Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
No egy kis beszámoló a Lenovo Miix-ről: felkínálta már a rajta lévő win8 a frissítést Win10-re. Elfogadtam, simán felment. Minden megy tökéletesen, érzékel a touch, elforgat a giro szenzor, megy a webcam. Minden teljesen okés. Igazán jó kis gép ennyi pénzért.
-
SeatZola
őstag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Azt olvastam a supportos oldalon, hogy 8-ról nem lehet közvetlenül frissíteni 10-re. Az áruház is a 8.1-et kínálta fel.
-
SeatZola
őstag
Köszi az ötletet. Tegnap megrendeltem és ma meg is jött a Lenovo IdeaPad Miix 10. Azt kell mondjam az árát nagyon-nagyon megérte. Gyári billentyőzetes tokos is kaptam vele. Az egész cucc origi új, bontatlan volt. A játékon kívül kb. minden normál tevékenységre elegendő lesz. Arra meg ott a Note4-em meg a Dell Precision M6800. Ez egy szerethető kis masina.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest