Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
No egy kis beszámoló a Lenovo Miix-ről: felkínálta már a rajta lévő win8 a frissítést Win10-re. Elfogadtam, simán felment. Minden megy tökéletesen, érzékel a touch, elforgat a giro szenzor, megy a webcam. Minden teljesen okés. Igazán jó kis gép ennyi pénzért.
-
SeatZola
őstag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Azt olvastam a supportos oldalon, hogy 8-ról nem lehet közvetlenül frissíteni 10-re. Az áruház is a 8.1-et kínálta fel.
-
SeatZola
őstag
Köszi az ötletet. Tegnap megrendeltem és ma meg is jött a Lenovo IdeaPad Miix 10. Azt kell mondjam az árát nagyon-nagyon megérte. Gyári billentyőzetes tokos is kaptam vele. Az egész cucc origi új, bontatlan volt. A játékon kívül kb. minden normál tevékenységre elegendő lesz. Arra meg ott a Note4-em meg a Dell Precision M6800. Ez egy szerethető kis masina.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest