Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
yoli666
üzenetére
Ha z8300-at akarsz akkor ezek melett ajánlom a Teclast x98 Plus-t is (bár elvileg azok hasonló sebeséggel mennek kb mint a régebbi Z3735F-sek amiből meg van sok) . Ha jól tudom (bár ez így most nem biztos) annak már usb 3.0-ja van, így egy kis méretű usb elosztóval csinálhatsz belőle több usb 2.0-t is. Billt én is tervezek venni, de nem szeretem a dokkolós megoldásokat. Túl fix nekem, nem kényelmes, nem lehet se távolságot a képernyőtöl állítani, se dőlésst, se semmit. Én is tervezek később bilt venni hozzá, de szerintem egy logitech tablet keyboard lesz a befutó. Nagyon jónak, minőséginek néz ki (tesztek alapján), és olcsóbb sokszor mint ezek a vacak dokolók a 60 usd-s áraikkal ...
Sajnos úgy néz ki hogy vagy lecsapok most egy x98 pro-ra, vagy várok black friday-ig és akkor egy cube i7 vagy x98 pro lesz ebből. (esetleg ha látok valami jó, de jelenleg túl drága tabot ilyen 30+%-os leértékeléssel akkor lehet átgondolom a dolgot, de azt nem hiszem ennyivel olcsóbbak lennének az amúgy is nyomott árhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Mesterséges intelligencia topik
- Gaming notebook topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Autós topik
- Arc Raiders
- Elfelejtettem a film címét
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest