-ről mellélő, viszont volt olyan is, hogy menet közben El Hallufon oldalra lőve kiszedtem a full tempóval közlekedő EBR-t, ami a kirajzolás határán volt, szóval 500m körül). Ilyenkor szeretem az rng-t.Továbbra is a pattintós küldetéssel szívok. Conquerorral már nem sok hiányzott, volt kitartó noob ellenfél, de sajnos a mi csapatunk még bénább volt, szóval amíg én vártam, hogy lőjék a lepattanókat, a teljes csapat elhalálozott, és sajnos a hátulja már nem pattint semmit. Tényleg szörnyű küldetés. Általában a leginkább retardált játékos is átvált egy idő után HE-re, ha már golddal se üt át. Studiankiz-on is t7 csata, szuper. Beállok a sín mellé, hogy akkor tessék, lőjetek. A második lövés után váltanak HE-re és 100-asával simán leszednek. És ha véletlenül pattan is, az se számít blokkoltnak. O-I-val t6-ban kétszer megvolt, de ott meg nem teljesült a 2k sebzés. Hülye egy küldetés, és egyáltalán nem a tudást díjazza, hanem az ellenfél ostobaságát. Lehet, hogy kiváltom az egészet heavy ágat paranccsal. De már csak ez és a 15-ös hiányzik.
-
-
Játékhoz annyira nem jó az ultrawide (kevés kivételtől eltekintve), jobban jársz 2 monitorral szerintem. Az ultrawide-nál a 2 szélen szélsőséges módon torzul minden, és amúgy sem segít semmiben, hogy több mindent látsz, mert a minimapon úgyis ott van minden, másrészt erősebb VGA is kell ugyanolyan minőséghez.
-
kchryss
veterán
Jano azt kérdezte ha megnyerné akkor mit kapna ha már megvan neki. Ebben az esetben nincs szó vásárlásról.
Ez nincs leírva sehol. Szerintem egyébként ugyanúgy arany kompenzációt kapna mint ha vásárolta volna, de ez nem 100%.#212337 jano_77
Nézd meg a windows erőforrás figyelőjében mi eszi a memóriát és hogy a wot mennyit eszik. Lehet valamelyik mod-od bugos és az szemeteli tele a memóriát vagy ki tudja mi megy még a gépednél a háttérben.
Nálam ha jól rémlik 1 giga körül szokott lenni a wot, de ezt most nem tudom csekkolni.
szerk. Ja egyébként ha sok twitch ablak meg van nyitva és mindegyikben megy a stream az például rohadt sokat tud enni. Csak 1 stream menjen és 1 böngészőben. -
-
galervin93
addikt
Egyezik.
Pingplotterrel ránéztem, hazai szerveren volt a döglődés. Késő estére jól játszható lett minden WOT-szerver. Verettem is kicsit az FV-vel.Előtte mentem 2-2 meccset még 400-as pinggel, Grillével és Centi AX-szel, sebeztem kb. 2000-et a négy meccsen - összesen. Egyik meccs után még rám is írt egy ellenfél, hogy miért nem lőttem rá?
Hát olyan ping meg lagg mellett örültem, hogy nem fúlok az első tócsába
.
-
jano_77
nagyúr
Ezt fentartásokkal kezelném, mert olyan tankokra is simán írja az új cuccokat, amikre nem is lehet rakni. Pl Super Hellcat.
Nagyon sajnálom hogy Skill4ltu nem frissítette az Ő anyagát hanem egy videóban magyarázza csak el melyik, mikor jó, hasznos. Angol tudás nélkül nem sokra megyek vele. És csak pár tank can bemutatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest