Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sotyks94

    aktív tag

    Több mint 1 hétnyi hossza nézelődés után úgy döntöttem végül hogy i7 stylus lesz a kiszemelt tab. Kezdek a kinézetével és a képarányával is megbarátkozni szép lassan. Már csak pár nagy kérdés maradt... Mikor, honnan, és hogyan? Terveim szerint gearbestről, Eu raktárból, 375 usd körül tudnék rendelni. Van aki már vett hasonlót, innen? Azt tudom hogy nem egy kis underground oldalról van szó, de azért biztosra szeretnék menni pl a megbízhatóságról, gariról, szállításról, stb-ről, hamár 100k+-t kifizetek előre valahova. Paypallal érdemes, vagy jobban jár az ember utalással/bankkártyás fizetéssel (picikét ugye olcsóbb, de nem tudom mennyire megbízható, lehet biztonságosabb az a paypal)?
    Gondolkodtam azon is hogy megvárom a black fryday-t, de ahogy nézem lófene a köbön az összes olyan oldalon ami árul ilyen táblát. Legtöbb termék kb ugyan annyiba kerül mint azelőtt, csak most a kis képen ott virít egy -60% .... Kamu ahogy van mind kb...

    A lényeg, hogy:
    -Gearbest Eu a legjobb választás? Megbízható? Esetleg máshonnan?
    -Milyen fizetéssel?
    -Mekkora szálltási idővel lehet számolni? Mert hallok rémtörténeteket hogy kínából 60+nap mire ideér. Nyilván ez EU-ban nem ekkora (normál esetben), de azért ha eu-n belülről 10 napnál hoszabb lenne akkor annak nem örülnék... Szóval hogy készüljek lelkiekben a szállítási idővel (meg persze a kiegeket is akkor úgy kell rendelni hogy kb minden egyszerre legyen itt).

    Annyira nem sürgős a dolog azért. Ígyis-úgyis várok szerintem picit, mert jelenleg rekord magas 297ft körül van az USD deviza eladás, ami nevetségesen magas. legalább egy 290-re le kéne mennie hogy ne legyek annyira morcos, de nyilván a tavalyi 240-nek picit jobban örülnék... csak sajnos az annyira nem valószínű hogy pár napon/héten belül esne annyit lévén fél éve ennyire szar az árfolyam.

    :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák