- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon tetszenek az MS Surface gépei, csak sajnos jelenleg a keret nem engedi meg azokat. Kéne nekem egy jó kis win-es tábla ami:
10-12 col körül van.
Min 2 GB ram, de jó lenne egy 4 GB-ot 64 bites rendszerrel
Normálisabb, lehetőleg intel procit bele.
200 euró alatt van. (csak a tablet, kiegek ezen felül jönnek rá később)Jelenleg az Aliexpressen nézelődök, a 11.-én jövő akciók közül. Akkor tervezek valamit rendelni onnan, ha csak nem tud valaki olcsóbbat máshonnan.
A tabletet billel együtt munkára és szórakozásra is használnám (egyetem). egy visual studiot kéne vinnie, és nem lenne probléma ha 1-2 gyengébb játékkal is elbirkózna. Nem tudom ez ebben az árkategóriában mennyire lehetséges, de megkérdem, hátha
Aksi minimum egy közepes kéne bele, vagyis normál, netezős használat mellett egy MIN 5 óra!
Nem kell nagy PPI, erre a méretre egy FHD körüli lenne szerintem a legideálisabb. Annál sokkal kisebb nagyon pixeles, sokkal nagyobb meg feleslegesen szívja azt energiát el a procitól, és aksitól.
4:3-at preferálom, 16:9 nagyon húzott egy ekkora táblának.Nem feltétlen csak a nagy cégek körében nézelődök. Nyilván full noname kis cégek túl zsákbamacskák, azt nem akarom, de kisebb, ázsiai feltörekvő cégek tábláira gondoltam, lévén legtöbbször fele annyiért adják mint a nagy márkák (tudom, van ahol ennek oka is van, de azért ár/értékben jobbak szoktak lenni ezek a kínai darabok).
Ha van esetleg ijnnen aki már nézelődött az Alin a 11.11-es akciók közül, és talált olyan tabot ami kb megfelel a leírásnak megköszönném ha belinkelné. Jöhet több is, hogy legyen miből válogatni

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Lightroom topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest