Új hozzászólás Aktív témák

• Sotyks94

aktív tag

Sziasztok!

Nagyon tetszenek az MS Surface gépei, csak sajnos jelenleg a keret nem engedi meg azokat. Kéne nekem egy jó kis win-es tábla ami:
    10-12 col körül van.
    Min 2 GB ram, de jó lenne egy 4 GB-ot 64 bites rendszerrel
    Normálisabb, lehetőleg intel procit bele.
    200 euró alatt van. (csak a tablet, kiegek ezen felül jönnek rá később)

Jelenleg az Aliexpressen nézelődök, a 11.-én jövő akciók közül. Akkor tervezek valamit rendelni onnan, ha csak nem tud valaki olcsóbbat máshonnan.
    A tabletet billel együtt munkára és szórakozásra is használnám (egyetem). egy visual studiot kéne vinnie, és nem lenne probléma ha 1-2 gyengébb játékkal is elbirkózna. Nem tudom ez ebben az árkategóriában mennyire lehetséges, de megkérdem, hátha :)

Aksi minimum egy közepes kéne bele, vagyis normál, netezős használat mellett egy MIN 5 óra!

Nem kell nagy PPI, erre a méretre egy FHD körüli lenne szerintem a legideálisabb. Annál sokkal kisebb nagyon pixeles, sokkal nagyobb meg feleslegesen szívja azt energiát el a procitól, és aksitól.
    4:3-at preferálom, 16:9 nagyon húzott egy ekkora táblának.

Nem feltétlen csak a nagy cégek körében nézelődök. Nyilván full noname kis cégek túl zsákbamacskák, azt nem akarom, de kisebb, ázsiai feltörekvő cégek tábláira gondoltam, lévén legtöbbször fele annyiért adják mint a nagy márkák (tudom, van ahol ennek oka is van, de azért ár/értékben jobbak szoktak lenni ezek a kínai darabok).

Ha van esetleg ijnnen aki már nézelődött az Alin a 11.11-es akciók közül, és talált olyan tabot ami kb megfelel a leírásnak megköszönném ha belinkelné. Jöhet több is, hogy legyen miből válogatni :)

:R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák