Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Üdvözletem!
A témában járatosabb kollégáktól kérnék egy kis tanácsot.Rokonnak kéne egy tablet szerűség, de én a wines táblák piacán finoman szólva nem vagyok tájékozott.
Az ár az elsődlegesen 80k körül lenne a körülbelüli célár, de max 110-ig felmehet az ár (nem budapesti készülék esetében a szállítást is beleértve).
Ami fontos szempont lenne hogy olyan tábla kéne amihez van dokkolós bill. Lenovo Miix 2 és ASUS Transformer Pad-ok lettek nézegetve, de annyira nem tudom hogy most melyiket érdemes nézegetni, és annyi időm nincs hogy mindről elkezdjek teszteket olvasgatni.
Jelenleg a Miix 2 a legvalószínűbb, mert azt pont ismerem, és mindenben épp megfelelne, csak azt baromi nehéz találni mamár, plusz lehet hogy innen tud valaki hasonlóból jobbat/olcsóbbat mondani.Fontosabb feltételek:
-win (lehetőleg asztali win, nem mobil os)
-kötelezően billes dokkoló. (nem akarunk BT-s csodákkal ügyeskedni, meg a következő indok miatt is fontos lenne)
-nem kizáró ok, mert megoldható micróból is, de elég fontos lenne hogy a dokkolón legalább 1 USB 2.0 legyen.
-Magyar nyelvű! Szoftver, és bill is így kéne. (egy szót nem tud a kedves rokon angolul)
-minimum 10 col! (pontosabban 10-12 között keresünk)
-Könnyű legyen!! Egyik legfontosabb szempont, hogy csak becsapva 2 könyv közé egy oldaltáskában ne legyen nagyon nehéz. Töltőstül 1 kiló alatt kellene mindenképp maradni! (többek között ezért is lettek elvetve a netbookok).
-Szoftverből nem kell semmi erős dologra gondolni. Netezés/emailezésre lenne csak használva.
-3g nem kell.
-Hátlapi kamera nem fontos, de plusz ha van.
-Aksi sem kritikus pont, de ne az az 1 órás típus legyen. (nem is kell 10 órát bírnia)
-tárméret nem szempont, ha bővíthető sdkártyával akkor pláne irreleváns, de amúgy is egy 60 giga bőven elég.
Ha valamit kihagytam sorry
Előre is köszönöm a választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- sziku69: Szólánc.
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Háztartási gépek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Pixel 7 pro 128/8
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest