- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
yoli666 #8987 üzenetére
Ha z8300-at akarsz akkor ezek melett ajánlom a Teclast x98 Plus-t is (bár elvileg azok hasonló sebeséggel mennek kb mint a régebbi Z3735F-sek amiből meg van sok) . Ha jól tudom (bár ez így most nem biztos) annak már usb 3.0-ja van, így egy kis méretű usb elosztóval csinálhatsz belőle több usb 2.0-t is. Billt én is tervezek venni, de nem szeretem a dokkolós megoldásokat. Túl fix nekem, nem kényelmes, nem lehet se távolságot a képernyőtöl állítani, se dőlésst, se semmit. Én is tervezek később bilt venni hozzá, de szerintem egy logitech tablet keyboard lesz a befutó. Nagyon jónak, minőséginek néz ki (tesztek alapján), és olcsóbb sokszor mint ezek a vacak dokolók a 60 usd-s áraikkal ...
Sajnos úgy néz ki hogy vagy lecsapok most egy x98 pro-ra, vagy várok black friday-ig és akkor egy cube i7 vagy x98 pro lesz ebből. (esetleg ha látok valami jó, de jelenleg túl drága tabot ilyen 30+%-os leértékeléssel akkor lehet átgondolom a dolgot, de azt nem hiszem ennyivel olcsóbbak lennének az amúgy is nyomott árhoz képest. -
joergie
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Update 08.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest