- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
Dobi 562 #241779 üzenetére
Köszi a tippet. Tier 9-10-ben már nincs olyan hogy páncél, mindenki spammeli a prémlőszert. T8-ban még van pár tank amit a saját tierje nem tud belőni, szét is kúrták a tiert, de hát majd lesz a többiben is.
Baltazár123 Előfordulhat, nem figyeltem a küldetéseket, nem játszottam minden nap.
Bár azt írja mindegyikre hogy kész.
-
hitman77
senior tag
válasz
Dobi 562 #241588 üzenetére
Conqueror, Phase 1 megvan azok jobbak valóban, Concept nincs meg. Az a baj hogy a Proto tetszik mint tank és jó hogy hoz kreditet és kötvényt is ha sikerül néhány sebző lövést leadni, de valahogy nagyon nem érzem vele a játékot. Amikor bejött még jó volt de azóta gondolom mindenki megtanulta hogy hol lehet belőni és így csak ritka helyzetekben kimagasló a tornyozó képessége. Na mindegy egynek jó lesz.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Dobi 562 #241528 üzenetére
Tegnap olyan csatákat illetve csapattársakat kaptam hogy épp csak felvillant az ellen de már halott volt. Most meg ott állnak egy helyben és nem tudják eltalálni. Rám engedik az ellenfeleket mert nem bírják ellőni őket. Sebezni meg elég nehéz ha T10 ben vagy. kár volt felmennem. ma buktam 4% ot, pedig olyan jól alakult a tegnapi nap . egyébként ma az is fura volt hogy szinte nem akart leesni rólam a spot. várok fedezék mögött vagy egy percet aztán ahogy elindulok már kapom és se lámpa se semmi. öröm volt játszani.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dobi 562 #241469 üzenetére
Mondjuk ez is akkora hulyeseg.Tegnap 7 kort mentem 0 gyozelem meg kb 2500 lett a wtr.Egyszeruen nem ment a jatek,abba is hagytam.0 dmg es korom nem volt,de java csatat 5-700k dmg zartam
T10-es nagycsataban is egy sebzesem volt,maskor meg a top 5-ben minimum benne vagyok.
Birom mikor egybol levonjak a kovetkeztetest,hogy valaki vette vagy huzatta az accot,holott lehet csak xar napja van stbSzerintem mindenki tisztaban van vele,hogy ez ennel kicsit bonyolultab. -
Baltazár123
őstag
válasz
Dobi 562 #241344 üzenetére
Szerintem sokan fel se fogják, hogy a top10-be be kell kerülni. Pont ezen ok miatt nehéz tankkal érdemes húzni, meg persze van még pár trükk, hogy tier6 tankokat gyorsan kifullozni, az +15 pont tankonként.
250 arany egy szint + 3500-ért meg kell venni az improved BP-t. Ha elszenvedi magát valaki a feléig, amihez gyakorlatilag a napi küldiket kell csak megcsinálni, akkor nem olyan veszélyes összeg a tankért.
Sőt, tekintve hogy sok napi küldetés grindelős, ezért közben is gyűjt valamennyi BP pontot. Még egy gyenge és hátul kempelő játékos, akinek néha összejön, ő is kb a feléig el tud jutni, napi 2-3 óra játékkal. A maradékot meg megveszi. 9750 aranyért lehet egy tankja, az nem rossz ár érte. Elit nagyon dícséri ezt a tankot, ha valakinek kell egy nehéz prém tank, akkor ez vállalható összeg + kb 40 óra az életéből.
Sokan lazára veszik ezt a játékot, persze idegesítőek, főleg ha lenne esély győzni, de a kisujjukat nem mozdítják a győzelemért, de ez van. Free to play a model, tehát elég sok játékos úgy van vele, hogy lesz.rja. Lövöldözött egy kicsit. -
Baltazár123
őstag
válasz
Dobi 562 #241304 üzenetére
0.46 hivatalos ágyú pontossági adat mellett, jó, ok, azt lehet, hogy leszorította akár 0.43-0.44-re a tehetséges játékos
vicc ez a tank ágyú, kb mint a borrasque a maga 0.42 alap adatával, de teljesen mindegy mennyi a hivatalos ágyú pontosság, ha az alkalmazott szórásképlet/minta olyan, hogy a legtöbb lövése középre fog menni. Ha megkapná a bz176 a bz166 szórásmintáját, akkor mindjárt nem lenne ilyen hatékony tank. Van rá esély, hogy egy szép reggelen erre ébrednek a bz tulajok, ha majd jön új sztár tank... -
Baltazár123
őstag
válasz
Dobi 562 #241258 üzenetére
"Az mit ti ninja nerfnek gondoltok az valojaban a meta valtozasa ami miatt az adott tank gyengebben fog tudni teljesiteni vagy power creep. "
Az a baj, hogy erről értelmesen nem lehet beszélgetni, mert aki a papírra leírt számokhoz ragaszkodik, annak is igaza van és nem lehet cáfolni, de annak is igaza van, aki azt mondja, hogy a boroskóla vagy ez a bz176 a papíron nagyon pontatlan ágyújának ellenére is úgy viselkedik, mintha lézerágyú lenne.
Ez a láthatatlan paraméterek miatt van, főleg a szóráskép, amit nem árul el a wg. Hiába 0.42 meg 0.46 ! a hivatalos paramétere ezeknek a tankoknak, ha a lövések nagy része a célkör közepére fog menni.
A boroskólát remélem nem vitatja senki, mert népszerű tank, rengetegen használják. Én frontline-ban használom főleg és elképesztően hatékony, nagy(obb) távolságra is biztosan lehet vele lőni és betalálni.
Hogy némi fogalmat lehessen erről alkotni, az obj261 artynak vank 0.59, a 0.46 attól nincs olyan messze, pont félúton van egy pontosnak mondható 0.33 ágyú és egy jó arty ágyú között.
A 7-es IS klónoknak van 0.46 pontossága és azokkal rendszeres "élmény" hogy 30m-ről elhibázok egy közepes méretű tankot, monjuk borsiggal esett meg velem legutóbb és csak néztem, mint a borjú, hogy ez most mi volt. ok, nem volt teljes szűkülés, de vártam lövés előtt, tehát nem mondható az, hogy teljesen snap shot volt, sőt, elég jól vártam és lőtt egy teljesen értelmezhetetlen. Kb így kéne működnie a bz176 ágyújának is.
Sok tapasztalatom nincs a bz176-al, csak mint szenvedő fél általában, de elképesztő lövéseket bead ennek a tanknak. Hatalmas távolságokról is betalál. Mellettelm hull downban levő centurionnak jóval 900 feletti sebzést, néztem is hogy ez most mi volt? van egy jpze100 valahol?
aztán nem, a bz176 kóstolta meg.
A fórumban azt mondta a wg staff, hogy gyűjtik az adatokat a bz-ről. Tényleg semeddig nem tart megkapnia ugyanazt a szórást, mint mondjuk a tech tree bz166 kapott, ami olyan homályokat képes lőni, hogy az ember a fejét fogja. A hivatalos paraméter nem változik, lehet menni panaszra brüsszelbe, bizonyítani semmit nem lehet úgyse.
Mondjuk érdekes, mert a boroskólától nem vették el a kiváló szórást a mai napig se. Lehet, hogy mégse nyúlnak a bz-hez, csak ha nagy lesz a népharag. Még a cobráról olvastam ezt, hogy jól működik az ágyúja, a hivatalos 0.38 ellenére is. azt a tankot nem ismerem.
-
po1son
addikt
válasz
További érdekesség hogy mivel már nem tartoznak az EU jogkör hatálya alá így nem vonatkozik rájuk az az EU jogszabály hogy a pénzért vásárolt dolgokat nem nerfelhetik. Ennek megfelelően ma át is írták a tankos játék szabályzatát és beleírták hogy bármikor módosíthatják a prémium járművek paramétereit. A hajós játékban állítólag elég szépen nerfelgették már a prémium hajókat ezzel kiegyensúlyozva a játékot.
Már be is jelentették ott a BZ nerfet. Bourrasque és ELV EVEN is változni fog.
Vásárlói szempontból szemét dolog, de nekem mint f2p játékosnak jó.Tudtam hogy Belgium fővárosa a hibás, ezért is!!!4!!
-
h1mpi
félisten
válasz
Dobi 562 #241260 üzenetére
Akkor legyen ninja nerf. Ez kb. olyan, mint amikor bejön egy új mosópor és felhabzik a plafonig. Majd nézd meg 2 év múlva. Aki benne van a kereskedelemben, az pontosan tudja, hogy minden termék esetén van beetetési időszak. Itt is.
NINCS streamer RNG, a super unicumoknak nem is kell. Elég, ha a tank közepesnél nem sz@r@bb
De az fontos mit mondanak a tankról. Pl. a 9-es, főleg a 10-es új Kínai HT-ket szidják, mekkora f@s tankok.
-
h1mpi
félisten
válasz
Én nem ninja nerfnek írtam, hanem pl. a gunhandling soft statot lejjebb veszik. Ez most többünk véleménye szerint bőven fel van tolva, mert nem lehetne ilyen pontos gun-ja a BZ-176-nak. Azzal gondolom tisztában vagy a rutinod alapján, hogy ez egy vállalkozás, a streamerek az "arcok". Ha nekik minden bemegy, akkor Pistike könnyebben veszi meg a 200 ládát, mintha szidjak, hogy mekkora f@s. Gondolom ezzel azért egyet értesz?
-
jano_77
nagyúr
-
Warton
őstag
válasz
Dobi 562 #241116 üzenetére
Tolom, de egyelőre csak a 7-essel, szépen végigmegyek a techtree-n nem freexpelek sokat. A tervrajztöredékeket rányomtam a tierX-re, úgyhogy az már teljesen ki van fejlesztve, persze, ami előtte van az még nincs, így nem tudom megvenni.
Szóval BZ-58:
vent, célzódevice, rammer felszereléssel, 1,5skilles legénységgel
Kizárólag a löveget freexpeltem ki, mert nem akartam azzal a 85mm-es löveggel szerencsétlenkedni tier9-esek ellen.-Lassú, lassan fordul, a rakéta az egyetlen ami megmenti a mozgékonyságot, de ugye azt csak háromszor lehet ellőni. Igazából a csata elején sokszor el kell használni kettőt is. Még nincsenek meg a fejlesztett motorok, azokkal lehet javulni fog a helyzet.
-Páncél nagyon véleményes, normál lőszer ellen csak-csak ellenáll, de ha valaki goldozik akkor a páncél eltűnik, még a toronyról is.
-A löveggel nem lehet snapshotokat lőni. Mindig meg kell várni mire beszűkül, ha előbb lősz vele akkor még közelre se pontos. Meg valahogy lassúnak érzem az újratöltést is, kb. ugyanennyi idő kell az IS2S-nek is, hogy tudjun lőni, de ott 390-et sebez nem 320-at.A nehéz tankok közül szerintem ennél csak jobb van ebben a tierben: IS, Tiger, T29 stb.
Az ág amúgy elég egyszerűnek tűnik, viszonylag kevés a kifejlesztendő modul, pl. nincs alternatív löveg.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dobi 562 #241082 üzenetére
Mentem egy kort.Elso lovesre kigyujtottak
Jo,hogy beneztem felszerelesnel es tuzoltokeszuleket raktam be veletlen
Majd probalgatom,egyenlore nem tul acelosnak bizonyult.Kb T32 szint,vegul is szinte ugyan az.Az agyu az jo,minden loves atutott,aranylag pontos is,de igy egy kor utan sokat nem tudok mondani.
Szerintem ennyi goldot megert maga a tank is,de ugye melle van meg 18 nap prem,legenyseg,kotveny meg az apraja igy nem rossz vetel (szerintem).
-
joergie
őstag
válasz
Dobi 562 #241054 üzenetére
Elég kiborító. Ez egy ösztönreakció, amit tapasztalati úton ki kéne vesszen a játékosokból, de sokaknál nem történik meg. Igazából az a jó játékos, aki minél több ösztönt ki tud iktatni, és összekötni, milyen viselkedési formák a hatékonyabbak(ösztöntől függetlenül).
Nekem is volt ilyen, hogy 3v1ben küzdök erőn felül, majd elvérzek, és akkor indulnak meg mögülem 3an. wtf. De tegyük hozzá, hogy a 3v1 szitu is csak azért tud kialakulni, mert az ellen is ösztönlényekből áll, zsákmányállatok, félnek a támadó kóbortól -
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562 #241022 üzenetére
Felszerelés és legénységről jut eszembe:
Mostanában elég sokszor jártam úgy hogy montain pass-on a lightunk beállt a bokorba középen, örültem is na király jól ellövöm a keresztbe menőket. Erre nem spotolt fel senkit pedig mint később kiderült az ellenfél csapatának kétharmada átcammogott ott. Ez csak a legénység vagy a felszerelés hibája lehet. Az ilyenen simán elmehet a csata annak ellenére hogy amúgy jó helyre menne spotolni. -
Warton
őstag
válasz
Dobi 562 #241017 üzenetére
Sokan célzómódban vannak, így egyáltalán nem vagy csak későn veszik észre, hogyha valahol máshol villan valaki, mert célzómódban jobban kéne vizslatni a maximapot, ami megosztja a figyelmet. Sajnos néha velem is előfordul.
A legrosszabb amikor rá vagy fókuszálva egy helyre, hogy ott majd újra felvillan valaki, erre egy másik bokorban tűnik fel valaki más, mire odafordítod a löveged az fedezékbe megy, közben az eredeti helyen lévő makifejű is felvillan, úgyhogy visszatekered az ágyúd, de mire odacélzol már az is eltűnt.Tegnap pont ezt játszottam Scorpioval Airfielden.
-
azotodiknap
lelkes újonc
válasz
Dobi 562 #240996 üzenetére
Itt lehet a hiba.
If I were to hazard a guess they have removed Milla and Arnie's missions, but left behind the code that tries to retrieve it.
2023-01-09 09:14:13.903: ERROR: File "scripts/client/new_year/celebrity/celebrity_quests_helpers.py", line 35, in getCelebrityQuests
2023-01-09 09:14:13.903: ERROR: AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'getID' -
diegho
nagyúr
válasz
Dobi 562 #240801 üzenetére
Miért? Másfél perc van a csatában, északon a leo egyedül van, ha az ellenfél medjei lerohanják, ami a spotolt tankok alapján eléggé esélyes, akkor a T57 perfekt helyen van. Én is oda mennék vele (50B-vel kb ott lennék ahol vagy és amint a Leo megkapja a push-t rögtön mennék vissza), mivel előre nem tudod tolni páncél hiányában, valamint lassan érne vissza. Az ő pozíciója a jelen minimap szerint a legjobb. A 705A már kérdéses, neki valóban nem ott kellene lennie. A Rino viszont szintén jó helyen van a fent említett északi rohanás miatt. A T57 simán magára tudja húzni északról a medeket, a Rino pedig tökéletesen be tudja lőni őket onnan.
-
Warton
őstag
válasz
Dobi 562 #240793 üzenetére
Szerintem sokat számít az is, hogy a CC-k nagyon lehúzták a Minot, hogy unalmas vele a játék. Egyáltalán nem unalmasabb mint mondjuk egy SConqal játszani szerintem. Egy időben nagyon rá voltam kattanva az olasz TD-kre.
Ma végre mentem pár kört a BZ-vel. Hááát elég véleményes tank. JObban örültem volna valami 490-es alfának és az ehhez tartozó lövegtulajdonságoknak. Snapshot felejtős, túl alacsony a pen, sokáig tart a szűkülés, pontatlan stb. Tudom: közel kell menni, de még közelről sem egy leányálom ezzel a löveggel kupolázgatni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #240768 üzenetére
Elismerem, hogy egy nagyon jó játékos vagy! DE most nem értek Veled egyet! Nem vagyok szar játékos én sem, szerintem elértem már azt a szintet, amit rebesgetsz, de akkor is egy szánalmas és gyerekes viselkedésnek tartom azt, amikor vki azért reportol egy ellent, mert meglőtte! Szándékosan nem neveztem meg hogy artyt, mert van olyan is, aki az artykat jelentgeti, azonnal, ahogy meglátja hogy van a túloldalon vagy még akár a sjátjait is! Vannak olyanok, akik azokat jelentgetik, akik meglövik őt a túloldalról! Mi ez ha nem szánalmas cselekedet!?!? Azért, mert a feladatát végzi!? Ugyanis pont az a feladata, hogy Téged, engem, minket lőjön, kilőjön, ugyanis nem egy csapatba kerültünk! Ezért vkit reportolni!? LOL
Az ha vki kitol az ellenséges tűzvonalba vagy egy bokorból tol ki, esetleg letol egy szikláról vagy blokkol, nem hagyja, hogy haladjunk a pályán, az megint más dolog, na ezekre találták ki a reportot szerintem. -
Hauptmann
veterán
válasz
Dobi 562 #240773 üzenetére
1. Nem nézek streamert.
2. És akkor mi van? Nem rinyálok a tüzérség miatt, mint a sok pro streamer. Aki normális, azzal nincs bajom, de a legtöbb gyökér, ha lelövik, egyből jön a stream snipe duma, stb.
3. Nekem ma adta be állandóra, egy centit nem megyek vele, és nem is fogok, csak német hk-val játszom, ha épp nincs pihenőn a játék hónapokra.
4. Nekem semmi bajom vele, a játék része, mint ahogy pl. a Tarkovban a szemlövés 600 méterről. Ez ilyen, ha nem tetszik, akkor nem játszom az adott játékkal.
5. Ebben egyetértünk, szerintem ez most sima kínai faszszopkodás, semmii több a wg részéről. Ennyire unbalance német hk pl. soha nem volt, ésnem is lesz a játékban.
6. Nem tudom, hogy és miként működik a report rendszer a játékban, csak visszatetsző az, hogy jaj, streamer vagyok, megkarcolt az arty, ezért jelentjük, míg a normálisabbja leszarja, ha kilőtték, és kezd egy új csatát.
-
Viktoár
addikt
válasz
Dobi 562 #240750 üzenetére
Az artykat mindenki utálja, kivéve a WG-t.
De a reporttal nem a wg-t büntetik hanem a játékost aki isten tudja miért játszik vele. Lehet hogy azért mert 10 éves kisgyerek vagy éppen túl idős hogy tankokkal játszon, lehet hogy azért mert szerencsétlennek valamilyen egészségügyi problémája van, (mozgáskorlátozott, félkarú, stb..) lehet hogy egészséges és épelméjű de éppen az artys küldikkel szenved, stb...
Ez akkor is igazságtalan és gyerekes megoldás a reportoló fél részéről.
A reportolásnak is megvannak a kiváltó okai, nem gyűlöletből kell használni. Ha autóban is használnám a dudát amikor valami idióta megy előttem, nyomhatnám amíg hazaérek.
Ha olyan szintre jutok hogy ezt tegyem majd szégyellem magam.
-
-
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Dobi 562 #240151 üzenetére
Én soha egy tank miatt sem sírtam és valószínűleg most sem tenném, ha pont nem a wz-t próbálnám markolni, mert a chrislerrel megaláztam a skoda t56-tal egyetemben, de a bz-k ellen tényleg nagyon durva harcolni a wz-vel.. Mindegy milyen játékos ül benne, akkor is megerőszakol. Elég ha csak egyet kapok tőle már szinte vége is a csatámnak. És akkor körönként nem ritka mikor 3 van. Elég frusztráló egy csatában 5-6x pozíciót váltani, mert bizony mikor meglátom mindegy mi, csak ne az legyen az ellenfelem, de persze a csaták meg turbók. 22-es csapdája.
-
Viktoár
addikt
válasz
Dobi 562 #240087 üzenetére
Ez a tank egy túltolt szar ami csak tönkre bassza az amúgy is játszhatatlan tier 8-at. De a lényeg hogy a wg szerint ez így jó és jön belőle a pénz. Csakhogy az aranytojást tojó tyúk közben megdöglik.
Mindenki olyan jól érzi magát mikor a wg dob egy kis csontot hogy de fasza gyerekek mert adtak bónuszt lehet farmolni, tele a padlás matricákkal meg csupa haszontalan szarsággal, stb.... Közben a játék meg baszódik elfele. Most komolyan ki a tököm játszana tier 10 alatt és szopna a +2 tierrel ha nem égne el a kredit tier 10-ben? Nyílván senki és ezzel "kényszerítenek" a kisebb tierbe.
Rendben, érthető hogy valamivel fent kell tartani a többi tiert is, de nem lehetne úgy hogy ne basszák szét? Bár ez a hajó már elment.
-
-
hulp01
senior tag
válasz
Dobi 562 #239753 üzenetére
Jó, hát úgy könnyű, ha lövik amit spottolsz. Próbáld meg ezt azokkal a weekend warriorokkal, akik nem lövik.
Ezt csak úgy:
T10 csatában a két top sebző egy pantera és egy elc.... Mondjuk az fv tuti riportolt. Miután lőtt, komótosan odamentem hozzá, és szemből belelőttem hármat, majd szépen visszamentem a fedezékbe. Mountain pass volt a pálya és a hídnál játszottam ezt el vele nem is egyszer. Ő lőtt a szikla mögül, én a hídtól odamentem, majd vissza. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #239657 üzenetére
Szép kis összefoglaló!
BZ-176 nekem is pozitív csalódást jelent. Azt gondoltam, hogy a WG egyik újabb agyszüleménye - ettől még az - ami egy ócska játékszer lesz majd a noobok számára, de NEM! Határozottan élvezetes, FUN vele a játék és nem csak FUN-ra jó szerintem.
Vipere: hát szomorúan olvastam, amit írtál, mert én nagyon örültem mikor megkaptam, vártam annak alapján, amiket a csatákban láttam vele leművelni emberektől. Eddig még csak épp kipróbáltam, mert inkább a kínai, az AMBT és a franszia light az amivel játszogatok inkább, így saját vélemény még nincs róla. Mondjuk nekem a 9-es hatalmas csalódás és pont ellenkezőleg gondolom mint Te, hátha akkor majd a Vipera tetszeni fog.
AMBT: ez a tankocska is határozottan tetszik, kellemes, jó vele játszani. Sebessége lehetne picit több, de akkor valszeg már súrolná az OP kategóriát.
ASLAIN: az 1.19.0.1_4 már tartalmazza a Battle Hits modot! Nem tudom láttad-e már
-
-
-
hulp01
senior tag
válasz
Dobi 562 #239382 üzenetére
Viszont ha nem kell lila felszerelés, akkor túl sok haszna sincs. Nekem a játékban a legértékesebb a gold, mivel minden más megszerezhető máshogy is. Pénzt meg továbbra se szeretnék a játékra költeni. Nem véletlenül nem ad már az onlsaught módban se goldot a wg. És sajnos ezt el is felejtettem beleírni nekik a kérdőívbe, amit kitöltöttem a módról.
-
hulp01
senior tag
válasz
Dobi 562 #239374 üzenetére
Ezért ez a print screen nem éppen arról tanuskodik, hogy olyan szarul játszanál. T9-ben a 2,9-es átlagsebzést 800 assissttal semmiképpen nem mondanám rossznak.
Ebben a karácsonyi eventben, ha meglátogatom a barátok faluját a cuccokért, akkor az ott farmolható cuccok mennyisége függ a barát falujának hangulati szintjétől?
A két legjobb barát a kiválasztás után az egész eventre ugyanaz marad, vagy minden nap másnak a falujában kukkolhatok? Ez a barátlista alapján fog működni, vagy külön ki kell választani két legjobb barátot? Amennyiben ez utóbbi, akkor keresnék még egy legjobb barátot/barátnőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest