- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroy79
csendes tag
válasz
motrola #8381 üzenetére
Üdv! Szerintem már mindent kipróbáltam, csak még azt az egy dolgot amitől megjavulna azt nem. Nagyon rendes emberek vannak itt, többen is küldtek drivereket, leírást, tanácsokat, telepítési sorrendet, de sajnos egyik sem segített. Előbb utóbb csak megtalálom a megoldást. Annyit nézetm a lengyel oldalakat, mert ott sok minden van, csak épp gyári cucc nincs, hogy már kicsit lengyelül is megtanultam. Ezúton is köszönöm neked és mindenkinek hogy próbáltatok segíteni. Ha megtaláltam a megoldást megírom. Üdv nektek!
-
tjb007
nagyúr
-
NGA
addikt
-
pengwin
addikt
válasz
motrola #5224 üzenetére
Miért ne tudna HD-t? 720 vagy 800p-s kijelzője van...
(#5223) naja
Ez a Modecom pont annyira lenne elég, mint amire neked kéne. De ilyen igényekre lehet felesleges egy wintab, mondjuk androidos vonalon se kapod meg a 3G-t és a 8"-t sokkal olcsóbban, max. 5-8 ezer HUF a különbség.
3G-s / mobilnetes wintab nem sok van, Prestigiónak talán van, meg a Lenovónak, de azok drágábbak is. -
Sotyks94
aktív tag
válasz
motrola #5011 üzenetére
Köszönöm, de ha jól látom nincs ilyen Magyarországon, ami 2 problémát is felvet.
1: jövő héten kéne már meglennie, mert jövő hétvégére be is kellé tanítanom a kedves rokont használni a készüléket.
2: A bill valószínűleg nem magyar kiosztású.Esetleg más verzió ami kapható Magyarországon?
-
30z.Samu
félisten
válasz
motrola #4440 üzenetére
És a programokkal mi a helyzet? Én a Zene alkalmazást annyira nem szerettem, így Asztalról indítottam a Winamp-ot, csak ugye ha kijövök a kezdőképernyőbe, akkor nincs zene. A böngészővel ugyanez volt a helyzet, ha Youtube-on elindítottam valamit, az csak akkor volt hallható, ha a böngésző van előttem. Ezekkel csináltak valamit az utóbbi időben? Mert én szeretek ügyködni, miközben szól a zene és ez idegesítő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged