- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Sotyks94 #9763 üzenetére
Akkor az lehet a baj, hogy nemadtak ki még rá drivereket (win10) sok a baj a 10-el, ha nincs támogatás az eszközhöz +nem tiszta telepítést csinálsz, hanem frissítesz 7/8-ról én is szívtam vele laptopon, meg asztalin is, laptopra nem is találtam megoldást ott maradt a win7
-
SUPREME7
őstag
válasz
Sotyks94 #9565 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=ONAKzmS5hbI
Bár nem tudom, hogy ez csak screen off-on-nál kapcsolja-e ki, vagy indításnál is.
-
-
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
Sotyks94 #9035 üzenetére
Most vettem a Gearbest-ről egy Chuwi Vi8-at, egy hét alatt ideért. Kb. 10 percet működött és meghalt.
A gearbest supportja 5 nap alatt 3 levélre nem válaszolt, csak az automata válasz jött, hogy feldolgozzák. Miután a paypal-on jelentettük az esetet érdekes módon egy órán belül válaszoltak, hogy küldjek videót a hibáról (be sem kapcsol a tablet, információ dús egy videó lett).
Felajánlottak három lehetőséget:
1. visszaküldöm Kínába a tabletet (ők Angliából küldték) és visszaadnak 74 dollárt gb wallet-re (az ára 79 dollár + 5 dollár szállítás volt).
2. megtartom a tabletet és kapok 10 dollárt, hogy javíttassam meg.
3. ha kifizetek még 65 dollárt akkor kapok egy másikat.Ja és megint nem kapkodnak válaszolni, még a dealextreme is korrektebben kezelte a garanciát.
A következtetést vonja le mindenki magának... -
Balinov
titán
válasz
Sotyks94 #9035 üzenetére
Szia Sotyks94,
pont most rendeltem EU-s Gearbest raktarbol win-es tabot (Chuwi Vi10Pro), igy tenyleg friss infokkal tudok szolgalni.
-Gearbest Eu a legjobb választás? Megbízható? Esetleg máshonnan?
Passz, GB-n kivul eddig csak vackokat rendeltem pl Alirol, Bangood-rol, GB-lett itt a befuto, mivel csak naluk volt EU raktaron.
-Milyen fizetéssel?
PayPal-t preferalnam, mivel az egy extra vedelem a vasarlo fele-Mekkora szálltási idővel lehet számolni?
Picit mas ertekben ment a csuvi (kb fele, se...) de en expedited szallitast kertem/fizettem es vettem hozza 3-4€-ert extra biztositast is.Rendeleskor (Nov 12-en, kb kora delutan,PayPal-al fizetve) EU stockot jelzett. A rendeles visszaigazolo email GB-tol perceken belul megjott, belepve az oldalra lattam a progress-t (Order submitted->Payment Received ->Processing->Product Dispatch). A feladasi ertesitoes email vasarnap (15-en) kora delutan jott meg, tracking #-el es szallitoceg megnevezesevel.
EU-n belul eddig barmit vettem, angol,nemet ebay/amazon az alt 3-5 munkanap alatt jott meg, szoval pentekig nem is izgultam nagyon, viszont meg pentek reggel sem mutatott semmit a tracking, egeszkonkretan a built-in tracker dobott egy "not defined" uzenetet.
Itt kezdtem kicsit izgulni, igy szombat este (asszem) irtam a customer supportnak, hogy mi a stajsz, nem ezert fizettem 10-15€-t a szallitasert pluszban. Automata email 10mp-n belul, hogy under review. Masnap rggel valasz, direkt linkkel a tracker (17track.net) oldalhoz, ami mar felismerte a megadott fuvarlevelszamot. Ez vasarnap volt ugye (vagy hetfon reggel, eleg szar az idoerzekem)
A tracker viszont meglepett, kb ez volt az info
2015-11-17 17:45
London Heathrow, Received, Received
2015-11-17 15:24
London Heathrow, Received, Received
2015-11-16 10:37
OWE UK Hub, Received, Received
2015-11-14 00:00
Data Received, Parcel Data ReceivedTehat 23-an az utolso event az hgoy 17-en megerkezett Heathrow-ra. Aznap du. detto ugyanaz a tracking eredmeny, igy irtam egy emailt a szallitocegnek (info@ kozponti cimes emailre, szoval nem sok bizodalmam volt, hogy tortenni is fog valami). Semmi valasz nem jott, de hetof este megnezve frissult, lattam,hogy az orszagban van. Kedd reggel nezve out for delivery státusz es kb keso delelott hozta az ir posta ide a melohelyre.
2015-11-24 00:00
DUBLIN PARCEL CENTRE BALLYMOUNT RD DUBLIN 12, DELIVERED, L CLARKE
2015-11-23 13:28
Ireland, Received, ReceivedSzumma-szummarum: rendelestol kezbesitesig 11 naptari nap
udv
B -
sbwolf
aktív tag
válasz
Sotyks94 #9035 üzenetére
Gearbest topik.. Fizetni csak paypallal.
-
tlac
nagyúr
válasz
Sotyks94 #8988 üzenetére
Túl fix nekem, nem kényelmes, nem lehet se távolságot a képernyőtöl állítani, se dőlésst, se semmit.
olyan tabletet kell venni, ahol állítható a dőlésszög: [link]
Én is tervezek később bilt venni hozzá, de szerintem egy logitech tablet keyboard lesz a befutó.
ezt meg nem tudod használni buszon, kocsiban
-
yoli666
tag
válasz
Sotyks94 #8985 üzenetére
Jól összefoglaltad...
Esetleg ha megoldódik szintén a melegedés Chuwi Hi10?
Vagy VOYO A1 PLUS Ultimate? Én is nagyon variálok mi legyen, de túl sokat nem akarok költeni rá, hiszen el lehet az árakkal szállni és ugye gari gyakorlatilag semmire nincs...
Mondjuk nekem bill. fontos és legalább 2 usb szintén... -
freelancer68
tag
válasz
Sotyks94 #8975 üzenetére
Gearbest-en most éppen van EU raktárban Teclast X98 Pro Tablet PC.
-
-
gbela
senior tag
válasz
Sotyks94 #8829 üzenetére
"Chuwi Hi10-ben lévő z8300 nem 2GB ramnál capel? Mert intel honlap szerint igen :S"
Igen ezen én is tök sokáig lamentáltam, de elég sok gyártó hozott ki z8300at 4Gb-al, és senki nem tudta hogyan. Tegnap egy tesztből derült ki (linkeltem is), hogy single channel mellett megy benne a 4gb, ami ugye azt jelenti h mennyiségben sok belefér, viszont fele olyan gyors mintha normálisan (dual channelben) lennének a modulok. Így számomra ki is esett, mert bár nem akkora érvágás, de ha már veszek igazán jót vennék.
Végül én Cube i7 stylus mellett tettem le a voksom. Már csak azon lamentálok honnan. Allin akcióban 300 usd szállítással, de ha rájön áfa meg vám az már 400 lesz, míg gearbesten eu raktárból 370, szóval olcsóbb. Gearbestről rendelt már vki? Nincs velük gond? -
Kasya
nagyúr
válasz
Sotyks94 #8821 üzenetére
Jott ra frissites, de tovabbra is nagyon porgeti a procit kozel alapjaraton is.
A gephaz maga nem forro, de melegszik ahogy mas keszulek is. A proci viszont tud throtlingolni eleg sokszor. Ez csak komoly jatekok alatt eszreveheto, hetkoznapi hasznalat soran nem.
Az aksi ido maradt a szokasos.En a 11.11 akcion belul a Cube i7 Stylust vennem.
-
gbela
senior tag
válasz
Sotyks94 #8821 üzenetére
Én azért nem rettennék el a Teclast-tól. Terhelés mellett valóban melegszik, nade akkor mi van? Baja nem lesz, mert leszabályoz, és ehhez azért kemény nyúzás kell, játék stb. Ebben az árszegmensben még mindig a legjobb. Ezen az áron (pláne a 11.11 akciós áron) Z8300asakat lehet kapni, amit vehetünk úgy, hogy leszabályozott Teclast.
Max a Chuwi Hi10-et érdemes megnézni még, 190 USD körül van, 2 USB-vel, 4GB rammal (bár csak single channel), és sztem szebb is. E kettő emelkedik ki most a mezőnyből, más gyártóknak is vannak hasonló szereltségő cuccaik, de ezek a kinaiak közül is megbizhatók. -
pengwin
addikt
válasz
Sotyks94 #5010 üzenetére
Asus T100!
Miix 2-t szerintem felejtsd el, a billentyűzeten csak egy vájatba lehet fixen beleállítani a tabletet, ráadásul én még nem is láttam, hogy idehaza kapható lenne dokkolóval együtt. Meg sok volt a hibás darab, és csak 1 év garancia jár rá, az Asusra meg kettő. -
motrola
aktív tag
válasz
Sotyks94 #5010 üzenetére
10.1" VOYO WinPad A1 Tablet PC IPS HD 1280x800 2GB RAM 64GB/32GB Quad Core Intel Z3735D Windows8 WIFI Bluetooth HDMI OTG
VOYO V-KING Dedicated Magnetic Keyboard Case for 10.1 inch VOYO WinPad A1 Tablet PC Can Be Carved in Russian Free Shipping
Az árakat keresd meg magad én mindkettőt aliexpressen vettem, ilyen Tabletből 2 db van a családban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest