- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya53
aktív tag
válasz
#77646080 #180989 üzenetére
Ilyenekre bezzeg van kapacitásuk Semmitérő marhaság szerintem.
-
sanya53
aktív tag
válasz
#77646080 #180983 üzenetére
Nincs azzal semmi gáz, ha bevétel orientáltak csak akkor ne piszkálják sunyiba a tankokat, úgyis megveszi az ember az újdonságaikat legalábbis én idáig azt csináltam. Már visszavettem a vásárlásokat nagyon ritkán veszek tankot pontosan azok miatt amit jano_77 leírt. Teljesen igazat adok a felháborodásának és együtt érzek vele.
Hogy miért piszkálnak bele a tankokba ezt én sem értem, például STRV S1-vel minden nap kigurulok párszor. És egyre rosszabb az álcája pedig fullos. Régen simán volt olyan, hogy az ellen elment mellettem ma már nem ilyen jó a helyzet 150-200 méterről is kiszúrnak. Ha látom, hogy közelegnek menekülnöm kell nem úgy mint régebben.
Ha jól emlékszem 950 az álcája, de lehet, hogy több pontosan nem tudom. -
kchryss
veterán
válasz
#77646080 #180794 üzenetére
Még ne bontsunk pezsgőt. Egyelőre csak supertest, ez még sokat változhat és még az is lehet, hogy kisírják, hogy maradjon olyan mint most.
(#180795) @phoenix1989:
Én szeretem nézegetni az ilyen replay-eket. Az esetek 99%-ában ki szokott derülni, hogy valójában pontosan úgy működött a rendszer ahogy az le van írva. (Ezzel nem azt mondom, hogy mindig egyetértek azzal ahogy működik csak azt, hogy nem manipuláció miatt nem hozza a kívánt eredményt).
Ha felrakod a replay-t kielemzem neked, akár privátban is, ha nem szeretnéd nyilvánossá tenni. -
popey37
addikt
válasz
#77646080 #180775 üzenetére
persze az rng az nem nerf, á dehogy. hát akkor mi a fene?
az hogy a 3 kaliber szabályt sem alkalmazza már a játék, kicsit idegesítő: 340 mm átütés,122mm kaliber. jön a 13-90 light és akár 3x is pattanok bárhol lövöm meg. az a páncél akárhogyan bforgatva a legvastagabb részen sem lehet 100mm-nél vastagabb/ a torony 40/20/20 a test 50/20/20 mm vastag. a szabály értelmáében oldalról bárhol eltalálom sebez, ugye a 3 kaliber azt jelenti: ha 3x nagyobb a lövedék kalibere mint az adott páncél vastagsága automatikusan sebző a találat.T-10 122mm kaliber gold 340mm és képes 3x egymás után lepattanni a 20 mm páncélról.
máskor meg lehetetlen szögből és távolságból jóval alfa fölé sebez a superheavyba.de persze nem manipulál a wg semmit/ persze nem is ő hanem az általa készített scriptek végzik a piszkosmunkát/
jönnek itt a nagy epic játékosok, akik napi 2-3 csatával tartják fenn a lila státuszt. tankon nem huzva, hanem free xp-ből váltva.
-
Raysen623
addikt
válasz
#77646080 #180775 üzenetére
Nyugodt lehetsz, hogy ez a 25% lehet jóval magasabb is. Egyszerűen nem létezik hogy oldalról meglőve egy másik tankot egy E100 szintű tank ne tudja átlőni a páncélt közel 90 fokos szögből. Ha pedig mégis akkor a játék dönt helyetted, mondjuk ez eddig is közismert ocsmányság volt WG részéről.
Ma speciel 2 meccset a program befolyásolt. Abban a pillanatban amikor lecsökken a tankállomány, azonnal csökkenti a hit ratiódat és redukálja a legelképesztőbb szintekre, ahol nem tudsz megesebezni egy papíron gyenge védelmű közepes tankot sem. A dolgot azért is furcsálja az ember mert ugye a játékosok fizetnek valamiért és cserébe szivatják őket. Nem igazán etikus magatartás, amolyan orosz féle.
-
-
Antonius1978
addikt
válasz
#77646080 #167959 üzenetére
Ahhhhhhhhh, hat ugy konnyu volt
Kredit boost es prem fiok, ha 8as csataba kerultel csucstanknak, akkor gondolom a 150-200 ezer is megjohetett vele...En mar nem is emlekszem mennyi volt vele a max boost nelkul (akkor meg nem volt, amikor rengeteget jatzodtam vele) es premem is csak par napokat volt abban az idoben de olyan 100-120k-ra emlekszem.
Ujabban is mentem vele vagy 2-3 kort, de a pancelja szamomra nem tunt olyan trollnak, az is lehet az RNG ellenem volt, vagy egy jobb jatekos, de azert neha csinalt vicces dolgokat a'm
Rajta vagyok a haverlistadon? Igy most nem vagom mi a jatekbeli neved, de ha lesz gepem, akkor gurulhatnank parat...Emu gratula, en csak azert fejlesztettem ki azt a tankot, mert ha jol dereng 2014-ben volt az az elso vilaghaborus jatekmod a pancelkocsikkal (jobb volt mint maga a WOT jatek, eskuszom), es ott kaptunk 4 tortenelmi tagot, nekik akartam valami jarganyt szerezni, hogy ne ucsorogjenek a barakkba, mar ugyis megoszultek 1914 ota
-
Antonius1978
addikt
válasz
#77646080 #167951 üzenetére
Hat erre majd en is kivancsi leszek, lehet szembol 1-2 lovessel tobb fog bemenni esetleg, es pontosabban is lehet majd talan vele celozni, en is elvoltam a 175 pennel, szembol tamadok, es odamegyek a masik tank oldalaba, oda siman eleg a 175 atutes
Es mellesleg, amiota megvan, nem is nagyon emlekszem, hogy lottem volna vele aranyat, inkabb meghaltam (ha nem tudtam szembol beutni valakit es nem volt esely az oldalaba menni), mert ez a tank volt az elejen az egyetlen farmolo gepem, es hat szepen is muzsikaltam vele arany nelkul is, ezzel farmoltam ki jopar gepemet...
Habar egyetertek azzal, hogy jobb lett volna neki 190 atutes, ennyi a 100mm-es loveg atutese a T-44-en, de majd elleszunk a 182-vel is. -
Gyuri27
félisten
válasz
#77646080 #165175 üzenetére
Ilyen az összes francia light. E50m, jpz stb-stb ünnepnap mikor nem 0-s kritikal megy rá.
De még a tornyáról is szoktam pattanni.
Olyankor sima lesz a rece hártyám.
Minap t30 aljáról pattantam. Meg 70 m-ről a 0.28-s ágyúval e75 kupoláját nem találtam el.
Vagy a 390-es ágyú 336-t sepez és rajta hagys 8 hp-t az enemyn.
Tudod mit mond a wg. Mágikus rng. -
Antonius1978
addikt
válasz
#77646080 #164949 üzenetére
Valoszinuleg nagyon kozeli idopontban csinalhattunk fiokot, az enyemet asszem 2012 julius 1-en csinaltam.
A South Coastot imadtam foleg a parton vegigmenni orosz neheztankkal, vagy eppenseggel vedekezni veluk, amikor az ellen jott a parton, csak annyira emlekszem, hogy volt egy nagyon frappans korom a KV-3-al ottDr.Én neked honnan a fenebol van szinte fel millio szabad tapasztalati pontod ?
(mondjuk nekem is lenne 5-600 ezer ha el nem koltottem volna
)
Plasticbomb hat ha ez a ceg holland akkor nem kerulok a kozelebe, en Angliaban vagyok, habar lehet hogy itt is van leanyvallalatuk, nem tudom.En a DPD-nel dolgozom (mint megtudtam, francia ceg) es delutan-ejjeli muszakban dolgozom, mert jol megfizetik, 10.85 font orankent.Masfele nem akarok menni, 1. mert itt mar megszoktam, tudom mit hogyan kell csinalni 2.ha masfele megyek ott keves orabert adnak, es en inkabb dolgozom 3 napot kemenyen ugyanannyi penzert, mint amennyit keresek konnyu meloval, de 5 nap alatt...
Itt ha melozom 4 napot, megvan a havi 1000-1100 font kozotti fizu, az eleg...Hat mostmar nem haladok 27 iranyba (77 tankom van, par vasarolt premium kb 5-6, aztan 5-6 kicsi karacsonyi premtank, a tobbit en fejlesztettem, akarhogy tesszuk-vesszuk az kb legkevesebb 60 tank, de vannak meg tankok amiket szeretnem ha meglennenek, nem feltetlenul 10esekre gondolok, barmilyen tier lehet 5-10-ig/kozott, csak epp tetszedjen nekem)
-
Gyuri27
félisten
válasz
#77646080 #164944 üzenetére
Mindig is baj volt a mapokkal.
Kevés volt. Unballanced. Aztán ahogy váltaztak a dolgok nem voltak modernizálva. Rosszul is pörgette őket.
Megannyi gond.
Azt gondolná az ember, hogy 7 év után van min 10-12 jó minőségű map (az esetleges 1-3 tiltóról nem is beszélve). Na nem így van.
Holott szerintem ez jobban (ráadásul pozitivan befojásolná a játékélményt) mint a hd tankok.
Meg hogy vannak repcsik az égen. Meg milyen szép zöld is a fű. -
Simulacrum
senior tag
válasz
#77646080 #164925 üzenetére
Egyetértek, nagyon hiányzik, hogy több és jó pálya legyen. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy inkább legyen egy pálya rosszul kiegyensúlyozott, de legyen. Azaz jelenleg kevés pálya rotálódik. (Mondjuk most az LT-15 miatt jól jött, hogy jóval nagyobb esély volt így Malinkovkára és Prohorovkára). Én egyedül Dragon Ridgét nem szerettem, minden más pálya legalább semleges kategória volt.
-
Antonius1978
addikt
válasz
#77646080 #164912 üzenetére
Okes, koszi, amugy meg visszagorgettem az egesz oldalt, es visszaolvastam, igy mar nagyjabol sejtem hogy mi ez, majd holnap ki is probalom, amugy azt is eszrevettem hogy meg lehetett szerezni valami 8as olasz premtankot...kar hogy engem az ilyesmi mar nem vonz, nincs idegem annyi idot elcseszni a jatekkal (foleg mert nem is vagyok jo jatekos, es hosszabb idobe telne), raadasul utolag azt is megbantam, hogy elkoltottem egy adag penzt a jatekra (nem sok, 150 font) de a GOG oldalon tudtam volna venni ebbol az osszegbol 10-20 jatekot
, de szerencsere meg idoben eszheztertem, es immar van Witcher 3, Fallout 3 es meg par aprobb jatek, nagyon-nagyon jutanyos aron
UI : lattam valami riportot egyszer, hogy jonnek a lengyel tankok, es talan utanna esetleg lesz valami finomvegyes ag is, amiben magyar tankok is lesznek ? tud errol valaki valamit ?
-
kchryss
veterán
válasz
#77646080 #164872 üzenetére
Nekem is úgy rémlett, hogy voltam pilsenen, de replay analyzer szerint rosszul emlékeztem, mert a kb 900 csatámból 1 sem volt ott az 1.0 óta.
Egyébként itt vannak a pályák amiket ki lehet választani gyakorló szobában:
Mint látható nincs: Pilsen, Kharkov, Sztálingrád, Windstorm, Swamp, Mittengard és Klondike sem. Ezeknek valószínűleg el sem készült még a hd verziója.
Sandriver Támadás/Védekezés elkészült csak az mm-ből vették ki ezek szerint.(#164879) @Atti777:
Sok streamer sír miatta. Remélem lesz is hatása és észbe kapnak a wg-nél és lecserélik a balanszért fleelős csapatot. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
#77646080 #164868 üzenetére
Hát tudomásom szerint nincs benne a rotációba...
Csak ezt a kis szösszenetet találtam hirtelen szuperteszt pilsenInferno88: itt valami baki van a rendszerbe szerintem, én sem voltam rajta 1.0 óta, sőt hirtelen senkit se tudok aki lett volna.
Szerk.: ha lenne replay akkor egyből fixálódna a dolog
huuu akkor lehet nekem is át kellene térnem a jaffára a komló léről meg az erjesztett szőlőről...
-
Gyuri27
félisten
válasz
#77646080 #164637 üzenetére
Sok rossz döntésem volt az életemben. De ez az e50 vonal sírós. Ezen konkrétan egy jó tank nincs.
Meg konkrétan a német vonal. megvettem a su 100m1-t. Hát vazze mi jó tank az.
Jó cammó, elfogadható úgyú és még pattint is. Német vonalon meg a jgtigrist is boldog boldogtalan belővi.
Cammó az nincs.
Nehezeknél ugyanez a helyzet.
Nem is értem minek a német ág. -
ooloo
őstag
válasz
#77646080 #164270 üzenetére
Teljesen úgy viselkedik , mint a Sturer Emil . Az is , ha olyanja van , akkor a holdat lövi vagy az ellenség előtt 10 méterre a földet . Ezt nem kapáslövéssel teszi , hanem teljesen beszűkült löveggel .
Viszont ha kedvében találod , akkor tűpontos az ágyúja .
Az olasz csodával katasztrofális köröket mentem ... hozzá kell tennem , hogy ez nem a tank hibája .
-
Greentea
senior tag
válasz
#77646080 #163803 üzenetére
Jól éreztem én akkor!
T55A-val eddig nem mentem sok kört, mert rémesen rossz: 40% a WR-em vele (eddig 32% volt
) de tényleg király egy tank. És ha szovjet felségjel lenne rajta, nem pedig NDK akkor még a kapáslövések is találnának..
Holnap sztem csak ezzel fogok menni. Hátha.
(#163802) Gyuri27
Igen, van benne valami. De azért lehet menni vele szép csatákat -
Gyuri27
félisten
válasz
#77646080 #163800 üzenetére
30-40% wr és 3-5 perces játékok. Ez az event számokban.
És persze only +t2. T9 alatt nyugodtan lehetne is a tankokat törölni.Mindegy, hogy 10-20-40 meccset mész egy nap. A stat szerint mindig megvan a +2T.
Vicc ez a cég. Sok rossz beteg mm-et láttam már életemben de ez a legrosszabb.
A javadalmazás (xp, kredit) is megérne egy misét. Főleg a fentiek fényében.Greentea: én is a td küldivel szopok. De mivel event van kb lehetetlen. Meg ugye jönnek a bunker td-k. Azokhoz az e50m meg nagyon kevés. Főleg a ruszki tdk-hez.
-
lacibacsi
addikt
válasz
#77646080 #163750 üzenetére
Oké! Kövezettek meg bátran (vagy én teszem magammal), de azt nem tudtam, hogy bekerült állandó kínálatba a boltba. Én csak a 'specials' meg a 'featured' fülön keresgettem...
Ebből mondjuk azt jól látni, hogy mostanában (Karácsony óta)
nem nagyonegyáltalán nem költök a játékra, így nem igazán tudom, hogy mi is van bent a kínálatban.Ja, és IGEN! Álmos vagyok még, már és egyáltalán csak úgy... Most ért el a tavaszi fáradság... Megyek is aludni. Csak a főnök meg ne lásson...
-
-
ooloo
őstag
válasz
#77646080 #163675 üzenetére
Szia ,
Valóban nem hátrány a jó látótáv . Már megy is rá a skill...
Még a sas szemen gondolkodtam . Ez a sérült modulok felismerése hogyan megy a gyakorlatban ? Van pár tankomon kihúzva ez a skill , de még nem vettem észre , hogy jelezné a sérült modulokat . Vagy csak egyszerűen vak vagyok .... ez valószínű.Te ... ez a Jagdpanzer E100 nagyon adja , és még a kreditet is hozza . Igaz nem vastagon , de pár találattal 20000 - 25000 kredit simán befigyel .
-
ooloo
őstag
válasz
#77646080 #163643 üzenetére
Szia ,
Mentem pár kört a Jagdpanzer E100 fenevaddal is . A hosszú töltési idő még tovább fokozza a hangulatot . És az 1000 feletti sebzés .... kellemetlen lehet azt elszenvedőjének .
Viszonylag magasan van a löveg , és ha be tudsz állni egy roncs mögé , akkor eszméletlen pusztítást tudsz véghez vinni . Feltéve , ha van melletted két-három "asszisztens" ..... mert ha egyedül maradsz csak egy rakás ócskavas vagy . Talán ezért szerencsésebb este/éjszaka játszani vele , mert akkor kevesebb a beszari játékos , akik egy is7 láttán összeszarják magukat . Már nem is számolom hányszor maradtam egyedül , mert a "bajtársak" kereket oldottak . Nem értik meg , hogy az áttörést meg kell állítani . Ha kell áldozatok árán is , mert ha harapófogóba kerül a banda , akkor mindennek vége .
Más .
A kampány küldetéshez (StuG IV ) , az önjáró lövegek közül elég a hetes , vagy kell oda a VIII as ?
-
h1mpi
félisten
válasz
#77646080 #163646 üzenetére
Én is kihagyom ezt a Progretto maratont. Esetleg pénteken és szombaton játszok kicsit, de valahogy nincs most az az érzés, hogy hú de kellene, ingyen persze jó lenne, de ennyi idegeskedést és időt nem ér meg az a 10K.
Ha valaki amúgy is játszik napi 35-50 csatát, akkor persze Neki ez ingyen jött tank meg boostok. -
jimmy74
őstag
válasz
#77646080 #163646 üzenetére
Hát ja valami őrület van ez miatt.
Mindenki csak erre hajt nem számít ha vereség mert ő pl arra hajaz hogy pattanjon.
Goldspam fullon...... type5-tel nem egy csatából kijöttem úgy hogy pattintott lövésem nem volt,mindenhol belőttèk a tornyom szemből.
Jó megértem mert van lehet használni de mennyivel jobb lenne a játék ha nem lenne gold lőszer
Én is csinálom a küldit de sztem a 6-os után befejezem 3/5nèl tartok nagyon kaliberben...
Elvileg 60%-kal olcsóbb lenne 6-7 ezer lenne így ....meggondolom megèri e.
Szeretek játszani meddel talán ezmiatt lehet megveszem annyiért. -
kchryss
veterán
-
sequator
senior tag
válasz
#77646080 #163553 üzenetére
Emlékeztem, hogy valami olyat csinál, ami ronthatja a WRt, csak nem találtam meg a hozzászólást, amiben írta.
@jano_77: WR-t javítani úgy lehet a legjobban, ha olyan tankkal mész, amivel jobb vagy a saját átlagodnál. Lehetőleg 2 másik hasonlóan jó haverral szakaszban. Így hárman már sokkal jobb eséllyel billentitek a mérleg nyelvét győzelemre.
sautia
-
Plasticbomb
addikt
válasz
#77646080 #163334 üzenetére
Hm.... És a legények 1 skill hely csak 70 százalékos, a parancsnokon kívül senkinek nemis raktam be egyetlen skillt/perket sem...
Azt hiszem, sokat jelent, hogy azért sokat játszottam vele T10ben, és szerencsére maga a játék stílusa nem változott annyira, csak kicsit okosabban kell időzíteni.
Másoknak:
Nem az IS-4 maga a lényeg, hanem az oda vezető út. KV-4, ST-I. Sajnos T10ben a páncél amig nem elég OP brutál, addig nem ér semmit. Egy MAUS páncél használható, vagy egy Type 5, de még azok is szenvedés, mivel köpik a goldot minden tankból... Ma 113 jött szembe, szép csicsás ikonnal jelezve a neve mellett, hogy ő bizony jó ranked helyezést ért el, és spammelte az M103-ra a goldot.... Nesze neked hulldown... Akkor mondtam azt, hogy akkor még az OB263al megyek egy kört...
Ami egész szépre sikerültzozyk:
Megvan még az a 64GB SSD? használd exkluzívan rendszer SSD-nek, a másikra meg nyomd fel a játékokat, a HDD-re meg adatok/letöltések. Nálam is így van. -
jano_77
nagyúr
válasz
#77646080 #162703 üzenetére
Ebben egyet értünk és igazat adok Neked. Sajnos a WG tényleg annyira tróger, hogy minden kitelik Tőlük.
Én azt is simán kinézem belőlük, hogy ez a soha nem lesz egy kicsit felcsigázni a kedélyeket, majd mégis csak beteszik - talán éppen a születésnapkor, ami ugye jövő hét végén lesz - majd mikor rengetegen megveszik - mert biztos, hogy így lesz - akkor jön majd egy nerf, amivel tönkre vágják a többi tank szintjére. Na akkor lesz nagy lázongás és felháborodás. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#77646080 #162619 üzenetére
Tudom, eloszor vegiggondoltam aztan irtam amit irtam.
dvids: azert alltam ugy ahogy mert a varos felol a to mellett vartam, a korhintától spotolta szét a csapatot. Fake bush, ugye nem mindnek ugyanolyan az alcaerteke. A 60% a tankon meg minek van. E25-nek mennyi is? Csak épp az egy fuszal mogott is mukodik.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#77646080 #162062 üzenetére
Atya ég! Most jól érzem besértődtél!? Na ne már. Én nem bántásból írtam a nevettetést! Lehet a smile lemaradt a mondat végéről, de nemár, hogy ilyenen besértődünk!
Nyilván elfogadom, amit mondasz, még akkor is ha nem értek vele egyet. Amúgy én nem azt írtam, hogy a klános gyakorlónak nincs, nem látom értelmét, hanem annak, hogy bemenjek 2-3 emberrel gyakorlóba csak azért, hogy ilyen helyeket keressek.
Én kérek elnézést Tőled, ha félreérthető voltam és ezzel megbántottalak - NEM volt szándékomban.
Remélem nincs harag. -
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
#77646080 #161767 üzenetére
Beszarás, hogy ez a WG még akkor is tud geci lenni, mikor ad! Itt van ez a kis 3-as amcsi light, amit tulajdonképpen különösebb erőfeszítés nélkül lehet megszerezni. Sikerült is. Hurrá!
Mikor garázsban nézem, hogy akkor kiket tegyek bele, akkor ér a meglepi, hogy ugyan egyetlen amcsi light-ban nem volt korábban RÁDIÓS, ide a drága "jó" WG mégis bedobott egyet, csak hogy ne legyen felhőtlen az öröm! Hát rohadjanak meg azt mondom!
És nem mintha nem lenne legénységi tagom, akit át tudok képezni, de akkor is ez genyó dolog szerintem.(#161782) Greentea: őszintén gratulálok! Nekem is jó lenne, de még sosem voltam a közelében sem sajnos.
-
válasz
#77646080 #161628 üzenetére
Azért vicces, hogy lassan a user lesz a hülye, ha szóvá meri tenni, hogy biza a fejlesztők keze közül kikerült termék messze nem tökéletes.
Ez a "jól van, úgy ahogy van és fogd be a pofád" mentalitás a fogyasztók számára a legkárosabb. (igazából az az igen elszomorító, hogy ezt még egyesek propagálják is
)
De aki szereti birkába nyomni, az csak csinálja....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gray Zone Warfare
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest