Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
SeatZola
üzenetére
Ja, én nem fogok vacakolni az Áruházas frissítéssel.

Leszedtem a Microsoft oldaláról a legújabb Windows 10 ISO-t (1511), és szépen fel fogom rakni kézzel pendrive-ról.
Csak egyelőre még tölt a kicsike, be sem akart kapcsolni, most van 10% körül.
Mindenesetre a teljes eMMC tartalmat előtte lementem, hogy vissza tudjam állítani a gyári állapotot, mert ez az előző (azóta visszavitt) Kiano tablettel nem sikerült...
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
SeatZola
üzenetére
Helló!
Miért frissítesz először 8.1-re? Miért nem közvetlenül 10-re?
Amúgy megjött nekem is, szerintem holnap lesz vele időm foglalkozni. Egyébként a hardvere majdnem ugyanaz, mint a Lenovo ThinkPad Tablet 2-nek, és annak a support oldalán van Intel Platform driver, lehet, hogy azzal érdemes lesz majd próbálkozni.Üdv, G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez így nem pálya...