Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Üdvözletem!
A témában járatosabb kollégáktól kérnék egy kis tanácsot.Rokonnak kéne egy tablet szerűség, de én a wines táblák piacán finoman szólva nem vagyok tájékozott.
Az ár az elsődlegesen 80k körül lenne a körülbelüli célár, de max 110-ig felmehet az ár (nem budapesti készülék esetében a szállítást is beleértve).
Ami fontos szempont lenne hogy olyan tábla kéne amihez van dokkolós bill. Lenovo Miix 2 és ASUS Transformer Pad-ok lettek nézegetve, de annyira nem tudom hogy most melyiket érdemes nézegetni, és annyi időm nincs hogy mindről elkezdjek teszteket olvasgatni.
Jelenleg a Miix 2 a legvalószínűbb, mert azt pont ismerem, és mindenben épp megfelelne, csak azt baromi nehéz találni mamár, plusz lehet hogy innen tud valaki hasonlóból jobbat/olcsóbbat mondani.Fontosabb feltételek:
-win (lehetőleg asztali win, nem mobil os)
-kötelezően billes dokkoló. (nem akarunk BT-s csodákkal ügyeskedni, meg a következő indok miatt is fontos lenne)
-nem kizáró ok, mert megoldható micróból is, de elég fontos lenne hogy a dokkolón legalább 1 USB 2.0 legyen.
-Magyar nyelvű! Szoftver, és bill is így kéne. (egy szót nem tud a kedves rokon angolul)
-minimum 10 col! (pontosabban 10-12 között keresünk)
-Könnyű legyen!! Egyik legfontosabb szempont, hogy csak becsapva 2 könyv közé egy oldaltáskában ne legyen nagyon nehéz. Töltőstül 1 kiló alatt kellene mindenképp maradni! (többek között ezért is lettek elvetve a netbookok).
-Szoftverből nem kell semmi erős dologra gondolni. Netezés/emailezésre lenne csak használva.
-3g nem kell.
-Hátlapi kamera nem fontos, de plusz ha van.
-Aksi sem kritikus pont, de ne az az 1 órás típus legyen. (nem is kell 10 órát bírnia)
-tárméret nem szempont, ha bővíthető sdkártyával akkor pláne irreleváns, de amúgy is egy 60 giga bőven elég.
Ha valamit kihagytam sorry
Előre is köszönöm a választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs