- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Több mint 1 hétnyi hossza nézelődés után úgy döntöttem végül hogy i7 stylus lesz a kiszemelt tab. Kezdek a kinézetével és a képarányával is megbarátkozni szép lassan. Már csak pár nagy kérdés maradt... Mikor, honnan, és hogyan? Terveim szerint gearbestről, Eu raktárból, 375 usd körül tudnék rendelni. Van aki már vett hasonlót, innen? Azt tudom hogy nem egy kis underground oldalról van szó, de azért biztosra szeretnék menni pl a megbízhatóságról, gariról, szállításról, stb-ről, hamár 100k+-t kifizetek előre valahova. Paypallal érdemes, vagy jobban jár az ember utalással/bankkártyás fizetéssel (picikét ugye olcsóbb, de nem tudom mennyire megbízható, lehet biztonságosabb az a paypal)?
Gondolkodtam azon is hogy megvárom a black fryday-t, de ahogy nézem lófene a köbön az összes olyan oldalon ami árul ilyen táblát. Legtöbb termék kb ugyan annyiba kerül mint azelőtt, csak most a kis képen ott virít egy -60% .... Kamu ahogy van mind kb...A lényeg, hogy:
-Gearbest Eu a legjobb választás? Megbízható? Esetleg máshonnan?
-Milyen fizetéssel?
-Mekkora szálltási idővel lehet számolni? Mert hallok rémtörténeteket hogy kínából 60+nap mire ideér. Nyilván ez EU-ban nem ekkora (normál esetben), de azért ha eu-n belülről 10 napnál hoszabb lenne akkor annak nem örülnék... Szóval hogy készüljek lelkiekben a szállítási idővel (meg persze a kiegeket is akkor úgy kell rendelni hogy kb minden egyszerre legyen itt).Annyira nem sürgős a dolog azért. Ígyis-úgyis várok szerintem picit, mert jelenleg rekord magas 297ft körül van az USD deviza eladás, ami nevetségesen magas. legalább egy 290-re le kéne mennie hogy ne legyek annyira morcos, de nyilván a tavalyi 240-nek picit jobban örülnék... csak sajnos az annyira nem valószínű hogy pár napon/héten belül esne annyit lévén fél éve ennyire szar az árfolyam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest