- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon tetszenek az MS Surface gépei, csak sajnos jelenleg a keret nem engedi meg azokat. Kéne nekem egy jó kis win-es tábla ami:
10-12 col körül van.
Min 2 GB ram, de jó lenne egy 4 GB-ot 64 bites rendszerrel
Normálisabb, lehetőleg intel procit bele.
200 euró alatt van. (csak a tablet, kiegek ezen felül jönnek rá később)Jelenleg az Aliexpressen nézelődök, a 11.-én jövő akciók közül. Akkor tervezek valamit rendelni onnan, ha csak nem tud valaki olcsóbbat máshonnan.
A tabletet billel együtt munkára és szórakozásra is használnám (egyetem). egy visual studiot kéne vinnie, és nem lenne probléma ha 1-2 gyengébb játékkal is elbirkózna. Nem tudom ez ebben az árkategóriában mennyire lehetséges, de megkérdem, hátha
Aksi minimum egy közepes kéne bele, vagyis normál, netezős használat mellett egy MIN 5 óra!
Nem kell nagy PPI, erre a méretre egy FHD körüli lenne szerintem a legideálisabb. Annál sokkal kisebb nagyon pixeles, sokkal nagyobb meg feleslegesen szívja azt energiát el a procitól, és aksitól.
4:3-at preferálom, 16:9 nagyon húzott egy ekkora táblának.Nem feltétlen csak a nagy cégek körében nézelődök. Nyilván full noname kis cégek túl zsákbamacskák, azt nem akarom, de kisebb, ázsiai feltörekvő cégek tábláira gondoltam, lévén legtöbbször fele annyiért adják mint a nagy márkák (tudom, van ahol ennek oka is van, de azért ár/értékben jobbak szoktak lenni ezek a kínai darabok).
Ha van esetleg ijnnen aki már nézelődött az Alin a 11.11-es akciók közül, és talált olyan tabot ami kb megfelel a leírásnak megköszönném ha belinkelné. Jöhet több is, hogy legyen miből válogatni

Új hozzászólás Aktív témák
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest